http://nemo.myshowroom.se/

2010-10-13 • 19:26:03
Farväl blogg.se

Hej Myshowroom!

http://nemo.myshowroom.se/
http://nemo.myshowroom.se/
http://nemo.myshowroom.se/
http://nemo.myshowroom.se/


Där kommer ni finna mig i framtiden.
Lägg det på minnet!
Sprid ordet! Viktigt! TACK!

http://nemo.myshowroom.se/

2010-10-13 • 17:45:12
Från och med senare idag så kommer hitta mig på en annan adress. Jag har kommit överrens med Myshowroom att blogga där. Det är jävligt sympatiska människor med riktigt bra idéer plus att dom ger mig en jävligt bra deal. Sån från och med senare idag så kommer min bloggadress att vara:

http://nemo.myshowroom.se/


MEMORERA DET NU! :) Designen och looken är inte klar ännu på långa vägar. Men bloggen kommer att bli riktigt snygg. Var så säkra!

Säger till när jag börjar köra där på riktigt! Detta är bara en förvarning ;)
Och ja, ni kan använda blogglovin fortfarande! :) Och gäll inte på adressen nu.
Nemo.se och såna där annars självklara adresser var dessvärre upptaget.. =/Förresten, vilka sköningar tror ni jag hittade på bus med idag?

Vad vill Sverige?

2010-10-13 • 17:29:00
Visste ni att Sverige är det enda landet i hela Europa där det är lagligt att prata i mobiltelefon (utan handsfree) framför ratten? Ni kan läsa om det HÄR! Och ändå orsakar detta många dödsfall varje år. Varför är det så? Är inte det sjukt? Varför ska Sverige vara unika i detta? Skägg allstå. Märkligt.

Ha kakan och äta den? You don´t really know what you got until it´s gone?

2010-10-12 • 21:54:07
Ibland kan jag blir så otroligt fascinerad över hur människopsyket fungerar. Varför är det så att man vill ha något så mkt mer när man inte kan få det? För så fungerar det väl ändå för typ alla människor? Jag är extrem i såna fall. Det spelar egentligen ingen roll om jag vill ha människan ens. Låt oss säga att jag träffar ett gammalt ragg på krogen... Till en början har jag inte något som helst intresse av att få hennes intresse. Men då ser jag plötsligt att hon är där med någon kille. Vad fan är nu detta? Vi har ju fan legat vid ett tidigare tillfälle?! Och nu är hon med honom?

Då börjar min hjärna spela mig spratt. Alla mindgames. Oskerheten tar vid. Jag blir förvirrad. Varför hänger jag då upp mig? Varför vill jag då bevisa att jag kan få henne? Fastän jag inte vill ha henne egentligen? Det har alltid varit såhär för mig. Alla flickvänner. Alla gamla ragg. Jag vill bevisa att jag kan få dom mer än vad jag egentligen vill ha dom. Jag klarar inte av tanken av att någon tjej som varit med mig helt plötsligt vill ha någon annan. What´s that about? Det är ju fullständigt omöjligt! Helt ologiskt! I min hjärna iaf...

Den dagen jag faktiskt träffar någon som jag fortfarande vill ha - När jag har henne. Där jag kan varva ner. Där jag kan uppskatta det jag faktiskt har. Där jag kan bli glad, nöjd, trygg, stolt och harmoniskt med att bara vara. Även EFTER jag fångat henne.

Ja, that´s the woman i´m gonna marry.

En solig höstig Tisdagförmiddag på Västkusten slår aldrig fel!

2010-10-12 • 21:19:21

A piece of advice regarding this brand new world.

2010-10-12 • 19:05:27
Don´t.
Trust.
Anyone.

http://skrivarlyan.se/Liten%20Ensam%20Och%20Vilsen%20(Greger%20Modell%209%20Ar).jpg-for-web-large.jpg

Nästa generation - You guys complete me!

2010-10-12 • 18:52:50
I Göteborg fick jag möjligheten att fika med min äldsta syster samt hennes två underbara knoddar Ludvig och Alvar. 4 och 2 år gamla. Hur söta? Skit i han äcklet till höger.. Fokusera istället på skönheten i bilderna ;-) hehe. Man mår verkligen så bra runt sitt eget kött och blod. Man är varm och trygg på en helt annat nivå. Du kan slappna av så otroligt mkt lättare. Du behöver inte tänka. Ingen press alls. Du behöver inte spela något slags spel. Du är accepterad precis för den du är.. Och den känslan är ju ganska oslagbar, är den inte? Tack för att ni finns älskade familj.Okej. Jag får många mail och erbjudanden. Men detta är ju ett erbjudande som helt klart är svårt att säga nej till, eller vad säger ni?

