Det är inte ofta det händer alltså...

2010-04-30 • 18:03:58
...men idag har jag en riktig jävla snyggdag. Jag blir farlig ikväll...

Skål och trevlig Valborgskväll mina vänner <3



Ikväll äre...vahäätteerreee...Vaalborgsmässoafton, va?

2010-04-30 • 13:12:40
Charlie, Oliver och Putte spontandissade gänget och drog igår till Uppsala över Valborg. Jag var nära på att joina dom men mkt stod i vägen. Jobb idag, ekonomiska förutsättningar plus att jag sist men INTE minst VERKLIGEN vill spendera Valborg med Leo och Gayen. Mina bästa vänner. So that´s what i´ll do! Jag, Leo, Gayen och Dennis ska styra något galet hemma hos Leo tonight. Förhoppningsvis dra dit massa sköna dudes och babes och flippa totalt... Om inte den planen går vägen så får vi väl hitta på något annat. Men det blir iaf middag och förtäring av ohälsosamt mkt %-drycker. Jag ska även inviga min nya festleksak! Min Party-shooter! En slags beer-pong fast BIG version. Riktig American Pie-pryl alltså. VÄRT! :)

Jag tror verkligen på detta upplägg och ser fram emot det! Länge sedan jag verkligen festade med min kära Gay så det ska bli jävligt kul! :)


Legend...wait for it....daaary :)

2010-04-29 • 22:17:15
Jag har en kompis. Eller vi är inte särskilt nära längre men förut var vi riktigt tajta. Han berättade en gång en jävligt skön sak för mig. Han hade en flickvän som han ville köra i 2an men hon var inte så sugen på det.. Men han visste att hon hade en liten knasig passion. En fetish typ. Det var nämligen att klämma hans finnar (!). Ja, jag vet. Rätt sjukt. Så i utbyte mot att han fick sätta henne i röven så fick hon klämma hans finnar på ryggen. Detta är helt sant.

Hur skev är inte den dealen?

Äntligen!

2010-04-29 • 20:56:48

Äntligen! Den är här! Eminems förstasingel från hans nya platta "Recovery". Dr.Dre är fimpad och nya producenter hjälper till istället! Det hör man inte minst på förstasingeln... Och visst är den väl fet? Jag tycker detta bådar väldigt gott! Jävligt lovande! Eller vad säger ni? Vad säger ni om singel nummer ett? Hit eller shit?



Funkar inte youtube-klippet (eller om ni bara vill ladda ner låten)
så klicka HÄR!

Visst är beatet och refrängen kanske inte direkt högsta klass. Men shit, lyssna på texten. Så jävla ärlig. Så jävla genomgrym! Jag bad om två saker inför denna platta. Att han skulle fimpa Dr.Dre och att han skulle sluta med kiss å bajs-fjant-kalle-anka-rap.. Han verkar ha gjort båda! Nya plattan kommer bli rå, mörk och hård.. Och med helt nya producenter. Det kan helt ärligt bli EXAKT hur bra som helst!

Skitzoweatherday :)

2010-04-29 • 20:48:40
Jobbet gick snabbt idag. Främst för att solen sken och detta är min tidigaste dag på hela veckan. Slutade 15.00. Sweet! Efter jobbet bar det av mot stan där jag mötte upp A. Vi gick mest runt och gjorde i princip ingenting. Kollade lite affärer, pratade och hängde. Satt mest på olika bänkar i stan. Gosade. Kanske låter boring men i ärlighetens namn var det sjukt mysigt faktiskt :)

Sen bar det av till gymmet. Skönt pass. Kände mig pigg, taggad och fräsh när jag kom dit. Orkade mer än på mkt länge. Körde bra och länge. Vääärt. Sen efteråt bar det av till solariumet... Jag glider in och får sen kastat i mitt face att växelmaskinen är trasig. Som om att jag orkar gå till någon närliggande kiosk och växla? Njaaa?!?! Icke sa nicke. Så de blev hemfärd istället och här sitter jag nu :) Blek och ont i kroppen :)

Intressant dag va? Tänkte väl det :)

Jävligt skumt dock. På förmiddagen regnade det och allt var grått. Men sen sken solen som bara den och värmen var extremt påtaglig. Sen nu på på kvällskvisten har det både blixtrat, regnat och åskat.. Haha. Jävla skitzodag vädermässigt alltså :)

Ganska medioker Onsdag.

2010-04-28 • 23:40:22
Fett meningslös och totalt motivationslös dag bloggmässigt. Sitter här med absolut noll on mind. Förlåt älskade vänner. Men aja, dagens konstateranden:

  • Inter - Bayen Munchen i final? Ärlig talat? Italien och Tyskland? Herregud. Suck.
  • Jag MÅSTE raka mig innan imorgon. För skäggig.. Ser inte klok ut i skägg. Det ska fan gudarna veta. Får/kan inte visa mig bland folk såhär!
  • Valborgsplanerna börjar ordna upp sig. Lutar åt fet hemmafest i Sthlm stad som en av bästa bästa vänner hookar. Sweet.
  • 10 dagar kvar... Tills grisen hittar hem till stian :)
  • Eminems nya singel (första singeln från nya plattan) släppts Fredag morgon kl 09.00. Hur mkt ser jag fram emot den? Hur mkt längtar jag? Jag är typ nervös. Shit.
  • Sist men inte minst: SER FRAM EMOT MORGONDAGENS TREVLIGA UMGÄNGE!

God Natt folks.

Läs, rys och må dåligt.

2010-04-27 • 20:54:25




Den 12 Februari 1993 rövades den treårige James Bulger bort från ett varuhus av två tioåriga pojkar vid namn Jon Venables och Robert Thompson. James som förmodligen följde med dem med ett leende på läpparna i hopp om att leka kom aldrig tillbaka..

De tioåriga pojkarna tog James ut på en 4 kilometer lång gåtur ner till en kanal var de bestialiskt slog ihjäl honom. De sparkade överallt på den lilla pojkens kropp, knäckte revben genom att hoppa på bröstet, slog stenar och järnör mot huvudet, skrapade honom mot asfalten och lade slutligen den förmodligen redan döda James på ett tågspår. James kropp som hittades två dagar senare hade blivit delad i två av ett tåg.

Det blev en stor uppståndelse i Storbrittanien, folket ville att Robert och Jon skulle få ett mycket längre straff men går sedan 2001 fria på våra gator. Nedan har ni den sista bilden tagen av James av en säkerhetskamera, i handen håller han Robert Thompson och går mot en smärtsam död. En bild frusen i tiden.




Titta bara på bilden utan att rysa. Titta och tänk på hur dessa två pojkar tänkte. Så iskallt. Dom skrattade bergis när dom gick iväg med denna stackars hjälplösa 3åring. Fy fan. Detta var bland de värsta jag sett/läst alltså. Tack Gayen för din fixering av sjuka hemsidor. Haha. Denna är tagen från en top 10 lista baserat på hemska historier om barn.

Listan finner ni HÄR!

Min märkliga smått ansträngda ekonomiska situation.

2010-04-27 • 18:17:07
Lönen är slut. Hela lönen gick till skulder, flygresor, hyra till pappa, busskort, räkningar och fest. Det känns inte riktigt okej. Det är liksom den 27:e April idag... Men och andra sidan får man ha i åtanke att jag bara fick knappt en halv lön. Det värsta med detta är att jag inte har några cash alls att köpa grejor för INFÖR sunny. Typ grejor som solglajjor, badshorts, linnen, tofflor och sånt som är en fördel att ha där nere. Plus att det är ju en fördel att ha några fickpengar alls där nere. Åka ner helt pank känns...Sådär. Haha. Jag vet inte hur jag ska lösa detta alltså. Extra frustrerande blir det då såklart när jag väl NERE i Sunny Beach kommer få 19.000 kronor rakt in på kontot. Återbäring plus en full lön. Kunde inte dom pengarna komma nuuuuu istället? Fan också. Fan fan fan fan fan fan.

Fet låt! Fet video!

2010-04-27 • 14:05:22


Blev dock helt chockad när jag såg den. Sångaren i pappas gamla band Weeping Willows gästar ju och lägger refreängen.. Men satan i min låda vad plufsig han ser ut! Helt tjock, gammal och slut bara.. Haha. Jävlar alltså. Ni som vet hur han såg ut förut under Weeping Willows storhetstid vet vad jag pratar om...

Veckoplaner.

2010-04-27 • 12:02:02
Idag: Gymma & Kolla Bajen.
I morgon: Jobb, Gym & Bio med Gayen.
Torsdag: Jobb, Gym & Träffa A.
Fredag: Jobb, Gym & Valborg! Uppsala?

Ta bort!

2010-04-27 • 11:57:12
Cotton Eye Joe, Barbie Girl, Macarena, Las Ketchup mfl. Alla dessa jävla fattiga 90talsdängor.. Dom borde fan förbjudas på vanliga nattklubbar. Det är fan inte okej någonstans. Fruktansvärt är vad det är. Min taggning går från 100 till 0 när såna där låtar spelas. Nej fan, hiphop, r´nb och pojkband ska det vara! Punkt.

Supersäljarna Nemo & Li in action på Lördagens Banditfest!

2010-04-26 • 17:10:49

Soft!

2010-04-26 • 16:56:15
Nu är Osloflyget bokat också! Det blir ingen road trip trots allt. Det blir inget hängande i Oslo några dagar heller. Cashen till några såna där lyxaktiviteter finns helt enkelt inte. Det blir raka spåret till Sunny fucking beach istället! Så om exakt 12 dagar klockan 10.30 lyfter jag och Charlie från Arlanda mot Oslo. Vi landar 11.25 i Oslo för att sedan några timmar senare dra upp i himlen igen. 15.35 avgår nämligen planet mot Sunny Beach... Så vi har några timmar att döda där på Oslo Flygplats.

Hörde jag dagsfylla med hiphop, öl och norska tjejer? Ja, jo, jag kan tänka mig det :)


Gayen och Pappa <3

2010-04-26 • 16:47:50
Saknar Gayen lite fan. På tok för länge sedan vi umgicks nu. Vi hade en liten beef där förut och sen nu senaste veckan så var han bortrest på massa jobbgrejor. Så vi får nog banne mig styra upp något i veckan trots allt! Den där bion du surra om lät väldigt lockande måste jag få säga! :) Vilka sköna bios är aktuella just nu? Någon som har något tips?


När jag ändå är på såhär sött hyllande kärleksfullt humör så får jag väl ge min pappa lite kärlek också. Han har köpt en sån där batterisladd till min laptop. Min brann ju upp för några veckor sen och jag har självklart inte orkat ta tag i det.. Så igår överraskade min fader mig med en sån sladd. Jag blev glaaaad! Äntligen kan jag sitta vid MIN dator igen :-) Tack Pappa!

