En Kungarna av Tylösand-tittare taggade denna bild av mig från i helgen. Vet inte vad det är men jag gillar den lite :)

2010-09-30 • 21:42:24

Dagens rykte.

2010-09-30 • 20:00:03

Vissa märkliga rykten har nåt mina öron. Tydligen kopplar vissa ihop mig med toppbloggaren Paow. Förmodligen för att vi börjat umgås lite smått på sistone. Haha, i wish! Dessa rykten är självklart otroligt smickrande då jag finner henne både väldigt vacker, snäll och charmig - MEN en tjej som henne kan jag nog bara drömma om. Jag vill dementera dessa rykten kraftigt. Jag har dock lärt mig att man får leva med mycket falska rykten och skitsnack i denna bransch.. Men i det här fallet drabbar det hennes pojkvän och deras relation vilket inte är acceptabelt. Så ni som snackar skit - Fimpa det!
Och här är Dennis.


Helg coming up!

2010-09-30 • 15:44:23
Grov beslutsångest angående helgen!
Visst, det mesta beror på cash... But still!


A. Göteborg för att röja med Paow, Cami, Stsund-packet och andra sköningar?
B. Danmark/Odense för Reunion med Den Glade Viking?
C. Sthlm för skitsoft drinkbjudning på Fre samt Oscars 23årsdag på Lör?

Det står mellan dessa tre alternativ. Time will tell.Nemo i 6:e klass :)

What is love?

2010-09-30 • 14:09:09

Känslor är konstigt. Man kan både älska och hata känslor. Kärlek är en märklig känsla. Hur vet man egentligen när man är kär? Hur vet man när man har "känslor för någon"? Och varför mattas ofta känslan av när man väl får denna någon? Är man inte kär på riktigt då? Jag vet nog inte vad kärlek är egentligen. Jag har inbillat mig själv många gånger men sedan ändå kommit till slutstsen att jag är ovetande. Naiv. Orutinerad. Vilsen. Desperat.

Folk säger att man vet när man är kär. Att allt bara är så självklart då. Att inga andra tjejer ens existerar i världen då. Är det så? Är det så självklart? Då har jag nog med största sannorlikhet aldrig varit det. För så fort jag trott att jag varit just kär - Så har jag ändå intresserat mig för andra tjejer sen på fyllan. Sjukt men sant. Kalla mig gris men detta är bara fakta. Suck.

Ni frågade tidigare vad som hände med hon tjejen jag träffade efter programmet. Och sanningen är att programmet hade ingenting med uppbrottet mellan oss att göra. Hon var och är än idag en helt fantastisk tjej. Men avståndet var nog den stora anledningen till varför det bröts upp. Jag sa då och säger än idag att vi hade nog kunnat satsa på riktigt om vi bodde i samma stad. Nu bodde hon i Helsingborg vilket förstörde allt. Eller vänta lite nu..

Var det verkligen det? Var jag verkligen kär? Är jag kär? Hur hade jag reagerat om vi verkligen hade satsat? Hade jag varit lika kär då? Eller hade jag blivit mätt och nöjd då? Hade allt blivit avslaget och dött ut? Omöjligt att svara på självklart men att fallet oftast är så när det gäller mig går inte att komma ifrån. Jakten. Det som är svårt att nå. Det som är ett krig att få. Det är ju det bästa. Är det inte?

Men faktum är ändå att jag saknar dig. Det är något jag iaf är säker på. Jag tänker på dig nästan varje dag.. Men jag skulle heller aldrig utsätta dig för risken att vara ihop med mig. Jag är ett svin på många sätt och förmodligen totalt omöjlig att ha en relation med. Jag kan inte ha fel. Jag är ganska oresonelig. Jag är väldigt svartsjuk. Jag bär en dubbelmoral och är inte särskilt pålitlig.

Men ändå tänker jag på dig ofta och undrar vad vi hade kunnat bli, för hade vi kunnat bli något? Tanken är kittlande. Man blir nyfiken. Hade två så olika men ändå så lika individer kunnat skapa eld och lågor? Passionen. Hettan. Bråken. Kärleken. Hatet. Ingredienserna som hade kunnat skapa antingen komplett magi eller den ömsesidigt mest desruktiva och katastrofala relationen som någonsin ägt rum på denna planet.

Slutsats? Ja du.. Egentligen ingenting. För jag vet ju fortfarande ingenting. Inte mer än att.. Jag saknar dig. Jag saknar dig lika mkt som jag hatar att säga det. Att erkänna det. Fan.


Tävling - En dag med Nemo!

2010-09-30 • 13:44:15
Jag tänkte vara fattig och idélös och sno en sak av Jockiboi nu. Jag snittar ju nu för tiden runt 10.000 läsare/dagen och förmodligen bor många av er i Sthlmsområdet precis som jag. Så jag tänkte göra såhär:

Vi kör en liten tävling. Det finns säkert folk där ute som vill träffa mig (Ja, fråga mig inte varför). Nu till tävlingen. Skicka ett mail till nemonemo87@hotmail.com och märk mailet "Tävling"

I mailet ska ni motivera varför just DU ska få träffa mig och även bifoga ett par bilder. Det spelar ingen roll om du är kille eller tjej. Tjock eller smal. Neger eller guling. Skäggig eller rakad. Jag vill bara träffa någon trevlig skön lirare... Så kan ni få ställa lite frågor och ta lite bilder eller vad ni vill. Slå mig på käften kanske om ni hellre vill göra det. Vi kan ta en promenad i stan, ta en glass på något fik eller ta en bio. Whatever! :) Kanske bara gå runt och säga "Skägg" till varann en stund. Det funkar ju det också! :)

Glöm inte att nämna viktiga saker så som vart du bor, ålder och såna självklara saker.

Sen plockar jag ut 4 finalister där vi sedan genom en demokratisk omröstning här i bloggen utser den "lyckliga" vinnaren! :) Hur låter det?
Nu kör vi!

SJ-Hat!

2010-09-30 • 12:59:58
Det är få saker som är så provocerade och irriterande som problem med kommunaltrafiken. Jag (och många andra) har ju upprepade gånger skrivit om hatet mot SL... Nu tänkte jag byta riktning och istället fokusera på den riktiga boven - SJ!

SKÄGG säger till att börja med. Fan alltså. Kommer till stationen i Kristianstad strax efter 9... Tåget ska gå 9.23 och jag har stressat som en idiot för att hinna till stationen. Tung väska, svettig och paj. Noll sömn i kroppen och idiotbakis. Vad händer? Självklart funkar inte mitt bokningsnummer. Kul.

Dom säger i receptionen att jag ska åka till Hässleholm för DÄR har dom en riktig SJ-kassa där dom kan kolla upp problemet... Men jag skulle ju ändå byta tåg i Hässleholm så.. Det var ju inge problem. Sagt och gjort tänker jag.. Jag åker dit... Trodde ni ja? Så lätt ska de givetvis inte gå.

Signalfel! Wihuuuu!
Så jag MISSAR mitt anslutande tåg i Hässleholm. Mitt kära X2000 som ska ta mig till Sthlm vägrar vänta in mig.  Tåget som ska ta mig i precis lagom tid till Intervju och plåtningen i Stockholm. Vad SJ säger om saken? "Vi beklagar. Du måste boka om din biljett till nästa tåg som går om 2 timmar".

På riktigt. Det är allt dom sa. "Vi beklagar". SKÄGG! Vad fan? Vad äre för strul? Jag får panik. Desto ännu mer panik då jag inte sitter på någon mobil heller. Och INTE heller något bankomatkort. Så där står jag... Helt ensam i landet ingenstans - Hässleholm. Utan pengar, kort, mobil, biljett eller någonting.

Jag går till SJ-kassan och berättar min situation och ber dom kolla upp ordentligt. Söka på mitt namn och ja... SÖKA på riktigt helt enkelt. Och efter mkt om och men så finner dom mig. Jag får min biljett men ja... 2 timmars väntan på köpet.

11.57 ska mitt tåg komma. Så jag sätter mig där på marken och fördriver 2 timmar. Sen när det väl är dags, ja, Tror ni då tåget kommer i tid? Nej då. Självklart inte. Tåget kommer 12.20 istället. Inte så mkt försening denna gång men det är själva grejen... VARFÖR kan ett land som Sverige som är sååå långt fram i utvecklingen ha en fungerande jävla kommunaltrafik? Ska det vara så jävla svårt?

Otroligt frustrerande. Så nu får alla vänta på mig i Sthlm. Nu har jag strulat till det som fan liksom. Inte mitt fel but still. Känns förjävligt att folk ska behöva vänta på mig. Jag som alltid är jävligt noga med tider. Jag som är den som alltid brukar irriterande mig på ANDRA när dom sviker med tider och så. Skägg.

Nu är jag iaf på väg. Och det ENDA positiva med allt detta är att jag fick första klass som kompensation på detta tåg. SJ har tydligen någon sån policy när dom fuckar upp det såhär. Med all rätt vafan! Så jag förlåter dom liiite. Inte helt givetvis! Men lite. Gratis internet, stor mjuk sittplats, bullar, frukt och juice :) Gratis är gott!

Taget från kanal5.se: (OBS. Liiiite berusad när jag svarade på frågorna)

2010-09-30 • 12:32:55
Hur får han alla tjejerna? Tylösand-Nemo svarar på era frågor.
Chatten med Nemo Hedén från Kungarna av Tylösand fick nästan servrarna att krascha. Trots det kom det in en bra bit över 2000 frågor om allt från tatueringarna, tjejerna och festerna till liggrummet och allt vi inte fick se i programmet. Här är ett urval:

Kikki! Hahah av alla ord i världen, ditt ord blev "skägg". haha varför? =)
Just det, en fråga till bara: hur va Motala? ;)
nemo Skägg är världens bästa ord! Prova den!

Motala var grymt. BRA SEX löste jag där ;)
x Du värkar ha mycket sex i programmet, använder du skydd? ;)
nemo SJÄLVKLART
Gustav Vad dricker du helst på fyllan?
nemo Öl faktsikt :)
Ina Jag älskar verkligen dig, men what's up med slicket du hade i Båstad? hahah puss!
nemo Stekarstad = stekarfrissör :)
Sally Är du nöjd med serien?
nemo SJUKT NÖJD
Stephanie Nemo du är fruktansvärt charmig, jag förstår hur du får brudarna på fall. Men är du inte redo att satsa på ett förhållande??? :)
nemo Ring mig!
Tobbe Har du kvar tatueringen? Sjukt king!
nemo Jag skulle aldrig radera en tatuering :)
Dullerqueef Om vi pratar ur world of warcraft perspektiv, vad väljer du då; Night elf eller Blood elf?
nemo hahahahahahhaa tv-spel? prova fest å sex istället :)
klara vem är den coolaste tjejen i huset?
nemo Ingen :) eller jo...CAMI :D
Titti Hur har ni råd med all sprit ? Får ni den för att ni är med i programmet eller hur funkar det ?
nemo Dom bjuder på allt :)
BenjaminKahrimanovic Har du några tips för att bli av med oskulden? Vill bara ha det gjort.
nemo TRO PÅ DIG SJÄLV! Du är bäst! :)
Johanna Vilken är din största fetisch? Antar att du har en del! Undrar även om du har någon speciell sexfantasi?
nemo Tro det eller ej.. Men jag gillar både fingrar och tunga i röven. NEJ jag är inte bög men jag ÄLSKAR det där. Och ni som dömer ut mig nu HAR INTE PROVAT DET! :D
Webmaster Stort tack till Nemo och alla ni 2148 som ställt frågor, men nu hinner vi inte med fler. Smygtitta på nästa avsnitt av Kungarna av Tylösand på http://www.kanal5play.se/program/play/kungarna-preview-105!
MissLi Ni är helvilda verkligen. men jag måste bara få veta: är jocke fortfarande tsm med sin tjej efter otroheten?
nemo hahahaha NEJ :D
Jacob Skulle du tycka att jag var ute om jag köpte ett par gröna chinos nu?
nemo NEJ! fett rätt :)
Morgan af Havdell Vem är den äldsta brud satt på?
nemo Jag har satt på 2 tjejer födda 1980....
Svensson Nemo undrar om du tänkt på om du kommer få det svårt i framtiden med att skaffa ett "riktigt" jobb?
nemo Jag vill aldrig ha ett "riktigt" jobb...
Martin Hur kom du med till programmet?
nemo Calle Schulman ringde mig!
Isabelle vilka ställningar tycker du bäst om?:) måste också få säga att du ser grymt bra utm och lätt den snyggaste av alla i huset! :D
nemo Jag gillar att bli riden :)

TACK :D
Monica Varför har du sex med så många?
nemo FÖR.
ATT.
SEX.
ÄR.
SKÖNT.
Elin! vad tycker du om tylösand och halmstad? :)
nemo Jag älskar dom mkt mer än vad dom älskar mig :D
Rosen Vad har du för raggningsknep? GE MIG TIPS NU.
nemo JAG HAR INGA TIPS! Var dig själv :) har du gåvan så har du den ;)
N Nemo!
Ångrar du nåt?
Vad säger familj/vänner när de ser programmet?
nemo Dom säger att det är mitt liv, mina beslut. Ingen i min familj eller vänskapskrets dömer mig. Varför skulle dom? Så skön som jag är?
Linda Vilken var din första tattuering?
nemo Haha. En fattig not på vänster axel. Helt ologiskt och ogenomtänkt. Jag var fuuuuuuuuuuulllllllllllllll
Alina Har du någon gång ångrat att du va med?
nemo Nej. Faktiskt inte. Fastän pressen gärna vill framställa att man ska ångra sig :)
Andreas H Alltså detta är ingen fråga men jag ville bara säga att jag diggar dig hårt Nemo, killen du är grymt skön och har så skön stil! Keep up the good work mannen!
nemo Tusen tack mannen! Uppskattar det verkligen. Hoppas allt är gott! :) Fred å kärlek
vonen haha en sjukt fråga men hur får du ligga så mycket, några tips ;) ? haha
nemo Jag vet faktiskt inte. Jag undrar faktiskt själv hur jag får ligga så mkt. På riktigt :)
olivia tja snygging! hur gammal var du när du förlorade din oskuld? /blev full första gången?
nemo 15 på båda :)
Madeleine Hur lång är din kuk?
nemo 21 cm.
Petra Hej Nemo!
Hur var/Är de i huset??
nemo Fantastiskt mestadels men också sjukt krävande och jobbigt. Men överlag var det en grym upplevelse :)
helena är det nått du ångrar du gjort i huset?
nemo Vi kanske var lite väl hårda mot Rang. Sen ångrar jag väl 1-2 tjejer typ... Men dom flesta av tjejerna är jag nöjda över och kan stå för :)
H vad skulle du göra på en första dejt ? ifall du skulle ha en sån istället för att ligga direkt ;)
nemo Haha. Jag dejtar väldigt sällan. Men jag brukar gilla att skämma bort tjejer. Komplimanger och bjuda mkt. Sen är det klart man ligga på första dejten.. Men då ska de till något ganska speciellt såklart.
sofia du verkar grymt bra i sängen :)
nemo Jag ÄR bra i sängen ;)
Apejävlen vad är ditt bästa raggningstips ?
nemo Var social, glad, trevlig. Stick ut. Fånga intresse. Tro på dig själv.
Mattias Tjena Nemo.
Jag hittade ett videoklipp där du, jockeboi och Mattiaz Skandalen Björling festar tsm och antingen du eller jockeboi hånglar med Mattiaz. Är du bisexuell?
nemo Stämmer att jag hånglat med killar och även Mattiaz men jag är inte Bi. Jag tkr hångel är jävligt lindrigt och soft bara. Mer än hångel med killar kan jag dock inte göra.


God Morgon Kristianstad! Farväl Kristianstad!

2010-09-30 • 08:38:28

Avsnittet igår kändes till en början ganska segt men satan vad utvecklingen blev bra. Slutet var ju helt magiskt. Först lattjade jag upp en donna och sen nästan en trekant. Haha. Svårt att klaga. Men det är svårt att inte vara bitter över att jag inte kunde "pull that trekant off". Så sjukt nära att skapa TV-historia... Ja, det är sant. Aldrig någonsin har någon haft en trekant i Reality-TV. Så nära men ändå så långt ifrån :)

Måste ju ändå älska min skägg-atack också. När jag i Båstad utanför klubben helt plötsligt börjar säga "Skägg" typ tusen gånger. Haha. Förstår ni charmen med ordet nu? Det måste ni ju göra! Bästa ordet i världen! Haha. Love it!

Jävlar vad bakis jag är idag. Gårdagen var dock grym. Vi hade VIP-bord, helrör och hela kalaset. Folket var trevligt och stämningen var god. Mycket dans och även riktigt bra hemsläp. Life is good!

Ska snart glida iväg till tåget. Farväl Kristianstad. Farväl Skåne. Tack för dessa dagar. It´s been a pleasure! Hem till Sthlm för Expressen-intervju, plåtning och avslutningsmöte med Brinken, Jockiboi och Miss Cami inför stundande barturné. Spännande!

Efter det lär det väl bli Nivå22 med goda vänner. Ska försöka hinna med att träffa alla möjliga nära och kära idag. Paow, Leo, Gayen, Dennis mfl. Många man vill träffa! Jag lämnar tillbaka min tillfälliga lånelur i detta nu... Så fram tills i eftermiddag har jag ingen telefon (ÅTERIGEN).. Men i eftermiddag möter jag förhoppningsvis upp Oscar och får därmed tillbaka min iPhone. (Ja, Oscar! Jag vet att du läser detta. Vi SKA mötas upp i eftermiddag!)

Sen till helgen är det oklart hur det blir. Allt beror på ekonomin och hur schemat sätts i eftermiddag efter mötet. Kanske Danmark. Kanske Sthlm. Kanske Göteborg... Who knows!

Förlåt förresten för chatten igår men det var verkligen inte mitt fel... Och det säger jag inte för att skylla ifrån mig utan så var det faktiskt. Servern var HELT överbelastad... Skyll på Kanal 5. Jävla kaos. Haha. Men jag antar att man får ta det som en komplimang.. Men ja, det kommer säkert fler tillfällen får vi hoppas :)


Min Onsdag!

2010-09-29 • 16:56:32
Nu har jag mobil igen! Så nu kan ni som vill (och har mitt nummer) nå mig!

Kvällen ser ut som följer:

- Förfest med Micke, Robin, Pysen mfl.
- Chatta med er tittare på Kanal5.se mellan 23.00-23.30. Joina?
- Utgång på Bånken i Kristianstad. Hört att det stället ska va KUNGLIGT så ikväll ger vi det en chans!www.bankenpub.comFramtiden!

2010-09-29 • 11:28:20
Det känns som att saker och ting finally börjar ordna upp sig nu! Så jävla skönt. Lättnad. Pusselbitarna börjar ramla på plats och schemat för hösten börjar arta sig. Jag vet att bloggen på senare tid varit rätt enformig men tro mig.. Ni behöver inte oroa er. Visst att jag EFTERLYST fest i bloggen både Måndag och igår Tisdag.. Men det betyder ju inte för den sakens skull att vi HAR festat. Faktum är att både Måndagen och igår var väldigt lugna, då folk tydligen inte festar i dessa städer på dessa veckodagar (chockerande?!)... Dock så blir det fest ikväll istället. Utgång i Kristianstad. Hoppas på bra drag! Förfest till "Kungarna av Tylösand" och sen utgång! Kan man få ett fetare upplägg!?

Närmsta tiden annars? Utgång ikväll som sagt. Tåg till Sthlm i morgon förmiddag. Expressenintervju klockan 14.00. Sen möta Brinkenstjärna, Jockiboi och Miss Cami på Fridays i Kungsan klockan 15.00 - Fotografering och planera barturnén. Barturnén som börjar i Eskilstuna den 8:e Oktober och sedan går vidare till Helsingborg den 9:e Oktober. Återkommer med vidare datum och information!

Sen efter detta möte på Torsdagen så vet jag inte vad jag ska göra. Har tusen människor jag vill hinna träffa i Sthlm på Torsdag kväll. För allt pekar ju på att jag sticker igen på Fredag till Danmark över helgen. Den Glade Viking har ju som bekant reunion i Odense i helgen.. Och i princip alla från min Sunny Beach-sommar ska ju dit. Så det vill man ju inte missa. Lutar åt att jag flyger ner Fredag eftermiddag. Så på Torsdag kväll i Sthlm vill jag göra något kul! Vill ni vara med?

Som sagt. Bitarna börjar så smått falla på plats.
Enda kruxet nu är egentligen... boendefrågan.
3 år gammal bild :)

Ny kväll - Nya möjligheter!

2010-09-28 • 18:30:57
Vad händer i Skåne i afton? Samma liga som igår ska parta lite igen. Realistiska förslag nu, tack! Sitter hos Micke i Kristianstad nu. Ska vi festa här? Eller i Åhus? Eller i Hässleholm ikväll igen? Ja, inte lätt. Förslag tack? Om ni vill dricka lite och snacka skit ikväll, säg bara till då isf!

Blev taggad på facebook på denna bild:

2010-09-28 • 15:16:43

Still in Skåne...

2010-09-28 • 14:54:50
Lite skrivtorka. Skägg. Sitter i Hässleholm med gamla Sunny Beach-vänner och plöjjer igenom lite filmer. Fan. Veckan är väldigt oklar. Egentligen tänkte jag vara här nere i Skåne tills torsdag och då dra direkt till Danmark... Men nu är helt plötsligt är en plåtning aktuell på Torsdag.. Inför vår turné. Fan. Skägg.

Som det ser ut nu så börjar min, Miss Cami och Jockiboi´s barturné den 8:e Oktober i Eskilstuna. Sen blir det Helsingborg den 9:e.

Hur låter det?

PÅ PLATS I SKÅNELAND!

2010-09-27 • 17:52:49
SKÅNE! Jag är på plats nu. Jag är i Kristianstad med goda vänner! Vi är festsugna! Vart kan man hitta på något i dessa områden på en Måndag? Vi är sugna på härligt sällskap och alkohol i mängder! Finns det några brudar som är sugna på lite sköna killar?

I afton kan ni nå mig på detta nummer: 0701-447714! (OBS! Inte mitt riktiga nummer. Det är numret till kompisen jag bor hos här)

Måndag morgon.