2010-10-12 • 18:10:47


Vem hatar vi mest?

2010-10-12 • 17:25:01
Tadaaaa! Nu ska vi göra en intressant omröstning här. Jag ska ge er 3 kändis-alternativ och ni ska få avgöra vilken av dessa ni avskyr mest. Alla dessa 3 är mer eller mindre relativt avskydda i Sverige. Älskade av vissa förvisso... Men ändå ganska hatade också. Okay.. Here we go:


1. Tomas Ledin

http://cdn.stureplan.se/legacy/articles/5085/images/article_image_4899acc68f768675.jpg

Är detta möjligtvis Sveriges mest oförtjänt stora musiker? Snubben säljer plattor. Varför? Snubben har fans. Varför? Vilka är dessa fans? Jag vet inte någon som tkr om honom egentligen men ändå så säljer han massa plattor och har på något sätt blivit typ kultförklarad. Jag förstår verkligen inte. Har ni läst hans texter? Dom är så obeskrivligt kassa. Det är som att en 11åring skulle få papper och penna. Ledin är Sveriges sämsta popartist. Han får Jimmy Jansson att framstå som Paul McCartney. My god alltså. Ta bort människan. Nu.2. Carola


http://hem.passagen.se/carolafanet/images/carola-172438-306311_368.jpg

Uääähhh! Denna äckligt självgoda smått bisarra figur är väl ganska obehaglig? Känner någon ens människan? Och hur kunde hon bli nån slags gayikon trots att hon en gång sa att man kunde, jag citerar, "bota homosexuella" ? Jag vet inte jag.. Carola har jag alltid haft jävligt svårt för. Hon känns så obehagligt falsk och plastig. Jag tror det gömmer sig ett riktigt psykfall bakom hennes glada yttre. Få människor var gladare än mig när Nordman slängde ut henne ur Schlagern för ett par år sedan. Det var en truimf för mänskligheten skulle jag säga. För det Svenska folket.
3. Pernilla Wahlgren
(Eller hela Wahlgren-familjen fan)

http://gfx.aftonbladet.se/multimedia/archive/00263/NOJE-19s31-PERNILLA_263109w.jpg

Titta på en hennes ansikte en sekund bara. Ser det äkta ut? Léendet? Eller ser det ut som det mest påklistrade någonsin? Har ni någonsin sett henne arg eller ledsen? Kan hon ens bli det? Eller har hon opererat fast ett äckligt plastig falsk léende på sitt ansikte? Denna jävla familj alltså. Allihoppa. Linus, Niclas och sist men inte minst den vedervärdiga Benjamin. Man blir ju trött. Hur motbjudande är dom inte? Såna där överdrivna falska sell outs som man liksom bara inte kan tycka om. Jag är ledsen alltså... Dom är säkert trevliga och glada (Ja, det är väl förmodligen allt det dom är också) men jag kan inte tycka om dom. Jag blir äcklad av dom. Dom är så uppenbart genomfalska. Nej, usch alltså...


Sådärja. Då var vi klara. Sveriges 3 mest osympatiska människor är nu korade. Nu är det upp till er. Om ni fick välja en av dessa människo som vi fick utvisa ur landet - Vem skulle det då vara?

Tåg tåg tåg!

2010-10-12 • 16:46:47
Sitter nu på tåget hem från Göteborg till Stockholm. Så jävla gött med X2000 direkttåg och även internet inkluderat. Like it! Sen är det dessutom sjukt glest med folk. Sitter bara här och tokchillar i min chockerande bekväma stol. Love it.

På tal om tåg... När jag, Jockiboi och Oscar åkte tåg från Eskilstuna till Helsingborg i Lördags så mötte vi några tatuerade övermanliga kepstöntar som kände igen oss från programmet. Dom sa något i stil med "Öhhh! Kungarna! Ni tror att ni kan supa så jävla mkt va? Att ni är kungar?! Vi utmanar er på krökartävling!".. Sagt och gjort. Vi började beställa in och krökade loss i ett rasande tempo:
Hur tror ni det slutade?
Vad har vi då lärt oss av detta?

Aldrig utmana en Kung av Tylösand på krökartävling!Ps. kommer till Sthlm kl 19.09 i afton.

Är ni mig trogna?