Tänk om någon förstod. Tänk om vi själva ens förstod.

2010-04-26 • 16:30:07
Nu, just idag, och just det här helgen, så har jag tänkt på dig något sådär ohälsosamt mycket.

Måndag.

2010-04-26 • 15:36:49
Gymmade precis. Innebandy ikväll. Blir dubbelt idag med andra ord. Skönt och välbehövligt efter fullständigt hjärndöda helgdagar. Shit vad man lever ohälsosamt på helgerna. Det är verkligen rubbat. Vid varje helgslut känns det som att man ska dö. Man vill bara gräva ner sig någonstans. Orka vara typ självmordsbenägen varje Söndagkväll. Inte helt supersoft kanske.

Det är fan det värsta me att festa så mkt kombinerat med ganska hård träning. Det blir automatiskt så att man går liksom plus minus noll. Jämnt ut. Det är sjukt drygt alltså. Smått frustrerande såklart att träningen inte ger lika mkt resultat som den skulle kunnat göra... Men och andra sidan - Bättre att gå plus minus noll än bara minus...

Sunny Beach 2010

2010-04-25 • 20:42:09
Det är svårt att greppa egentligen..
Det känns overkligt på något sätt..
Bara tanken på det gör mig förvirrad..



Tanken att om nu inget oväntat händer så sitter jag om 13 dagar på planet på väg ner tillbaka. Ner tillbaka till paradiset. Ner tillbaka till Sunny Beach. Fjärde sommaren. Tredje som arbetare. Säsongare.

Jag har haft svårt att tagga till på riktigt för denna sommar. Det har jag berättat för er tidigare och det ska jag inte förneka. Jag har känt att glöden inte riktigt fanns där. Jag har känt att ångesten över övriga livet har vägt tyngre än själva glädjen att faktiskt få möjligheten att åka tillbaka till stället som jag faktiskt by fact vet är paradiset.. Men nu på senare dagar har jag faktiskt börjat längta på allvar igen. Jag börjar komma in i rätt mode nu.

Nu känner jag en glöd. Nu känner jag en längtan. Nu känner jag ett begär. Ett begär efter att få träffa min andra familj igen. Min sommarfamilj. Alla dessa vänner för livet som man skapat sig där nere. Allt internt vi delar där nere. Kemin. Kärleken. Glädjen.

Komma ner dit. Solsken varje dag. Göra sig nya vänner varje dag från Europas alla hörn och kanter. Träffa massa nya underbara tjejer. Återigen få uppleva alla dessa cp-skadade oförglömliga staffpartys och sjuka konserter.

Basshunter, Cascada och Vengaboys är klara som sommarens artister. Precis som förra sommaren. Grymt. Basshunter-konserterna förra sommaren var heeeelt off the hook. Tro det eller ej.

Ibland tänker jag också att mina lågt ställda förväntningar inför sommaren kanske kan visa sig vara något bra. Det kan nog vara ganska hälsosamt och smart att jag inte är för taggad eller för entusiastisk inför detta.. För då kommer allt bra som händer komma som en positiv överraskning. Allt bra kommer kännas ännu bättre.

För om jag hade åkt ner helt övertaggad och superentusiastisk så hade risken för besvikelse självklart blivit större.

Men egentligen är det bara dumt att disskutera och spekulera kring taggning, entusiasm och huruvidare sommaren kommer bli bra eller inte. För det spelar verkligen ingen bra som turismen i Sunny blir katastrof i sommar. Det spelar ingen roll om det regnar varje dag. Egentligen spelar väldigt få saker jag talar om någon roll...

Allt som spelar någon roll är att vi har varandra. Jag, Robin, Charlie, Oliver, Putte, Dennis, Lund, Matt, Chris, Haake, Sebbelito mfl mfl mfl... Självklart är det en synd och skam att varken Gayen och Leo inte jobbar denna sommar. Det ska jag inte förneka. Men det är samtidigt inga dåliga pjäser jag ändå har vid min sida. Det är tunga namn. Och vi är ett gäng. Vi är en familj. Vi håller ihop. Vi trasiga slitna så kallade misslyckade säsonarjävlar mot världen. Så är det bara.



Vi ses snart älskade vänner <3
Snart kommer jag hem igen <3

The Greatest.

2010-04-25 • 19:20:02

Söndag!

2010-04-25 • 18:21:50
Söndagsångest? Nja. Jag vet inte. Jag är fan för paj i skallen för att ens orka ha något sånt. Orkar inte ens tänka rätt liksom. Sista arbetsveckan i Sverige coming up som det ser ut. Allt talar för det iaf. Ska försöka träna riktigt bra och hårt denna vecka. Det känns nödvändligt och jag är riktigt motiverad inför det. Det blir Innebandy på Måndag och sen gym alla resterande vardagar. Det känns vettigt. I övrigt är veckan fan helt blank. Inga planer eller måsten. Så om nån vill hitta på något så är det bara att hojta till :-)

Ikväll då? Har fan lite tid över nu. Ska nog försöka städa rummet och sortera min tvätt lite. Just fan.. På tal om tvätten! Pappa löste min missfärgade tvätt! Han använde något mirakelmedel! Visst att en del av kläderna inte blev exakt likadana eller lika snygga.. Men ändå. Han löste det med bravur. Min grymma jävla pappa. Fixarkillen numero 1 alltså :-) Otroligt viktigt!

Så nu blir det:

- Städa
- Fixa tvätten
- Duscha
- Laga en god carbonara och sänka den
- Slökolla på Sporten och Parlamentet
- Sova klockan 21.00.

Så det så!

Loservarning!

2010-04-25 • 16:48:07
Haha! Shiiit vilken ensam liten människa du ääär. Helt omdömeslös. Helt korkad. Har du verkligen inget eget liv? Är du så bitter för att du själv inte får något? Är det surt att svälja liksom? Du har verkligen INGET med saken att göra. Fattar du inte själv att du bara göra dig själv till åtlöje med ditt aggerande? Det enda du åstadkommer med detta är att framställa dig själv som dum och patetiskt. Men Grattis! DET gjorde du iaf bra! :)

Weekend ends..

2010-04-25 • 15:09:31
Li frågade mig om jag ville jobba med henne på en banditfest på Fryshuset. Sälja lite skivor, t-shirts och sånt i nån timme eller två.. För en 5 hunka svart rakt ner i fickan. Varför inte tänkte jag så jag nappade på det. Vi går dit vid 15.30 igår.. När kom vi där ifrån? 23.25 på kvällen.

Tack Li. Tar härmed tillbaka mitt hyllningsinlägg jag skrev om dig här om dagen. Dock så sålde vi riktigt riktigt jävla bra så då kanske vi skulle få mer än en 5hunka sa chefen.. Får vi en tusing så är du förlåten Li. Det är dealen.

Kvällen efter jobbandet blev trevlig liksom hela helgen. Häng på Söderhof med trevligt sällskap. En bra helg helt enkelt. Ingen fantastiskt men heller inte en dålig helg. En klart godkänd helg skulle jag kalla det.

Nu är det 13 dagar kvar.

Valborg? Farväl Nemo?

2010-04-25 • 13:35:48
Är Valborg nästa helg? Åh fan. Där ser man. En av alla dessa obefogat överhajpade onödiga högtider som ingen egentligen bryr sig om men som ändå alla vill försöka göra något "speciellt" av. Anyways... Det blir med största sannorlikhet min sista helg i Sverige. Så något spektakulärt måste fan styras då. Pga båda ovannämnda anledningar.

Frustration..

2010-04-24 • 10:50:59
Jag skiter i om detta inlägg förstör några av mina bootiecalls och ragg där ute. Det gör jag verkligen. Det köper jag. Det är fan inte relevant eller intressant. Kalla mig dum. Kalla mig naiv. Absolut. Jag är inte kär. Jag har inga känslor för dig. Inte överhuvudtaget. Skulle jag ha det så skulle jag inte ha några som helst problem att säga det till dig.. Och även här i bloggen. Jag är öppen och ärlig. Så funkar jag. Och det vet du med. Det är bara det att du spelar korten så satans väl. Du spelar dom så sjukt annorlunda gentemot alla andra tjejer jag hänger med.

Igår hade jag klubben i mina armar. Jag hade allt och alla. Kvällen var min. Det må låta divigt men det är sant. Men än en gång ägde du mig fullständigt till punkt och pricka. ALLA mina vänner tjatade om att jag skulle fimpa dig. ALLA tjatade om att jag skulle satsa på annat. Satsa på andra. Men jag envisades ändå med att stå vid din sida. Av vilken anledning? Jag vet inte. Fråga mig inte. Men jag kan faktiskt i viss mån köpa det folk säger. Att du leker med mig totalt. Men och andra sidan blir jag inte arg för det. Jag klandrar dig inte. Just för att jag själv gör det så jävla mkt med så många andra.. Så jag kan se precis hur du tänker. Bekräftelse. 

Men grejen är att jag klarar inte av att bli behandlad likadant som jag själv behandlar andra. Jag vet att det är en sjukt ologiskt och hemsk dubbelmoral men så är det verkligen. Det funkar inte för mig. Jag blir frustrerad, nedbruten, arg, ledsen och knäckt. Jag klarar bara inte av det.

Jag fattar om du inte pallar ha med mig att göra. Jag skulle inte heller palla det. Hur det blir samma sak kväll efter kväll. Samma smågnabb... Men du ska veta att jag värderar dig så sjukt högt. Du är så äckligt fantastiskt vacker att jag vette fan vad asså... Du är bäst på alla sätt och vis! Våra klassiska softa sexiga äckliga dräggiga kyssar upp mot väggen på Nype har blivit lite av en tradition. And me like it! Jag kommer fortsätta försvara dig gentemot mina polare. Men ibland måste man faktiskt mötas på halva vägen. Man kan inte bara bli arg och gå iväg.

Som igår...



Nu blir det promenad på stan med Frida. Ska köpa glajjor och steka runt lite. Kanske en cider på Åhlenstaket? Inte främmande för det. Kanske hänga i någon park? Ja, why not! Sen vid 15.30 blir det jobb med Li. Ska sälja skivor på någon rock-mässa. Hon fixade det. 500 kr svart ner i fickan. Sweet. Och om inte annat sjukt välbehövligt.

Sen ikväll? Ingen aning!

Lugnet före stormen...

2010-04-23 • 18:36:21
Såhär snygg är jag när jag smått efterbliven står framför spegeln å spänner mig samtidigt som jag färgar håret:



Många våta byxor där ute nu lr? Tänkte väl det.