2010-09-27 • 11:10:55
Dagdrivaren. Livsnjutaren. Glidaren. Ja, i nuläget har jag nog många namn. Jag glider mest nu. Försöker luska ut vart jag vill/ska bo. Just nu sitter jag i Mjölby utanför Linköping i Östergötland. Har några tjejkompisar här som jag chillade med igår. Riktigt välbehövligt med en riktigt lugn kväll igår. Ska snart åka tillbaka till Jockiboi i Vadstena och hämta min packning som är där... Sen bär det av vidare på min Sverigeresa!

För idag blir det tåg ner till Hässleholm där jag ska träffa en gammal Telenor Xpress-kompis vid namn Robin Martinsson. Sen bär det av vidare ner mot Kristianstad & Åhus där Sunny Beach-polarna Micke Eklund och Robin Nilsson mfl huserar. Så ikväll blire nog en jävligt rolig och blöt kväll. Mycket skitsnack om minnen, brudar och annat. Finns ni i närheten av dessa områden? Joina då isf. Why not! :)

Funderar på att stanna i Skåne ända tills Torsdag och sen åka direkt till Reunion i Danmark. Klubben som jag jobbade för i Sunny Beach - Den Glade Viking - har nämligen sin årliga reunion i Odensen, Danmark nu till helgen. En helt galen och fantastisk tillställning som självklart lockar. Allt handlar om ekonomin. Ska se över det och överväga.

Jag är så lycklig över att fler och fler upptäcker ordet "Skägg". Jag får mail och sms från folk som säger "TACK! Nu har jag upptäckt charmen med ordet och kan inte sluta säga det!". Haha. Faktum är att jag typ fått 20-30 såna här mail. Så jävla roligt. Haha. Skägg.

En sak som dock ger mig obeskrivligt mkt skägg är mitt mobilproblem. Lämnade ju in min iPhone på lagning förra veckan och fick då en lånelur.. Den har OCKSÅ gått sönder nu. Så nu är jag totalt mobillös. Så jag ska liksom resa runt i en vecka utan mobil? Självklart funkar inte det. Jag måste lösa en telefon och det är omgående. Försöker lösa det idag men för tillfället är jag totalt onåbar (ja, fint ord).

Tack förresten Paow, Jockiboi, Bög-Mattiaz o alla andra för en underbar långhelg!

Nu säger Nemo Farväl till Östergötland! Iaf för denna gång!


Farväl Östergötland.

2010-09-26 • 23:08:01

Skåne i morgon! Blir först Hässleholm där jag tar en kall med Robin Martinsson. Sen vidare mot Kristianstad och Åhus. Har mycket vänner där. Så om ni bor i området och vill festa i morgon så är ni välkomna. Skit i att det är en Måndag. Man lever bara en gång.Såhär kan det gå om man somnar dyngrak i Staff Room i Sunny Beach en vacker Juni-dag :)

Förresten.. Om ni missade Torsdagens SVT Debatt med mig och Jockiboi så kan ni kolla på det HÄR!

God Natt på er.


Rykten?

2010-09-26 • 20:06:39
Säkra källor säger att Jimmy Jansson blev lite nöjd över att jag sjöng hans "Vi kan gunga" i poolen i senaste avsnittet av Kungarna. Haha. Det var ju bra det.

Samma källor säger även att Darin är bög. Att Darin haft ett förhållande med en man i 3 år. Kan detta stämma? Borde det inte avslöjats isf kan man tycka? Han är ändå väldigt känd. Sånt måste ju vara svårt att hålla hemligt. Visst att han kanske är lite bögig enligt vissa.. Men ändå? Känns väldigt konstigt att en sån grej INTE skulle kommit ut.

Sprang förresten in i Måns Zelmerlöw i Göteborg i Torsdags. Jag blev helt starstrucked. Jävlar vad den mannen är snygg. Jag är inte bög eller ens bi MEN han är verkligen extremt vacker. Sån jävla ustrålning. Sånt jävla leende. Jag blev helt ställd. Var tvungen att ta en bild med honom. Skönt att jag framstår som en ful meningslös tjockis breve honom. Haha :) Men men. Smällar man får ta.Min gamla karriär ;-)


Igår från blogg.se:

2010-09-26 • 17:33:31Det går bra nu!


Förresten! Ni tjejer där ute som söker en rolig blogg. Klicka HÄR! Denna blogg ägs av Emil. Emil är en god vän tillika gammal arbetskamrat. Han är rolig, vänlig och väldigt skön överlag. Ge hans blogg en chans då det är en av dom absolut roligaste ni kan hitta. Fan så mycket roligare än min faktiskt! :)

Söndagen.

2010-09-26 • 17:03:55
Vaknade upp i skedposition med en transa. Då är det ju inte konstigt att man tänker... Vad fan vare som hände igår egentligen? Haha. Jävla process att ta sig från Norrköping tillbaka till Jockes hem i Vadstena vare också. Tåg, buss, buss. Kul med 2 byten för att ta sig 10 mil. Idioti.

Nu har precis Oscar åkt tillbaka till Sthlm och jag sitter här med Jockiboi. Jävlar vilka vrak. Haha. Vi sitter bara och glor rakt ut i luften. Borde egentligen både städa, äta och duscha men ingen orkar någonting.

Hörde att bloggawards var en flopp precis som väntat. Bra att man inte missade någonting då. Närmsta tiden är jävligt ovis för min del. Enda som egentligen är spikat är att vi drar ut på turné runt den 8-9e Oktober där.. Men tills dess vet jag inte vad jag ska göra, vart jag ska vara eller någonting.

Kanske drar tillbaka till Göteborg? Kanske till Skåne? Kanske Danmark och går på Den Glade Viking (Sunny beach) reunion nästa helg trots allt? Allt handlar om ekonomiska förutsättningar. Måste fan skaffa mig ett schema :) Bestämma lite saker. Leva såhär är för flummigt. Haha :)Här var jag inte gammal :)


Söndag är ingen supersoft dag.

2010-09-26 • 15:30:08
Snyggt sliten idag alltså. Sitter hemma hos Jockiboi med han och Oscar. Göteborg i Torsdags, Motala i förregår och Norrköping igår. Slitiga dagar men ändå också sjukt roliga. Skägg.

Funderar på att dra vidare runt i Sverige lite. Passa på innan min barturé drar igång. Vart i Sverige är det roligast? Någon som vill ha besök i veckan? Haha :)

Otten - Norrköping!

2010-09-25 • 18:02:24
Vi har researchat runt rejält och kommit fram till att Otten i Norrköping är Östergötlands bästa nattklubb. Så säger de människor vi talat med iaf och vi litar självklart på deras omdöme! Så vi provar på det stället ikväll! Jag, Jockiboi, bästa Oscar plus massa mer sköningar. Detta kommer bli en kväll att minnas. Don´t miss out! See you there?


Grattis!

2010-09-25 • 17:02:57


Vet att bilden är långt ifrån den bästa men jag måste ändå gratulera min fader. Denna morgon fick dom varandra. Pappa och hans älskade. Dom gifte sig på Södersjukhusets tak klockan 06.30 i morse. Bara dom 2 och en präst närvarade. Udda men ack så charmigt.

Jag önskar dom all lycka. Grattis <3

Hej hej hallå dagboken!

2010-09-25 • 12:08:30
Sliten som ett jävla rövhål alltså. Jävlar vilka hårda dagar men ändå jävligt roliga. Göteborgsutgången var helt flippad. Man märker hur stort programmet är så mkt mer uppenbart när man kommer bort från Sthlm. Så Göteborg i förregår och Motala igår var verkligen roligt. Uppmärksamheten, VIP-borden, Helrören.. You name it. Sjukt kul!

Ny bekantskap igår. Mattiaz från Ullared. Världens kanske skevaste bög. Haha. Killen var sjukt trevlig och sympatisk när han var relativt nykter. Men sen när han blev full så var han nog bland de jobbigaste människor jag haft å göra med. Tvångspussar, bråk och allmänt skevt beteende. Hahaha.

Min tillfälliga lånemobil är totalt jävla skev. Bara så ni vet. Om ni undrar varför jag inte svarar på sms och samtal. Får väl tillbaka min iPhone från reparationen på Måndag kan jag tänka mig. Tror ni jag längtar eller? Skapligt.

Ska snart gå ner på stan för att möta Gayen. Ja! Oscar kommer. Valentin. Min fina gamle kära vän. Så klockan halv 3 ska jag möta honom på station. Sen ikväll blire röj. Vart vi ska? Oklart! Kanske Norrköping. Kanske Linköping. Vi får se vilka alternativ som dyker upp.

Någon som har nå förslag angående ikväll? Vart finns festen? Utgång eller hemmafest spelar egentligen ingen roll. Vill bara röja liksom. Så vad rekomenderar ni ikväll Östergötar?

Slaskar upp några bilder från Gbg i förregår:
Hej Östergötland!

2010-09-24 • 18:03:32
Nyss hemkommen till Jockiboi i Vadstena. Det är ju inte precis världens metropol. Haha. Men det är trevligt! Östergötland är vackert och Vadstena ser ut lite som Gamla Stan. Haha. Nu ska vi korka upp och börja flippa! Ikväll blir det Hugos i Motala. Kom dit? I morgon blir det förmodligen Norrköping! Hoppas ni alla får en grym kväll!

Kvällens aktivitet!

2010-09-24 • 12:10:39
Sitter på tåget från Göteborg på väg hem till Jockiboi. Sjuk kväll igår. Ska berätta om den mer ingående senare idag... Över 20.000 bloggläsare igår. Skapligt va?
Vet ni vad som händer ikväll då? JO! Party såklart. Dum fråga kanske? Vart vi ska festa? På Klubb Hugo i Motala! Så jag rekomenderar SAMTLIGA Östergötländningar att komma dit! Annars blir jag ledsen i ögat. Tydligen en galet bra klubb! Ses vi där?
Fred!


Gästblogg!

2010-09-23 • 18:19:56
Chacha! Nu sitter jag och Nemo här på tåget påväg till Götreborg för att medverka i Debatt. Jag är tydligen en av dom få som ska debatera för det. Så missa inte det kl 22 ikväll på SVT 1. Och ikväll ska vi ut och supa, och bli jääääääääätttteeefulla. Eller inte jag för jag är bara ett barn :( jag är inte ens byxmndig. Men Nemo ska nog gå in i dimman ikväll, hoppas ni tjejer är öppna och extra förberedda!

// Paow.se klicka på annonserna!
GÖTEBORG - HERE I COME!

2010-09-23 • 16:38:58
Idag blir det Göteborg! 17.30 tar jag tåget från Stockholm Central. Jag åker tillsammans med Paow (Ja, hon ska tydligen också var med på debatten... Don´t ask me why.. Men kul i vilket fall!). Klockan 20.22 så kommer jag till Göteborgs centralstation. Åker X2000 så det går rätt snabbt. Jäkligt skönt. Väl på plats där borta så kommer det en taxi som kör mig direkt till SVT:s studio tillsammans med Jockiboi och lite annat Kanal5-folk. 

Debatten kommer att var live och sändas på SVT1 klockan 22.00. Jag citerar:

"SVT Debatt, Samhällsprogram. Säsong 9. Avsnitt 4 av 18. Sprit, sex och spyor. Den nya skandalsåpan "Kungarna av Tylösand" går över alla gränser enligt alkoholexperter och dokusåpadeltagare. I studion bland andra Jackie Ferm, Nemo, Lars Beckung och Harald Treutiger. Även 24/09 i SVT1, 24/09 i SVT24 och 26/09 i SVT1"

Haha. Älskar att jag inte fick något efternamn. Så känd är jag liksom. Haha. Kunde dom inte bara slå upp det liksom? Och schysst att glömma Jocke? Haha. Jaja, whatever.

MISSA INTE I VILKET FALL!
Efter programmet så kommer Jag, Jockiboi, Jacki Ferm och de andra checka in på Elite Park Avenue Hotel mitt på Avenyn. Och sen bär det av ut i Göteborgs uteliv! Ikväll ska Göteborg få festa äkta Tylösand-style! Sjukt taggad inför denna Torsdagsutgång i Göteborg!

Ses vi i västkustens uteliv i afton månne? Hope so!

Snälla underbara ni - Gör mig denna enda tjänst!

2010-09-23 • 15:55:10
Vill ni mig något så får ni jättegärna maila mig. Antingen på facebook eller hotmail. Men helst av allt så får ni gärna "Gilla" min fansida.. Den finner ni HÄR! Vad ni dock INTE ska göra är att adda mig som vän.. Självklart får ni göra det om ni vill mig något särskilt eller OM ni nu känner mig på riktigt.. Men inte bara för sakens skull liksom.

För nu idag har jag liksom 800 vänförfrågningar och detta är förfrågningar jag fått bara 20 timmar liksom. Det går inte. Min facebook svämmar över. Haha. Jag älskar er alla och blir obeskrivligt smickrad och lycklig av alla fina mail! Men min facebook hänger sig... Eftersom det blir så mkt chattrutor, notifications och skit HELA tiden. Så snälla söta. Gå in på min fansida istället... Som ni finner HÄR! Där finner ni allt ni behöver veta om mig. Jag ska även börja svara på frågor och sånt där nu :)

Missförstå mig dock rätt nu. Ni får mer än gärna fortsätta maila och jag kommer fortsätta svara på i princip ALLA mail precis som jag gör just nu <3

Tusen tack på förhand sötnosar!


Angående gårdagens avsnitt.

2010-09-23 • 15:19:43
Har sett igenom hela gårdagens avsnitt nu igen och jag håller med om att jag och Jockiboi gick lite väl långt. Jag vet att många älskar Rang och att många hatar honom. Men ändå... Det är fan inte okay att hålla på sådär som vi gjorede..

Men ja, vi var svinpackade konstant 24/7 där borta och man tar många felbeslut då. Man blir lättprovocerad då. Överdriver. Gör höna av fjädrar. Men det är fel att skylla på fylla självklart men ja. Jag har iaf bett Rang om ursäkt och det är inga hard feelings mellan oss idag. Så ni vet.

Men Shit, det är märkligt hur man idag glömt bort saker från den månaden. Många saker som man ser som man tänker "Åh fan. Hände de där?". Haha. Men ni som känner mig (eller iaf läst min blogg nu ett tag) vet att jag inte är en elak kille. Jag är ingen dum kille. Jag är en snäll kille med rätt gott hjärta faktiskt.


Skägg!

2010-09-23 • 14:59:21

Skägg. Fan vad jag älskar det ordet alltså. Jag tröttnar aldrig på det. Jag har sagt skägg hundratals gånger om dagen nu i typ ett halvår. Haha. Så jävla hjärndött, korkat och underbart. Jag är så glad att Kanal 5 började visa mina skäggningar i gårdagens avsnitt. Det har varit dåligt med Skägg i de första programmet nämligen. Fasade för att dom skulle klippa bort allt mitt skäggande. Nu jävlar ska de skäggas loss framöver får jag hoppas. Vad skägg betyder? Varför Skägg?

Jag har sagt de förr men säger det igen. Känn på ordet. Säg det några gånger. Skägg. Skit i innebörden. Skit i allt sånt. Säg de bara. Det är underbart. Det är en känsla. En livsstil. En religion for god sake. Jag säger skägg när jag är glad, flirtig, besviken, arg eller kåt. Haha. Det kan användas överallt när som helst. Det är charmen med ordet. Förstår ni inte? Prova att börja använda det själva så förstår ni... För tro mig, har ni väl börjat så är det kört. Då är man fast. Och det säger jag inte bara av egen erfarenhet utan jag har sett. Tro mig mina vänner, jag har sett.

Hela produktionen av "Kungarna av Tylösand" sprang runt och sa skägg konstant under inspelningen. Calle Schulman, ljudmänniskor, kameramän och inslagsproducenter. I princip hela min vänskapskrets säger skägg jävligt ofta. Och varför tror ni Jockiboi´s serie heter "Skägg" för? Knappast så att han kom på det själv. Nepp. Snott rakt av. Men han är snäll så han får det. Min äckliga lilla kompis Jockiboi :)Jag på Tylösand Strand i slutet på inspelningen. Haha. Snygg :)

Skägg.


Det är mycket nu.

2010-09-23 • 14:08:32

Duschar, tvättar, städar, ringer samtal, packar... Det är mycket nu. Sjukt stressad.

Tänkte på en sak.. Hur är den generella uppfattning av gårdagens "dramatik"? Vill ni ha tillbaka Rang till programmet eller stör ni er lika mkt på han som jag och Jockiboi gjorde under inspelningen? Jag kan tänka mig att ni gillar honom eftersom han gör bra TV.. Men sen måste ni ändå ha i åtanke att vi levde med honom dygnet runt. Det ni ser kanske är roligt. Den dosen av Rang. Men ta det gånger 25.000. Tänk den tanken. Känn på det. Då blir det ganska mycket Rang liksom. Skapligt påfrestande liksom. Jag har inget otalt med honom nu idag. Har egentligen inget emot honom... Jag har bett om ursäkt för det som hände i programmet och nu idag är vi varken vänner eller ovänner. Men ja, ni förstår säkert hur jag menar iaf. Jag hoppas ni förstår iaf.

Vad tycker ni annars om gårdagens avsnitt? Håller serien fortsatt hög klass? Vem av tjejerna är skönast? Vem tror ni blir den nästa som får ligga i huset efter mig? Ja, jag vet. Dom är lite torra... Men tro mig. Fler människor än jag kommer ha sex i huset. Vänta ni bara :)

Hoppas ni gillade gårdagens avsnitt!


Angående gårdagens avsnitt.

2010-09-23 • 12:40:55
Jag kunde räkna ut med lilltån att det skulle bli kritik mot mig (och Jocke) efter gårdagens program. Men det såg fan så mkt värre ut än vad det var. Fattar ni inte att Kanal 5 vinklar det precis som dom vill? Visst var jag och Jocke elaka mot Rang men det där är utrett nu. Jag, Jocke och Rang har inget otalt idag. Ni kan ju för fan inte bli förbannade när ni varken känner mig, Rang eller Jocke. Det är TV snälla ni. Alla vi 3 visste att det skulle bli sånt här liv efter programmet. Vuxenmobbing är ju en av alla de ämnen som är sjukt tabu i dagens samhälle. Ni blir förbannade medans jag, Rang och Jocke mest fnissar åt det förflutna.

Och sen den där killen ja. Han som jag kallade "pizzaface" och sånt där. Där kan jag be om ursäkt. Jag var omogen och jävligt dum. Naiv och svartsjuk. Jag blev bitter för att bruden jag var efter tog en annan. Jag var full och började fälla omogna dumma kommentarer. Om han läser detta så ber jag om ursäkt. Verkligen inte min mening att vara sån. Skyller på fylla, omogenhet och bitterhet. Jag är inte sån egentligen. Jag har bara en tendens att inte klara av att förlora. Sorry mannen vem du än är.

Men kom ihåg en sak. Ni känner inte mig för 5 öre bara för att ni ser ett program. Det ni ser på TV är typ 2% av allt som verkligen händer i huset. Dom kan vinkla det hur fan dom vill. Dom kan framställa alla precis hur dom vill. Så sluta fälla såna där märkliga kommentarer. Hoppas ni förstår hur jag menar.

Bara så ni vet.

Kul mail jag fick!

2010-09-23 • 12:21:00

Min dag. Min kväll.

2010-09-22 • 19:01:10
Klippningen blev av idag. Riktigt tjusigt vart de. Bilder kommer (Ja, mer bilder över huvud taget ska de bli i denna bildlösa blogg - Ska införskaffa kamera SNARAST) Duktiga Carro gör en sällan besviken. Efter det blev det promenad med Paulina. Och jaaa... Jag såg kommentarerna förra gången jag umgicks med henne. "Åmää hon är ju bara en korkad 93:a! Såna kan du ju inte umgås med juuuuu!" och allt vad ni nu skrev. Sköna dömande ord av er. Verkligen. Jag dömer ingen. Alla människor förtjänar sig en egen chans till att skapa sig ett intryck hos mig. Och Paow är jävligt skön och rolig. Trevligt umgänge helt enkelt. En promenad med henne skadar inte. Snarare tvärt om. Man lämnar med ett leende på läpparna. Så shut up folks! :)

Nu sitter jag hemma och inväntar kvällen. Ska snart hoppa in i duschen och sen svida om. Middag/förfest blir antingen hos Putte eller hos Johan. UTGÅNG SEN! Förmodligen Collage. Syns vi där ikväll?
Inför kvällens avsnitt av Kungarna av Tylösand!

2010-09-22 • 18:25:17
Efter kvällens avsnitt kommer hälften känna "YES" och hälften av er känna "Åmäää... nääää!"

Jag tänker inte säga vad jag tänkte. Men ni får se. OJ vad nyfikna ni blev nu :)

Sen kommer serien första slagsmål att äga rum också. Den får ni inte missa.

Vet faktiskt inte om jag sätter på någon i detta avsnitt? Lite osäker där? Ja, vi får helt enkelt se :)

Så ja, som ni förstår... Även denna episode kommer bli grymt underhållande och innehållsrik. Missa icke! För det tänker då jag inte göra iaf.


Långhelg coming up!

2010-09-22 • 18:10:43
Äckligt taggad inför helgen faktiskt! Och nu verkar det ju faktiskt som om min bästa vän Valentin också hänger med till Jockiboi och spenderar iaf Lördagen där! Jävligt soft! Och fler och fler fest-alternativ ramlar också in nu. Me like! Känns som att både Torsdagen, Fredagen och Lördagen kommer bli jävligt blöta och vilda.

Om ni har några idéer för festande på Torsdagen i Göteborg eller på Fredagen och Lördagen i Linköpings-området. Hojta bara till då isf! Alla idéer är intressanta! Detta kommer bli en lång bra helg. I can feel it!

Fullspäckad Onsdag:

2010-09-22 • 12:38:02
Tvätta? Klippa mig? Sola? Färga håret? Fika med Nikki? Hämta ut Tågbiljetterna tills i morgon? Bolaget? Lämna nycklar till mamma? Hämta kläder hos pappa? Packa väskan inför Göteborg/Linköping? Se "Kungarna av Tylösand" hos Johan? Utgång? Collage?