2010-10-12 • 12:02:16
Fått ett riktigt bra erbjudande nu. En sida vill att jag bloggar hos dom nu i framtiden med start i morgon typ. Vilken sida behöver vi inte gå in på... Men jag kan säga att detta är det bästa erbjudandet jag fått hittils. Inte bara för att dom erbjuder bäst förmåner och betalning utan även för att killen i fråga som mailade mig verkade väldigt seriös, sympatisk och bra. Sen ger dom mig verkligen alla möjligheter att göra bloggen så bra och intressant som möjligt... Mer bilder och så. Snyggare design, modernare och mer/bättre reklam och annonser. Så min fråga till er är följande:


Ni följer väl med mig om jag byter bloggadress?
Ni sviker mig väl inte då?
Vi är väl "in this together" va?Nästa turnéstop för mig & Jockiboi!

2010-10-12 • 11:56:48

Fredag: Halmstad (Återkommer med klubbnamn)
Lördag: Gislaved - Gisleparken!
Vilken Nemo?

2010-10-11 • 19:47:53
Vet ni vad det allra bästa jag vet är? Och detta är ingen överdrift. Det är fan det bästa jag vet. Vet ni vad det är? Det ska jag berätta för er.

Hela mitt liv har jag omgivits av fördomar. Hela min uppväxt. Förutfattade meningar. Folk har dömt ut mig redan innan dom träffat mig. Dom har haft en uppfattning av mig innan dom träffat mig ens. Detta beror på väldigt mkt. Främst för att vår familj alltid stuckit ut väldigt extremt. På vilket sätt säger jag inte då jag lovat familjen att inte skriva om dom mer ingående här i bloggen.. Men ja, ni kan ju tänka er på ett ungefär. Stökig och jävligt annorlunda uppväxt minst sagt. Sen självklart för att mitt namn är just var det är. Nemo. Hör man det så kommer man ihåg det. Så är det ju bara. Men även mycket annat.. Jag har alltid hörts och synts överallt. Min personlighet har varit en sån som man stör sig på. Bekräftelse. Uppmärksamhet. Hävdande. Extrem.

Jag kan ju iofs motvilligt välja att skylla detta på min uppväxt. Vi är 6 barn i familjen vilket gör att jag inte alltid fick den uppmärksamhet jag behövde under min barndom. Jag blev ofta lämnad ensam. Pappa var musiker och borta väldigt ofta. Och min mamma var ganska vilsen och trasig back then så jag blev ofta bortglömd. Så min personlighet formades just efter detta... Jag blev en uppmärksahetskåt vilsen bekräftelsekåt osäker pojke helt enkelt.

Så min uppväxt på Värmdö blev på många sätt väldigt tung. Jag var dömd på förhand bland folk. Folk var ganska elaka och dömde ut mig direkt. Jag fick liksom inte ens någon egentlig chans. Detta gällde både med vänner och brudar. Alla hade en uppfattning av mig innan dom ens träffat mig. Det var svårt för mig under en lång period. Svårt för mig att skaffa sig nya bekantskaper. Det var tungt. Därav mitt historiska eviga hat gentemot Värmdö.

Men vart vill jag då komma med detta? Jo, det ska jag berätta för er. Det bästa jag vet är att bevisa motsatsen. Det är när du börjar umgås med människor som har byggt upp en viss bild av dig. Dom har hört så mkt. Dom har bestämt sig för vilken storts människa du är. Men sen bevisar du motsatsen. Du vinner. Helt plötsligt säger dom till "Men du är ju inte alls som jag trodde? Varför dömer folk dig. Du är ju helt annorlunda? Du är ju hur skön som helst!"

Folk börjar helt plötsligt se alla nya sidor av dig. Alla skal. Alla nivår. Alla andra sidor. Folk våga helt plötsligt öppna sitt sinne och ge dig en riktig chans. En chans som både gör dig och denna person glada och otroligt varma. Man väljer att chansa. Man väljer att våga. Och så vinner båda på det. För att man vågar öppna sitt sinne en liten liten gnutta.

Detta hände väldigt många gånger under min uppväxt på Värmdö. Att jag bevisade motsatsen för folk. För att göra detta krävs det ju då också självklart att människorna är skapligt öppensinnade och inte dömer på förhand. Så vissa gånger var det en låååååååååååång process att få dom att ändra sig.. Men ja.. Det känslan. Det är oslagbar.