Annars då? Gjort massa vettiga saker idag. Typ. Allt som jag skrev i tidigare inlägg. Sjukan gick väl bra. Provsvar ramlar in på Måndag. Spännande. Nervöst. Ja. You name it.

Sen jobbade jag. Vi var ute heeela dagen. Helt underbart. Dagen bara flög iväg.

Sen bar det av till gymmet och sen Åhléns. Införskaffade hårvax och klädblekningsmedel. Nu ligger kläderna i maskinen tillsammans med medlet. Håll alla tummar ni har alltså! Om inte grejorna blir bra alltså.. Ja, då vet jag fan inte vad jag tar mig till... :/

Nej fan, nu ska jag svepa ett glas vitt vin och sprite innan jag får skägg :) Sen bär det av hem till Leo för finmiddag med heeeeeeeela eliten! Plus eventuellt lite kvinnligt besök från Sveriges alla olika konstiga hörn! Kul!

Sen efter det får vi helt enkelt se vart det bär :-)




Kvällsförvandlingen har nu börjat... Ser ni denna skepnaden om typ 7 timmar... Ja, väck honom då! :)


Min Fredag

2010-04-23 • 07:38:50
08.00: Sjukan och lämna massa prover.. =/
09.00 - 16.00: Work Work
16.15: Strosa på stan. Köpa små accenssoarer..
17.15: Gymma
18.30: Dra till Li och färga håret & Klippa mig
20.00: Middag samt förfest hos Leo på Lidingö :)

Sään bliiräää uuuutgååångg assså!


Kvällens höjdpunkt...

2010-04-22 • 21:57:39
Nu ska jag bjuda på något för alla Nemohatare där ute. Nu ska ni få må. Nu ska ni få reta mig såå det står härliga till. Här får ni något ni alla kan hånskratta gott åt.

Jag skulle tvätta ALLA mina bästa kläder ikväll. Precis ALLT det jag använder regelbundet alltså. Dum och stressad som jag var så tröck jag in allt i samma maskin. Blandade färgat och vitt helt enkelt. Sånt brukar ju ändå trots allt funka när man bara kör 40 grader. Men jag råkar istället köra 60 grader...

Resultatet av detta? ALLA mina vita kläder (vilket en stor majoritet av mina kläder) missfärgas av mina gröna jeans...

Så nu sitter jag på 20.000 turkosa ljus-limegröna plagg. Snyggt? Nej. Inte särskilt. Jag blev helt knäckt. Började fan nästan gråta. Ringde pappa i ren panik. Han sa att det fanns 2 eventuellt lösningar på detta:

1. Tvätta allt igen (Allt utom dom gröna jeansen då givetvis) och har man tur så färgas allt tillbaka då.

2. Något nytt medel som återställer färgen hos vita kläder. Inte Klorin men något liknande liksom. Det ska tydligen vara jävligt bra. Så om inte alternativ 1 funkar (det jag håller på med just nu) så kör jag på alternativ 2 i morgon...

SUCK! Ibland har man fan ganska mkt hjärna trots allt. Not.

Vilken klubb kommer vara minst proppad i morgon?

2010-04-22 • 21:33:06

Jag har fått 11 sms ikväll med frågan om man ska ut i morgon. Efterföljande frågan blir då ganska automatiskt;

- Har en utgångsdag någonsin varit hetare än vad den i morgon är? Känns fan som att ALLA ALLA ALLA ska ut i morgon. Det är löning och folk hetsar all around som fucking jävla maniacs! Galet :)





Slaskar upp en skön bild från ett staffparty i sunny.. skön partyfeeling :)


Grattis Li <3

2010-04-22 • 21:00:34
Jag solade precis solarium.. Och när jag tänker på det så tänker jag osökt på en brun god vän jag har! Li! Och på tal om Li:

Den lyckliga vinnaren av grejorna som den där skumma tjejen glömde hos mig förrförra helgen blir just Liiiiii!!! 




Det känns ganska givet att Li ska få dom. Hon har de senaste månaderna utvecklats till att bli min absolut bästa tjejkompis. Vi hörs dagligen och spenderar i princip varje helg ihop. Hon är som en kille. Allt känns sådär skönt naturligt och soft med henne bara. Som en vanlig polare liksom. (Och nej, vi ligger inte.. Som säkert alla antar nu bara för att det handlar om mig..)

Vi är också så sjukt lika jag och hon. Både personlighetsmässigt och historiemässigt. Hennes familj liknar min på många sätt... Så självklart ska hon få grejorna! Hon ska få grejorna för att hon så fördomslös och fin gentemot mig hela tiden. Hon finns alltid där med öppna armar och är sådär genuint snäll liksom. Det finns inte NÅGOT jag inte skulle kunna säga till henne.. Och det är helt sant faktiskt. Och jag har ändå gjort en del pretty fucked up grejor i mitt liv alltså... Det ska gudarna veta :)

Såå.. I morgon är grejorna dina Li! :-) Grattis!





Ps. Sry Syrran och ni andra som frågat om dom... Men jag tkr min motivation ovanför håller ganska bra för att ni ska förstå mitt resonemang. Ds.

Sjukhusbesök...

2010-04-22 • 16:39:31
Jag kom precis hem från Vårdcentralen. Läkaren sa precis det jag fasade som mest för. Vi tog lite leverprover och hon kände på mig... Slutsatsen blev att om jag fortsätter dricka i detta tempo så kommer jag dö innan jag fyller 25 år. Det sa hon till mig. Tror ni det kändes bra?

Nej, jag bara skoja. Det sa hon inte alls. Men jag var på Vårdcentralen.. Det är sant. Läkaren kände på lungor och hjärta.. Men läkaren kunde inte hitta något egentligt fel. Jag berättade helt öppet om min smärta och min livsstil. Jag undanhöll fan inte mkt asså.. Och läkaren beslöt sig för att ta prover. Massa prover. Blod, njuren, levern och urinprov ska göras och kollas. I morgon bitti klockan 08.00 ska jag göra dom proven...

Nu ska jag alltså få det svart på vitt. Hur min insida ser ut. Sånt som man egentligen verkligen inte vill veta eller se. Men i detta läge känns det fan nödvändligt. Jag vill inte åka utomlands om något är fel i mig liksom. Så jävla pantad är jag inte. Det finns fan en gräns. Även om det är mig vi pratar om nu...

Såå...Hur paj är levern tror ni? Vågar man ens gissa? Ser den ut såhär månne?


Återigen finbesök!

2010-04-22 • 16:34:21
Frida kommer till Sthlm i helgen! Min facebookflickvän! Nej, det är ingen riktig flickvän. Vi ligger bara. Men hon är soft som fan! Ska dra ut henne i Sthlms uteliv och flippa lite! Blir säkert roligt! Plus att jag läst att det ska bli soligt och fint väder heeeeeela helgen. Hela vecka har varit kass vädermässigt men helgen ska tydligen bli somrig de lux! 15 plusgrader och strålande sol! INTE O-SOFT :)

Hörde jag parkhäng? Hörde jag grilla? Hörde jag kubb och crocket? Hörde jag dagsfylla? Hörde jag flipmode? Hörde jag löning? Hörde jag stört lyckad soft helg? Ja, jo, icke omöjligt! Jag är inte svår :)







Facebookkärlek är sann kärlek!

Utlåning av iPhone..

2010-04-21 • 20:27:13
Som det ser ut just nu pekar ju allt på att jag drar till Sunny Beach den 8:e Maj... Vilket gör att det INTE är särskilt lång tid kvar. Och om allt går som planerat, om jag nu överlever sommaren, och om jag inte blir kär (förra sommaren misstag) och så.. Ja, då kommer jag stanna där nere hela sommaren. Nu kommer jag till mitt problem:

Jag sitter ju på en iPhone. Dom är ju ändå skapligt dyra liksom.. Det är ett Tre-abonnemang där jag pröjsar 500 kr i månaden... Och jag känner mig själv väl nog för att fatta att jag inte kommer hålla den telefonen levande en hel sommar i Sunny Beach. Den kommer gå sönder eller bli snodd. Garanterat! Därför har jag en plan att låna ut/hyra ut telefonen.. Men jag tror den är låst till operatören Tre..

Någon som sitter på ett Tre abonnemang/kontantkort som vill låna/hyra en iPhone över sommaren?

I samma veva kan man ju alltid fråga om någon har en operatörsfri halvkass telefon som JAG kan låna av er till sommaren? :) Till mitt Bulgariska SIM-kort...

Bara så ni vet...

2010-04-21 • 20:27:08
  • Marilyn Monroe hade sex tår på ena foten.
  • Adolf Hitler hade bara en testikel.
  • George Washington odlade marijuana i sin trädgård.
  • På ett år sväljer du 14 st insekter i sömnen.
  • Åsnor dödar årligen fler människor än flygkrascher.

I´m dreaming, I´m Falling...

2010-04-21 • 20:27:03

Crazy gym lady

2010-04-21 • 18:40:02
Precis hemkommen från gymmet. Fan vad jag har slarvat på senaste. 5 dagar sen jag körde sist. INTE okej. Detta är min första slarvperiod sen jag började träna seriöst. Sån jävla ångest. Usch.. anyways.. Var där idag så jag lättade lite på ångesten iaf!

Det finns en tjej (eller nästan tant) på mitt gym som är fullständigt efterbliven. Hon springer alltid på rullbandet när jag är där. ALLTID. Hon sätter alltid på sin musik och stänger alltid av min. Ja, på allvar alltså. Hon stänger av andras musik och drar på sin egen. Sin hackiga gubbrock. Gamla skivor som hackar som fan. Jag fattar inte. Hon är helt jävla efterbliven. Noll respekt för andra människor verkligen. Självisk, svettig och allmänt motbjudande.

Sen är hon psykiskt störd också tror jag. För hon skrattar högt då och då. Bara sådär helt plötsligt när hon springer på rullbandet och mimar med i sin kassa musik.. Helt plötsligt skrattar hon då högt.. Sen rör hon inte en min igen och allt går på som vanligt. Detta händer typ en gång varje kvart.

Detta är INTE kvinnan jag drömmer om att jag gifta mig med i framtiden.

B.o.B ft. Eminem & Hayley Williams - Airplanes

2010-04-20 • 22:51:56
Dags för Eminem att droppa en sinnessjuk feat igen då.. Visst att det kanske inte är "Drop the world" eller "Forever"-klass på denna men ändå.. Shit alltså. Känn bara på beatet. Känn på Eminems vers när han glider in... Fy fan så bra. Jag får verkligen gåshus. Repeat på denna!