Tåg till Göteborg i morgon bitti.
Det är allt som är spikat för tillfället.

Hur tänker ni?

2010-09-22 • 11:40:32


Detta skriver jag verkligen inte för att låta divig, självgod eller sådär.. Men jag får typ 30-40 st EXAKT såna här mail om dagen. Typ "Jag vill ligga med dig" eller "Knulla mig" eller liknande. Bara dom simpla meningarna. Nu ska jag förklara en sak för er. Jag vet att jag ligger mkt i programmet. Jag vet att jag framställs som den stora sexgalningen. Casanovan. Vilket jag till viss del köper. Jag ligger mkt. Jag festar mkt. Jag gillar att ragga brudar. Jag är en casanova till viss mån. Och ja, folk skulle nog kalla mig lite player. Men OM ni nu vill ha mig, träffa mig, lära känna mig eller vad fan ni nu vill ha mig till - Skriv INTE såhär.

För detta är nog det ocharmigaste som finns. Jag vill inte bli tagen som ett sexobjekt. Som ett djur. Som en maskin. Jag får liksom mail där folk skriver "Kom till Nacka och knulla mig". Inget "hej". Inget "Läget?". Ingenting. Vad tror ni liksom? Att jag ska bli sjukt tacksam och ba "Åhh? Really? Får jag? FAN VA NICE! JAG KOMMER PÅ STÖRT!!!" ??? Att jag är nån slags gratishora som gör allt bara för att stoppa in den i något? Kom tillbaka till verkligheten tjejer. Bättre kan ni. Haha. Som sagt... Försöker inte verka poppis eller dryg eller så. Men såna här mail - Det går FETBORT för mig.

Ni kan väl iaf försöka kombinera sexsnacket med lite annat snack också?

Haha.. Tack på förhand!

Hjälp med bloggdesign?

2010-09-22 • 00:00:10
Nån som är skillad på blogg-design? Om du anser dig själv som jävligt duktig så släng då iväg ett mail till mig på nemonemo87@hotmail.com så får du fria händer att designa min blogg. Jag har typ 10.000 läsare om dagen så en liten ära är det ju faktiskt ;-) Jag vill ha mycket bilder på mig, jävligt klockren "Kungarna av Tylösand"-inspirerad header såklart osv... En jävligt snygg och stilren blogg helt enkelt. Facebook/Translate/Bloggloving-grejorna till höger måste också vara kvar. Tror du på dig själv? Tveka då inte. Maila mig nu!

Ps. Du får gärna jobba snabbt också. Trött på mitt nuvarande bloggutseende...

Kontraster på underhållning.

2010-09-21 • 23:09:52
Gjorde en jävligt märklig grej ikväll. Var på någon jävla medium-föreställning. Övernaturligt prat och sånt. No offence mot dom som tror på det. Jag respekterar det fullt och helt. Men när det blir sådär uppenbart rakt framför näsan på en. Prat om tal med de döda. Känslor. Minnen. Uppväxter. Tragedier. Jag pallar det inte. Inte i en publik liksom. Ska jag prata om sånt där så ska det vara på tu man hand med någon eller här i bloggen. Jag pallar inte sitta som någon slags zombie bland hundratals andra och lyssna på en självgod gubbe som babblar om allt sånt här. Jag stack efter typ 30 minuter. God tanke iaf J.

Då fick jag en roligare inbjudan på annat håll av J. Bingo Rimérs releaseparty av sin debutbok. Jag vet inte om det är någon självbiografi eller vad det är? Faktiskt inte så insatt. Vad jag dock vet är att det kommer vara sjukt glassigt, massa babes överallt och att det kommer hållas på Sthlms typ glassigaste ställe - Hells Kitchen! Sådärja! Ser fram emot det! :)

Ida nummer 1.

2010-09-21 • 22:35:43
Rykten säger att Ida nummer 1 från första programmet blivit erbjuden Slitz-jobb? Vore ju kaxigt att kunna säga att man satt på en Slitz-modell. Kan varken bekftäfta eller dementera dessa rykten i detta nu men ska nog gå till botten med detta! Det kan ni lita på! Återkommer med mer info!

Andra rykten (flashback) säger istället att hennes fader (som tydligen ska vara en riktigt rik knös?) vart så förfärad över hennes medverkan i programmet så att han erbjöd Kanal 5 åtskilliga miljoner för att ta bort hennes medverkan. På grund av att det kunde förstöra hennes (deras?) fina familjerykte. När Kanal 5 sedan avblöjde denna förfrågan så flydde hela familjen landet till deras strandvilla i Spanien... Tills denna "storm" skulle rinna över som det så fint hette.

Rykten rykten ja. Who knows vad som är sant...

Shopping by Nemo!

2010-09-21 • 14:28:16
Gjorde en fet beställning från Stayhard.se nyligen. Det är där dom säljer mitt nya favoritmärke Adrian Hammond. Jävlar vad jag gillar dom kläderna alltså. Lätt mitt favoritmärke just nu. Så jävla skön swagg på dom. Glidarkläder. Helt överkomligt pris också! Många har frågat vart jag handlar kläder och här är alltså svaret: http://www.stayhard.se/

Här är de nya grejorna jag införskaffat därifrån:Svaren på frågorna!

2010-09-21 • 14:04:50
Här har ni dom äntligen! Svaren på frågorna! Eftersom många frågor är identiska så svarar jag självklart bara en gång på just den frågan. Att tex svara 40 ggr på frågan hur många jag har haft sex med känns mindre nödvändligt. Sen är det förmodligen 10.000 stavfel och gramatiska fel här och där men detta inlägg var verkligen för krävande och jobbigt att skriva.. Så jag orkade inte bry mig om sånt. Jag vet att jag kunde lagt upp det så mkt snyggare och mer lättläst men jag orkar verkligen inte. Det var för mkt frågor helt enkelt. Hoppas på överseende! Hoppas svaren är till belåtelse iaf!hur tacklade du mobbingen, hur gjorde det dig som person? känner du dig fortfarande osäker på dig själv?

Svar: Mobbing har jag svårt att kalla det men min högstadietid var ganska kantad av utanförskap. Klassen var väldigt uppdelad i killar och tjejer. Gruperingar. Jag var mitt emellan. När vi gick ut årskurs 9 så fick jag stipendium för att jag var typ den "avgörande länken mellan killarna och tjejerna" när jag i själva verket bara var den mest ensamma människan i världen. Jag kunde inte ta något parti. Så jag hamnade mitt emellan. På gott och ont. Mest ont. Jag är fortfarande osäker än idag.. Min självkänsla är sådär. Men jag känner mig iaf starkare idag än då. Jag tror att mycket motstånd gör dig starkare. Jag har ändå upplevt väldigt mycket skit i mitt liv och jag tror det har gjort mig väldigt mkt starkare som människa.


Kommer du ihåg mig och min bror? Frida (ochfrida.blogg.se) och Johan Adlertz?

Svar: Jag kommer ihåg er väl. Men jag försöker ändå förtränga Värmdömänniskor överlag. Tiden på Värmdö satte många svåra ärr hos mig. Jag tycker lika illa om Värmdö som Värmdö tycker om mig. :)


Vart köper du dina kläder?

Svar: Jag handlar mina kläder på Zara, H/M eller Stayhard.se. Just nu har jag snöat in helt på ett märke som heter Adrian Hammond. Det överlägset snyggaste märket på marknaden just nu.


Hur många har du haft sex med? och när tappade du oskulden?

Svar: Jag har väl legat med cirkus 130 stycken skulle jag tro. Då får ni ändå räkna in att jag har varit singel i princip hela mitt liv (Med några få månaders undantag då och då) plus att jag säsongat tre säsonger i Sunny Beach. Plus att jag är en extrem utelivsmänniska.


Har du borderline?

Svar: Nej, inte vad jag vet.


Hur var det bästa sexet du någonsin har haft? Med vem var det?

Svar: Oj, helvette vad svårt. Det är jävligt svårt att sätta fingret på. Första gången jag låg med en norsk tjej som heter Sissel i Stockholm var brutalt jävla bra. Så om jag ska nämna en enskild gång så är nog den gången de som dyker upp först i huvudet. Men bästa partner överlag finns det många andra namn som bör/kan nämnas. Det känns dock fel att säga namn såhär. Det finns så många namn man skulle kunna räkna upp. Många väldigt bra partners. Det handlar väldigt mkt om kemi och trygghet. Jag gillar modiga tjejer. Tjejer som är nyfikna och vill testa på saker. Bjuder på sig själva.


när tappade du oskulden?

Svar: Jag tror jag var 15-16 år eller något sånt.


Visste tjejerna du hade sex med i programmet att de blev filmade?

Svar: Yes. Det var stora lappar uppe utanför huset där dom såg vad som försigick. Plus att kamerorna överallt är väldigt uppenbara. Plus att dom fick skriva på godkännanden.


när ni tog in tjejer till huset var ni tvungna att säga åt dem att de blev filmade? i så fall gjorde du alltid de?

Svar: Eftersom vi alltid hade en kamera i nacken så var det ganska underförstått att vi var filmade under "akterna". Det framgick rätt tydligt liksom.


Antar att du har legat med en hel drös tjejer, hälften vet du väl förmodligen inte namnet på, blir det inte tråkigt efter ett tag? Känns det inte meningslöst? Har du någonsin legat med någon du varit "kär" i?

Svar: Jag kan namnet på alla tjejer jag varit med. Nedskrivet liksom :) Det känns meningslöst till och från men när man väl sen kommer till krogen. Till klubben. Och du tar den där shotten.. Ja, då är jakten igång igen. Då är det meningsfulls igen. Iaf för stunden. Jag kan nog inte påstå att jag varit riktigt kär nångång. Kanske en gång med min första riktiga tjej. Men ja, jag vet faktiskt inte.


Hur många låg du med när du jobbade i sunny beach?;)

Svar: Vilken av somrarna? :) runt 20 per sommar skulle jag gissa.


Skulle du vilja kalla dig sexmissbrukare?

Svar: På fyllan, ja. Är sällan kåt nykter. Periodarnymfoman kanske? :)


vad jobbar du med?
hur regaerar dina vänner och föräldrar på att du är med i programet?
Har du någongång varit kär?
har du alltid hållt på som du gör, jag menar ligga med massa tjejer och hur länge kommer du att fortsätta med den "livstilen"?
vad vill du arbeta med?

Svar: Jag jobbar inte just nu. Just nu glider jag mest. Vännerna var samtliga positiva. Familjen var det lite si och så.. Men dom accepterar ändå mina val i livet. Den livsstilen? Om jag ska gissa? Tills jag är 25 år kanske. Högst 30. Ingen aning asså. Mitt drömyrke är radiopratare.


Vem tycker du är snyggast; Kissie eller Blondinbella?

Svar: Kissie. Men ingen av dom attraherar mig speciellt mkt.


Har du/har du haft något slags talfel som yngre? Ta inte frågan på fel sätt, absolut inget illa menat - du pratar lite annorlunda bara :)

Svar: Nej. Men jag är väl medveten om att jag pratar lite för snabbt och otydligt. Just därför kanske mitt
drömyrke blir svårt att hålla på med :/


Vad gillar du mest - blondiner eller brunetter?
Svar: Jag gillar vackra tjejer! :)


Vem av tjejerna i Kungarna av Tylösand skulle du helst ha sex med? :)

Svar: Ingen av tjejerna attraherar mig särskilt mkt utseendemässigt. Skönast insida skulle jag säga att blondinerna har.


Hur gör man för att träffa dig? Eller få kontakt med dig?

Svar: Adda mig på Facebook eller skicka ett mail på nemonemo87@hotmail.com :)


Vem av dina vänner skulle du helst byta liv med. varför? Utveckla.

Svar: Oj, jävligt svårt. Emma tror jag. Hon har allt väldigt uppstyrt. Bra förhållande. Fin lägenhet. Bra jobb. Sen har hon både en fantastisk utsida och insida. Ja, hennes liv är jag faktiskt lite avis på. Det kan jag inte förneka.


Vad är viktigast...snygg pussy eller snygga bröst? puss<3

Svar: Haha. Fittan ser man väl ganska sällan ändå så? Brösten säger jag!


Hur många av tjejerna som du hade sex med i huset var gamla ragg?

Svar: Får inte svara på detta för då får ni ett hum om hur många jag sätter på under hela serien. Så jag väljer att svara på denna fråga efter seriens slut istället.


Har du någonsin vart kär påriktigt?
Har du blivit sårad påriktigt?

Svar: Njaa...


Hur många ggr har du haft en könsjukdom? :)

Svar: Klamydia en gång. Kondylom en gång. Båda är borta sedan läääänge dock :) Testar mig numera väldigt mkt mer regelbundet.


Ska du tillbaka till sunny beach, och "den glade vikingen" nästa sommar? :)

Svar: Det har jag väldigt svårt att tro. Det beror helt på omständigheterna. Men man ska aldrig säga aldrig. Börjar dock bli lite för gammal känner jag. Skulle hellre prova på typ Magaluff.

 

hur många tittare hade ni det andra avsnittet?

Svar: 30.000 färre än det första. Dock slog vi rekord på Kanal5play med över en halv miljon tittare. Det ni! Vår generation ser på internet-tv ;-)

 

fick du pengar för att delta i programmet? :)

Svar: Får jag inte uttala mig om.

 

Hur många har du legat med nu efter att programmet börjat sändas?

Svar: Nej, jag ligger inte runt med massa groupies och sånt nu om det är de du syftar på. Bara varit med "gamla" ragg efter programmet. Jag är inte så stor slyna som programmet gärna framställer mig som. Jag gillar bara sex, sprit och brudar liksom :)


Varför är du så jävla snygg? ;)

Svar: Haha. Det var du som sa det där! Jag tycker inte att jag är snygg. Men tusen tack!


Hur många tjejer låg du med under inspelningsperioden?

Vem vann racet om att vara "maskinen". Du eller james?

Svar: Jag kan inte säga hur många men jag utklassade iaf den där så kallade maskinen ;)


Blir du bara glad när det kommer fram folk till dig eller tycker du det är jobbigt? :)

Svar: Jag blir helt fantastiskt glad och smickrad om ni kommer fram :) Bara ni är snälla ;)


Hur tycker du en tjej ska vara, enligt dig? :)

Svar: Ärlig. Öppen. Modig. Glad. Rolig. Smart. Social. Unik. Haha. Många krav. Men faktum är att jag är rätt ytlig... Så SNYGG är nog prio 1.. Ja, nu var jag lite hemskt men så ere faktiskt :)


Kan vi bli tillsammans om ett par år när du klarar av ett förhållande? :)

Svar: Självklart! We keep in contact ;-)


Hur gammal var ditt yngsta ligg?

Svar: 5 år yngre än mig.

 

Jag får lite gay-vibbar av dig. Skulle du kunna tänka dig att vara med en kille?
Eller har du någon sexuell erfarenhet med en kille?

Svar: Jag är inte gay. Men jag älskar homosexuella. Alltid så jävla glada, trevliga och sympatiska. Skulle jag tända på killar så skulle jag blir gay direkt. Inte ens bi. :) Men jag tror också någonstans att alla människor innerst inne är bi. För jag tror inte en människa blir kär i ett kön - utan i just en människa. Sen handlar det bara om man finner dom här känslorna och attraktionerna någon gång under livets gång.

 

hur ser din dröm tjej ut?! :)

Svar: Utseendemässigt är jag svag för små och blonda tjejer. Helst norska. Haha :) Men jaa... Jag gillar hyfsat smala tjejer. Tycker det är snyggt. Inte för smala självklart.. Måste ju finnas former men, ja..

 

Hade du inte legat med ida innan programet, jobbade sunny eller? Haha raggade upp

Svar: Vilken va Idorna? :)

 

känner du dig starkare, "svagare" eller detsamma nu som innan första programmet? Gud va luddigt det blev men jag tror du fattar ;)

Svar: Jag känner mig rätt stark. Trots mkt kritik så mår jag helt okay. Klart man har svackor och mår sämre ibland men överlag var nog detta program ett bra text. Medans många var helt knäckta efter inspelningen så drog jag direkt när till Sunny Beach och festade vidare. Det säger väl en hel del om vem som är hardcore och inte ;-)

 

Är du en sån kille som kör upp ett finger i rumpan på tjejen när ni har sex eller är du en sån som suger på bröstvårtorna som om det skulle komma öl ur dom?

Svar: Suga bröstvårtor gillar jag! Men jag föredrar nog att få ett finger i röven själv istället för att pilla någon annan. Inte många tjejer som gillar analsex nu these days... Tyvärr. Men ett finger i röven kan alltid vara nice! Särskilt under ett blowjob. Riktigt jävla skönt :)

 

skulle du kunna ligga med en 91a?

Svar: Haha. Ja. Men FAN inte äldre än så! :)

 

Hej Nemo :)

När du går ut i Sthlm var brukar du gå då?
Hur gick det till när kanal5 valde ut er till programmet?
Tycker du inte att det är jobbigt när dryga människor kommer fram på stan och klankar ner på din medvärkan i programmet eller är det mest positiv respons?
Vad är det mest skamliga förslag du fått av en tjej efter programmet började?

Tack på förhand :)

 

Svar: Jag brukar hålla mig på Nype eller Magenta. Förkrök brukar bli Nivå22 eller Söderhof. Stekigt, jag vet. Det var auditions som vanligt för dom flesta av oss. Jag själv blev headhuntad av Mr.Schulman himself. Det är mest positivt.. Stor majoritet faktiskt. Men självklart är några neggiga och då är det bara att blunda och tänka på alla som är sköna istället :) Jag har fått massa skamliga förslag. Folk mailar och sms:ar dagligen där dom tar mig för givet verkligen. Typ "Kom till Bromma så knullar vi". Dom frågar inte ens. Dom befaller liksom. Folk tar mig inte längre som en människa. Snarare som en slags sexmaskin.. Vilket är sådär halvkul kanske.

 

Är 22 år och bara legat med 6st brudar, tänkte därför fråga hur du "gör" för att få ligga så mycket? Jag ser helt ok ut, men är totalt handikappad när de gäller att vara social med tjejer. Har du några tips till mig för att komma igång?

Svar: Var glad. Fråga mycket. Lyssna mycket. Stick ur från mängden. Gör det oväntade. Tro på dig själv. Var lagom full. Tvivla inte på din sociala förmåga.. För det syns så väl på dig. Om inget av detta funkar - Ta en sommar i Sunny Beach. Där är det garanterad pussy i massor.. Sen när det kmr hem därifrån så är du ett renodlat fullblodsproffs ;-)

 

Du är för jävla härlig Nemo! :D<3
Men vad gick du för gymnasielinje?

Svar: TACK! Jag gick först ett år Värmdö Estet musik sång. Sen bytte jag till Värmdö Tekniska Media text.

 

Har du NÅGRA gränser? ;)

Svar: Njaa... :)

 

Har du någonsin legat med flera samtidigt?

Svar: Det är väl ungefär samma fråga som om jag haft trekant eller fyrkant? Och ja, det har jag haft.

 

Har du någon gång undrat över om du själv duger för andra eller om det bara är sex som gäller för dom med?
har d alltid varit den här frammot killen som inte skäms gör precis vad han känner för och vill eller har du varit blyg så ?

 

Svar: Jag vet faktiskt inte. Jag tror jag ligger så mkt för att jag vill ha bekfräftelse. Alla människor behöver det ibland. Få veta att man räcker till. Duger. Det är en jävla kick att bevisa att man kan få någon liksom. Jag har inte alltid varit såhär. Jag hade en rätt sen pitch asså... Asså när jag gick ut Gymnasiet så hade jag typ varit med 10 tjejer. Idag är det de tiodubbla liksom... Så jag var sen ute i gamet :)

 

* vad tycker om deltagarna i kungar av tylösand? hehe:)
* Vilken är din favorit när det gäller sexställningar?
* Hur gammal är du?
* Är alla deltagarna med på en andra säsong?
* Vad heter du mer än Nemo? Hur fick du det namnet?
* Vad tycker du om för godis?
* Varför gjorde du och din tjej slut?
* Hur många tjejer har du haft? RIKTIGA.

 

Svar: Jag tycker alla har sin charm. Nästan iaf. Eller ja.. Ni vet nog svaret på denna fråga. Om inte så kommer ni förstå i nästa episode av programmet. Av tjejerna gillar jag de blonda mest. Men över huvudtaget gillar jag Jockiboi mest. Vi är jävligt tajta såhär efter programmet. Jag gillar när tjejen rider. Det är nog favoriten. Eller skeden. Jag är 23 år. Säsong 2 kan jag inte uttala mig om ännu. Jag heter Bill Nemo Hinke Hedén. Jag älskar Apelsinkrokant. Vi var aldrig tillsammans men vi hade våra skäl att inte fortsätta. Läs tidigare i bloggen så förstår du. Riktiga flickvänner? Oj. Svårt. 2-3 kanske?

 

Vad har du fått för respons på din kuk-tatuering? Vad sa t.ex dina föräldrar om den?
Ångrar du inte att du gjorde den? Tycker du inte att det var ett ganska barnsligt motiv?
Tänker du inte t.ex att du kanske får barn en dag och din son/dotter frågar dig..."pappa vad står det där?"

 

Svar: Bra respons. Folk skrattar. Mina föräldrar tycker inte spec mkt. Nej, jag ångrar inte det. Jag ångrar inte mkt i mitt liv. Varför ska man göra det? Livet är för kort för det. Lev i nuet. Lev för dagen. Ha kul. Må bra. Varför ska man hålla på å tänka så jävla mkt? Hellre ett jävligt kul och galet liv och dör när man är 40 bast... än att ligga där som 70 åring å tänka "vafaaan gjorde jag inte mer med mitt liv fööör?!"

 

Hur resonerade dina föräldrar när de gav dig namnet Nemo?
Har du blivit retat i skolan för det?

Svar: Alla mina syskon börjar på bokstaven N och vi har alla väldigt ovanliga namn. Så det var väl förmodligen något med det som dom tänkte på. Jag har inte blivit retad för det eftersom den där fattiga jävla fiskfilmen kom först när jag gått ut grundskolan... Tur det.