Det är samma sak nu. Fast nu är det så mycket mer extremt och uppenbart. Jag kan inte räkna alla gånger jag fått höra senaste tiden "Du är ju inte alls som på TV. Jag ändrade mig helt när jag läste din blogg/När jag såg dig på SVT Debatt/När jag såg dig på Vakn med The Voice. Du är ju varm. Du har ju ett djup. Du är ju en tänkare. DU ÄR JU EN MÄNNISKA". Ord som dessa hör jag minst 10-20 gånger om dagen nu för tiden. Det är stort. Det gör mig glad. Självklart är jag mkt som på TV. Jag älskar att festa. Jag älskar att ragga brudar. Jag älskar att flippa. Jag älskar att knulla.

Men jag är även en tänkare. Jag är även en väldigt känslig kille som oroar sig väldigt mkt. En kille som gråter ganska ofta. En kille som älskar sin mamma över allt annat. En kille som har väldigt mkt ångest. En kille som är väldigt rädd. Jag är verkligen inte macho. Jag ser inte mig själv som varken cool, ball, snygg eller lyckad. Snarare tvärt om. Jag är väldigt osäker. Men poängen med detta inlägg är ändå följande... Jag älskar människor som verkligen ger mig en ärlig chans att visa vem jag verkligen är.

För den Nemo ni ser på TV, ja, det är bara en liten del av den Nemo jag verkligen är. På riktigt. Så ni vet.
Älskar denna bild från i Fredags.

Helsingborg i Lördags!

2010-10-11 • 16:23:34

En gammal klassiker för att lätta upp den deppiga stämningen som denna Måndag bär på.

2010-10-11 • 13:50:22

Tomhet.

2010-10-11 • 12:12:37
Tomhet är en jobbig känsla. Meningslösthet. Omotivation. Brist på kraft. Enda viljan som egentligen existerar är viljan att inte göra någonting alls. Det blir ofta så när man haft många roliga dagar i rad. Samma gäller när man krökat många dagar i rad också. Sen när allt slår tillbaka på en.. Ja, då blir allt kaos i huvudet. Allt stannar upp. Endorfinerna är slut. Kraften. Viljan. Glädjen. Man är helt slut. Vad hände? Vart tog allt vägen? Jag var uppe före tuppen i morse och bara vandrade omkring. Alla sov men Nemo gick runt. Jag tittade in i väggar, speglar och gick ut på terassen. Jag bara tänkte men inga tankar dök upp. Jag hatar när jag kommer in i dessa vacuum. Dessa små tillfälliga otroligt påfrestande svackor. Ibland känns mitt psyke som världens ojämnaste berg o dal bana. Jag kan vara världens gladaste människa för att sedan på en hundradels sekund förvandlas till ett fullständigt obotligt psykiskt vrak.. Och när jag kommer in i dessa stunder - Då kan inget rädda mig. Då är jag bara... just tom.Hoppas er Måndagmorgon är lika underbar.

På plats i Stenungssund!

2010-10-10 • 22:30:29

Det fick bli Stenungssund. Hälsar på lite gamla vänner. Trevliga varma människor som får mig att må bra. Lugn kväll idag. Tacos, sällskapsspel och skitsnack. Jävligt trevligt och välbehövligt. I morgon ska jag sova ut rejält alltså. Känns som det var 100 år sedan man gjorde det.

Nu är det spikat. Nästa stop för barturnén blir Halmstad och Gislaved. Nästa helg alltså. Har vi några läsare därifrån? I såna fall räknar jag iskallt med att ni dyker upp när vi gästar! Vore trevligt. Denna öppningshelg var verkligen en braksuccé och nu måste ni bevisa att Halmstad och Gislaved kan bräcka Eskilstuna och Helsingborg... Tror ni det är möjligt?

Frågan är hur länge jag kan hålla mig borta från Sthlm. Älskar den staden för mkt fan. Och nu när man faktiskt skaffat sig boende också. Då vill man ju ändå vara där och göra fint. Skaffa möbler, fixa i ordning och göra det fint. Så jag drar nog tillbaka till Sthlm i morgon eller i övermorgon.
Nu ska jag se reprisen av "Kungarna" med mina vänner.
Ha en fortsatt trevlig Söndag kväll. Love you.


Livet i en resväska.

2010-10-10 • 11:25:41
Allt känns så sjukt just nu. Sjukt och overkligt. Livet i en resväska. Rockstar livet? Haha. Ja, ni kan kalla det vad ni vill. Jag kallar det "The good life". Allt blir så himla mkt mer uppenbart när man hänger i "småstäder". ALLA i ens ålder vet verkligen vem man är just nu. Det blev precis lika fett igår som i förregår. Knökat med folk och kön verkade aldrig ta slut. Folk ville ta bilder, prata, kramas, pussas och mingla med oss vart vi än gick. Jag vette fan hur många tjejer Jockiboi satte på igår men jag är tveksam på om en handfull räcker för att räkna dom... Det ryktades om att han löste blowjobs på dansgolvet och helt kalaset?! Hahaha! Men det förtjänar han den gossen! Med tanke på att det var hans födelsedag och allt!