HÄR kan ni lyssna på låten/ladda ner låten om länken ovanför skulle knasa!

Att glida med stil.

2010-04-20 • 22:50:04
Jag var på Olivers studentskiva igår. Därav min totala dödhet idag. Sov typ 2 timmar i natt och har jobbat hela jävla dagen. Helt jävla död har jag varit all day. Skivan var helt okej men jag tänkte prata om en grej jag la märke till där... Putte är en polare som va där eftersom han är typ bästa polare med Oliver. Putte hade med sig en tjej där.. En tjej som han verkligen gillar och bryr sig om. Och då upplevde han ett fenomen som jag tänkt på såå jävla många ggr. En sak jag varit med om själv många gånger också.

När man är på krogen med en tjej som man verkligen vill ha och bryr sig om. Det kan handla om ett ragg man verkligen gillar och bryr sig om eller till och med din flickvän. När du är "all set" liksom. Du har ditt på det torra så att säga och du är sjuuukt nöjd över det!

Ja, då kan man fan i mig få ALLA tjejer. Vem fan man vill i princip. Folket omkring dig känner av det. Det syns på dig. Man utstrålar sådan enorm trygghet och sådant brutalt självförtroende. Man bara glider runt och mår bra och utstrålar en ånga av lycka. Som en auro som drar tjejer till sig. Det är ganska häftigt faktiskt.. Helt plötsligt spelar inte utseende speciellt stor roll längre. Helt plötsligt är det andra mkt högre makter som sköter spakarna.

Häftigt och lite anmärkningsvärt tyckte jag.

Smärta.

2010-04-20 • 22:43:54
Jag har haft ont i kroppen de senaste dagarna. I ryggen och magen typ. På sidorna. Det varierar lite känns det som men främst på sidorna vid ryggen typ. Jag vet inte om det är levern eller njurarna som spökar.. Vad jag dock vet är att det gör mig väldigt rädd och jävligt illa till mods. Fan fan fan fan fan fan fan...


Ditt förflutna släpper dig aldrig...

2010-04-20 • 22:21:42
Idag sa en kollega på jobbet till mig helt plötsligt "Så du bloggar? Vad skriver du om mest då?"

Ja. Jag fattade exakt ingenting. Jag sa förvånat och stött "Va?!" och glodde på henne med min haka liggandes på marken... Jag frågade henne hur hon visste det, vad hon fått det ifrån och sånt... Men då såg hon helt plötsligt nervös ut. Hon såg förvirrad ut.. Som att hon gjort bort sig. Hon sa att hon pratat med en "kollega i enheten" om det... Hon började prata om hur bloggar kan påverka ens liv.. Fördelar och nackdelar med bloggar och allting. Jag förstod liksom inte om hon visste om hela min historia eller om hon bara svamlade och pratade allmänt liksom... Det blev en jävlitg jobbig och skum stämning...

Ja, jag blev självklart väldigt arg när hon sa det. Mitt förflutna jagar alltid ikapp mig. Så är det jämnt. Iofs spelar det mindre roll nu med tanke på att jag ändå bara har denna vecka och nästa kvar på detta dagis.. Men ändå. Det gjorde ont. Jag blev ledsen. Jag kände mig uppgiven och allt kändes bara hopplöst.

Visserligen bestämde jag med mig själv här om veckan att OM jag hade fått förlängt/fast anställning på denna förskola så skulle jag sätta lösenord på min blogg. Det hade jag sagt till mig själv.. Men nu när allt ändå tyder på att det trots allt blir Sunny Beach den 8:e Maj så känns ett lösenord helt plötsligt väldigt onödigt och avlägset...

Lession learned. Ens förflutna släpper ALDRIG taget om en.

Min kväll...

2010-04-20 • 22:12:00
Tack älskade vackra Hammarby för tre poäng ikväll! Och tack för en fantastisk parad! Dock INTE tack till vädergudarna som helt plötsligt bestämde sig för att det var vinter igen vilket resulterade i att jag ikväll förfrös samtliga tår, fingrar plus min penis :) Så nu blickar jag fram emot en celibat livsstil helt enkelt...

Är detta Sveriges mest underskattade komiker?

2010-04-20 • 21:39:58


I´d like to think so :)

NU KÖR VI!

2010-04-20 • 17:08:51
Enligt tradition äger Hammarbyparaden rum idag. Detta innebär att innan varje hemmapremiärmatch varje säsong vandrar tusentals Hammarbyare från Medis till Söderstadation.. All trafik stannar upp och gatorn fylls istället av grönvita vrålande förväntansfulla sötnosar! Idag klockan 18.00 äger detta rum. Jag kommer självklart som vanligt att delta... Ska även på efterföljande matchen mot Giffarna Sundsvall.

Det är slutsålt. Solen skiner. Bara 3 poäng som saknas.
KOM IGEN NU FÖR FAN BAJEN <3



Ett samtal.

2010-04-19 • 18:33:55
Just när man mer eller mindre hade spikat Sunny i sommar... Just när jag liksom hade spikat med mig själv att after all köra på alterntiv 1 i mitt beslutsångestblogginlägg - Åka ner redan den 8:e Maj. Just eftersom att jag förmodligen nu bara får jobba på förskolan April ut...

Just då så ringer dom från Systembolaget och vill ha mig på arbetsintervju... Så jag ska dit på intervju nu nästa Torsdag på Systembolaget vid centralstation. Kul? Ja, absolut. Tror jobbet i sig kan va rätt soft. Men det komplicerar ju det hela så jävla mkt bara... Nu dyker all beslutsångest upp igen. Alla val och kval.

Jag vet ju själv att jag borde stanna i Sverige. Det är inget som är nytt för mig. Min kropp börjar gå sönder och en sommar till i paradiset kan egentligen bara sätta ännu sämre och värre spår i mig...

Jag får helt enkelt gå på intervjun och lyssna på vad dom har att säga. Jag vet ju faktiskt ärligt talat inte ens om det är en fast jobb/heltids tjänst intervju jag går på eller om det bara gäller extrajobb... Får luska mer i det, och sen ta ett beslut utifrån där.. Och ja, visst, intervju.. Men jag vet ju inte ens om jag kommer få jobbet heller bara för att jag ska på intervju. Man ska ju inte ropa hej förrän man är över bäcken liksom... Om det nu är rätt ordspråk...

BESLUTSÅNGEST - WELCOME BACK!

Konsten att få spö av tjejer.

2010-04-19 • 18:29:53
Fick spö av två tjejer i helgen. Vi körde en lek och frågan kom upp om man hellre skulle ha sex med en mongolid än att dö... Tjejerna svarade då "Jag skulle hellre dö.. För om jag skulle knulla med nån sån där cp-skadat så skulle jag knarka ihjäl mig efteråt. Jag skulle aldrig kunna leva med det liksom.." varpå jag blev så arg och provocerad så jag kallade tjejerna jävla "Jävla garagehoror".

Jag vet. Kanske dumt av mig. Men jag blev bara så jävla arg över deras korkade uttalande. Jag tycker inte man får säga så. Det tyder på grov ointelligens i mina ögon. Så tjejena flippade totalt och gav mig varsin rejäl högerkrok... Rakt på snoken. Blodet rann så det hette duga och jag blev chockad som fan.

Mina polare gick emellan och skickade iväg tjejerna. Men liksom.. Vad skulle jag göra? Slå tillbaka? Nej, det funkar ju inte riktigt så.. Vilket jag ibland kan tycka är rätt sjukt och hemskt.. Vad gör man liksom? Ska en tjej kunna slå en kille hur mkt som helst och man själv får/kan bara stå där?

Inte helt okej alltså. Jag har fortfarande ont som fan i näsan och den känns/ser lite krokig ut måste jag säga. Dock så inbillar jag mig säker bara... But still. It hurts!

Lite egotrippsgodbitar tagna igår :)

2010-04-18 • 19:34:27




UPDATE!

Need help! Snabb fråga kära läsare:

Bilden längst ner.. Är den bäst i svartvitt eller i färg?


Facebookprofilbildbeslutsångest nämligen... (Vilket kort ord)

Gilla!

2010-04-18 • 19:33:56


Jag vet att majoriteten av mina läsare inte precis är stora Backstreet Boys-fans.. Men för mig är det ändå kind of a big deal när jag hittar en okänd osläppt oupptäckt HELT nyskriven Backstreet Boys-låt.. Särskilt när också Red One producerat den!

Riktigt soft låt alltså! Lycka! :)

Humor!

2010-04-18 • 19:06:46


Är det bara jag som tycker det här nya helt urflippade spårade facebooks-grupp hetset är hysteriskt jävla roligt? Jag älskar det! Har skrattat högt upprepade gånger under dagen! Självklart finns det ju några helt menlösa astråkiga grupper.. Men denna tex! Haha, hur genialisk är den inte? Va bara tvungen att gå med :)

Vem fan sa att det vart dyrt med Charter?

2010-04-18 • 17:49:48
Folk surrar massa om att det blivit skitdyrt att åka till Sunny Beach, just eftersom turismen där minskat senaste åren. Vad fan är det för skitsnack? Dyrt? Kolla på DENNA länk. Det är inte jättejättedyrt att ta en charter till Sunny Beach i sommar.. Där DÄR måste vi ändå vara överrens.. Så ni som är sugna, boka på just nämnda länk :) Så ses vi med allra största sannorlikhet i sommar :)

Sunday, bloody Sunday.

2010-04-18 • 17:21:16
Söndagar är ju alltid Söndagar men dagens tillstånd är fan i mig nästan lite unikt. Out of this world skulle man kunna uttrycka det. Jag vet att det är svårt att säga det då jag ständigt varje helg verkar lyckas överträffa mig själv i festande, flängande och kroppsliga påfrestningar.. Men satan i helvette vad jag är paj idag. Jävlar alltså. Jag är ett psykiskt och fysiskt vrak. Jag vill bara trycka på paus och stänga av precis allt. Jag ser dubbelt och händerna darrar. Visserligen så är jag faktiskt också lite smålycklig, nöjd och glad över att de senaste dagarna faktiskt varit så makalöst roliga och lyckade som dom ändå varit.. Men bortsett från de. Dom där små glada känslorna.. Ja, då är jag helt HELT förstörd. På alla möjliga och omöjliga vis.