Tjena Nemo. blir du nojjig över att du har fått nån könssjukdom dagen efter du har haft sex? även fast du har kört med protection eller inte.

Svar: Nojig? Nej.

och var det inte rätt jobbigt att ha en kamera efter sig nästan hela tiden när ni spelade in programmet? kunde du/ni vara er själva då?

Svar: Det var lite "jobbigt" och speciellt i typ 1-2 dagar.. å sen blev man van. Gick faktiskt mkt fortare än vad jag hade vågat tro att bli van med kameran :)

Jag tycker du ska ta dig tid att besöka skellefteå och festa loss här,
Nu till frågan, var du dig själv till 110% eller spelade du över lite bara för att du fick chansen och det var tv :)

Svar: Vi kommer dit vi blir bokade! Så tala med er lokalkrog vettja ;) Jag var mig själv till 150% under HELA inspleningen!

Läser/svarar du alla mail du får på facebook etc?
Vad är den högsta resp. lägsta åldersskillnaden på tjejer du haft sex med?
Är du så galen i sängen som du påstår?
Om man vill träffa dig, hur går man till väga?

Svar: Jag svarar på i princip alla mail. Alla snälla iaf. Jag har legat med 2 stycken tjejer som är 7 år äldre än mig... Samt 2 tjejer som är 5 år yngre än mig. Jag har aldrig påstått att jag är galen i sängen. Tror nog snarare TV framställt mig som vildare än vad jag i själva verket är i sängen. Jag är inte våldsam i sängen tkr jag :) Du kan ju prova att skicka ett facebook-mail eller vanligt mail så kanske du får träffa mig? :)

Varför pratar du så fort? Det låter som du snubblar på orden p.g.a att det går så fort. Kan vara svårt att höra vad du säger emellanåt.

Svar: Jag vet inte. Inget jag är stolt över. Faktiskt jävligt jobbigt. Arbetsskada från alla säljjobb jag haft tror jag...

Nu när du blivit kompis med en till Emil Jakobsson på facebook (trots att jag sa åt dig att ta bort honom) vem av oss är din favorit?

Svar: Du kommer ALLTID vara min favorit-Emil! <3

tjena nemo! först vill ja bara säga att ja tycker du e riktigt skön o lätt en av dom mest underhållande tv-personligheterna på länge!
vem av storbloggarna skulle du helst ligga me? (tänker då på: kissie, paow, dessie, blondinbella, kenza, foki)
va tycker du även om dom utseende o personlighets messit?
vem i huset la till mest tillgjord roll framför kameran?
din favoritställning? de mest avtändande du vart me om att ett ligg gör?
de e riktigt jävla kul o se den här serien o du bidrar nog mest till nöjet samtidigt som du verkar jävligt skön o ändå snäll de e braaaa tv de här:D puss

Svar: Tusen tack där! Oj. Svårt. Jag läser ju inte dom andra så jag vet inte. Paow är väl egentligen den enda jag har koll på eftersom vi börjat snacka lite på senaste. Hon är ju väldigt söt men lite ung kanske. Kenza är ju riktigt snygg. Vem är foki? Vem är dessie? Kissie är ju en docka. Palla knulla plast liksom. Känner dom inte så jag kan inte bedöma som personlighetsmässigt. Men Paow är en väldigt trevlig liten flicka. Framför kameran tror jag nog att Emelie var mest tillgjord. Jag gillar alla ställningar! Avtändande när en tjej inte luktar gott....

 

Hejsan, varför säger du skägg så ofta och vart kommer det ifrån?

Svar: Skägg är världens bästa ord kort och gott. Jag älskar det ordet. Prova att säg det några ggr så förstår du förhoppningsvis.

 

* Är du min pappa?
* Ljög du i ditt tatueringsinlägg ang den latinska textens betydelse? Som jag minns det visste du om vad den betydde redan innan ;)
* Var det du som dödade fågelungen?
* Är det för att jag är brunett som du inte vill ligga med mig?

Svar: Hej syster. Nej, jag är din bror. Jag minns faktiskt inte om jag ljög där. Du minns säkert bättre? Jag har för mig att jag gjorde fel text... hehe.. NEJ jag dödade inte fågeljäveln! VARENDA gång jag har frågestund så frågar ni det. Va fan! Nej Niki. Du är den enda över huvudtaget som inte vill ligga med mig :)

Gillar du blondiner eller brunetter mest?

Svar: Jag gillar alla tjejer som är söta och snälla :)

Hur brukar du ragga?
och har du några tvångstankar? XD

Svar: Jag är glad, social, trevlig men samtidigt kan jag va lite kaxig och smådryg. Självsäker. Försöker sticka ut. Och ja.. Jag har massa tvångstankar. Men jag orkar inte rabbla dom nu. Tror dock alla människor har det och andra sidan...

 

-Hur gammal är ditt äldsta resp. yngsta ligg?
-Har du funderat på att vidareutbilda dig? I så fall till vad?
-Hur går det med musiken? Sugen på att spela in eller producera mer låtar i framtiden?

Svar: 16 och 28 år. Jag vill(e) blev gympalärare. Dock tveksam till det nu. Ja, varför inte? Musik är ett brinnande intresse. Önskar så att jag hade mer tallang inom området.. :/

 

När ni tattuerade er i Kungarna av Tylösand, var det gratis då? Sponsrade programmet er med sprit, även när ni var ute på krogen?

Svar: Vi hade ALLT gratis under hela månaden. Gjorde inte av med en krona under inspelningstiden.

 

om du nu skriver att du har detsvårt att gå ihop ekonomisk och du har inga pengar osv. hur kan du då betala räkningar osv? fick ni något för att vara med i programmet?

Svar: Vilka räkningar menar du? Jag har egentligen bara en telefonräkning. Pengar löser sig alltid. Gör lite smågigg här och där nu. Jag får inte uttala mig om ersättning angående programmet eller så. Fråga Kanal 5.

 

är det vanligt att tjejer du raggar på, dissar dig?

Svar: Det händer självklart.

När ska vi ses? :)

Svar: När kan du?

-Jahapp måste man va blondin för att få ligga med dig? ;)
-Bor du hemma eller har du eget?
-Favoritpizza?
-Sjukaste sexupplevelsen?
-Vad är det mest avtändande en tjej kan göra/gjort i sängen?
-Tjänar du pengar på bloggen?
-Du har någon gång skrivit att du är hatad på Värmdö, varför?
- Favvoställning?
- Vart går din gräns för hur lång en tjej ska va?

Svar: Nej, som sagt. Ingen speciell favorithårfärg. Jag bor hemma hos mamma just nu. Jag gillar Vesuvio. Tråkigt, ja. Oj.. Många skumma upplevelser. Bajs på kuken under analsex är ju en av dom minst roliga kanske. Sen alla gruppsex och sånt är ju rätt sjuka. Tjejer som är tråkiga och plattfiskar i sängen är sjukt avtändande. Typ när en tjej säger "Vi kör bara missionären" typ. Vad fan tror hon då? Jag tjänar inga pengar på bloggen.. Än. Jag är hatad på Värmdö eftersom jag alltid varit rätt känd där. Och om man är känd är man hatad.. Så funkar det i Sverige. Det visste du väl? Inte sticka ut. Ajabajja! Finns inga gränser på hur lång eller kort en tjej får vara :)

 

-Vad är ditt längsta förhållande?
-Vilken sexställning föreslår du?
-Har du ADHD, damp eller borderline?
-Skulle du kunna ha sex med en kille?
-Vilket är ditt bästa minne från barndomen?

 

Svar: Mitt längsta är typ 3 månader. Jag har inga såna sjukdomar.. Fan va folk frågar det. Haha. Vet inte om jag skulle kunna ha sex med en kille... Skulle KANSKE eventuellt kunna tänka mig att bli avsugen av en kille.. Men då ska det till något jääääääääääävligt speciellt och jag tvekar på det starkt. Haha. Är inte gay eller bi alltså. Men kanske borde man prova? Mitt bästa barndomsminne? Hmm.. Finns inte så många. Eller de va ju väldigt häftigt att träffa kändisar med pappa under barndomen. Såna grejor glömmer man ju sent.

 

Vad jobbade du med i sunny beach? Och hur var det? Antar att det ballade ur ganska mkt där nere också?

Svar: Jag sålde biljetter till konserter, pub crawls och beachfester etc. På Den Glade Viking. Det ballade ur något fruktansvärt. Typ 10 ggr värre än vad ni fått se i Tylösand...

 

Vill du ligga med mig? Jag är en 16årig tjej från Stockholm & skitsnygg.

Hur ska jag göra för att få dig?

Svar: Prova att maila mig på facebook eller min hotmail! :)

 

Vart jobbar du ? om man skulle vilja komma förbi och säga hej :)

Svar: Jobbar icke nu :)

 

hur mycket har du gjort med en kille sexuellt?
Eller ja..
Kram, puss, hångel, runk, sugit av, blivit avsugen, analsex osv?

Svar: Hånglat med typ 30 killar säkert. Dock har det inte blivit så mkt mer än så... Förutom pussa på pung och sånt mys. :)

 

Vad tycker du om ditt eget utseende?

Svar: Bortsett från dålig hy? För stort huvud? Brist på muskler? Ja, förutom det så är jag väl skitsnygg typ.

 

Jag tycker din tjejsmak hittills har varit ganska trashiga brudar med slitet, blekt hår och sillisar. Är det bara wt-brudar du tänder på?

Svar: Jag har egentligen ingen speciell stil av tjejer jag tänder på. Det är en slump att de blivit sillisblondiner hittils bara... Så som sagt. Tänder inte på någon särskild stil.

 

Var drar du den undre samt övre gränsen för hur gammal en tjej ska vara för att du ska kunna ligga med henne?

Svar: Jag tycker inte riktigt det beror på det. Tycker snarare det beror på attraktionen. Om jag skulle hitta en 40årig brud som var smooooking! Då skulle jag ju inte dissa henne för att hon var 40 år liksom. Varför det? Helt ologiskt!

 

Kommer du ifrån Dalarna? Du och jag verkar ha en vän gemensamt på facebook och han är ifrån Mora.. Have fun/Sälen

Svar: Tror du inte vi skulle ha mer än en gemensam vän om jag var från Dalarna? Låter de på min dialekt som är därifrån? Nej du, jag är 100% pure STOCKHOLM!

 

Hur mycket skulle en tjej få väga som mest för att du skulle kunna ligga med henne?

Vilka könssjukdomar har du haft?

Vilket ställe är det konstigaste du haft sex på?

Vad har du för stjärntecken?

Vad röstar du på i riksdagsvalet?

 

Svar: Oj. Jävligt svår fråga. Jag har svårt för stora tjejer. Bittra sanningen. Jag har haft klamydia en gång och kondylom en gång. Men det var lääääääääänge sen nu. Jag har haft sex i bastu, balkong, bio, bio, garage, pool and the list goes on. Jag är ett Lejon som röstade på MP i valet :)

 

Hur gör du för att få tjejer så lätt?

Svar: Jag är Nemo!

 

1. vem är den yngsta du haft sex med?
2. snyggaste kändis tjejen/killen?
3. Såg du camp rock 2 i helgen, alla som är något gjorde det!?
4. vad är din favoritfärg?
5. kan du tattuera in mitt namn?
6. vem är tjejen på dina senaste bilder? hon du pussas med.
7. jockiboi säger att han runkar varje dag kl 22.00 gör du det också?
8. har du någonsin runkat med folk i rummet?
9. vad är din favoriträtt?
10. miley cyrus eller hannah montana?

Svar: Hemligt. Oj, jag har svårt för det där med utseende på kändisar. Men Jude Law är väl jävligt snygg i The Holiday? Haha. Jävligt kul att jag svara en kille tycker jag. Men faktum är att det är enklare att bedömma snygga killkändisar än tjejkändisar. Jag skulle ALDRIG se nån sån där jävla disney-film. Jag gaddar in ditt namn om du bjuder på den? Tjejen är Frida men det är över. Jag runkar inte i närheten av lika mkt som Jockiboi. Sen filmar jag det inte heller. Jag har runkat in public ja. Jag gillar Tacos väldigt mkt. Miley!

 

till skillnad från andra tänker jag gå mot strömmen och INTE fråga dumma sexfrågor..

1) Är du en djup person? alltså gällande känslor och tankar. Brukar du tänka riktigt deep shit tankar när du sitter för dig själv t.ex, och verkligen börja filosofera om allt och ingenting?

2) Har du någonsin älskat en kvinna, på riktigt?

3) Vilken typ var du i högstadiet & gymnasiet? Tönt, cool, den mittimellan?

4) Skulle någon slå till dig på käften på krogen, låt oss säga pga att den personen sett ett avsnitt av Kungarna av Tylösand och fått fördomar osv, skulle du då slå tillbaka och starta bråk, gå därifrån eller försöka lugna ner personen som slog dig?

5) Utnyttjar du tjejer som kontaktar dig endast pga programmet? Eller rättare sagt: utnyttjar du ditt kändisskap för att få ligg?

6) Vill du stadga dig med fru, villa, volvo, barn och hela köret? Isåfall, inom hur många år?

7) Tror du på livslång kärlek?

8) Hund eller katt?

9) Stor familj vs. liten familj?

 

Svar: Jag är nog en väldigt djup människa. Tänker mkt. En riktig tänkar och en känslokille rakt igenom. Jag har nog aldrig älskat en flickvän till mig, Nej. Inte på riktigt. Jag var inte tönt men jag var heller inte cool. Mitt emellan skulle jag säga. Förmodligen skulle jag bara gå därifrån. Jag hatar att slåss. Eller så skulle jag ba vakten slänga ut han. Nej, det har jag inte gjort.. Ännu. Jag har inte legat med någon ny tjej sedan programmet. Jag tänker inte träffa massa randomtjejer som bara vill ligga med mig pga programmet. Det ska till något väldigt särskilt isf. Jag vill absolut ha allt det där! om 10 år? Jag tror tyvärr inte på det. Hund! Stor familj!

 

hur kändes det att växa upp med kultureliten? och hur är rikard wolff????

Svar: Haha. FANTASTISKT! :D Han är grym! Och bög! Och gillar lammkött! :)

 

Är ditt svarta hår naturligt?

Svar: Mitt hår är mörkbrunt och det är INTE naturligt :) Är mörkblond egentligen..

 

om en snygg tjej kom fram till dig och frågade om ni skulle ha sex, skulle du banga?

Svar: Om hon var riktigt snygg? Nej, då skulle jag inte banga. Varför liksom?

 

förstår inte riktigt varför tjejer faller för dig? du är inte så snygg, ingen macho-typ som din ärkefiende Maskinen, du är inte så krallig, sen så har du säkert inte en stor kuk. så vad handlar det om? eller blir bara tjejerna allmänt kåta på dig på fyllan? :D

Svar: Jag förstår faktsikt inte heller varför tjejerna faller för mig :) Tydligen har jag en förmånga att få tjejer att känna sig som "dom är den enda i hela världen för mig"... Det har jag fått höra iaf :)

 

1. Skulle du kunna runka och suga av en annan kille?
2 Skulle du kunna knulla en kille?
3. Kan du inte filma i smyg när du knullar någon, och sedan lägga in videon på bloggen ;)

Svar: Suck. Nej, jag är inte Jockiboi. Och bögfrågorna har jag redan fått 100 ggr.

 

Jag har en fråga, även fast frågestunden kanske är avslutad - varför är du så jävla härlig? :) och hur blev du antagen till programmet?

Svar: TACK! Född härlig! :) Calle Schulman ringde mig! Han fick ett tips från min bästa vän Oscar Gayen Valentin Westerlund :)

 

vad gick du för linje på gymnasiet?
vad är dina framtidsdrömmar?
vill du ha barn?
tränar du något eller lever du bara på öl? ;)
vilken är din favoritmat?
hur många dagar i veckan drack ni i programmet?

 

Svar: Jag vill bli radiopratare! Jag vill ha många barn! Jag gymmar i perioder. Spelar även Innebandy då och då. Öl är bara extraträning! ;) Vi drack alla dagar under programmet förutom en dag...

 

hur lång är du:)?

Svar: Jag är 191 cm :)

 

kan du ha sex med någon från nätet?

Svara: Omöjligt att svara på :) Beror på mkt!

 

 

Hoppas svaren är till belåtelse! Kom ihåg att jag stressade som en galning med dessa svar så om något är oklart, otydligt eller fel så får ni ha överseende!


Stockholm --> Göteborg --> Linköping --> Vadstena

2010-09-21 • 12:33:36
Efter Göteborg och SVT Debatt på Torsdag så sticker jag med hem till Jockiboi på Fredagen. Aldrig varit där och någongång måste ju vara den första. Han bor i Vadstena utanför Linköping. Har vi några sköna Mjölby/Motala/Vadstena/Linköping-bor som vill festa med oss i helgen? För isf är det ingen omöjlighet. För jag kommer stanna hos Jocke MINST hela helgen så. Beroende på hur kul vi har och hur bra det går. Sen så jobbar vi även på en barturné just nu.. Inför hösten. Jag tror vi har bestämt oss för vem vi ska jobba med... Efter mycket om och men... Många gigg kommer det bli runt om i Sverige! Så håll i hatten! :)Jag och Jockiboi på hotellet i Sthlm under slutaudition i Juni...


Torsdag:
Göteborg
Fredag: Vadstena/Linköping

SVT Debatt.

2010-09-21 • 10:27:21
Nu är det 100% spikat! SVT Debatt blir i övermorgon Torsdag. Jag, Jockiboi, Jacki Ferm samt några andra dokusåpa-nissar ska medverka. Sen även lite Kanal 5-chefer. Vi ska där debattera och argumentera mot gamla kristna kärringar, konservativa farbröder samt Sveriges nykterhetsförbund etc etc... Det blir säkert både underhållande och märkligt. Kontrasterna kommer vara ganska påtagliga. Tänk på att det är live också.. Så precis vad som helst kan hända.

Tåg till Göteborg på Torsdag alltså. Bor där sedan på Elite Park Avenue Hotel på Avenyn. Glaaaaaasiiiiiiiigt! Har vi några Göteborgare som är sugna på party på Torsdag? Några ställen som är öppna i Göteborg då? För isf är jag inte främmande för att parta järnet! Göteborg! Vad har ni att erbjuda på en Torsdag?

Missa inte SVT Debatt live på Torsdag kväll klockan 22.00!

Verkligheten jagar mig...

2010-09-21 • 00:50:01
Jag orkar ingenting just nu. En otrolig svaghet och omotivation infinner sig i min kropp. Sådär plötsligt bara. Jag vill bara gå upp i rök. Allt känns så jävla krävande och meningslöst just nu. Jag vill inte ha några plikter. Jag vill inte ta något ansvar. Jag vill inte växa upp. Jag kan inte växa upp. Jag vet inte hur man gör. Mamma är på mig. Jag måste flytta ut. Detta funkar inte längre säger hon. Det handlar inte om att jag inte KAN flytta ut. Lägenhet går ju självklart att lösa på något sätt. Men det handlar om tryggheten jag känner här. Jag älskar att bo hemma. Att alltid kunna komma hit. Vad ska jag med en lägenhet till? Jag är ju ändå aldrig hemma. Jag flänger ju ändå bara runt. I Stockholm. I Sverige. Vad tjänar det till? Perfekt att ha det som nu. Slanta upp lite cash till morgon för att kunna sova här några nätter per månad liksom... Sover ju i princip ändå aldrig här så.

Någonting äter upp mig inifrån.

Jag känner en äckligt påträngande panikångest. Jag måste ta tag i saker. Ta beslut. Varför denna jävla beslutsångest? Vilket val är rätt? Tajmingen? Rädslan och oron. Som en kall obehaglig smekning längst min ryggrad. Totalt jävla osäker och förvirrad. Ändå sådär sjukt taggad och motiverad.. Bara jag visste vad. Vad jag skulle sikta in mig på. Behöver en grund. En idé. Behöver trygghet. Behöver något. Något att stå på. För just nu är allt sådär extremt abstrakt. Hela mitt liv är luddigt. För luddigt.

Ta mig ur det här.I´m so scared of getting older.
I'm
only good at being young.

Lära mig att veta bättre.

2010-09-20 • 17:22:36
Mail, förfrågningar och komplimanger strömmar nu in dagligen. Men faktum är att det var länge sedan jag kände mig så ensam som nu. Jag är ganska glad just nu. Visst. Absolut Och jag trivs med detta. Detta är en rolig och väldigt smickrande period i mitt liv. Så ja, jag ska ju egentligen inte klaga. Detta är drömscenariot för en bekräftelsekåt osäker halvful nobody som jag. Men ändå så ekar ett stort tomrum i mig. Bitar behöver falla på plats. Själen tar stryk och tvångstankarna avlöser varandra. Har jag gjort rätt? Alla dessa åsikter. Alla vill tycka något. Alla vill tänka något. Den där Nemo. Vad ere för pellejöns egentligen?

Jag har alltid kört mitt race. I väldigt många år nu. En ganska destruktiv och ifrågasatt livsstil. Men ja, jag lever ju fortfarande. Jag står ju här nu idag. Jag vill inte kalla mig själv någon succé då jag vet att det verkligen inte är det jag är. Men jag lever ju ändå. Jag har mycket vänner. Jag har mycket tjejer. Jag har mat för dagen. Jag har, iaf tillfälligt, tak över huvudet. Men varför då denna påträngande känsla av ensamhet? Varför då denna oro? Jag vet inte faktiskt.

Jag drömmer ofta om att verkligen bli kär på riktigt. Jag tror faktiskt det kan ha med det att göra. Jag vet att detta kanske låter konstigt för er men så är det faktiskt. Jag har en vision om ett bombedslag. Jag tror på kärlek vid första ögonkastet - Men jag tror också att jag heller aldrig varit kär. På riktigt. För när jag väl är just kär så vet man det själv... Det är så dom säger iaf. Inte sant? Då kommer andra frestelser inte längre vara ett alternativ. Då kommer "Ha kakan och äta den" och otrohet och sånt kännas så fruktansvärt avlägset. Jag längtar efter denna dag. Då jag kommer hitta the one. Hon som kan hela mig. Hon som kan laga mig. Hon som vågar bli ett med mig.