Nu sitter jag här på Charion Grand Hotell i centrala Helsingborg. Just tryckt i mig en makalös hotellfrukost. Mums! Now what? Ska jag hem till Sthlm? Ska jag stanna här några dagar? Kanske upp till Göteborg en sväng? Iofs har jag en kryssning bokad idag... En 48timmarskryssning med massvis av bokare, C-kändisar och annat branschfolk. Men då måste jag vara i hamnen i Sthlm klockan 16.15. Hinner jag ens de? Frågan om alltså. Egentligen har jag inga "måsten" eller så försän nästa helg. Då är det gigg-dags igen! Gislaved och Halmstad om jag inte är helt fel ute.

Tack Eskilstuna & Helsingborg för denna sjuuka helg!
It´s been a pleasure! Kärlek till er som förgyllt denna helg!Grattis Jockiboi i HELSINGBORG!

2010-10-09 • 20:00:21
Precis checkat in på Clarion Grand Hotell i Helsingborg. Satan vilket fräsht hotell. Svårt att klaga. Tågresan från Eskilstuna gick bra men det var lite segt med 2 byten... Men men. Fokus på det väsentliga nu. Vi är här och vi ska ha en JÄVLIGT bra kväll! Snart blir det förfest här... Massa sköningar är på ingång. Skåne kryllar ju av sköna namn man gärna vill festa med ikväll. Tror på en megafet kväll! Tvekar inte en sekund på det! :)

Jockiboi fyller år idag (glöm inte att gratta honom ikväll) och barturnén gör sitt andra stop. Pascha i Helsingborg är det som gäller i afton. Tydligen så är samtliga bord bokade och alla förköpsbiljetter är redan slut. Trycket där ute efter oss är verkligen enormt. Det är sjukt chockerande men också samtidigt självklart sjukt smickande! Overkligt på något sätt liksom.

Vi ses ikväll!Kamera?!

2010-10-09 • 18:57:44
Jag MÅSTE investera i en digitalkamera. Många är på mig om det. Bloggen behöver det. Mkt bilder gör en blogg mer underhållande och mer lättläst sägs det. Men vart köper man en sån? Billigast och bäst?  Någon som har något tips eller förslag på en?

Turnépremiär avklarad - Helsingborg ikväll!

2010-10-09 • 13:36:57
Jag sitter på tågstationen i Eskilstuna och jag kan inte sluta le. Ni som var på plats på Harrys i Eskilstuna igår förstår säkert varför. Alltså, HERRE MIN GUD! Vad hände? Vilket jävla ös! Vilket drag! Jävla hysteri! Vi rev hela klubben. Aldrig upplevt något i närheten av detta i adrenalinväg. Tänk att du står på scenen, musiken dunkar, folk river och sliter i dig, folk skriker ditt namn, du har snortajta modeller som dansar runt omkring dig, alkoholen flödar och allt bara är UNDERBART.

Ska jag vara ärlig så hade jag aldrig mina vildaste fantasier kunnat tänka mig en sån här turnépremiär. Jag är så glad. Jag är så lättad. Jag var skitnervös innan men nu... Ja, nu är jag bara glad och tillfreds med hela situationen. Tack Eskilstuna. You sure know how to party!Ikväll? ÖÖÖÖÖÖÖÖÖSSS PÅ PASCHA I HELSINGBORG! BE THERE!

Videoblogg - Nemo, Jockiboi & Oscar Gayen Valentin Westerlund har intagit Eskilstuna!

2010-10-08 • 21:56:06

PREMIÄR FÖR BARTURNÉN!

2010-10-08 • 15:33:43

Goooooooooood eftermiddag! :) Satan i apan vad taggad jag är är... Guess why?

PREMIÄR FÖR BARTURNÉN IDAG!

So fucking nice! Idag kommer jag och Jockiboi börja härja. Harrys i ESKILSTUNA står på schemat idag. Där ska vi köra massa lekar, nummer och flippa ur totalt tillsammans med massa andra porriga modeller och C-kändisar :) Det kommer bli FETT! :)

Sen i morgon blir det Pascha i HELSINGBORG! Don´t miss out fan. Det kommer bli galet. Jag tror verkligen på denna barturné. REDAN så är varje Fredag och Lördag bokad för hela Oktober och bokningarna bara ramlar in nu. Life is so good right now!