MJ <3

2010-04-18 • 17:13:37
The king of pop har verkligen sjukt många ruggigt underskattade låtar men också musikvideos. Ett praktexempel på detta är "In the closet". Hela låten, videon, dansen och kemin är fullständigt sjuk alltså. Jag njuter när jag ser detta. Jag sitter och myser. Fattar ni hans swagger liksom? Fattar ni hur han glider? Tänk om man hade den där känslan och rhytmen i kroppen per automatik. Fattar ni att va på en nattklubb då liksom? Jazza runt sådär liksom?! Shit alltså... Jobbigt läge :)

 

3.50 in i videon är min favoritsekvens. Jag vet att det inte är något speciellt i sig men det är bara så jääävla soft. När han står där mot väggen och gör den där grejen med armarna. Shiiit alltså.. LOVE IT :)

Yes!

2010-04-18 • 16:16:10


Ni som läser min blogg noga och regelbundet VET att jag för en tid skrev om att jag anser att Em behöver byta producent. With all do respect till Dr.Dre så är han ganska slut alltså.. Eminems senaste geniala medverkanden på "Drop the world" och "Forever" säger ju ganska mkt om att han mår bra av ett miljöombyte.. Nu verkar Em själv insett detta och, jag citerar, "Rapparen har den här gången valt att arbeta med flera nya samarbetspartners, till exempel producenterna DJ Khalil och Just Blaze."

SÅ JÄVLA KLOKT, NYTTIGT OCH BRA!
Det albumet kommer förmodligen bli heeelt off the hoook!

Jag är en snäll kille! :)

2010-04-18 • 00:02:29

Superduperledsen för senaste dagarnas frånvarande.. Jag löser det i morgon. Jag lovar. Då ska jag bjuda på några riktigt smaskiga oblyga skeva inlägg angående senaste dagarnas härjande.

Love You All!


Nemo i ett nötskal.

2010-04-15 • 17:36:25

Återigen.. Fullständigt gränslös. Totalt jävla omdömeslös. Inga hämningar heter det visst. För att referera lite till ett tidigare inlägg jag skrev idag - Så mkt jag VILL skriva men det går bara inte. Fullständigt omöjligt. Pga så många olika anledningar. 

Vi hörs förmodligen igen i morgon mina vänner. Då får jag nämligen finbesök. Mina tjejer från Västkusten kommer och förgyller våran gråa huvudstad. Längta!

Bjuder på lite RIKTIG hiphop så länge:



För alla som ska vara med i morgon - Vi ses vid 19-20 tiden hos Li i morgon kväll!

Ha en fortsatt trevlig Torsdag nu. I know i will.


Knasiga människor.

2010-04-15 • 17:15:32
Busringningar kan ju vara riktigt skeva. Det är ju knappast någon nyhet för någon. Jag har råkat ut för många riktigt skumma i mina dar... Men den jag råkade ut för nu precis måste nästan varit den märkligaste.

Det ringer (dolt nummer givetvis) och jag svarar. Det spelas typ en okänd Chris Brown låt i luren. Jag lyssnar igenom hela låten. Sen efter låtens slut så frågar nån slags bebisröst om jag vill köpa småkakor.. Vart jag bor osv osv osv.

Folk har verkligen mkt liv :)

Mean no harm..

2010-04-15 • 13:56:37
Men shiiit! Ibland vill man bara sååå gärna skriva saker här men man kan inte... Av många olika anledningar. Och jag hatar det verkligen. Jag hatar att behöva begränsa mig i min egen blogg! Jag hatar att behöva hålla tillbaka! Jag hatar att behöva undanhålla saker för er, mina älskade läsare och vänner! För om möjligheten hade funnits, så hade detta varit den sjukaste och mest underhållande bloggen i hela jävla världen. Tro mig :)

Kvällens undring...

2010-04-14 • 20:25:49

Pratade lite med Gayen idag. Eller vi Sms:ade lite... Vi frågade oss en sak. Vad ska man egentligen jobba med för att trivas helt? Kommer man någonsin känna att man verkligen vill bli något speciellt? Eller kommer man någonsin vara både nöjd och glad med ett yrke? Ha något som både man verkligen tycker är roligt där man också verkligen trivs? Och kan tänka sig att köra där typ livet ut... Eller kommer man till slut nöja sig med ett riktigt pissjobb till slut om man liksom inte pallar plugga? Och måste man ha en övernaturlig supertalang för att liksom skaffa sig ett yrke som både är roligt och hyfsat välbetalt? Måste alla "Svensson"-yrken vara typ tråkiga? Man tycker inte att det ska behöva vara så...


Fuck vädergudarna!

2010-04-14 • 19:20:20
Jävla knullapa också. Enligt väderprognoserna så ska de nu tydligen bli pissväder HELA helgen... Tydligen ska de bli lika underbart i morgon som idag. Och det är ju vi förskolearbetare självklart väldigt tacksamma för! Men Fredag, Lördag och Söndag ska tydligen bli regn/snö och nollgradigt. KUL. Jävligt kul och lägligt.. När man ska få långväga finbesök och hade drömmar om att dricka öl på mysiga uteserveringar och visioner om grillfester!

FAAAN OCKSÅ! :(

Citerar en gammal facebookstatus från Gayen...

2010-04-13 • 22:18:00
Lite kul skrivet tyckte jag:

Skulle du hellre ta med dig en dator som bara hade facebook än en riktig kompis till en öde ö i rent sällskapligt syfte? (du får naturligtvis inte anropa efter hjälp eller liknande då på facebook)


Jag skulle nog föredra Facebook! :) Haha!


Vad säger ni?



Söta Gayen :) <3

Efterspel...

2010-04-13 • 22:15:39
När jag var yngre så hävdade jag alltid bestämt att Förspel och Efterspel var exremt överskattat och onödigt. Jag håller fast vid att förspel kan vara ganska överskattat ibland.. Men efterspel är fan sjukt nice. Bara ligga efter och kela lite, pussas och sedan somna in stillsamt i en mysig skedposition.. Det är ju skitnice ju! Man ändrar verkligen smaken med tiden märker jag...

Att leva i ovisshet.

2010-04-13 • 21:41:55

Allt framför mig känns ovisst.

- Hur länge får jag jobba kvar på dagis?
- När åker jag till Sunny?
- Ska jag ens åka till Sunny?
- Vad ska jag göra i höst? Och vart ska jag vara?

Så många frågor. Så få svar. Mitt liv i ett nötskal.
Oj, ser man på. Det rimmade ju nästan :)


Frustrationen i att vara född i fel del av Sthlm...

2010-04-13 • 21:17:00

Suck, detta kommer att bli en låååång säsong..


Take it or leave it.

2010-04-12 • 22:26:27
Det är jävligt konstigt att man inte kan få må lite dåligt och beklaga sig lite utan att vara självömkande och patetiskt. Jag vägrar ta på offerkoftan för det är inte så jag fungerar. Ni som tror det är helt fel ute. Jag tycker verkligen inte synd om mig själv. Tro mig, det är typ det sista jag gör. Jag vet mycket väl om att i princip alla mina misslyckanden, motgångar och dåliga sidor är saker jag odlat och skapat helt själv. Så empati är inget jag söker när jag beklagar mig över att jag mår dåligt. Jag skyller inte på någon annan. Jag söker inte medkänsla när jag "gnäller". Jag skriver av mig för att jag mår bättre av det. Jag skriver av mig för att jag behöver det. Jag skriver av mig för att detta är min blogg.. Och jag tycker ni förtjänar att vara med mig. I både medgång och i motgång. Om ni inte gillar mitt resonemang eller helt enkelt inte fattar vad jag menar... Ja, då har ni nog helt enkelt surfat in på fel blogg dessvärre. Ville bara säga det.

God Natt. Ni är bäst.

Idag och imorgon.

2010-04-12 • 21:56:41
Shit vad jag sprang idag. Måste sprungit seriöst 7-8 km. Det var äckligt skönt efter men också äckligt jobbigt. Kändes som att jag skulle spy, dö och ramla ihop typ. I morgon bitti kör vi igen! Löpandet före jobbet är dock sjukligt tufft. Eller själva uppklivandet från sängen är det tunga. Man känner sig helt dum i huvudet som frivilligt går upp en timme tidigare för att löpa - INNAN JOBBET. Snooze-knappen är inte olockande asså... Men sen när man väl är ute i löparterrängen och musiken dunkar i ens öron.. Ja, då känns allting helt plötsligt helt okay igen! Ångesten byts mot stolthet och lättnad.

Sen efter jobbet vankas det Gym (Med gayen också förhoppningsvis om den filuren dyker upp?). Sen efter gymmet bär det av vidare mot Kvarnen/Jägarn. Det vankas ju nämligen seriepremiär för Hammarby i Superettan! Jag är nervös som ett jävla as om jag ska vara ärlig. Det känns som att starten är grymt avgörande för utgången av Bajens säsong. En bra start och vi kan lätt knulla skiten ur hela Superettan. Den truppen sitter vi nämligen på.. Men med en dålig start kommer allt förmodligen gå käpprätt åt helvette. Det kommer bli nervös, spänt och kris-snacket kommer komma igång. Så snälla rara underbara gud.. Låt oss få en bra start i morgon!

I övrigt så tänker jag köra dubbla träningspass varje dag hela veckan. Även Fredag. Det med basta! Måste ju vara snygg och smärt när det vankas finbesök i helgen :)

Winnerbäck räddar liv.

2010-04-12 • 21:26:05
Jag lever i tron att Winnerbäcks musik har räddat många liv. Många människor drar på Winnerbäck när vardagen blir för tung. Jag är en av dessa människor. När jag känner mig lite låg så finns det ingen musik som är skönare att lyssna på än hans. Texterna och känslan är i hans musik är helt jävla magnifik. Jag vet att jag postat dessa två låtar förut i bloggen men jag kan inte låta bli att göra det igen. All heder och credd åt denna fantastiska artist.


Vad fan sysslar jag med?

2010-04-12 • 17:31:24
Jag måste sluta såra människor jag tycker om. Människor jag bryr mig om. Människor jag älskar. Vad fan är mitt problem? Vart är mitt samvete? Vart är mitt omdöme? Jag fattar ingenting. Jag fattar märkliga beslut som sätter mig själv i skiten gång på gång på gång... Jag ser inte såna där självklara saker. Mina värderingar är mil ifrån vad dom en gång var. Mitt förstånd och förnuft ligger grusat längst vägen.. Vart tappade jag det någonstans?

Jobbet verkar dessutom skita sig nu.. Helt plötsligt har tre alternativ blivit till två..


only get closer to the point where i can take no more..

2010-04-11 • 21:40:03
Jag håller på att tappa greppet. Jag vet inte om det beror på att det är Söndag och den sedvanliga ångesten rinner över en men känslan jag bär nu ikväll är verkligen fruktansvärt. Jag blir rädd för mig själv. Jag står framför spegeln i sekunder. Minuter. Jag står med helt tom livlös blick och bara glor. Mannen jag ser framför mig är en skugga av mitt forna jag. En feg sliten falsk trasig ynklig liten spillra. Ett mansbarn utan egentliga mål, visioner eller ens ambitioner.