Jag vaknade i natt klockan halv 5 på morgonen. Jag satte mig vid köksbordet och drack ett stort glas iskall mellanmjölk. Jag tänkte på gamla minnen. Jag tänkte på bekymmerselösheten. Även om min uppväxt kantades av väldigt mkt andra otrevligheter så fanns det ändå en bekymmerselöshet när man växte upp. Inga krav. Inga tvång. Inga plikter. Ens största bekymmer var typ när man inte fick ta en tredje potion glass. Eller när man bara gjorde 2 mål på innebandymatchen. Men idag är det andra bullar. Idag ska man ta ansvar. Man ska prestera.

Tiden går så otroligt fort just nu. Hinner vi ens med? En vis lite äldre man sa en gång till mig "Hela vägen upp till 20 år så önskar du att tiden gick fortare men hela vägen efter 20 år så önskar du att tiden gick långsammare". Jag funderade länge på dessa ord.

Orden skrämde mig men jag förstod precis vad han menade. Tiden går i ett rasande tempo just nu. Ångesten och hjärnspöken tar mer tid och plats än själva livet i sig. Men varför låter vi oss själva göra dessa misstag? Du ska njuta. Du ska utnyttja din tid här till fullo. Det är så enkelt att säga orden men varför gör vi det inte? Varför går vi människor runt och mår dåligt istället? Vi gnäller, bråkar och självömkar. Livet är för jävla kort för att inte leva varje dag som om den vore den sista. Borde jag inte fått perspektiv med åren? Borde jag inte veta bättre?Jag ska lära mig att veta bättre.

Mobil igen!

2010-09-20 • 16:55:08
iPhonen är nu äntligen inlämnad på reparation! Skaffat lånelur så länge... Så nu har alltså ALLA mina nummer som jag lagt till sedan jag skaffade iPhone (typ ett år sedan) försvunnit. Haha. Smärre katastrof men vad gör man inte... Så om ni ska messa mig så får ni gärna skriva i sms:et vem ni är.. Så jag slipper fråga alla. Men så ni vet iaf! Jag är nu nåbar igen på samma gamla nummer som alltid!

Förlåt för att svaren på frågorna dröjer men det tar fan tid. Sjukt mkt skrivande. Men det kommer. Förmodligen ikväll men allra senast i morgon. Skrev hälften av svaren i morse. Hälften kvar...

Dagsschema:

2010-09-20 • 11:16:52
- Luncha med Gayen som förmodligen är lika bakis som jag är...
- Sola
- Gymma
- Gå på banken
- Köpa 2 par skor
- Lämna in min iPhone
- Fixa lånetelefon?
- Innebandy klockan 19.00
- Se på Filip & Fredriks "Lite Sällskap"Hoppas ni får en trevlig dag mina vänner!

Kontakt:

2010-09-20 • 10:45:56
8000 läsare i bloggen igår och vi håller en rätt skön jämn nivå nu på läsarantalet känner jag. Lagom liksom. Känns bra. Jag har inga egentliga ambitioner att bli störst eller tjäna massa pengar på bloggen. Jag är inte sån. Jag vill inte spela någon slags annan karaktär här eller provocera folk för att locka mer läsare.  I´m not like that. Jag tänker köra mitt vanliga race fullt ut här.. Skriva ut när jag mår piss men samtidigt skriva positivt när jag är glad. Skriva precis som den jag är och den jag alltid varit. Inget annat. På gott och ont. Sen om ni gillar det så hänger ni kvar - Om ni inte gillar det så tvingar ingen er att läsa. Take it or leave it liksom! :)

Om ni dock VILL boka mig, annonsera/göra reklam för något i bloggen eller bara fråga någonting allmänt så är min mailadress:

nemonemo87@hotmail.com

Så ringer jag upp er.

Vinnaren!

2010-09-20 • 10:21:06
Mobillös i 2 och ett halvt dygn nu. Hur tror ni det känns? Superbra? Njaa.. Fruktansvärd panikångest snarare. Måste lösa den där skiten TODAY!

Bild nummer 9 vann omröstningen btw. Inte min personliga favorit men ni verkade digga den hårt.


Help me!

2010-09-20 • 01:37:06
Tänkte missbruka bloggens storhet lite grann nu. Men det får man ju göra! Tänkte göra en sån där liten omröstning om vilken profilbild jag ska använda på facebook. Eftersom jag är en sådan människa som bryr sig så extremt jävla mkt om vad andra människor tycker och tänker om mig - Så får ni helt enkelt avgöra vilken bild som är snyggast. Eftersom jag själv inte kan se sånt. Haha. Och jag överdriver inte nu.. Ibland, på krogen tex, kan de gå så långt så att jag väljer en tjej som mina kompisar tycker är snygg.. När i själv verket tyckte att hennes polare va sötare. Bara för att andras åsikter är så mkt viktigare än min egen. Självkänsla? Nja. Osäkerhet? Mjo. Haha.. Men jaja, jag vet. Tragisk kille. Haha. I alla fall here it goes. Slaskar upp ett gäng så får ni helt enkelt bara säga vilken som är hetast. (Om det skulle vara så att ni mot all förmodan tycker att någon annan bild på mig som jag har på facebook borde vara profilbild - slaska då bara upp den bildens adress som en kommentar så ser jag det! Tack på förhand)

Here we go:

1.
2.
3.
4.5.6.7.8.9.10.11.

LÅT ER RÖST BLI HÖRD! UPP TILL ER NU!

God Natt!

2010-09-20 • 00:35:40
Jag var på Nivå22 ikväll och drack 200 öl. Med mina underbara med-soldater Gayen, Daniel och Dennis (Ja, han dök upp!! <3) Ja, bara för att man är med i en dokusåpa så betyder det inte att man är rik för de. Man kan fortfarande uppskatta Norrlands Guld 50 cl för 25 kr. Bästa och billigaste i stan - Nivå 22.

När jag drog hem därifrån på tuben så träffa jag en pundare. Han försökte nästan maniskt att proppa på mig amfetamin. Jag nekade gång på gång. Men snubben såg att jag var berusad och envisades med att säga att han skulle bjuda och grejor. Jag sa prompt NEJ men han vägrade ge upp. Till slut hoppade jag av en hållplats tidigare pga hans jobbiga påträngande stil... Jävlar vilka idioter det finns alltså. Sjukt påfrestande, påträgande och jobbig människan. USCH. Blä!

Vet ni vad? Jag är lite full nu. Men det är nice. För nu ska jag sova.
Vi hörs i morgon va? Jag tänkte väl de! Puss på er!


Jag vädjar till er kära läsare!

2010-09-19 • 18:11:18
Finns det något mer frustrerande än när mobilen går sönder? Det är som att tappa sin arm typ. Man blir verkligen helt handikappad. Jag är så jävla frustrerad. Panik! Sen hade jag ju ingen försäkring heller... Just snyggt. Ska lämna in den på reparation i morgon. Och det lär ju ta i tag.. Så nu är jag i desperat behov av hjälp!

Någon i Sthlm som har en Tre-bunden lur som ni inte använder? Som ni kan låna ut till mig medans min är på lagning? Alltså från idag och typ en vecka framåt. I do whatever you want! Ni får gärna på i Söderort också.. Hehe ;-)

Så? Nå? Någon?

Maila mig på nemonemo87@hotmail.com i såna fall!

Svaren på frågorna!

2010-09-19 • 18:10:30
Svaren på frågorna kommer förhoppningsvis ikväll. Allra senast i morgon. Cut me some slack vafan! Typ 300 frågor ju. Haha. Tar ju sin tid! :) Har börjat knåpa på dom redan faktiskt.. Men mkt jobb kvar ;-)

Söndag.

2010-09-19 • 17:14:05
Kalix var härligt! Och ja.. Jag överdrev när jag skrev sådär i förrförra inlägget. Självklart var folket där uppe inte exakt så. Det fanns ju självklart några såna där insnöade bybor som hatade Sthlmare men överlag var folket MYCKET trevligare än vad jag ens hade vågat hoppas eller tro på förhand. Kvällarna var livliga och jag levde riktig lyx. Härligt värre! Däremot fanns det en grannkomun som heter "Överkalix" den en sån som jag hade hade fått redigt med spö... Så sa rykten iaf...

Nu är jag tillbaka i Stockholm igen och är mer oviss än någonsin om vad jag ska göra. Vad jag vill göra. Vart jag vill vara. Med vem jag ska göra det. Ja, det finns alldeles för många frågor och alldeles för få svar just nu. Vad jag skulle behöva är nog en riktigt lång god natts sömn och rejäl funderare. Vad jag dock vet är att jag är sjukt besviken på dig och jag vet fan inte om jag vill ge dig en till chans.

Hur röstar ni idag förresten?
Jag ska gå iväg nu. Jag är jävligt kluven. Tänkte först rösta Miljöpartiet som förra valet. Mest på rutin blir det då isf.. Eftersom familjen alltid gått den vägen. Men sen blev jag kluven. Jag är ju inte så insatt liksom. Blankt kanske? Ähh.. Asså. Jag vet verkligen inte. Sprit-Partiet vars största ambition är att förbjuda alkohol? Yeah, right...


Back in Stockholm!

2010-09-19 • 16:57:54
Ber om ursäkt för inaktivt bloggande i helgen. Men ni förstår säkert varför.. Inte lätt när man är bortrest plus att iPhonen går sönder. Det ger en inte skitmkt möjligheter och tid att blogga. But i´m back now! Back in Sthlm! Och för att kompensera så tänker jag skriva bättre och mer aktivt än någonsin närmsta dagarna... How does that sound? :) Hurrrrrraaaaaa!

Bilder kommer! Dom är på min trasiga telefon nämligen.. Haha :/

Kalix - Norrland - I´m here!

2010-09-18 • 11:22:49
På plats i Kalix. Resan gick finemang. Jävlar va norrut jag är nu. 100 mil norr om Sverige (Förlåt, Sthlm). Jag förstår inte vad folk säger. Det är kallt. Älgar och renar överallt. Killarna har 50 kg snus under läppen och kör gamla volvos. Dom dunkar Eddie Meduza och har keps och jeansjacka på sig. Jävla raggarhoods. Haha.

Men kvällen igår var grym. Det var som en liten uppvärmning inför ikväll. Jag förfestade hos Alexandra Forss. En gammal tjejkompis från Sunny Beach. Jag och massa brudar varav alla typ hade silikon. Är det en Norrlandsgrej? Haha. Who knows. Vi blev iaf kalasfulla och drog till klubben där folk faktiskt i pricnip BARA var trevliga. Jag blev chockad. Fick förvånandsvärt lite skit. Trodde att alla övermaskulina benhårda norrländningar skulle döma mig av stolen men faktiskt inte. Kanske blir värre ikväll då...

För ikväll händer det. Ladies Night. Gissa vem som är main guest? Det är jaaaag. Jag ska mingla runt bland alla brudar och sen även stå i baren. Det blir jävligt trevligt tror jag. Dom räknar med 4-500 gäster ikväll... Vankas det en bra kväll för Nemo? Inte helt omöjligt va...

Förresten! Mottagandet igår var grymt. Trevlig personal här! Allt gratis. God mat, fint hotell och riktigt glidigt. Satt i 2 timmar i bubbelpoolen och drack iskall bärs ensam. Då mådde jag alltså. Jävlar. Tänkte ta en bild då men glömde mobilen på rummet :( Illa. Men jävlar va fint det var. När Eminem gick på radio, jag hade en iskall bira i min hand och jacuzzin masserade min kropp.. Ja.. Då var fan mitt liv komplett. Mums.

Sitter affisher över hela Kalix med mig på. Haha. Känns märkligt och konstigt men samtidigt sjukt kul och smickrande. Inte konstigt att man får lite hybris och storhetsvansinne.. (Ja, jag antar att ni tänker det nu Leo och Oscar - Mina bästa vänner)

Just fan! Icke att förglömma. Värsta som hände igår. Tappade min iPhone i marken (Ja, jag var nykter).. Och den är HELT död. Så jävla frustrerande. Katastrof. Det finns ingen Tre-butik här heller.. Bara en expert-butik. Vad kan dom göra åt det? Återstår att se. Ska glida dit snart. Detta är en jävla disaster. människor är så mobil-beroende som jag är. FAAAAAN. Måste lösa detta. Men ja.. Bara så ni vet. Om jag inte svarar på samtal och sms - Då är det pga detta.

IKVÄLL KÖR VI PÅ STORA bar & nattklubb. Vid Hotell Valhal.


NORRLAND - HÄR KOMMER NEMO HEDÉN!

2010-09-17 • 12:27:50
Jävligt kul att träffa Paow och dom andra igår. Trevliga människor. Älskar bögar. Så jävla glada och vänliga. Ska börja hänga mer med dom! :) Fick lite fina råd och tips angående bloggen så inom sinom tid får ni se en radikal förändring här. Var så säkra!

Hade även möte med Mikael Brinkenstjärna. Vi pratade om en eventuell barturné. Han sa mycket bra och så. Men faktum är att jag är lite villrådig. Många viljor. Många drar i en. Jag har lite beslutsångest angående allt. Skulle behöva prata med någon riktigt insatt. Någon jag litar på till 100%. Måste nog ringa Calle senare. Han har ju ändå varit i branshen ett tag...

Haha. Såg förresten precis att jag missat två av mina tatueringar i gårdagens "Tatueringsinlägg". Hmmm... Klantigt? Ja, lite. Jag har ju skrivit mitt förnamn Nemo på baksidan av vänster överarm och efternamnet Hedén på baksidan av höger överarm. Bilder kommer inom kort!
Jag är inte bara 100% party...Nu ska jag slänga mig in i duschen och ta taxin till Arlanda!

Vi ses i Norrland/Kalix!

Mina svar till er!

2010-09-17 • 10:48:10
Jävligt kul att det kommit in så mycket frågor till mig! Jag knåpar ihop ett inlägg i helgen och svarar på ALLA. Det lovar jag. Eller nåväl... Iaf nästan alla. Dock så handlade ju, kanske inte helt oväntat, 95% av frågorna om sex. Typ 15 människor frågade "Hur många har du legat med?". Haha. Fantasin sprudlar märker jag? Nåväl... Smällar man får ta när man är kåtast i TV :) Svaren kommer i helgen iaf! Senast Söndag kväll!

Kaos

2010-09-17 • 09:47:31
Sorry för uteblivet bloggande de senaste 15 timmarna... Sjukt busy dygn bara!

Kaoskväll igår alltså. First things first.. Satt och drack lite med Jockiboi på Fridhemplan. Sen skulle jag möta upp 2 donnor vid tuben. Jocke står kvar utanför baren och tar en ciggjävel. När jag kmr tillbaka säger Jocke att några idioter knäat honom och puttat honom. Att han blivit av med massa grejor och sånt. Helt sjukt. Tydligen hade dom skrikit "Tylösand-fjant" eller nå sånt och Jocke hade (smart som han är) käftat emot. Det kombinerat med Jockes starka karaktär och dialekt gjorde väl att det rann över för dessa grabbar. Haha. Kanske inte kan klandra dom.. Jocke - Lär dig att hålla dig käft stängd!

Dock fick jag senare veta att han ÄVEN blev av med sitt pass i denna veva. Hans pass som är hans ENDA identifikation. SUCK! Så han kommer inte ha möjligheten att ta flyget med mig idag. Flighten 12.45 från Arlanda. Haha. Som sagt. Kaos. Han tar istället tåget i eftermiddag. Så han kommer först 22.30 ikväll. Eller kanske till och med först i morgon bitti säger han nu...?! Eller så skulle han lösa provisoriskt pass och komma i eftermiddag? Haha. Ja ni ser. Lätt kille att ha å göra med.. Men va fan. Haha. Vad fan ska jag göra i norraste Norrland helt fucking ensam hela dagen? Vad KAN man ens göra där? Haha. Jaja, något kommer man säkert på att göra! :)

Så ikväll och i morgon kväll så kommer jag och Jockiboi flippa järnet på STORA bar & nattklubb. Vid Hotell Valhal. Fråga mig inte varför jag inte kommer Luleå eller Kiruna eller så. Inte riktigt jag som bestämmer det nämligen. Det är inte jag som kontakter klubbar och frågar om jag får komma liksom. Hehe. Men vet ni vad? OM ni nu bor i Norrland... Kom till Kalix ikväll vetja?

Men jaa vilken bra idé! Då syns vi där!

På allmän begäran: Alla mina 10 tatueringar!

2010-09-16 • 17:13:12
Efter många förfrågningar och önskemål så ska jag här ge er ett inlägg där jag visar och berättar om ALLA mina tatueringar. Let´s go. Vi tar dom i "när jag gjorde dom"-ordning. Först och främst vill jag säga att jag gjorde ALLA tatueringar i Sunny Beach. Och jag pissfull under ALLA gaddningar. Haha :)

Sunny Beach 2007 (När jag bara var turist där nere)Detta är alltså ingen spermie. Det är en not. En musiknot. Jag vet inte riktigt varför jag gjorde denna men det skulle vara en symbol för mitt brinnande musikintresse. Jag och min gode vän Alex gjorde båda en not på vänster axel. Som en symbol för musikintresset samt vår vänskap. Sjukt ful och onödig, jag vet.. Och förmodligen den tatuering jag är minst nöjd över.

På höger underarm står denna text. Nemo me impune lacessit står det. Jag levde i tron om att denna latinska text betydde "Ingen föds till en mästare"... Men faktum är att den betyder "Ingen provocerar mig ostraffat" vilket är sjukt komiskt med tanke på att jag förmodligen är den minst farliga människan i världen. Slåss aldrig och är svag som en räka. Haha. Sicken miss va?! Nackdelen med att göra tatueringar på fyllan är att såna här misstag kan uppstå. Haha. Men men.. Careface! Och ja.. Nemo betyder "Ingen" på latin. Smickrande va?När jag jobbade i Sunny Beach sommaren 2008 så blev det inga tatueringar. Don´t ask me why.


Men sommaren 2009 var det tatueringsdags igen!På höger sida på ryggen har jag denna symbol.. Och den behöver väl knappast någon närmare presentation. Laget i mitt hjärta.. Jag hade alltid velat ha en Bajen-tatoo så det kändes rätt självklart. Dock var det lite svårt att besluta om jag skulle köra med färg eller inte.. Tog jag rätt beslut som gjorde svartvitt till slut?Denna tatuering är väl min "kändaste". Den som flest hyllar och identifierar sig med. Tatueringen som symboliserar mitt liv och hela min livsstil. Denna tatuering är - Jag!I och med Michael Jacksons död förra sommaren så tog jag intitativet till denna. Den kändes också ganska självklar. MJ har alltid varit en stor Idol. MJ & Eminem har alltid varit dom största för mig. Så denna gjorde jag dagen efter han dog vill jag minnas. Mäktig vill jag påstå.


Här under följer 2010 års tatueringar:Ett porträtt på den allra bästa placerade jag mitt på bröstet. Porträtt är inte lätt att göra men jag tycker ändå denna blev helt okay. Även fast den kanske liknar Moder Teresa eller något sånt... Haha. Vissa säger det iaf. Anyways... Just därför placerade jag hans namn under också. Så att det skulle bli självklart att det är just kungen... Eminem!

Under en period i Sunny Beach så kallade vi oss själva "meningslösa" när vi blev pissfulla. Typ om någon frågade dig "Var du full igår?" så svarar du "Jaa! Jag var heeelt meningslös".. I och med denna era så tatuerade jag, Petar och Lund (2 Sunny Beach polare) in denna text på våra pekfingrar. Sjukt? Ja, kanske. Haha. Men det är lite så jag jobbar som sagt. Men det är väl främst meningslöst om inte annat :)


Under min sista tid i Sunny Beach i år så fyllde jag 23 år. Jag fick som present av crewet en valfri tatuering. Då gjorde jag denna. Det är en förgätmigej-blomma. Blomman betyder "Glöm mig inte". I blomman har jag alla mina syskons namn. Det är som en symbol gentemot mina syskon... Att även om man förstörs helt, går under och tappar allt.. Så finns alltis sina syskon för varann. Och även om jag kanske är familjens svarta får ibland.. så hoppas jag att dom alltid kommer finnas där för mig. Precis som jag alltid kommer finnas där för dom.

Och ja, den här har ni ju redan bekantat er med.. Under gårdagens avsnitt av "Kungarna". Fråga mig inte varför. Det var bara ett spontant ryck. Tycker meningslösa konstiga udda tatueringar är hysteriskt roligt.. Och om jag känner mig själv rätt så kommer jag ha typ 10-20 stycken tatueringar till över hela kroppen den dagen jag dör. För smärtan är beroendeframkallande plus att det är sjukt roligt!


Sådärja! Där var alla 10! Kommentarer på det?


Finfrämmande.

2010-09-16 • 15:39:10
Nu är Jockiboi på ingång! Hans tåg kommer till centralen 17.35. Ska möta upp honom då. Vi ska fika med Paow och Daniel Paris. Ja, väääärsta bloggkändiarna juuu. Haha. Jag är inte så insatt i dom stora bloggarna faktiskt. Men detta blir väl trevligt! Har ögnat igenom deras bloggar nu och dom verkar ju vara väldigt trevliga och sympatiska så jag ser framåt emot en mysig kväll!

Då kan man även fråga om lite råd och tips för att behålla alla de tusentals läsare som ramlat in här de senaste dagarna. Dom kan nog sin sak. Dom där proffsen :)

Ikväll efter fikan blire eventuellt öl och kanske även utgång.. Om Jocke och jag pallar flyga bakfulla i morgon bitti dvs. Vilket vi förmodligen pallar eftersom vi är så jävla softa! Och törstiga! Och festsugna!

I morgon går planet 12.45 till Luleå. Väl på plats där plockar Kalix-folket upp oss och kör oss till hotellet. Nice med en riktigt glassig glidig lyxhelg. Vi ska visa norrländnigarna hur man festar! Ser jävligt mkt fram emot denna helg! ÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖS!Bor ni i Norrland - KOM till Kalix då!
Fredag eller Lördag i såna fall!Nu när bloggen är så jävla stor...

2010-09-16 • 12:54:43
...så kan jag ju passa på att ha en liten frågeställning. Jag svarar i princip på allting. Dock inte på familjefrågor eller frågor där jag hänger ut någon jag tycker om dvs. Jag svarar heller inte på frågor som är avsedda endast för att hänga ut mig för grovt.