Lägenheten i Årsta är även den helt grym. Skitmysigt är det. Inflyttningsfesten och utgången igår var sjukt nice. Alla flippade totalt! Kom förbi i Årsta någon gång! :) Det är fett mysigt!

Nu måste jag signa ut. Duscha, packa och sen möta upp turné-sällskapet i stan!

Må väl alla fina så hörs vi av <3


I ask for your help!

2010-10-08 • 00:03:15
HJÄLP!

De senaste 6 dagarna har jag haft över 26.000 bloggklick på min blogg varje dag. Över 14.000 unika läsare varje dag av dessa dagar.. Alltså betyder att min blogg börjar finna en jämn jävligt hög nivå. Och ja, det är sant. Jag tjänar inte en krona på min blogg nu idag men nu är det fan upp till er. Jag behöver proffs-hjälp. Vem kan hjälpa? Hur tjänar man mest? Vem vill komma med råd och hjälp? Har någon något vettigt att komma med så släng iväg ett mail till nemonemo87@hotmail.com :) Skägg


Vad går varmast i Nemos lurar just nu?

2010-10-07 • 22:10:23


Nu as we speak så har jag inflyttningsfest i Årsta i min nya lya!
ÖÖÖÖÖÖÖÖSSSSSSSSS!!!!!

Skål och kärlek mina vänner!

Äntligen är klippning och färgning klart - Världspremiär för min nya hårlook!

2010-10-07 • 18:51:08


Made by Kate @ Svartensgatan 7


Hinna med idag:

2010-10-07 • 15:46:13
- Träffa pappa en snabbis
- Färga håret och fixa ögonbrynen hos söta Kate
- Gå på någon mingel Elle-jippo-grej med henne & lite vänner
- Flytta till Årsta! Till fina Sandra! :)
- Party kanske?

Ja, jag vet. Torsdag. Ingen normal partydag. Men faktum är att jag från och med nu kommer vara runt om i Sverige VARJE HELG vilket gör möjligheten att festa med mina riktiga närmsta vänner här hemma i Sthlm obefintlig den kommande tiden. När ska jag liksom få festa med alla mina bästisar? Jag kommer ju inte vara i Sthlm på en helg på flera månader nu. Sorgligt men sant. Så då får man istället ta såna här tillfällen i akt... Ja, typ Onsdagar och Torsdagar. Söndagar, Måndagar och Tisdagar är egentligen de enda dagarna som är tabu. Dom är märkta "no fest for Nemo" :) Så det så!

TURNEPREMIÄR MED START I MORGON:

Eskilstuna imorgon Fredag!
Helsingborg i övermorgon Lördag!

Vad tyckte ni förresten om gårdagens avsnitt? Har ni någonsin tidigare sett någon som klär så bra i rosa bikini och shorts? Nej, tänkte väl det! Mohahaha.

Puzz & Kjam


It´s styles by Kate bitch:
Torsdag!

2010-10-07 • 12:16:00

God morgon mina vänner! Precis hemkommen till Kate i Hornstull. Lite skvaller, catching up och mys me henne och Paris. Riktigt mysigt!Gårdagen var hektiskt och just därför uteblev det mesta bloggandet. Ber om ursäkt för det. Håret blev bra säger alla men jag själv är ovan i det. Det är väldigt kort på sidorna men med lite längre upptill. Påminner lite om Ola när han var med i Melodifestivalen. Haha. Men än så är håret inte klart! Ska färga de liiiite ljusare så det blir jämnt... Plus att jag ska färga/noppa ögonbrynen lite. Så min makeover är ICKE klar ännu. Långt ifrån klart! Så döm inte ut mig...ännu ;-) More to come!

'

Utgången igår var skäggig. Förfesten hos Emil var riktigt nice. Jag och boysen pimplade vin & sprite riktigt friskt och skrattade oss igenom programmet. Var inte avsnittet typ de bästa hittils? De kändes lite så iaf. Första tredjedelen av det alltså. Haha. Länge sedan jag skrattade så hårt! :) Några tittare kom även förbi och förfestade med oss. Riktigt söta och trevliga tjejer!

Sedan bar det vidare mot Collage där festen fortsatte. Packat med folk och bra stämning. Spriten flödade, dansgolvet var hett och ja, det blev kort och gott en jävligt bra kväll. Fortfarande så sjukt tacksam över de faktum att i princip ALLA som kmr fram och pratar är trevliga. Det är verkligen smickrande och roligt. Tusen tack alla ni!

