Pay back time på SL!

2010-09-06 • 16:17:57
Måste bara berätta om något hemskt, fruktansvärt och kriminellt som jag gjorde här om dagen. Ja, Aftonbladet och Expressen. Suck on this. Jag åkte med ett recucerat busskort till Fridhemsplan. Väl på plats där så ser jag att det är en kontroll vid spärrarna. Jag tänker att "Nej fan! Nu är det kört! Nu är det kokta fläsket stekt!". Mitt hjärta börjar banka i 180. Jag känner att en skön räkning på 1200 kronor från SL ligger fasligt nära nu. Gubben kollar på mitt kort och ser att det är reducerat ungdomskort (upp till 20 år) och följande konversation utspelas:

SL-Gubben: "När du född?"
Nemo: "öhh..ehh..1992"
SL-Gubben: "Jaså. Och hur gammal är du?"
Nemo: "eehh..öhh...19 år.."
SL-Gubben: "Hmm.. Jaså.. Jaja, okej"

Så fick jag gå. Han släppte igenom mig. Mot alla jävla odds. Otroligt. Sånt jävla flyt. Men då har vi två ganska automatiska följfrågor angående huruvidare denna farbror var kompetent gällande sitt yrke eller inte...

1. Hur fan i helvette kunde gubben gå på att jag var så ung? Ser jag så ung ut? Och när man är tveksam (som har iaf borde varit) så ska man ju i hans situation fråga mig om legg. Gjorde han det? NEJ! Klagar jag iof? Nix :)

2. Kan man vara 19 år idag om man är född 1992? Nej! Var denna gubbe väldigt väldigt bra på sitt jobb? Begåvad? Smart? Snabbtänkt? Månadens anställd? Förmodligen inte. Cenil? Ja, jo, kanske!

Så jävla pinsamt. Detta symboliserar ju bara hur jävla inkomptenta alla på hela SL är. När dom för en gångs jävla skull har en riktig kontroll.. Ja, då gör dom alla dessa misstag. Så till och med dom som faktiskt fuskar bara kan glida igenom på detta sätt. Haha. Kan inte sluta skratta! Hur gjorde dom med dom som glömde busskortet hemma under denna kontroll då? Ja, jag kan bara tänka mig hur snacket gick där:

Pojke: Oj, jag glömde visst kortet hemma idag...
SL-Gubben: Jaså. Är det verkligen sant de?
Pojke: Ja.. *fniss*
SL-Gubben: Jaja, det går väl bra för den här gången då... Du kan passera!





Men men, skönt att ha ett JÄVLA flax för en gångs skull!

A Part of your mind
Postat av: Sean

Helt klart soft!

2010-09-06 • 18:59:37
Postat av: Leo

Cenil haha var tvungen.

2010-09-06 • 22:38:08
Postat av: Fian

Jag hade ett fejkat reducerat sms-biljett en gång... fråga min INTE varför det var reducerat, kunde lika gärna fejkat en fullpris liksom HAHAHA...



Då frågade han också när jag var född typ, så fick jag gå vidare.. Lix?? what?? ska han inte kolla upp koden på smset???

2010-09-08 • 01:18:04
URL: http://hollywooddiet.blogg.se/

A Part of Your Mind

Du heter

Komma ihåg dig?

E-mail

Blogg

Wooords


Trackback
RSS 2.0