Undrar ni något om mitt inre?
Om inspelningen av programmet?
Om mina intressen eller hobbys?
Om mitt sexliv?
Om mina hjärnspöken och demoner?


Så kör hårt nu! Enjoy! Have fun! Give it your best shot!

Vad undrar ni om mig? Var inte blyga! :)
Gårdagens avsnitt!

2010-09-16 • 12:53:37
Vad tycker ni om gårdagens avsnitt? Jag tyckte till en början att det var lite sämre än avsnitt ett. Sen kom det igång och i slutet vare ju grymt bra. Jävla TV-kvalité alltså. Haha. Riktigt flippat! Älskar att några "Skägg" kom med också.

Ni förstår att "Skägg" är mitt favoritord. Det alldeles unika orden som man kan använda när fan som helst. Är du ledsen? Säg "Skägg". Glad? Kåt? Förvirrad? Arg? Säg "Skägg" bara. Smaka på ordet. Säg det några gånger. Det ligger så bra i munnen. Ett ord som beskriver allting. En känsla.

Skägg är en livsstil. En religion. Världens bästa ord skulle jag vilja säga. Jag har sagt "Skägg" typ hundra gånger om dagen nu i typ 5 månader... Och det minskar inte. Snarare tvärt om. Love it!

Skägg.

Watch out Norrland! Nemo & Jockiboi på ingång!

2010-09-16 • 11:46:46
Nu i morgon så sticker jag och Jockiboi på vårat första "gigg". Vi flyger 100 mil norrut till Kalix! Vi ska gästa en nattklubb där uppe! Vi ska visa dom hur Kungar festar i sann Tylösand-Style! Det blir typ mitt livs första riktiga Norrlandsbesök!

STORA bar & nattklubb heter stället. Vid Hotell Valhall. I Kalix! Så ni som bor i Norrland och vill festa med oss - KOM DIT! Det kommer bli ett jävla ös! Både Fredag och Lördag kväll!

Dags för avsnitt 2!

2010-09-15 • 16:40:17
IKVÄLL ÄR DET DAGS IGEN! Avsnitt 2 av 8! Ni sitter väl bänkade? Ni har väl tipsat Farmor? Ni har väl samlat ihop de skönaste gänget och lagt biran på kylning?

För ikväll åker vi! Mer svineri! Mer sex! Mer bråk! Mer skandaler!Kungarna av Tylösand - Klockan 22.00 - Kanal 5

Tune in - Don´t miss out!

Gillade bilden från dagens Aftonbladet skarpt! Vad säger ni?

2010-09-15 • 15:27:44

Hylla de som hyllas bör!

2010-09-15 • 15:16:49
Min iPhone har krånglat massa på senaste tiden och igår när jag var i Solna Centrum med Danne så var det fan droppen. Den bara hängde sig och ville inte alls samarbeta. Jävla överskattade pisslur. Gled in på en Telenor-butik där för att be om hjälp och jävlar va trevliga dom var. Sjukt tillmötesgående, sympatiska och kunniga människor. Jag brukar inte ha mycket till övers för såndant folk i vanliga fall... Men dessa människor kunde verkligen sin grej och löste även mitt problem. All cred åt Telenor-butiken i Solna Centrum!


And maybe it´s for the best.

2010-09-15 • 14:46:32
Vi lämnar det såhär. Det är bäst för oss båda. Det fanns egentligen inget att vinna. Det fanns inget att hämta. Det är inte hälsosamt att ha något med mig. Jag är en omöjlig människa att ha en relation med. Jag har svårt att känna empati. Medkänsla. I vissa situationer saknar jag samvete helt. Jag kan inte ha fel. Jag kan inte förlora. Jag vill alltid vinna. Jag vill vara åtrovärd. Jag vill älskas mer än vad vill älska. Jag vågar inte. Jag kan inte. Jag vet helt enkelt inte hur man gör. Hur man går till väga. Jag är grovt relationsstörd och borde inte ens ha tänkt tanken att skaffa mig något. Tur då att vi båda istället hann inse att det var bäst att avsluta innan vi ens började.Missförstå mig rätt dock. Du är fantastisk på alla sätt och vis. Vacker, rolig och bäst helt enkelt. Du är unik. Det var länge sedan jag kände så starkt för en tjej. MEN det är omöjligt. Det är bara fakta. Man kan inte ha kakan och äta den och OM vi låt oss säga provade... Så skulle jag fucka upp det brutalt. Och snabbt. Big time. Sen är ju tajmingen fruktansvärd. Avståndet likaså. Detta var dömt att misslyckas redan från start. Du vet det lika väl som jag. Alla vet det. Förlåt för dom kort jag spelade fel. Förlåt för att jag var lite för mkt jag i vissa fall. Förlåt för allt. Men också - Tack för allt.


</3

Om jag ska vara med? Vem vet... ;-)

2010-09-15 • 13:13:44

Ny Aftonbladet-Intervju ute!

2010-09-15 • 09:20:13
Intervjun jag gjorde igår finner ni HÄR!

Bra intervju nu på morgonkvisten!

2010-09-14 • 12:46:59
Gjorde en väldigt bra intervju idag. Eller så kändes det iaf. Sypmatisk repporter. Hoppas hon får med allt. Öppnade mig ganska bra om mitt intre. Mina relationsproblem. Min skolgång. Min uppväxt. Mitt förflutna. Bristande självkänslan. Osäkerheten. Tragedierna. Flopparna. Men även mina segrar och åstadkommanden. Det kändes som en ganska stor omfattande öppenhjärtlig intervju och om dom gör något bra av detta så kan det bli något riktigt bra av det känner jag. Många bilder togs också. Hoppas dom väljer ut några bra.

Det känns verkligen som att jag har valt min väg nu. Hur jag vill att folk ska se på mig. Fler och fler människor säger åt mig att jag växer i deras ögon efter att dom har sett mig på The Voice eller läst min blogg. Att det finns flera sidor av mig. Att charmen, mognaden och personen Nemo växer i och med att man ser honom på riktigt... Och inte bara i dokusåpan. Dessa ord betyder otroligt mycket för det är precis det jag vill. Att ni ska få se flera sidor av mig. Visst, jag är en gränslöt kåt partyprisse utav sällan skådat slag men jag är samtidigt en väldigt kreativ tänkande osäker gosse som bara vill göra lite skillnad och må bra. Som bara vill duga som den han är liksom.

Återkommer med vart och när ni kan läsa ovannämnda intervju!

Taget från The Voice blogg...

2010-09-14 • 12:31:31


Fruktansvärd jävla bild från The Voice hemsida. Ser ju som en McDonalds-älskande bakfull 40åring som inte sovit på 4 dygn... Men jag skyller på att det var 7 på morgonen på en Månad = Snortrött och sliten. Men programledarna var trevliga iaf! Jävlar vad radiofolk är trevliga har jag märkt! Drömmen om att bli en radiopratare lever vidare för mig... Men först måste jag bara lära mig att prata långsammare och tydligare. SEN kan jag starta Sveriges bästa radioshow!

Saker ni kan behöva veta om mig:

2010-09-13 • 23:28:15
- 1996 (eller om det var 1997?) så var jag med i Småstjärnorna. Agneta Sjödin var den sexiga hosten och jag lyckades slänga av mig peruken i sändning. Det tog dom även med i TV och det blev väldigt uppskattat. Så ja, redan då var jag en pajas som syndes och hördes i princip överallt. Sen gjorde ju mitt namn att jag blev ännu kändare av detta. 1.700.000 miljoner skrattade åt mig då. Lite färre som skrattar åt mig idag.. Men ja, lite av samma grej ändå kanske. Haha. Jag försöker lösa så jag kan lägga upp klippet i min blogg. Jobbar på det men det är ett jävla projekt att få in ett VHS-band på datorn.. Först ska jag dessutom hitta bandet också. Haha :)

- Jag har jobbat 3 somrar i Sunny Beach. 2007 var jag turist där nere men blev så förälskad i ställen så att jag stannade 08, 09 och 2010... Men nu är det slut med det. Sunny Beach är för mig ett avslutat kapitel. Men jag förnekar inte att jag Sunny Beach har en väldigt speciell plats i mitt hjärta. Kompisarna som jag gjort där nere är vänner för livet. Liksom alla brudar man träffat där nere. Wow. Minnen för livet!

- Jag har 5 syskon.
Japp, big family. Information om dom tänker jag dock inte gå ut med. Aldrig. Men vi är väääldigt många och har alltid varit lite utav en ganska speciell familj. Jag älskar dom villkorslöst. Just därför har jag en stor blå blomma tatuerad över mitt högra ben med alla mina syskons namn i.

- Hammarby IF är laget i mitt hjärta. Jag är född på Södermalm så jag hade inget egentligt val faktiskt. Jag har tex loggan tatuerad in på höger sida av ryggen.. Jag missar sällan en hemmamatch med Bajen. Trots att dom är sämst så älskar jag dom väldigt mycket! :) Det är glädje. Det är smärta. Det är passion.

- Jag har 9 tatueringar runt om på kroppen. Texter, porträtt, symboler, loggor och skit. Jag filar på ett inlägg där jag kommer lägga ut bilder och information på samtliga av mina tatueringar så håll till godo! Det blir ett mäktigt inlägg ;-)

- Jag hyser en väldigt stor passion för sång och skrivande. Skrivande som ni säkert redan förstått men även för sång. Jag har sjungit i hela mitt liv. Jag gick ett år på musikgymnasium med sångintikning men jag gick även på Stockholms gosskör som liten. Jag var även medlem i ett pojkband med några vänner. Vi spelade runt på skolor och såna där smågrejor. Faktiskt lokalt ganska omtykta bland småflickorna. Ja, pojkband är lite av min hemliga favorigenre när det kommer till musik. Ingen lögn!

- Jag spelade Fotboll och Innebandy i Värmdö IF i 11 år.
Jag var faktiskt ganska duktig när det begav sig.. Men sen kommer man till en viss ålder då man måste välja. Antingen satsa helt fullt ut på sin sport eller typ lägga av helt... Och välja sprit och brudar istället. Gissa vad jag valde?

- Jag är otroligt svag för komplimanger. En otrolig sucker för hyllningar. Det går säkert hand i hand med en otrolig osäkerhet samt ett nästan maniskt bekräftelsebehov... Men detta är inget jag sticker under stol med. Vi har alla våra hjärnspöken och varför skam man inte kunna vara öppen med dom? Jag älskar komplimanger lika mycket som jag hatar kritik. Sen är jag en usel förlorare.. Sen har jag sjukt svårt att ha fel.. Och jag är väldigt lättretad.. And the list goes on :)

- Ja, jag fick sparken från ett dagis för något år sedan för att jag bloggade om sex. Detta var väldigt uppblåst medialt i Sverige just eftersom chefen i fråga gjorde ett ganska märkligt uppenbart tjänstefel. Hon lovade mig en fast anställning och en betalad utbildning.. Men lät mig istället gå för att jag bloggade om mitt privat liv.. Dvs en del sex och alkohol. Detta i samma veva som jag var otroligt populär, omtyckt och uppskattad på förskolan. Så ja, ni förstår att det blev ett jävla liv.

- Jag fick indraget Gym-kort på World Class på Värmdö. Varför? För att jag skrev i min blogg att jag onanerat i solariumet. Så en av deras chefer drog in mig på ett kontor när jag var där för att sola och ställde mig mot vägen. Lagom pinsamt för mig va? Ni kan ju tänka er ungefär. Haha. "Hört att du skrivit i din blogg att du runkar i våra solarium.. Stämmer det?" Hahaha.. Vad jag gjorde? Förnekade. Om jag verkligen runkade i solariumet? Ja, upprepade gånger. Fattar dock inte livet angående det! Torra jävla World Class. Massvis med människor jag pratat med har båda runkat i solarium och haft sex i det.. Bara man torkar och tvättar efter sig är det väl ingen biggie...? Eller?
Sådärja. Nu har ni fått er lite nödvändlig information!


Relationsstörd.

2010-09-13 • 23:15:59
Empati. Värderingar. Samvete. Ego.


Nemo & Jockiboi i celebert sällskap på The Voice-redaktionens schema :)

2010-09-13 • 22:15:58

Södersorg.

2010-09-13 • 21:32:24
Fan vad roligt det är att vara Hammarby-fan these days. Inte allt hopplöst. Inte alls ångestframkallande. Jävla lag alltså. Upp och ner. Berg o dal bana de lux. Det gör ont att säga detta men när Gnaget och Djyrgårn sjunger "PAJAS-BAJEN" så kan man inte annat än att göra med. Vilken jävla soppa denna säsongen har varit. Avhopp och kaos. Det gör ont att vara från Söder i dessa tider. Det svider. Men fan.. Vi kan inte ge upp. 2011 Så vinner vi säkert Superettan! Eller något...


2 nya sköna fotbollsklipp :)

2010-09-13 • 17:55:06

Kontakt?

2010-09-13 • 17:48:13
Rykten säger att många säger på olika sidor/forum att dom känt igen mig på stan. Men att dom varit rädda och nervösa för att komma fram. Många säger att dom skymtar mig här och var på stan. Var inte rädda! Finns inget mer smickrande och underbart än när ni kommer fram och är trevliga. Tar en bild, ställer frågor och är allmänt söta. Love it! Means alot. Så om ni funderar på att göra det någon gång när ni ser mig - TVEKA INTE!

Vill ni kanske kontakta mig av någon anledning?
Kanske har ni någon förfrågan eller undran av något slag? I såna fall finner ni min facebooksida HÄR och min mailadress är: nemonemo87@hotmail.com

Har faktiskt fått mig en egen fan-sida på facebook också. Hur geeky det än låter.
Den finner ni HÄR!


Just so you know :)Puss på er

Nemo i dagens Vakna med The Voice från Kanal 5!

2010-09-13 • 12:56:28


Kommentarer? Åsikter?

Från nattens Video Music Awards:

2010-09-13 • 12:45:46


Varför i helvette körde han hela "Not Afraid" men bara lite av "Love the way you lie" ?

Fullt ologiskt... :/


Morgonens The Voice-intervju!

2010-09-13 • 10:13:54
Ni som missade morgondans The Voice-intervju kan gå in HÄR

Väl där så klickar ni er bara vidare till 2010-09-13 och klockan 07.00.

Jag kommer in vid 07.30 :)

Vill se ni TV-versionen av det hela från Kanal 5 så ska ni gå in HÄR!
Hur tkr ni jag gjorde ifrån mig?


Vakna med The Voice i morgon bitti live!

2010-09-12 • 21:34:55
Nu i morgon bitti klockan 07.30 så kommer jag vara med i både Radio och TV samtidigt. Jag kommer ensam att vara gäst i "Vakna med The Voice". Nervöst? Ja, lite. Kul? Väldigt! Så jag räknar iskallt med att ni samtliga kommer finnas med mig när detta sänds! Det är TV. Det är radio. Det är live. Det är väldigt mycket på en gång! Men det kommer förmodligen bli sjukt roligt och bra. Så ställ klockan på 07.30 i morgon bitti... Tune The Voice in på eran radio eller sätt på Kanal 5!Så får ni Nemo live!

Jockiboi!

2010-09-12 • 21:34:52
Den i programmet som jag kom överlägset närmast med var Jockiboi. En helt jävla underbart skev idiot. Skön, störd och allmänt soft bara. Vi kom varann sjukt nära under inspelning. Klickade jävligt bra! Hans blogg finner ni HÄR. Kika in den om ni tänder på bajs, kiss, smuts och allt som är äckligt. Det är han bäst på :)Våga älska dig själv.

2010-09-12 • 21:34:44
Trycker det för bröstet sådär? Inte fysiskt smärta. Mera psykiskt. Imagination. Du är lite rädd. Du bär på en oro. Du vaknar på nätterna, ser dig omkring och kallsvettas. Du har en tomhet i ditt bröst. Du vill skrika men inga ord kommer. Du behöver närhet men du somnar ensam. Du gråter men ingen torkar dina tårar. Är det inte mer? Finns det inte mer? Jag glömmer ibland bort vem jag är. Vem jag var. Jag kämpar så jävligt för att få folk att förstå men ibland känner jag mig så sjukt missförstådd. Jag känner mig hotad av mitt nya jag. Jag känner mig jagad. Jag mår ganska bra just nu. Jag älskar detta. Men jag älskar inte mig själv.

Jag måste jobba på det.


Bloggutseendet...?

2010-09-12 • 20:51:42
Jag fick en header mailad till mig. Är den bättre än den jag har just nu? Vad säger ni?


http://www.Kanal5.se/kungarna

2010-09-12 • 20:20:01
Försöker egentligen undvika alla forum, kommentarer på tidningsartiklar och allt sånt. Men av en slump ramlade jag in på min sida på http://www.Kanal5.se/kungarna. Alla deltagare har ju varsin sida där. Där kommenterar folk har sig. Och alla får ju både ris och ros.. Men det var en kommentar som jag fastnade särskilt för. En kommentar som värme och ja.. Gjorde min dag lite.

Denna:
Alex! Kontakta mig! Självklart ska vi festa ihop mannen ;-)

Haha! Facebook har skaffat Världens märkligaste application!

2010-09-12 • 19:42:26
Vill ni göra ett facebooktest för att se "Vem ni är i Kungarna av Tylösand" ? Klicka då HÄR!

Nå? Vem blev ni?

Smyggtitt på Episode 2...

2010-09-12 • 15:50:47

Trailern inför avsnitt 2 har ni här nedanför också. Inte speciellt bra om ni frågar mig. Rätt mesig. Speglar inte alls hur jävla sjukt Episode 2 blir egentligen. Men men.. Enjoy:Fråga till Sveriges största bloggerska och hennes fans.

2010-09-12 • 14:27:38
Varför är vägen sne vid Kissies högre bröst? Photoshop kanske?


Lördag kväll!

2010-09-11 • 19:45:06
Ikväll då! Vad ska man göra? Hemmafest i Årsta? Hemmafest på Värmdö? Magenta? Jag har fan ingen aning. Festas till ska det göra iaf! Så det står härliga till! Köra en dubbel på helgerna är en rutin! Vad ska ni hitta på? Har ni någon idé? Vart finns festen? :) Släng iväg ett facebook-mail isånafall. Så ser jag det på min cooola aaajjjfoooone!


Trevlig kväll vänner!
Kanske hörs/ses vi i vimlet!

Storbloggarna tar ton.

2010-09-11 • 18:23:32
Det är intressant att läsa storbloggarnas recensioner av programmet. I princip alla dom största har ju skrivit sin egen recension av "Kungarna av Tylösand". Det är ganska delade åsikter... Många hatar det. Eller hatälskar skulle man väl kunna säga. Dom tycker vi är grisar. Absolut. Väntat också. White Trash. Men samtidigt älskar dom det. I smyg. Och det är ju det allt handlar om. Tittare. Även om folk hatar det så kommer folk kolla på det.. För det är roligt. Det är underhållning. Det är bra TV. Det är det ju faktiskt. Vare sig folk vågar erkänna det eller inte. Eller hur?

Många säger även nästan bara gott om mig. Visst säger dom att jag är lösaktig och slampig men ja, det är jag ju fan. Så det har jag inte mkt att säga till mitt försvar om.. Men dom flesta säger även att jag verkar rolig, charmig, sympatisk och att jag ser ganska bra ut. Det är roligt. Jag blir en glad Nemo. Jag är väldigt svag för komplimanger. Love it!

Jag skulle gärna träffa någon av dessa storbloggare... För att diskutera hur man bäst marknadsför sin blogg, tjänar pengar på den och ja... Allt möjligt sånt. Business-talk. Om någon av er känner sig sugen eller manad så får ni gärna maila mig på nemonemo87@hotmail.com eller ta kontakt på facebook :)

Och en sak till. Jag heter inte Nemo Hedrén som vissa kvällstidningar påstår. Dom har fått något om bakfoten. Jag heter Nemo Hedén. Om ni nu skulle behöva veta det menar jag :)Ni läser just nu den 14:e mest besökta bloggen på blogg.se! :) Det går bra nu!

2010-09-11 • 14:44:13

God Morgon!

2010-09-11 • 11:38:11
Bakis? Mjo...
Grym kväll igår? Yes, OM det var!
Dagsfylla idag? Eventuellt...
Utgång ikväll? Mycket möjligt!


Nype var grymt! Som vanligt. Hade bord breve Kissie. Hon ser ut som en snygg docka typ. Jävla kropp alltså.. Det kan man inte säga mycket om. Men resten av henne är lite... plastigt minst sagt. Men men. Sen bar det av vidare mot Magenta. Där blev alla för packade för att fatta nånting. Haha. Vi skulle nog stannat kvar på Nype istället. Sthlms bästa klubb i mina ögon! Love it! :)

Bilder från igår:Vad ska ni göra ikväll?

Jag & Miss Camy från "Kungarna av Tylösand" gästade NRJ in the morning här om dagen...

2010-09-10 • 16:02:20
Och här kan ni ÄNTLIGEN lyssna på skiten:

http://www.nrj.se/webbradio/frameset.php?type=audio&id=5293

http://www.nrj.se/webbradio/frameset.php?type=audio&id=5294Hakim, Camy, Jag och Knappen.Framtiden...?

2010-09-10 • 15:36:17
Erbjudanden börjar ramla in från Sveriges alla hörn. Mingel, bargrejor, öppningar och skit. Och igår när jag gick på stan blev jag igenkänd väääldigt många ggr. Folk ville prata, ta bilder och var allmänt trevliga. Jag vet att jag är "känd" för kanske det töntigaste man kan vara känd för but still! Detta är sjukt roligt! Folk var liksom bara trevliga och snälla! Inga va dryga eller elak.. Inte än iaf. Kommer väl på krogen kan jag tänka mig när folk är fulla och vågar säga mer saker ;) Haha.

Men jag gillar detta som fan. Det är overkligt och väldigt roligt.. Men är samtidigt väldigt väl medveten om att det inte kommer hålla i sig forever. Vad man ska göra åt det? Det bästa man kan för att det SKA hålla i sig länge. Jag filar på många idéer. Jag ser mig själv inom denna bransh. Inom show bizz. Jag ser mig inte själv med ett vanligt jobb.. Det har jag aldrig gjort. Jag är inte menad för ett boring vanligt 9 to 5 jobb och jag vet inte hur många ggr jag har fått höra det från utomstående.