Missade ni mot förmodan gårdagens avsnitt så kan ni titta på det om ni klickar på länken under:

http://www.kanal5play.se/program/play/kungarnaavtylosand-s01e05

Hörs sen!


Älsklingar!

2010-10-06 • 13:18:45
Äckligt busy dag idag.. Så jag slängde mig över personaldatorn på gymmet bara för att hinna posta NÅGOT idag iaf. Nu ska ni dock inte tro att jag klagar... ÄLSKAR när det händer mkt. När man har många bollar i luften. Isn´t that the best?

Precis solat solarium och ska snart köra ett tricepts och mage-pass. Sen bär det av att möta upp en gammal tjejkompis som jag ska luncha med. Måste även hinna glida förbi Kanal 5-huset och lämna Småstjärnorna-bandet. Ja, det är fett mkt idag. Fattar inte hur jag ska hinna! Hade egentligen behövt hinna förbi SJ också för att kolla att alla mina biljetter inför helgen är bokade som de ska... Men att hinna det kan man ju bara drömma om. Haha. Blir till att ringa dit istället!

Sen efter lunchen bär det av till Kate som ska få göra något kul med mitt hår inför turnépremiären i övermorgon.. Måste ju vara i sitt snygggaste esse då såklart!

Tänkte eventuellt något i den här stilen:Alltså ljusa upp färgen lite, klippa mer på sidorna plus färga ögonbrynen. Vad tror ni om det? Ja, man kunde ju önska att man kunde se ut som denna kille i ansiktet också. Jävlar vilken hunk! Haha.. Inte annat än att man blir lite avis på hans utseende :)

Efter frissören så är det möte me Brinkenstjärna som gäller. Ska gå igenom turnén, upplägget, schema och ja... Allt. Det är ju trots allt i övermorgon som vi drar igång så ett sista möte är nog ganska nödvändligt!

Efter mötet bär det av hem till Johan där alla mina grejor står för tillfället. Dit och byta om. Förresten, har förmodligen styrt boende nu! I Årsta! En superskön jättegammal tjejkompis behöver en sambo och jag är ju inte den som är den. Detta är verkligen en skön tjej som jag känt sedan mellanstadiet.. Och nej, vi har aldrig gjort något sexuellt. Tro det eller ej! Får final besked i morgon... Det hade ju varit HUR NICE SOM HELST om jag får säga det själv. Håll tummarna för mig nu!

Efter det bär det av ut till Värmdö/Gustavsberg för förfest med hela ligan. Jag, Emil, Gayen, Alex, Leo, Robin, Danne mfl. Verkar verkligen bli ett skönt gäng idag! Jag är inte den som klagar! Väl där så förfestar vi SJÄLVKLART till programmet! Kvällens episode blir förmodligen det bästa av alla 8... Om jag får gissa iaf! Sjuk underhållning ikväll!

Sen avslutas kvällen SJÄLVKLART med utgång. Laroy & Collage står på Schemat. Laroy egentligen bara av en enda anledning - Att deras hiphoprum öppnar ikväll.. Och som inbitet hiphopfreak så måste man ju självklart ta en titt på det. Fast egentligen hade jag bara velat dra till Collage direkt då jag anser det stället fan så mkt roligare!

Usch, nu blev detta inlägg bara sådär äckligt information och känslolöst. Men men.. Så fick det bli när man är skitstressad. Nu måste jag börja gymma...

Smygtitt av kvällens avsnitt följer nedanför:Ha en grym dag nu mina vänner så hoppas jag att vi ses i vimlet ikväll!

Min facebook - Min fansida!

2010-10-06 • 11:52:46
Jag veeeeet att jag har 5000 vänner nu på facebook vilket är maxantal... Jag har över 1000 förfrågningar också. Många blir sura för att ni tror att jag ignorerar era förfrågningar. Det handlar inte riktigt om det. Det handlar om att 5000 vänner är maximun. Det går inte att ha mer. Hade jag fått välja så hade jag haft 50.000 vänner såklart! Vill ju fan snacka med er alla och lära känna er! Blir så sjukt smickrad, glad och generad över allt ni skriver till mig. Ni är ju bäst. Men det enda jag kan göra i nuläget är att hänvisa till min fansidan som ni finner HÄR! Och ja, jag vet att det inte alls är lika roligt att bara vara med på nån fansida som att faktiskt ha mig som vän. Jag fattar det också. Men detta är faktiskt enda alternativet just nu. Jag hoppas på överseende mina vänner!