Tomheten är det värsta. När man känner den där tomheten. Det är som en stor sorg i mitt bröst. För vad? Jag vet inte. Men den finns där. Den är så tung att bära på. Jag går runt i ett ingamansland och ignorerar mina problem. Jag skrattar åt det. Jag flamsar bort det. Jag skämtar bort det. Jag ser problemen. Hela tiden. Varje dag. Men jag vägrar göra någonting åt det. Jag inser det men samtidigt inte. Jag vet om allt så himla väl men ignorerar sanningen.

Folk ser de inte. Folk inser inte. Folk tar allt med en klackspark. Bara den innersta kretsen förstår nog omfattningen tror jag. Jag är bra på att dölja mina problem. Jag är bra på att dölja mina sorger. Jag har en mask som jag är ytterst skicklig på att dra på när det behövs. Denna mask har jag haft i min ägo i många år... Och jag använder den ofta än idag.

Ibland kan jag känna att jag umgås med fel människor. Jag hamnade fel redan från början liksom. Jag skyller inte mitt missöde på dom.. Jag klandrar verkligen ingen.. Men det blir så mkt svårare att ta sig ur saker som detta, när man har så många likadana liksinnade människor runt omkring sig.

Jag tycker om mig själv ibland. Det gör jag faktiskt. När jag känner värmen. Kärleken. Positiva responsen. Bekräftelsen. När jag känner hur folk verkligen uppskattar vem jag är, hur jag är och vad jag gör. Dom gillar mig för att jag är just jag. Men nästa sekund skäms jag något fruktansvärt över vad jag är. Nästa sekund hinner verkligheten ikapp mig och den sanning som uppenbarar sig är något som endast kan jämföras med en riktig mardröm. Jag är ett monster. Mot mig själv. Mot dig. Mot er. Mot alldeles för många.

Jag har egentligen inga problem att tala om det själv. Det kan jag göra. Jag vet att jag bär på problem. Jag vet att jag bär på många problem. Både fysiska och psykiska. Jag är en trasig kille. Men när andra säger det... Det är då det gör ont. Jag klarar inte av det. Jag blir neurotisk, arg, ledsen och frustrerad. Jag slår ifrån mig allt. Jag stoppar huvudet i sanden. Jag använder alla möjliga trix för att ta bort det. Jag vill inte höra från andra om mina problem. Det är bland de svåraste som finns för mig. Går väl förmodligen hand i hand med min kassa självkänsla men det känns rätt oväsentligt här. Jag vet om mina brister och mina problem. Det räcker för mig.

Jag vet inte om det finns hopp. Förmodligen gör det väl det. Men inte så länge jag inte själv verkligen vill. Drastiska förändringar måste förr eller senare ske.. Det förstår jag också. Men jag har så svårt att själv inse allvaret i det hela förrän jag verkligen nåt botten på riktigt. Alla som överlevt säger att man måste nå botten för att kunna resa sig på riktigt och det tvivlar jag inte en sekund på. Det är sanna ord. Men för mig är det inte en fråga om överlevnad.. Inte ännu. Jag klarar mig fint här nere. Jag har inget emot min trasiga patetiska smått miserabla tillvaro. Jag kan harva runt som jag gör ett bra tag till utan att gå under. Men för att bli den jag verkligen vill vara på riktigt.. Den ni förmodligen också vill att jag ska vara. Ja, då måste jag nå botten.

Och när jag gör det så kommer ni märka det.

Believe you me.


Parlamentet.

2010-04-11 • 21:38:02
Komikern Per Andersson i kvällens Parlament måste vara Sveriges i särklass sämsta och mest påfrestande komiker. Så jävla hetsig, stressad och fullständigt menlös. Han har verkligen ingen av de egenskaper en bra komiker ska ha. Totalt taktlös och usel bara. Fy fan vad dålig han är.

Iofs som hela programmet i sig också är visserligen.. Men ändå. Han är fruktansvärd. Hon Forss är fan också kass. Bara Tornving och Soran som höll måttet ikväll... Men fy fan alltså. Generellt sett så har Parlamentet verkligen gått ner sig något fruktansvärt de senaste åren. Minns ni förr? Då var det verkligen klass. Nu för tiden är det ett skämt. På riktigt. Skräp.

Taget från Darins hemsida... Vad ere för liten soft inringad kille vi skymtar där?

2010-04-11 • 19:50:29


Sjukaste ever!

2010-04-11 • 16:03:58
Gårdagen var (till en början) typ som vanligt. Jag och Dennis (Ja, han har kommit att bli min nya öl-partner in crime lite grann) satt på Nivå och tog några kalla. Drog sedan vidare ut. Sen drog vi på en ganska halvdan efterfest in the middle of nowhere... MEN, allt detta är högst irrelevant. Det som händer på tuben hem från efterfesten, det är DET som är det väsentliga och intressanta i detta blogginlägg...

Here we go:

Jag sitter där. Så trött. Så full. Ja, jag sover faktiskt på tuben. En tjej väcker mig och frågar hur det är fatt.. Jag vaknar till och kollar på henne. Där står alltså den största silikonbimbon ni kan tänka er. Tänk er supersmal. Tänk er monsterpattarna. Ja, monster på riktigt. Största brösten jag sett IRL. Inge snack om det. Tänk er sönderblekt hår. Tänk er översminkad. Fast ändå - Tänk er SNYGG. Hon såg ut.. Ja, som en porrstjärna ungefär.

Jag mumlade någonting som svar då jag inte riktigt uppfattade vad som hände. Hon fråga var jag ska av och jag hinner uppfatta att vi är vid min station och skriker till "HÄR!". Så jag springer av.. Och hon springer efter! Hahaha. Hon föreslår en promenad och jag är ju inte den som är den. Vi börjar prata om allt mellan himmel och jord. Hon var nyinflyttad i Sthlm och bodde på samma linje som jag fast några hållplatser till. Hon hade haft problem med sin snubbe ikväll och var ledsen och upprörd. Och jaaa.. då finns ju självklart farbror Nemo där som den stöttepelare hon behöver :)

Rebound sex? Någon? Vänta lite. Historien fortsätter. Vi promenerar runt i Söderortsnatten och klockan går. Klockan är nu runt 5 snåret. Hon visar sig vara 25 bast.. Och hon bara tjatade om hur snygg jag var. Det är väl nu ni tror att jag ska skriva "och sen vaknade jag" men nej. Detta är faktiskt en helt sann historia... Vilket gör allt så jävla mkt sjukare.

Det var jävligt skumt alltihop.. Jag vet inte om hon var en underground porrstjärna, en pundare eller en seriemördare.. Men något jävligt märkligt vilade över hennes personlighet och uppförande. Lite skitzo psykopat varning men samtidigt var hon liksom rolig och skön.. Plus att hon öööste komplimanger över mig - Vilket jag (som bekant) är gaaanska svag för...

Sen helt plötsligt out of the blue så börjar vi hångla.. Bara sådär. Jag fattar ingenting. Sömnbristen och promillen dunkar i min skalle. Vi fortsätter promenera och helt plötsligt står vi utanför mitt crib. Helt plötsligt ligger vi i min säng.

Oj vad ni är nyfikna nu. Men nej, vi hade faktiskt inte sex. Vi hånglade, pillade lite och pratade. Det var typ det vi gjorde. Vi kom aldrig till sex eftersom saker stod i vägen. Hon ville nämligen prompt se alla mina tatueringar och bad mig samtidigt berätta massa om min familj och uppväxt. Eventuella tragedier jag upplevt etc etc... Så jävla skumt. Sen när jag vägrade klä av mig och visa ALLA mina tatueringar... ja, då ville hon gå. Haha. Hon blev helt sne över att jag inte ville visa min rygg.. Så då vände hon på klacken och drog. Jag ba "Fine" och så försvann hon.

Fick inget namn, inget nummer, ingenting.


Hur skum grej?




Hon glömde sitt halsband och sina handskar här..

And that is that.

2010-04-11 • 14:48:21
Nej nej neeeej. Stäng av bara. Radera. Dras inte in. Låt dig inte luras. Ta bort. Herregud Nemo. Lite omdöme får du väl ändå ha! Saker som är så uppenbara som dessa måste man fan se! Usch. Orka vara så naiv och totalt omdömeslös. Nej fan, det håller inte.

Nu fokuserar jag istället på en lååång vecka späckad av dubbla träningspass var dag och jobb för att sedan avsluta veckan med fantastiskt finbesök i form av Stenugnssundtjejerna.

BRA VECKA COMING UP!

Rehab is for quitters.

2010-04-10 • 19:44:12

ALL IN!


Tog lite rastlösa trötta bakisbilder i förmiddags :)

2010-04-10 • 18:58:44

Bjuder på en riktigt soft ny låt :)

2010-04-10 • 18:46:05

...The long journey to the grave

2010-04-10 • 11:52:35
Tragisk? Må så vara. Men jag har ju iaf kul på vägen så...

Min Fredag Kväll.

2010-04-10 • 11:20:02
Igår var en lång väldigt märklig och väldigt händelerik kväll.

Krogtoalettssex. Igen. 2 ggr denna kväll dessutom.

Sprang in i min syster på gatan på söder klockan halv 4 på natten av en ren slump. Sjukt. Hon rådfrågade mig angående en kille. Haha. Killen var ful så jag sa åt henne att låta bli. Hon lyssnade. Bra syster!

Efterfestade i 10 min med Citty på Södermalm också. "Festen" sög och jag var paj så sängen hemma lockade mer...

Sprang in i massvis med Värmdöfolk i Gamla stan där vääärldens gängbråk ägde rum. Shit vad dom vevade alltså.. Likt en Hollywood-film avlöste knytnävarna varandra. Herregud. Coola människor helt klart.

Dennis pröjsade taxipengar han inte ens hade för att åka hundra mil för att ha sex med en tjej han egentligen inte ens vilel ha sex med. Full och dum någon? Ja. Hahaha. Ni skulle sett hans morgon-sms till mig. Haha. Bittraste killen there is!

Kort sagt - Jävlar vad mkt skumma saker som hände igår! Men en bra kväll var det. Det var det faktiskt verkligen. Jävlar vad jag har saknat Nype! Kände verkligen det igår!

Hädan efter duschar jag ALLTID på gymmet oavsett vad...

2010-04-09 • 18:35:16
Gymmade precis i min ensamhet. Jag brukar alltid duscha på gymmet men idag tänkte jag göra ett undantag eftersom jag ändå skulle fixa mig, raka mig och allt möjligt inför kvällen. Så då sparade jag istället duschen till hemmaplan istället. Det som för tillfället kändes som en snilleblixt skulle visa sig vara ett ganska korkat beslut.