Jag vill hålla på med TV, Radio och media. Underhållning på något sätt. Jag tycker och känner att jag hör hemma i denna bransch. Men nu ska jag först och främst bara njuta av dessa kommande veckor. Rida på denna underbara våg och bara ha roligt - För roligt kommer det bli. Och ni ska med på färden mina härliga vänner!


Vem fan är denna Jackie?

2010-09-10 • 13:59:21
Okej. Någon länkade till DENNA sida såg jag nu när jag gick igenom kommentarerna på senaste inläggen. Jag gick in och först visste jag inte vem människan var.. Jag följde ju inte Paradise Hotell så. Men efter lite påläsning och runtfrågning så inser jag att detta är bruden som låg med typ alla i den såpan. Och nu går hon ut med att vi är... Too much? Okej... Dubbelmoral? Slänga sten i glashus? Jag vet inte jag... Jag skulle nog inte döma ut människor som jag har gjort i princip samma sak som. Lite mer vett har man väl i huvudet. Är denna brud allmänt pantad eller är hon bara ute efter tjaffs? Jag har som sagt inte sett serien så jag vet inte... Kan någon ge mig lite info tack? Jag är inte ute efter att bråka eller så med henne.. Men jag förstår bara inte hur en sån människa kan ge sådan kritik. Känns väldigt konstigt. Visst.. Hon säger ju inget direkt elakt eller så. Men man vet ju vad hon vill säga. Man förstår ju vad hon tänker.. Enda skälet att hon inte säger något negativt och spyr skit över oss är ju för att hon ska vara med i SVT Debatt angående det hela - Och därför inte får ha en egentligen åsikt angående programmet...ännu...
God Morgon Fredag!

2010-09-10 • 11:01:05
6500 bloggläsare igår. Tusen tack alla ni. Hoppas ni gillar bloggen och att ni stannar kvar. Fick några sms här på morgonkvisten och... Ja, jag har läst Metro idag. Det var ju en stor dubbelsidig artikel om programmet, främst mig, med en tjusig bild därtill. Hur jag tog det? Faktum är att jag tog de inte särskilt hårt. Jag trodde det skulle vara mycket värre faktiskt.

Egentligen skulle gubben som skrev artikeln ringa mig igår sa vår presschef men han ville väl inte göra det. Han ville väl istället skriva sin egen version av det. Så som att jag går på "upprepade levertester för att jag är så orolig".. Inte att jag var på ETT helkroppstest för bara 2 veckor sedan och ALLT i min kropp såg helt perfekt ut. Jag kollade hjärta, lungor, värden, lever, njure, blodtryck, puls, könssjukdomar - YOU NAME IT. Och exakt allt var precis som det ska. Glömde du skriva det i artikeln käre du? To bad.

Så att den här gubben helt plötsligt inte vågar ringa och bestämmer sig att köra sitt eget race med endast sina egna åsikter... Ja, det får stå för honom. Jag tycker artikeln var helt okay och är inte arg över något som står i den. Det mesta är ju faktiskt sant så. (Läs; det mesta).

Detta kommer fortsätta. Folk kommer snoka och ha sig för det är väl så livet är som offentlig människa. Men men.. Det får dom gärna göra. Det som gubben skrev har jag ju nämnt i min blogg tidigare så det var inte precis hemlisar. Sen att han vinklade det lite som han ville, ja, det är väl smällar man får ta i guess :)

Och ja, tom min mamma gillade artikeln och med hennes otroligt pålästa och visa inre så kan man väl inte ha fel? :) Höhö! Hon vill väl bara ha igång en diskussion i guess... Jag citerar min moder: - Men jag tycker iof nästan alla TV-program är äckliga så...
Tusen tack för alla kommentarer igår förresten!
Kul att ni verkade gilla min insats i programmet!

Intressant test.

2010-09-09 • 20:59:51
Nu idag har jag haft över 3000 unika bloggläsare... Och nästan 5000 klick på min blogg. Så låt oss missbruka makten med så många läsare och leka en liten lek. Jag antar att samtliga av alla läsare såg programmet igår vilket självklart är jävligt kul! Varesig ni gillade det eller inte! Nu ska ni få göra följande. Jag vet att det är svårt att bedöma efter ett enda avsnitt men försök! Jag vill att ni rankar era favoriter och era hatobjekt i serien. Vem/vilka var skönast och vilka var oskönast? Var inte partiska bara för att detta är min blogg. Var bara helt ärliga.. Och motivera er gärna. Vilka karaktärer var skönast och vilka var oskönast och varför?Från vänster; Miss Camy, Rang, Nathalie, Jockiboi, James, Emelie, Nemo och Erika.

En tjänst tack :)

2010-09-09 • 20:20:16
Alla ni som har facebookkonton (dvs hela världen).. Har ni lust att göra mig en tjänst? Klicka på DENNA länk och "Gilla". Tack på förhand!
Min blogg.

2010-09-09 • 19:06:33
Funderar på att flytta bloggen någonstans. Finest kanske. Dom har hört av sig. Eller en annan portal. Folk har mailat mig och är på mig om det... Tydligen enklare att nå högra siffror om man bloggar "hos" någon. Vad tycker ni om det? Och vart ska jag flytta isf? Vilken sida är bäst och mest gynsam?

Siffrorna går ju uppåt i en rasande takt nu... 3000 läsare igår...


All heder åt hedersgrisen Jocke <3

2010-09-09 • 15:48:14
Nice job Jockiboi! Haha! Så blir det när man pissar och spyr i poolen! Se HÄR!

NRJ Morgon med Knappen & Hakim

2010-09-09 • 12:52:42


Vet att det sändes fett tidigt i morse, men ändå.. Var det någon som lyssnade? Hur var det? Hur var jag? Kan någon länka vart man kan lyssna på skiten? :) Tack på förhand!

Hur människor ser på saker och ting.

2010-09-09 • 11:19:48
Kritiken mot detta program är inte nådig. Precis som väntat. Men jag kan tycka att folk är otroligt trångsynta och fattiga i sina bedömningar. Folk är så jävla torra och konservativa. Det finns en gammalmodighet i synsättet som äcklar mig som fan. Berätta för mig... Vilka människor super inte? Knullar inte? Flippar inte då och då? Skillnaden är att vi vågar bjuda på det. Det handlar inte om att det är 8 jönsar instoppade i ett hus som gör det "För att få fri sprit". Det handlar inte om att Kanal 5 utnyttjar oss. Det handlar om att vi valde att göra detta.. Och så vitt jag vet så ångrar sig ingen av deltagarna än idag. Vi ville ställa upp i en dokusåpa för att få våran drömmånad - Och vi fick det. What´s more to say? En månad där ALLT var betalt. Då menar jag allt. Gjorde inte av med en krona på hela månaden och då åkte jag ändå från Tylösand med massvis av nya kläder tex...

Men det där Svenska gör mig så förbannad. Jantelagen. Inte sticka ut. Inte vara annorlunda. Nej nej. För annorlunda är något fult. Folk är så rädda för att det. Då är det enklare att bara döma ut dom istället. Helst anonymt också dessutom. Ska jag vara ärlig så tycker jag programmet var ganska fantastiskt. På så många sätt. Det var som ett humorprogram. Det var inte som vanlig reality TV. Det var sånt tempo. Ja, med risk för att låta partiskt så tycker jag det var sjukt bra TV. Och det är jag ganska säker på att jag hade tyckt även om jag var en utomstående. Ni kanske tycker det är pinsamt, obekvämt och förnedrings-tv.. Men att det var bra TV - Det går det fan inte att komma ifrån!

Sen att vi 8 deltagare i huset kanske är lite mer galna, sjuka och annorlunda än vad den vanliga människan är. Visst. Det köper jag helt. Men det är också därför vi är där. Det är därför vi 8 valdes ut under castingen. Det handlar inte om att vara snygg längre.. Det handlar om att flippa ur. Vi kom med - För att vi är just... som vi är. Jag förstår inte varför människor har den där bestämda åsikten av människor. Och det handlar inte bara om detta. Det handlar om allt. När det något annorlunda. Något nytt. Något som sticker ut. Något galet. Något vågat. Ja, det förknippas automatiskt med något negativt. Varför är det så? Vem planterade in den grundsynen i de Svenska hjärnorna? Så jävla pinsamt.

Visst är det kontroversiellt. Visst är det vågat och anorlunda. Visst kan det ses som idioti, pinsamt, omoget och vad ni än kallar det.. Men the bottom line är ändå följande. Alla människor gör det. Jag har stuckit ut hela mitt liv. Jag har fått blickar. Jag har fått utstå skitsnack, backstabbing och nästan mobbing tom ibland.. Pga min livsstil. Mitt kontroversiella levnadssätt. Mitt namn. Jag hörs. Jag syns. Jag skapar rubriker. Och jag kommer fortsätta vara precis som jag är. Hate it or love it. Men så länge jag bara är precis jag, så kan jag iaf göra det rakryggat.


En fågel viska dessutom i mitt öra att det redan är en succé. Trevlig nyhet!Välkomna till min värld!

2010-09-09 • 04:25:21
Premiären avklarad! Hoppas ni njöt lika mycket som jag... Och återigen, jag har ingen aning om varför jag slickade mig runt munnen när jag fick blow av den andra tjejen. Haha. Sjukt motbjudande och osnyggt men jag skyller på alkoholen! För faktum är att jag minns inte någonting av det... Haha. Halvkul att se på TV nu :) Men shit... Vilken jävla show det var ändå va? Herrejävlar! Det var ju ett race av sällan skådat slag. Vilket tempo programmet höll! Det var det som imponerade på mig mest.. Det hände ju saker HELA tiden. Wow! Missade ni programmet så kan ni se det på: http://www.kanal5play.se/program


Tusen nya unika läsare har redan hittat hit. Stanna kvar kära ni... För tro mig. Denna blogg har varit sjukt aktiv, sjukt välbesök och sjukt bra i så många år nu.. Och det blir bara bättre. Denna blogg är som min lilla bebis som bara har väntat på att växa upp. Nu de närmsta veckorna ska jag bjuda er på behind the scene-skvaller, känslor, tankar, mål, erfarenheter, historier och ja.. allt ni vill. Jag ska gå igenom allt. Mitt gamla liv. Mitt nya liv. Visst... Många gamla läsare finns kvar. Ni som alltid varit här. Men många nya har tillkommit.. Så många saker kommer kännas upprepade. Men nu kör vi. En nystart. För allas skull. Inget ska glömmas bort. Jag har fått sparken från ett jobb pga bloggen. Jag har fått indraget solarium/gym-kort för att jag skrev i bloggen om att jag runkade i solariumet. Jag har varit med i småstjärnorna i TV4. Min pappa har haft tracksettor och varit med i grammisvinnande grupper. Ja.. Det finns så många historier att berätta om mig. Och historier kommer ni få. Undrar ni något så skriv bara en kommentar - Så svarar jag direkt. I´m yours truly.Believe you me.

DAGS FÖR PREMIÄR!

2010-09-08 • 14:38:46
Okej. Today is the day! IDAG GÄLLER DET! Och vet ni vad? Vi hjälps väl åt med den sista marknadsföringen? Ni är väl bakom mig med det här? Ja men det är ju klart! Skriv om det i era bloggar, dela på era facebooksidor, dela eller bjud in till både "Kungarna av Tylösand"-gruppen samt min egen grupp "Tylösand-Nemo". Gör allt som ni orkar helt enkelt! Uppskattar ödmjukast all hjälp och reklam som ni orkar med. Tusen tack på förhand!

Kungarna av Tylösand´s Facebookgrupp finner ni HÄR!

Min egna Facebook-fansida (jag vet...pinsamt) finner ni HÄR!Klockan 22.00 på Kanal 5 ikväll smäller det!


Expressen gjorde en liten inför-premiären-intervju med mig igår som ni hittar i dagens upplaga HÄR!

Såg att Gessles grinande har kommit ut nu också. Var väl bara en tidsfråga. Jävlar va den killen va bajsnödig där borta alltså. Buuuhuuuu.. Folk festar och är galna på min turistort! Jag är 50 år, konservativ, tråkig, snål och gråhårig och tycker sånt är hemskt opassande! Särskilt i en ort som Tylösand där man inte ska festa och spåra... Eller vänta lite.. Jaha, joho, Just ja! Tylösand ÄR just ett sånt ställe där man ska just göra dessa grejor! Har du glömt de Farfar Gessle? Snark alltså! Läs om hans snyftande HÄR!

Fan. Har börjat bli igenkänd nu mer och mer för var dag som går. Igår hände det flera gånger. Och serien har inte börjat gå än! Så jävla sjuk känsla.. Men samtidigt så jävla roligt! Jag blir så smickrad på något sätt. Don´t ask me why.. Men ja. Det är iaf jävligt roligt! Speciellt på något sätt!

And for your notice; Jag heter Nemo Hedén. INTE Nemo Hedrén som Expressen envisas med att skriva. Får fan skägg. Jävla strul. Ska det vara så svårt? Skägg. Jaja, har påminnt dom nu iaf so problem should be solved by now :)


Later on ska jag samla ihop armén, laga en god middag och avnjuta premiären tillsammans med mina närmsta! Hoppas ni tycker detta är lika roligt och spännade som jag tycker! Posta gärna era kommentarer/tankar/synpunkter angående programmet efteråt här! Tar gärna del av dom!

Enjoy my friends!

Ps. Och ja, jag skäms fortfarande lika mkt för mitt slickande runt munnen när jag blir blowad. Fattar inte vad jag höll på med. Minns det inte ens. Inte jättenykter.. Försök bara ignorera det. Haha. ds.

Nu är det på riktigt.

2010-09-08 • 12:35:59
Jag tror inte jag inser själv hur mycket skit som faktiskt kommer uppstå kring mig och de andra deltagarna närmsta tiden. Det kommer ju skapas rykten så det står härliga till. Jag måste fan förbereda mig på det värsta rent mentalt nu. Jag måste lära mig att inte ta åt mig. Att folk kommer ljuga, krydda och måla upp såna sjuka saker om en. Jag är inte så jävla bra på att inte ta åt mig men känner ändå att jag blivit bättre med tiden... Och jag hoppas det kan fortsätta på den vägen! För nu kör vi ju. Time to be strong and just enjoy!

För är det någon gång som jag inte ska ta åt mig av vad folk säger, ljuger, skriver, tycker, tänker och viskar om mig - Ja, då är det fan nu. Nu ska jag istället fokusera på allt det positiva med detta! :)Haake, Dennis, Frida och jag - Sista dagarna i Sunny...


Ett inlägg om roliga människor.

2010-09-08 • 11:03:28
Har umgåtts en del med Emil på sistone. Eller en del.. Två gånger typ. Men med tanke på att vi umgås typ 2 ggr per år i vanliga fall så känns det här som en del.. Eller ja, faktum är att det känns som.. Ja, lite för mkt. Det känns som att han bara utnyttjar mig för brudar, rikedom och kändisskap så nu får det faktiskt vara slut med detta. Nog. Två gånger var två gånger för mkt. Du hade rätt Emil. Nu när serien börjar är du inte värd ett piss för mig längre. Ta din ganska roliga blogg och kamma ditt rakade hår. CUZ I´m leaving you! Ps. Han är inte helt värdelöst. När han skriver om mig i sin blogg så blir jag faktiskt lite glad. Som här! Hehehehe...

Förresten. Såg ni premiären av "Lite Sällskap" i förrgår? Filip och Fredrik alltså. Man slutar aldrig förvånas... Hur fan lyckas dom? Varenda jävla gång?! Var hittar dom alla karaktärer? Filip och Fredrik är fanimig fullblodsproffs. Genier. Såna talanger. Inte undra på att dom är bäst i Sverige på att göra vad dom gör. Det är fan inte ofta man känner redan i första pausen i premiäravsnittet att det är en blivande succé... Men så var det med detta! Herregud vilken skön serie!


Slaskar upp två bilder på två av mina gadds:Jag är hellre ledsen med dig än glad utan dig.

2010-09-08 • 10:57:03
- Hon får mig att skratta. Vi skrattar alltid ihop. Det finns nästan ingen tjej som jag skrattar så mkt mer.. Vi klickar så bra. Vi ligger på samma nivå. Lika sjuka. Lika varann på många sätt. Vi kan slappna av med varann, ha de roligt och bara vara oss själva.. Och sen le och skratta massa på resans gång också. Det är en sån avslappning. Det är liksom bara... rätt.

- Hon är så fasansfullt vacker.
Tjejer jag hänger med brukar vara antingen snygga eller jävligt köna liksom. Antingen bära på utsidan eller insidan. Här ser ni ett prakexempel på det unika - Både och. Och hon vill vara med mig?! Wow! What the fuck...

-Den fysiska kemin vi bär på. Det finns ingen tjej i hela världen som jag tycker om att krama mer. Det finns ingen tjej jag älskar att skeda mer med. Det behöver liksom inte ens vara sexuellt. Bara att vara henne nära. Bara att nosa henne i örat och pussa henne i nacken. Det är magi för mig. Jag menar.. Jag är inte känd för att vara någon "efterspels"-kille tex.. Inte någon mysare sådär.. Men med Frida så är det en ren dröm att bara få skeda, mysa och pussas i timmar. Jag vill liksom aldrig släppa taget :)

- Jag är otroligt trygg med henne. Hon dömer mig inte för fem öre. Inget skådespel behövs. Ingen press. Hon vet allt om mig. Hon vet om mina dåliga sidor och svagheter. Min djupa mörka hemligheter. Hon vet hur jag funkar. Hon vet hur trasig jag är. Men ändå dömer hon mig inte. Hon ger mig en chans. Jag kan vara mig själv med henne. Slappna av. Och det är något som jag värderar sjukt högt. Hon gillar mig precis för den jag är.. Och det mina vänner, det är ovärdeligt för mig.

- Vi har väldigt många likheter personlighetsmässigt och livsstilsmässigt. Vi lever i princip samma liv. De där destruktiva partyprissiga carefaceiga glidarlivet.. Och vi gör det med bravur något extremt. I ett jävla tempo. Så vi förstår varann. Vi ser genom varann. Vi har väldigt svårt att dölja saker för varann.Jag säger inte att jag är kär - Jag säger bara att det finns fan inte någon annan tjej som jag mår så bra med som jag med som jag gör med dig vid din sida. En sån jävla synd och skam att du ska bo 50 mil bort...

Tisdagen..

2010-09-08 • 10:39:29


Jag och min älskade trycker ihop oss på toan för en tagning :D HahaCafe Opera igår. Det var helt okay. Dock tror jag aldrig någonsin Cafét sett så rockigt ut som igår. Jag kände mig som värsta outcasten. Haha. Men syrran och hennes killen var glada och det var egentligen det enda viktiga för mig denna kväll. Kul att få göra något för dom! Mitt sällskap för kvällen var käre Gayen och denna tjej över. En tjej jag diskuterade lite förslag med. Framtida manager? Dunnow. We´ll see. Ska ta ett vidare möte på Torsdag tillsammans Jockiboi också så får vi se vart det bär. Spännande i vilket fall.

Vi drog vid 1-tiden i natt. Vet någon om Ozzy dök upp later on eller? Det var ju ändå hans egen efterfest. Fattigt om han istället valde att sitta och snorta ensam på Grand Hotell med Sharon... :)


Dagens fråga till er...?

2010-09-07 • 16:35:47
SVT ringde precis. Dom ville ha med mig i en live-debatt i Göteborg på Tisdag angående serien. Dom bjuder självklart på resa, hotellboende och allt sånt... Men ärligt talat. Vad tror ni om det? Ställa upp? Eller kommer man bara hängas ut som en idiot? Tveksam... Sugen men ändå inte... Sugen på att åka dit, garva åt dom, skälla ut alla gammalmodiga och konservativa gamlingar som kommer sitta där.. Men samtidigt är det aldrig kul att få hundra pers emot sig. Haha. Men men...

Jag minns när Alex Schulman var gäst där för typ 2 år sedan och skulle försvara sig mot blogg-mobbing. Han är ändå jävligt smart, klipsk och rapp i käften.. Men människan fick ju inte en syl i vädret! Han fick snarare bara sitta och ta emot skit från massa random-folk.. Alex bara satt där och typ garvade. Visst.. Det är en sak att säga mkt såhär på förhand. Vara cool och säga hur man ska bete sig.. Men att sen sitta där LIVE i en studio mot alla dessa skeptiska bestämda människor som ändå kan sin sak rätt bra... Skulle jag palla det? Tveksamt va...

Nu ringde iof presschefen på Kanal 5 och sa att om jag väntar ett par veckor med att tacka ja till debatten.. Då kan jag få ta med mig programchefen på Kanal 5 också. Han va på semester nu dessvärre men om typ 2 veckor så. Då kan ju han få stå till svars för vad kritiken egentligen handlar om - Själva programmet och idén i sig. Medans jag kan stå till svars för mina handlingar - Dricka öl, vara skön och ha sex :)

Nå?

You decide? :)

Helkväll på ingång!

2010-09-07 • 16:31:23
Jag är glad och lite stolt! Jag lyckades lösa 2 extra-platser till Ozzy Osbournes efterfest på Cafe Opera nu ikväll. Så nu kan jag ta med lillsyster och hennes pojkvän. Hon ville så gärna ge detta till han i födelsedagspresent då han är ett stort Ozzy-fan. Och jag trodde faktiskt att hoppet var ute men fick precis besked om att jag är uppskriven plus 2 ikväll. Så jävla nice! Det är så sjukt skönt och fint att få göra mina syskon glada och stolta. För en gångs skull. Inte ofta det händer liksom... Så när det väl sker - Ja, då är det verkligen mäktigt. Då betyder det verkligen mycket. För mig.

Men sen finns det ju självklart mkt som kan gå fel... Åldersgräns och annat. 23 är det ålder som är sagt på Café Opera medans min syrra och hennes kille är 19 år... Är man där tidigt kanske det går? Ja, man kan inte mer än att försöka liksom. Men det känns så jävla fattigt att va där till öppning som man liksom nog förmodligen måste vara.. Och tänk om man blir nekad? Bli nekad på en grej som jag egentligen inte ens vill gå på? Snyggt. Haha :) Jaja, we´ll see...Så kvällens schema är som följer:


20.30 - Möta upp nån som vill diskutera "barturné"-grejor med mig.
22.00 - Möta upp syster och hennes pojkvän för rockfest på Cafe Opera med Ozzy.


Ha en trevlig kväll mina vänner!


Vidare radioinformation...

2010-09-07 • 12:26:22
Sorry för falskt alarm! Radio-inspelningen idag var just bara en inspelning. Ingen live-sändning. Så dagens NRJ-inspelning kommer att sändas först på Torsdag morgon kl 07:35. I övrigt så var Knappen och Hakim två jävligt sköna lirare och jag tror att inspelningen i sig blev ganska bra. Det kändes bra iaf.

Vad som dock KOMMER att vara live är "Vakna med The Voice" på Måndag morgon med Paul Hauka och Josefin Crawford och dom där. Det kommer ju även att sändas i TV på Kanal 5 samtidigt. Och där kommer jag, hör och häpna, vara ensam gäst... Idag på NRJ hade jag ju sällskap av Miss Camy från programmet. Men på Måndag blir jag ensam. Lite läskigt men självklart också jävligt kul! Tid för det är också lite osäkert men runt 07.00-snåret är det typ sagt... Ställ klockan.. ;-)


RADIO-NEWS + Senaste klippet från Episode 1!

2010-09-06 • 21:47:56
I morgon bitti klockan 11.00 så ska jag vara gäst i NRJ!
10.20 hämtar taxin mig! Wow! Nervöst!
Tune in! Don´t miss out!


Och när det ändå bara är 2 dagar kvar till PREMIÄREN av serien... så kan jag väl lika gärna slaska upp Expressens senaste klipp här med:
Blygt var ordet ja. Lämnar mycket åt fantasin liksom... Njaa...


Vad jag dock stör mig något enormt på är VARFÖR I HELVETTE JAG SLICKAR MIG RUNT MUNNEN NÄR JAG FÅR BLOW? VILKEN NORMAL MÄNNISKA GÖR DET? Ser ju ut som en mentalt rubbad överkåt gubbe som inte fått ligga på 65 år eller något liknande...Ja, herregud. Men men... I blame the alcohol...typ...

Pay back time på SL!

2010-09-06 • 16:17:57
Måste bara berätta om något hemskt, fruktansvärt och kriminellt som jag gjorde här om dagen. Ja, Aftonbladet och Expressen. Suck on this. Jag åkte med ett recucerat busskort till Fridhemsplan. Väl på plats där så ser jag att det är en kontroll vid spärrarna. Jag tänker att "Nej fan! Nu är det kört! Nu är det kokta fläsket stekt!". Mitt hjärta börjar banka i 180. Jag känner att en skön räkning på 1200 kronor från SL ligger fasligt nära nu. Gubben kollar på mitt kort och ser att det är reducerat ungdomskort (upp till 20 år) och följande konversation utspelas:

SL-Gubben: "När du född?"
Nemo: "öhh..ehh..1992"
SL-Gubben: "Jaså. Och hur gammal är du?"
Nemo: "eehh..öhh...19 år.."
SL-Gubben: "Hmm.. Jaså.. Jaja, okej"

Så fick jag gå. Han släppte igenom mig. Mot alla jävla odds. Otroligt. Sånt jävla flyt. Men då har vi två ganska automatiska följfrågor angående huruvidare denna farbror var kompetent gällande sitt yrke eller inte...

1. Hur fan i helvette kunde gubben gå på att jag var så ung? Ser jag så ung ut? Och när man är tveksam (som har iaf borde varit) så ska man ju i hans situation fråga mig om legg. Gjorde han det? NEJ! Klagar jag iof? Nix :)

2. Kan man vara 19 år idag om man är född 1992? Nej! Var denna gubbe väldigt väldigt bra på sitt jobb? Begåvad? Smart? Snabbtänkt? Månadens anställd? Förmodligen inte. Cenil? Ja, jo, kanske!

Så jävla pinsamt. Detta symboliserar ju bara hur jävla inkomptenta alla på hela SL är. När dom för en gångs jävla skull har en riktig kontroll.. Ja, då gör dom alla dessa misstag. Så till och med dom som faktiskt fuskar bara kan glida igenom på detta sätt. Haha. Kan inte sluta skratta! Hur gjorde dom med dom som glömde busskortet hemma under denna kontroll då? Ja, jag kan bara tänka mig hur snacket gick där:

Pojke: Oj, jag glömde visst kortet hemma idag...
SL-Gubben: Jaså. Är det verkligen sant de?
Pojke: Ja.. *fniss*
SL-Gubben: Jaja, det går väl bra för den här gången då... Du kan passera!

Men men, skönt att ha ett JÄVLA flax för en gångs skull!

Is that so?

2010-09-06 • 14:59:35


Mycket bra TV framöver med andra ord:Ikväll: Filip och Fredriks nya program "Lite Sällskap"
I morgon Tisdag: EM-kval Sverige - San Marino
Onsdag: Kungarna av Tylösand. Wuhuu!

Born and raised.

2010-09-05 • 19:43:28
Min mamma hävdar att det är hennes "fel" att jag är som jag är med mitt bekräftelsebehov och min uppmärksamhetskrävande personlighet. Att hon inte gav mig tillräckligt med uppmärksamhet när jag var liten. Men vem kan iofs klandra henne? 6 barn skulle hon ta hand om medans pappa var en missbrukande musiker. Hon hade fullt upp minst sagt så jag klandrar henne inte för fem öre idag. Och faktum är att tror jag hon har en jävla bra poäng i vad hon säger. Uppmärksamhet som liten behöver barn. Man behöver få veta att man finns till. Man behöver omvårdnad, tillsyn och kärlek. Annars blir man... Som jag.

Sen en annan anledning till mitt eviga ständiga bekräftelseletande kan ju vara mitt ironiska namn Nemo. Ja, jag är döpt till Nemo som betyder "Ingen" på latin. Tack mamma?


Anyways... Har ni haft en bra helg? I had! Glassiga glidarkvällen på Grand Hotell i Fredags, Toklugn kväll igår med god mat och Enrourage och sen sist men inte minst Innebandysuccén idag.. Svårt att klaga får man väl säga :)


Bytheway! NRJ-Intervjun med mig är nu spikad. Övermorgon Tisdag klockan 11.00. Don´t miss out! The Voice-Intervjun blir dock i sin tur först nästa vecka istället! Just so you know! :)Brassar upp lite bilder från den senaste tiden på my loved ones:Leo, Gayen, märklig mörk man och Oliver. Nivå22 <3Pose-kungarna Leo och Nemo kan än :)Bruno, Sara, Pia-Bettan och Johnjohn. Eller så är det bara Sara med tre randoms jag inte känner :)Alex och jag har en tendens att älska att sjunga och dansa när vi dricker. Detta är ett levande bevis på det. Alexander the artist!Min Frida-babe samt Saras högra hand Mickan :)Vad förklarar Gayen här? Den som visste det. Förmodligen full och lycklig. Förhoppnignsvis iaf!Sötare än dessa är ju svårt att vara? Tack för veckan sist Danneboy och Fridis! <3Bildrace på bloggkungarna Nemo och Emil! Emil drog en shot innan sista bilden.. Who can tell?Och nej. Jag tänker varken skämmas eller ta livet av mig för att jag gillar Olas nya singels B-sida (!). Den är jävligt nice vill jag påstå. Särskilt refrängen!
Och dig saknar jag som bara den... <3

Tankar angående träning och min kropp.

2010-09-05 • 15:44:38
Okej. Träningsverk brukar man ju ha dagen EFTER man tränat, sportat eller så. Nu idag körde jag korpen med goda vänner som jag tidigare nämnt. Två Innebandymatcher som vi SJÄLVKLART vann relativt lätt! :) Höhö... Men efter jag kom hem från dessa matcher. Ja, då sa kroppen helt plötsligt till mig "Men Nemo! Du har ju inte tränat något fysiskt på nästan 4 månader förutom ölsvepartävlingar. Förväntar du dig liksom att jag inte ska säga till nu? Nej du Nemo! Den gubben går inte! Här ska du få känna på smärta!" Och SOM den här jävla kroppen sa till då. Jävlar i min låda. Jag har ont överallt.. Och det är inte ens träningsverk. Den kommer ju i morgon! Detta är bara ren och skär...ja...smärta, klenhet och värk. Haha. Palla! Tränad kille :) Not!
Det blir så mkt mer uppenbart att man faktiskt höll på att komma någonstans förut.. Eller uppenbart kanske det inte är för er.. Men för mig är det de. Nu när jag kollar tillbaka på bilderna från i våras. Och jämför med just nu. Nu är min kropp back to square one igen. Men och andra sidan hade jag inte räknat med något annat heller efter denna sviniga slitsamma låååååånga sommar... Men att titta tillbaka på bilder från typ April. Ja, jag blir lite depp. Jag säger inte att jag var krallig på något sätt då.. Men jag säger bara att om man jämför dessa bilder från back then med hur jag ser ut nu idag. Ja, då inser man ändå att jag hade fan något ganska soft på gång där ett tag. Fan. Ångest.

Maniskt träningsryck coming up närmsta veckorna kanske? Icke omöjligt.Busy week coming up!

2010-09-04 • 21:10:18
Fan. Detta måste vara den första Lördagen på typ 5 år som jag bara sitter hemma på.. utan att överdriva alltså. Men det känns väldigt välbehövligt. Känner mig sliten och rätt sänkt.. Och i morgon ska jag spela Korpen-innebandy med Johan, Leo, David, Anders och några.. Så då vill jag ändå vara på g och fit for fight. Ska lattja rejält i morgon är det tänkt!

Mycket händer nu kommande vecka. Jag och Jockiboi ska ha möte med någon som vill göra en grej med oss. Nåt slags jippo.. Exakt sån skit som man förväntade sig skulle dyka upp i och med denna show. Hon säger att det är mycket cash inblandat vilket alltid är intressant. Så vi ska sätta oss ner och lyssna på vad damen i fråga har att erbjuda. Lite spännande och intressant faktiskt.
Sen är det denna vecka som Nemo är live i radio. Förmodligen också både med Vakna med The Voice och NRJ in the morning. Datum och tid återkommer jag med då jag är lite osäker på det...

Sen är ju Onsdag den stora dagen. Onsdag klockan 22.00 på Kanal 5 så smäller det ju! Premiär för programmet! Wuhuuuu! Spännande. Förväntansfullt. Nervöst. Dom tre orden beskriver nog mest min magkänsla just nu.

Andra saker som händer närmsta veckan då?
Promenad med E, Mer innebandy, Gymma, Söka jobb, Bio-premiär med A, Fika med en annan gammal vän, Ozzy Osbournes efterfest på Cafe Opera (fråga mig inte varför då jag typ hatar människan men fick en inbjudan så..why not) och mycket andra saker. Det blir en händelsrik och galen vecka minst sagt. Kul! Älskar när det händer saker och man har många bollar i luften.. Rastlöshet är en jävligt osoft känsla.

Soft bil kan jag tycka:
Just det. Såg förresten Incepion här om dagen. Den var ju...bra. Ja, det är klart den var bra. Men den kändes nästan lite för mkt. Sen var ju mina förväntningar på den skyhöga också så det är ju inte lätt att göra en rättvis bedömning på den... Men men, effekterna var ju självklart svinfeta och handlingen likaså. Men ibland kände iaf jag att de blev lite för mkt. Kanske är min hjärna för liten bara.. Who knows? Ska försöka se den igen dock. Tror den är mkt bättre andra gången man ser den. Eller vad säger du Nikki? Blir den de?

Tänkte på en annan grej. Nu för tiden kan man ju tydligen beställa hem klamydiatest till brevlådan.. Så kissar man i den och skickar tillbaka och får resultat. Fiffigt kan man tycka. Jag har inte utnyttjat denna nya funktion ännu men jag har många vänner som provat. Min fråga... Rent hypotetiskt, visst skulle man väl då bara kunna låta någon ren polare kissa i testet och skicka tillbaka det i sitt eget namn? Om man nu mot all förmodan faktiskt skulle vilja gå runt med klamydia och smitta folk. Fråga mig inte varför någon skulle vilja göra det men ja... HYPOTETISKT. Det skulle väl funka?Jag chillar galet i en soffa på Grand Hotel igår kväll :)Mina damer och herrar: Oscar Westerlund!

2010-09-04 • 17:12:24
Konsten att smälta mat!


In med maten:
Några kalla på Nivå 22 i ett bra tempo...Och så ut med den helt öppet på Nivå:Är det detta som kallas "En Pizza" ?

Det finns så mycket glädje. Det finns så mycket sorg.

2010-09-03 • 13:13:06
En kung. Jag? Njaa... Ofta ganska långt ifrån. Ofta är jag snarare ett vandrande vrak. Ett psykbryt. En bakfull mytoman. En vision. En skugga av mitt forna jag. Min syster nämnde det någon gång.. Att hon saknade den gamla jag. Att när jag super så blir jag någon annan. Inte sådär obehaglig eller så. Mest bara annorlunda.. och ja.. sorglig. Hon sa att jag liksom duger så jävla bra annars. Att jag var en superstjärna. Jag var allt. Jag hade så många kvalitéer. Men ibland så undrar jag om jag super bort dom. Döljer dom. Gömmer dom. Glömmer bort dom. Dödar den bit av mig som egentligen borde vara den framträdande.

Men faktum är att jag faktiskt rätt ofta är glad. Jag är glad kring vänner. Jag är glad när solen skiner. Jag är glad när jag sjunger pojkband med Alex. Jag är glad att Eminem kommer tillbaka starkare än någonsin. Jag är glad över att jag har världens bästa mamma. Jag är glad för att Gayen (förlåt Valentin) är min andra hälft trots hur extremt olika våra personligheter, familjer, förutsättningar och uppväxter är. Jag är glad för att Leo är av samma skrot och korn som mig. Att vi är så lika på så många sätt. Likt one mind. Jag är även glad för hans skull för att han faktiskt är mer lyckad än vad jag är. Det är han värd och det är inte precis oväntat.

Jag är glad att mina syskon alltid kommer att finnas där. Även om jag hamnar på gatan. Även om jag går under. För såna är vi. Jag och mina syskon. Vi älskar varandra. Villkorslöst. Genom eld och vatten. Tro inte att jag tar dom givet. För det gör jag inte... Det handlar bara om en connecion. En länk. Vi är outcasts... Och det har vi alltid varit. Vi är de ökända syskonen Gullström-Hedén. Nu och för alltid.

Jag är glad för att jag och min pappa har en bra period just nu. Även fast han har det svårt nu. Han är trött och har väldigt mkt i sitt liv just nu. Man ska inte tro att han har det lätt bara för att han lyckats vara nykter i 4 år. Han har jävligt mkt demoner att brottas med han med. Och när jag ser hur han hanterar dom.. Ja, då visas en liten liten bit av den förebild jag alltid drömt om. Den förebild en pappa i grund och botten ska vara. Då blir jag stolt.

Men allt är inte glädje...

Jag har gråtit väldigt väldigt mycket de senaste veckorna. Så mycket som jag har gråtit de senaste veckorna... Ja, så mkt har jag nog aldrig gråtit i hela mitt liv. Men varför har jag gråtit? Jag har varit tom. Svag. Jag har känt mig hjälplös. Ynklig. Misslyckad. Vilsen. Jag har försökt finna lösningar. Förklaringar. På så mkt. Men utan något egentligt resultat. Jag har känt mig fången i någon slags labrynt där mina hjärnspöken har kontrollerat precis allt. Jag har mest vandrat runt som ett frågetecken. När jag är i en sån här fas så blir jag extremt känslig. Vill ni ha ett exempel på det?

Varje gång jag sätter på musikvideon till Eminems "Love the way you lie" så börjar jag gråta. Varje gång! Eller inte gråta men tårarna rinner. Automatiskt. Varför? Jag vet inte. Kanske för att den påminner mig om så mkt. Om sommaren. Om alla minnen. Om denna sjukt destruktiva, legendariska, helt galna men också sorgliga sommar. Jag provade precis. Satte på videon. Blött under ögonen direkt. Fascinerande? Lite. Konstigt? Väldigt.
Vilken sommar va? Herregud. Ner till Sunny Beach den 8:e Maj. Hem till Sverige i slutet av Maj för att fira lillsyster Nellys student och mammas 50årsdag. Tillbaka till Sunny Beach efter en vecka i Sverige. Självmordet fortsätter. Calle Schulman ringer och vill ha mig i sitt nya program. Hem till Sverige igen. Mot Tylösand. Ger Kanal 5 the shit som den lilla slyna man är. Direkt till Sunny Beach IGEN från Tylösand. Inte ens hem emellan. Ja, precis, vem fan gör så? När alla andra deltagare i programmet åker hem till sina respektive hemstäder för fysiska och psykiska rehabveckor.. Ja, vad gör Nemo då? Doppar huvudet i sanden och sticker "hem" till Sunny Beach istället. Igen. Strutstricket. Vem flyger ner till Sunny Beach 3 gånger på en sommar? Nemo Hedén heter han visst.

Väl nere i Sunny Beach igen så small det till med Frida. Tjejen som sedan jag lärde känna henne sommaren 2009 alltid bara varit som ett vanligt ragg. Vi höll liksom på när vi sågs... Inget mer med det. Men nu blev det annorlunda. Hon var sliten och svag när jag kom tillbaka. Jag var ett vrak aswell som ni förstår och vet. Vi grät hos varann. Vi älskade. Vi bråkade. Vi gjorde allt. Vi var ett. Vi fann mer hos varann. Under den senaste månaden har jag bara varit med Frida. Ja, jag vet. Jag. Nemo. En tjej på en månad. Ofattbart. Hon var här i Sthlm nu den gångna månaden. Det var underbart. Hon är underbar. Kär? Jag vet inte. Omöjligt förhållande? Nästan. Kvinnan bor i Helsingborg. Flyttar hon upp hit så kanske det är värt att försöka. Att köra. Jag är inte främmande för tanken. Men långdistansförhållande. Nej. Det är inte min kopp med té. Oavsett hur jävla fantastisk denna tjej är. För det är hon verkligen. Hon är vacker, rolig och ofattbart charmig. Hon är min chicken roll <3Jag sitter här nu hos min mamma. Jag har inte kommit så långt sedan jag kom hem. Jag står fortfarande ganska still. Fortfarande pank. Fortfarande hemlös. Fortfarande arbetslös. Och vad är egentligen tanken då? Vad är ambitionen? Ja, gud.. Den som visste de. Det finns två vägar att gå nu känner jag. Antingen börja om från scratch.. Börja pumpa ut CV:s och söka jobb överallt och ingenstans. Gå till Sthlms typ alla butiker och bara mata ut CV:s. Eller väg numero två. Vänta ut seriens start. Vänta ut stormen. För då kommer ju såna här erbjudanden dyka upp... B-kändis DJ/batender och sån där skit. Det är ju den destruktiva, roliga, enkla och pinsamma vägen. 5 dagar kvar tills serien börjar nu.. Och ja, jag vet egentligen varken ut eller in. Med någonting. Det är en ganska jobbig obehaglig känsla faktiskt...
Men vet ni vad? Mina små älsklingar. Nu börjar det bli lite långdraget här känner jag. Så nu skickar jag ut en hälsning till ni som fortfarande läser. Ni som orkar läsa såna här långa inlägg. Ni hardcore-läsare. Ni som är dom enda som jag egentligen bryr mig om... Jag är ofattbart tacksam för er. Mina läsare. Visst.. Nu blåser bloggen upp. Ökar med ett hundratal varje dag. Men jag glömmer inte er. Mina älskade trogna stjärnor. Ni 2-300 som varit med mig i alla dessa år. För hur jävla länge har jag inte bloggat (skrivit dagbok på internet) nu? 6-7 år iaf? Jag älskar er. Jag har sagt många gånger att jag tänker sluta blogga. Jag har tagit åt mig. Jag har sårats. Men jag har på senare tid insett att jag kommer aldrig sluta. Denna blogg är min bebis. Min son. Jag måste ta hand om den för den ger mig så jävla mycket tillbaka. Ni ger mig så jävla mycket. Så mig kommer ni aldrig bli av med. Jag kommer finnas här. Som ni alltid finns för mig. Tack.


Avslutningsvis så bjuder jag på detta från dagens Aftonbladet:Jag citerar storebror Schulman:

"
Så är det äntligen dags för premiären av femmans dokusåpa kungarna av Tylösand. Som blivit årets mest omtalade tv-serie redan innan en enda sekund visats. Jag har fått se de två första episoderna och det är ju rekord i svinaktigheter. Det är all time high i all time low. Mest underhållande är Nemo, happy-go-luckey-snubben som ligger med allt som har puls."

Sen har vi ju mittenuppslaget i dagens Aftonbladet-bilaga "Klick!":
TREVLIG HELG PÅ ER!

Helt klipp från Episode 1 av "Kungarna av Tylösand" uppe! Hahaha! Helt jävla ljuvligt!

2010-09-02 • 15:09:44

Hahaha! Jocke! Så jävla underbart! Love it!Nu fattar ni vilken anda det första avsnittet (och hela serien för den delen med iof) kommer vara i :)

Ny intervju från pressträffen uppe!

2010-09-01 • 13:43:13
Jag gillar denna intervju ganska mycket. Främst för att den kretsar rätt mkt kring mig och för att jag pratar iaf hyfsat tydligt. Dock så tkr jag det är obehagligt hur jävla blek jag var vid tillfället.. Man ser verkligen hur sjuk jag var på pressträffen alltså. Men men.. Oroa er inte! Jag är frisk idag :) Brun och fin igen. Och en sak till jag inte fattar.. Varför är alla utom jag så jävla depp under intervjun för? Folk är så ju otaggade och oparty? Man kan ju fan tro att det är alla dom 3 andra som är sjuka och jag som är frisk... Inte sant? No offense till dom liksom.. Men när vi promotar ett partyprogram så kan vi ju iaf vara just.. Party! Right?


RSS 2.0