Nu snackar vi alltså fulast möjliga Nemo i Sthlms kommunaltrafik. Svettig, rufsigt hår, skäggig, smutsiga kläder och skor och allmänt vidrig. Jag har mina fulaste mjukisbyxor på mig (och inga kallingar under dessutom)... Och det är rusningstrafik vilket gör att det är knökat på T-banan. Jag gör mitt bästa för att försöka att INTE märka eller bry mig om alla blickar jag får... Jag höjer till högsta volym på iPoden men det hjälper inte. En liten pojke breve mig grimasherar, viskar något till sin mamma och pekar på mig. Jag ville dö.

Annars då? Tjaa... Skål, typ!

Ologiska jävla värld!

2010-04-08 • 22:13:45
Ni vet den där tjejen som jag skrev om för en tid sedan? Tjejen som har anorexia. Tjejen som var kär i mig när jag var liten. Tjejen som är en väldigt god vän till min storesyster Niki. Tjejen vars blogg ni finner HÄR.

Hon har nu även fått Cancer. Alltså... Man får ju lite perspektiv när sånt här händer helt klart. Livet är verkligen obeskrivligt jävla orättvist ibland. Fy fan vad jag lider med henne. Usch. Kan typ inte tänka på henne utan att få gråten i halsen. Klarar fan inte av att läsa hennes blogg längre. Det är helt enkelt för jobbigt. Hoppas hoppas hoppas att hon mot alla odds krigar sig igenom det här. Det är hon så värd. Det skulle dock inte förvåna mig om hon grejar sig igenom detta då hon är sjukt stark som människa. Denna omtänksamma och varma tjej. Snälla söta lilla Linnea! KÄMPA!

Tänker på dig varje dag <3

Att spela spelet.

2010-04-08 • 22:02:41
Jag brukar oftast göra ungefär hur jag vill med tjejer. Alltså ja.. Inte exakt hur jag vill förstås men ni förstår hur jag menar. Generellt sett över det stora hela menar jag. Det låter hemskt i era öron kanske men så är iaf fallet. Jag får allt som oftast till slut som jag vill. Jag är den som leker - INTE den som blir lekt.

MEN... det finns dock två undantag. Två ganska brutala undantag. Dessa människor har mig lindade runt sina lillfingrar fullständigt. Och det värsta med det är att dom vet om det så jävla väl. Det känns inte alls bra faktiskt. Eller jo... ibland känns det faktiskt lite bra. Det är jävligt svårt att förklara. Men ibland kan känslan vara helt okej. Lite sådär spännande och annorlunda. Lite nyttigt att få känna på sin egen medicin... Som min mamma så välfunnet och vackert uttryckte sig angående det hela.

Hur har det då blivit såhär? Vad är det som är så speciellt med just dessa 2 tjejer? Har jag legat med dom? Ja. Har dom sedan dissat mig upprepade gånger efteråt men samtidigt ändå då och då gett små hintar om att något kaaanske kmr ske någon gång? Ja, jo, precis.

Så mina, mina kära läsare, ska man spela korten om man vill få mig på fall. Eller på fall är väl fel ord... Jävligt jävligt sugen skulle nog vara en bättre formulering. Well played girls, well played.

Hemskt men kul!

2010-04-08 • 19:21:28
Dennis berättade en jävligt kul sak för mig för ett tag sen. Eller den är ju kanske inte såå kul. Eller jo fan, det är visst kul. Men visst.. Det kanske är hemskt och så också... Men idén och tanken i sig är verkligen sjukt underhållande.

Ni vet ju att det finns Fotbolls och Hockeyspel på TV-spel.. Det finns även OS och sånt också. Men tänk att ta det ytterligare ett steg! Tänk om de skulle lanseras ett Paralympics-spel... Alltså. Hur kul hade inte de varit? Man får liksom bestämma handikapp på gubben du kör med. Kanske en down syndrom-kille? Eller en enbent autistisk flicka?

Eller kanske skulle man bara ändra själva sporterna? ADHD Schack kanske? JÄÄÄVLAR va arga dom skulle bli på varann! Eller varför inte Parkinson-plockepinn? INTE en jättelätt sport för de deltagande asså! SHIIIT ASSÅ :)

Fundera bara på det ett ögonblick. Hur sjuk är inte idén? Ja, man är säkert jättehemsk nu men man kan ju inte låta bli att fnissa lite över själva grejen... Det hade ju varit ett sjukt roligt TV-spel :)

Vill du vara min vän?

2010-04-08 • 15:40:18
Shit, det är fan sjukt. Folk bangar verkligen till höger och vänster denna vecka på saker man planerat med dom. Vissa med ursäkter som håller, andra inte. Idag kom ett nytt fall. Så min kvällsplaner i afton lyser nu istället verkligen med sin frånvaro. Jag slutade tidigt idag (15.00) och börjar sent i morgon (09.30) vilket gör att jag är sjukt sugen på att göra något ikväll. Det behöver inte vara något särskilt eller vilt eller så...Bara något! Enda jag har på mitt kvällsshema just nu är Gymma vid halv 6.. Sen efter det är jag free as a bird. Så om någon vill göra något med mig - Hör av er!

Kram från en sällskapssjuk kille

Hur bra?

2010-04-08 • 12:09:52

Guity pleasures!

2010-04-07 • 21:22:38
Detta är ett roligt ämne. Har ni några såna?

Det kan handla om någon låt/artist ni verkligen skäms över att gilla (Fast det är förstås ett rätt tråkigt och dåligt exempel av mig). Bättre något ni typ tex älskar att göra i smyg.. Typ käka snor eller kissa i duschen... Kanske gillar ni att fisa på hundar? Kissa på er cenila farmors vardagsrumsgolv och sen övertyga henne om att det var hon själv som gjorde det?

Så låt oss höra ni? Brainstorma fram lite sköööna saker nu!

Vem har den sjukaste/skönaste guity pleasuren? Och ja, ni förstår ju själva att trovärdigheten i era uttalandet blir 1000 ggr starkare om ni signerar era kommentar ;-)

...Fortsättning följer

2010-04-07 • 20:49:33

Pratade lite med en av småcheferna idag.. Ja, dom är ju rätt många chefer där dessvärre. Hon sa att dom alla gillar mig som fan men att dom först och främst (självklart) söker någon med förskolelärar-utbildning.. Så mina odds minskade idag ganska markant. Jag blev ledsen och smått bedrövad när dessa smått miserabla ord ekade in i min trumhinna. Hon sa dock att jag mer än gärna får vara hos dom hela April... Och sen halva Maj. Kanske längre. Men hon lät samtidigt väldigt osäker i typ allt hon sa. Det var luddigt på något sätt. Känns inte som något är spikat ännu. Känns som det handlar om väldigt mkt olika viljor. Om anställningsstop och ja.. Det där vanliga klassiska. Jävligt jobbigt var det i vilket fall. Jag hatar när man bygger upp sitt hopp så jääävla mkt.. När man vill, tror och hoppas något sååå mkt! För att sedan dras ner till marken igen. Den känslan är fan fruktansvärd.

Så om jag ska vara ärlig mot er så lutar det i nuläget mot alternativ nummer 3 i DENNA lilla ångestfråga. Och beslutsångesten då? Tjaa.. Jag skulle ju ljuga om jag sa att den inte var värre än någonsin.

 

HEEEELP MEEE?!


Finbesök!

2010-04-07 • 20:40:56
Nu har Stenungsundstjejerna spikat ett Sthlmsbesök! Inte nu i helgen men nästa helg kommer dom på besök. Ruggigt kul! Jag har varit där 3 ggr (nåväl, låt oss säga 2 ggr då jag fortfarande gärna försöker förtränga mitt första besök där...) men dom har aldrig varit hääär juu! Så detta ska bli ruskigt kul. Ni är hjärtigt välkomna tjejer! Jag ska planera upp en sjuuuk helg i er ära :)

Dagschemat:

2010-04-07 • 06:04:05
  • Vakna nu 06.00
  • Ut och springa
  • Dusch & Frukost
  • Jobb 07.30 - 17.00
  • Gymma med Mr.Gay
  • Träffa A.
  • ?

God Morgon!

Bajen va namnet!

2010-04-06 • 22:31:25
Det blev ett spontanbesök på Bajens genrep på Söderstadion i afton. Det var ju ändå gratis inträde så när brorsan ringde är man ju inte den som är den liksom.. Och vilken match sen. Finska Mariehamn stod för motståndet och dom fick rejält med kiss alltså. 5-0 till Bajen och satan i helvette vad gott det kändes. Höra och se Bajen göra mål är som en orgasm för mig! Och när gjorde Bajen 5 mål i en match senast? Minns de inte ens. Tror de va Enköping hemma för 7 år sen typ... Detta var så magiskt, välbehövligt och härligt! Även om nu matchen gällde exakt ingenting :)

Allsvenskan - Här kommer vi!


Hur går det förresten för de övriga Sthlmslagen i årets allsvenska? Någon som kan uppdatera mig lite på den fronten? Är inte så insatt...


Sakta men säkert går det framåt...

2010-04-06 • 21:31:24
Det tar sig så smått. Jag vet att la upp en bild för några veckor sedan på mig själv då jag råspände mina armar... och med den bilden försökte jag övertyga mig själv om jag hade fått resultat... Redan då.. Det var ju mest patetiskt. Visst är alla såna här inlägg patetiska men vad som är roligare idag är att på bilderna under spänner jag mig typ inte alls. Det är den väsentliga skillnaden. Nu börjar det synas på armarna i relax-mode att man faktiskt tränar ofta. Det är jääävligt kuuuul! Bara magen som måste kammas till på allvar nu... Den är INTE okej! JAG ÄR FÖR TJOCK! Dessa 2 veckor idiothård träning som jag har framför mig gör säkert att jag tappar mina 3-4 pannor.. Precis de som jag strävar efter också :)


Tisdag. After all.

2010-04-06 • 17:15:42
Jag är så djävulskt trött alltså. Hade omöjligt att somna i natt... Brukar alltid bli så när jag haft för roligt i några dagar... typ en helg. Då ligger jag alltid där sen och tänker för mkt. Saknar någon att krama om. Saknar folk omkring sig. Saknar allt håll igång. Saknar skratten. Ensamhet är de värsta som finns och den känslan blir alltid sju resor värre när den kombineras med trasighet också... Så jag sov nätt och jämnt typ 4 timmar i natt. Snyggt Nemo.

Gick upp i morse kl 06.00 och sprang min utlovade löplunda. Dock bara 3 km but still... Respekt till mig. Jag va äckligt trött när jag gick upp i morse alltså men löplundan och efterföljande duschen var faktiskt riktigt uppiggande. Sen kommer jag till jobbet vid 07.20 i tron om att jag börjar jobba 07.30.. Men icke sa nicke. Jag börjar visst 08.30. Bra Nemo. Snyggt att glömma bort att det var Tisdag idag och INTE Måndag... Så jag fick sitta där i personalrummet en timme och surpa kaffé och läsa veckorevyn. Good Times.

Bortsett från detta lilla missöde så hände de faktiskt en kul sak på jobbet idag. Lillchefen sa "Allt funkar kanon med Nemo. Han sköter sig prickfritt".. Och det är väl kanske ingen big deal tkr ni? Men jooo det är de faktiskt för han sa de inför mig OCH storchefen! Hur nöjd tror ni jag blev när han sa så? Jag började titta ner i marken och blev sådär röd, generad och började staka mig.. Stamma. Haha. Shit vilken tönt jag är. HOPPAS bara nu hans ord väger tungt! Återstår att se :) In the end så är de ju dock faktiskt storchefen and storchefen ONLY som fattar de avgörande besluten...

Nu: Gymma
Sen: Sova! I MINST 10 timmar.

En Road Trip i bildformat:

2010-04-05 • 21:06:30


Trasdockor i bilen. Det pendlade mellan övertaggande hetskrökande de lux och tokdäckande.. Haha. Samma ramsa..Överallt - Hela tiden!





Posedags på förfesten i Helsingborg :)






Smyger in till boysen och knäpper en bild på Söndag Morgon. Opaj gäng?






Lite komiskt att min mest droghatande kompis också är den av mina vänner som allt som oftast ser mest hög ut.






Jag och min vackra facebookflickvän Frida :) Don't ask me why men jag gillar verkligen denna bild skarpt! Tycker den är lite het och bara sådär allmänt fin :)




Haake och Gayen chillar galet utanför förfestcribbet i Stsund :)






Promenad från förfesten till krogen i Stsund. Dennis gör sitt bästa för att ragga brudar :)






Stsund by night :)






Funky Charlie :) Söt va? Inte undra på att han fick ligga later on that same night :)






Bärs e livet, Skäggdansen och goda vänner.. Blir de bättre än så egentligen?



Haake försöker kliva på min donna! :@ Vad ere för strul?! Ja, jag smällde honom givetvis direkt efter :)


Mina 2 kommande veckor:

2010-04-05 • 19:50:28
Fan vad det känns som Söndag idag, gör de inte? Anyways.. Efter denna heeelt fantastiska men dock sjukt ohälsosamma och slitsamma helg så börjar nu 2 veckor av otroligt strikt och hårt levnadssätt. Dessa ord är på fullaste allvar och vad jag nu kommer att visa er tänker jag följa till 110%. Det lovar jag er på allt jag äger och har (alltså typ en iPhone och en trasig laptop dvs, haha).

Veckans schema:


Tisdag: Löpa på morgonen - Jobba - Gymma
Onsdag: Löpa - Jobba - Gymma - Dejta A.
Torsdag: Löpa - Jobba - Gymma
Fredag: Löpa - Jobba - Gymma - Lugn kväll?
Lördag: Löpa - Gymma - Festa sönder mig och samman totalt
Söndag: Vara tokbakis och dega sönder med pizza, coca cola och apelsinkrokant

Veckan efter denna ska även den ha PRECIS samma upplägg. Jag vet att avslutningen på veckan inte precis är optimal men grejen är att jag känner mig själv så pass väl så att jag vet att jag kmr behöva iaf en party och flippdag och en svulldag.. Så är det bara.

Frågor på det?

Hemma bra men borta bäst!

2010-04-05 • 16:30:23
Först och främst vill jag bara skänka tusentals tack till alla ni legender som gjorde denna Road Trip till den fantastiska upplevelse som de faktiskt ändå blev! Både de 4 vänner jag hade med mig i bilen men också självklart alla underbara vi besökt runt om i landet. Kärlek!

Vi lämnade Sthlm på Fredagseftermiddagen. Solen sken, Solglajjor på, musiken dunkade ur hyrbilens högtalare och ölen slank ner i våra strupar. Till en början kände man kanske att fem plattor öl och 9 liter vin skulle vara för mkt för oss... Lite i överkant.. Lite väl magstarkt.. Men de skulle visa sig vara precis lagom :) 5 Säsongare är ju ändå trots allt 5 säsongare :)

Destinationen för Fredagen blev hem till mina fina brudar i Stenungssund. Väl på plats lattjades det ölspel, bärs e livet i stereon, skäggdansen, utgång och flippande på hög nivå! 08.30 på Lördagmorgonen flög samtliga upp ur sina sängar. Det vankades nämligen frukost-öl-spel. Fingret! Vi hällde i oss öl i en rasande säsongartakt.

Kan ha varit SJUKT nice sen när alla bara satt tillsammans på Emelies (Ja, den Emelie) balkong. Alla låg i en stor hög och ba kramades :) Solen sken, ölen var kall och alla bara trivdes. Gemenskapen och kärleken man kände då var helt oslagbar. Dessa söta tjejer planerar dessutom ett Sthlmsbesök nästnästa helg! SKARPT GILLA :)

Eftermiddagen närmade sig så vi bestämde oss för att styra kosan mot våran nästa destinaion. Helsingborg. Men vad skedde då på vägen? Vi gör ett spontnansop i Halmstad. Väl på plats där blir det fortsatt sjuk dagsfylla... Vi gör av med 900 kr på en Pizzeria på bara öl och Pizza. Det säger väl en hel del.. Förbi kommer även gamla legender som Tras-Anna, Joey, Plato + Fru, Macke mfl... Så vi blev ett stort härligt gäng på en solig uteservering i somriga Halmstad. Också en av denna resas många höjdpunkter. Jag och Haake blev verkligen pruttfulla och Gayen var självklart sjukt nöjd över de faktum att han var den enda denna helg som satt på ett körkort och därav va tvungen att vara nykter under alla dagsfyllor :)

Vi tackade Halmstad för ett trevligt besök och drog sen mot Helsingborg. Väl där styrde min facebookflickvän (!) Frida en förfest med efterföljande utgång. Väl på klubben mötte sköningar som Kennie mfl upp... Så jävla skoj att träffa gamla ansikten igen! Hela poängen och vitsen med road trip i mina ögon. Riktigt tungt krogbesök förresten som involverade saker som sex på krogtoan och kanske de bästa dansgolvet (musiken då) jag upplevt på mycket länge!

Söndagen inleddes med ett par trasiga timmar hos Frida. Det var ett gäng slagna hjältar som degade där minst sagt. Men tror ni vi fick skägg för de? Spottade vi i glaset? Nej för fan. Vi slaskade upp frukostshots me ren vodka och körde igen! Ölspel, hiphop och planering inför nästa kväll. Vart den skulle denna Söndag spenderas?

Hos Robin Velin i NORRKÖPING. Så vi burnade ut på vägarna igen. 40 mil norrut hittade vi till slut Norrköping. Där hade Robin Velin hookat sovplats, förfest, utgång och hela paketet för oss. Tusen tack för de! Träffade även en soft tjej i denna stad med. Började prata med henne på förfesthaket.. Did a little kissing.. Men när vi sen skulle vidare så skulle hon istället hem då hon jobbade efterföljande dag. Vi bytte dock nummer för att jag eventuellt kunde sova hos henne sa hon... Jag pussade henne hej då och 5 minuter senare dog min lur av batteribrist. Bra Nemo. Snyggt jobbat. Bitter? Jag? Neee då...

Utgången i Norrköping var riktigt fet för övrigt. Klubben var stor, proppad och folket var bra. Vi flippade järnet där för att sen somna i en hög hemma hos Velin. Jävlar vilken trasig samling individer som sov i den högen ska ni veta. Haha. Herregud!

Men och andra sidan, kanske liiiite befogat me tanke på att vi hade 4 dagars dygnet runt festande i oss? :)


Återigen tusen tack till alla ni underbara människor runt om i Sverige. Ni gjorde dessa dagar totalt jävla pissgrymma för oss! Och hade jag fått bestämma så skulle denna helg aldrig få ta slut!


Nu drar vi :)

2010-04-02 • 11:41:14

Nu är schemat för Road Trippen "spikat":

Ikväll inleder vi med förfest i Stenungsund med mina favoriter. Sen drar vi in till Göteborg för att festa vidare på Trägårn. Ska tydligen vara ett fett ställe! Förhoppnignsvis dyker folk från Uddevalla och Göteborg upp där med?! Så vi blir ett massivt galet gäng som kan ta över hela klubben! Och ikväll spelar även Hoffmaestro där live.. Så det kan nog bli tungt där ikväll asså!

I morgon styr vi kosan söderut mot Helsingborg där vi förhoppningsvis ska festa med alla våra favoriter. Frida, Kennie, Sandra mfl mfl mfl. Man har ju lärt känna mkt folk från den underbara staden. En av Sveriges i särklass skönaste och mest partyglada städer! Så Lördagen blir säkert helt insane :)

Övermorgon Söndag är lite mer osäker men de lutar åt antingen Norrköping eller Linköping.. Främst pga av tidigare nämnda anledningar. Vi behöver en stad ganska nära Sthlm.. Så Gayens körning på Måndag blir så lindring som möjlig. Bilen ska ju ändå vara inne 14.00 på Måndag liksom... Robin Velin i Norrköping eller Jennie & Yennifer i Linköping (Mjölby)... Det är frågan. Jaja, sånt man märker :)

14.00 idag drar jag och Gayen och hämtar ut bilen. Vi plockar upp Haake, Dennis och Challe klockan 14.15 vid Gullmarsplan.. Sen blir det raka spåret till Göteborg! Vi borde kunna greja det på 5 timmar tycker jag.. Då är vi där vid 19-tiden ikväll. Lagom! :)

Oklart hur det blir med bloggandet under helgen som ni säkert förstår... Men jag ska försöka slänga upp något inlägg iaf. Om jag inte lyckas med det så får jag önska er alla en skön långhelg och en trevlig påsk!


Min Torsdag:

2010-04-01 • 08:13:20
08.30 - 16.30: Jobb
17.15 - 18.30: Gymma
19.00: Klippa mig hos Li
20:00 Sola & Färga håret
21.00: Tvätta & Packa lilla resväskan
22.00: Duscha, raka mig, dator-tid och Sova

Fredag kl 14.00: Road Trip!

RSS 2.0