Lite promotionbilder inför premiären av Barturnén :)

2010-10-05 • 22:36:21


Sjukt mäktigt! Gåshud! <3

2010-10-05 • 22:35:40

Hur ska kvinnan ha det egentligen? Hur många har hon legat med?

2010-10-05 • 17:52:30

Nu in mot staden!

2010-10-05 • 14:25:30
  • Gymma
  • Kolla höstjacka
  • Fika
  • Hälsa på diverse vänner på olika arbetsplatser
  • Möta upp en gammal bekant så jag kan få Småstjärnorna-bandet från 1997. Och jaaa... Självklart lägger jag upp det i bloggen så fort jag gjort det till dataformat. Jag är lika spänd att se det som ni är. Fan minst 5 år sedan jag såg skiten. Jag var Paul McCartney i Beatles inför 1.7 miljoner människor år 1997.. Och ja, vad lyckas er käre pajas Nemo göra? Tappa peruken mitt i sändning under numret. Och nej, dom klippte inte bort det. Haha. Ni får snart se det!
  • Avslutningsvis, filmkväll hos Danne
Haha. För 5 år sedan kom en ungdomstidning fram till mig och frågade en fråga. "Glöd" tror jag tidningen hette. Såhär fint blev det då. Älskar hur nöjd jag ser ut... Blir mkt roligare om man tänker på frågan jag får :) Ha en fortsatt trevlig dag nu sötnosar!

I´m fine!

2010-10-05 • 14:19:51
Tack vare honom och hans märkiga jävla påhittade bullshit så har jag fått några förfrågningar om jag har gonorré. Jag kan bara sucka och skaka på huvudet. För bara några veckor sedan var jag på Stureby Vårdcentral och kollade mig för ALLT. Lungor, värden, blodtryck, hjärta, puls, lever, njure, könssjukdomar och ja... You name it. Min kropp var frisk som en nötkärna. ALLT var helt som det ska. Detta bloggade jag även om då. Och ja, jag var lika chockad som ni läsare var. Självklart trodde man ju att iaf levern hade tagit stryk efter min hårda sommar men nej. Kroppen mår endast finemang. Likaså min penis. Så det så. Suck.. Att jag ens orkar och tar mig tid att dementera en sån här dum sak alltså.. Ja, jag skäms fan. Men men.. Kände mig tvungen. Orkar inte ha ett sånt här fattigt jävla rykte kring mig. Men nu vet ni iaf!

Hur fan ska man ha håret egentligen?!

2010-10-05 • 13:57:26
Älskar mitt ansiktsuttryck efter jag dragig shotten. Haha. Sen klena lilla Jocke som inte klarar sprit. Awwww... Lilla gubben. Men det var inte därför jag la upp detta klipp. Ni ska nämligen få hjälpa mig med en sak nu. Några få har klagat min frisyr. Att jag alltid har håret framåt för mkt och att min hår nästan ser ut som en mössa ibland. Jag har alltid haft håret framåt i nån slags snelugg liksom. Alltid. Men när vi var i Båstad (som ni ser på klippet under) så provade jag något nytt. Jag har dock alltid undvikit håret bakåt eftersom jag tycker jag har för stort huvud och för stor panna... Men vad säger ni? Ärligt talat nu? Vad är egentligen bäst?


Så?


Eller så?


Eller klippa sig och ändra frissyr helt?

Ta nya tag.

2010-10-05 • 12:40:34
Nu till helgen drar ju Barturnén igång som ni säkert redan förstått.. Och då har jag tänkt. Att min livsstil som jag har just nu, ja, det funkar fan inte. Man kan inte festa varje dag och sen käka skitmat. Visst, det är en lockande tanke men även en ack så destruktiv en. Jag kommer sluta som en pluffsig, smällfet och avdankad råalkis. Ingen lockande tanke. Så jag har en plan. Krökförbud på vardagar. Bortsett från kanske nån spontanutgång nån Onsdag då och då.. Men överlag bara köra på helgerna. Sen på vardagarna så tränar man, äter bra och bara tar hand om sig själv. Vet att detta inte precis kommer ge storslagna resultat direkt men det blir ändå lite mer plus minus noll om man ändå tränar och lever bra iaf hälften av veckan. Jag har en period i våras då jag körde hårt som fan och de gav verkligen resultat. Saknar de resultaten. Så nu gör vi ett nytt försök. Nu kör vi!Silent Monday

2010-10-04 • 16:50:30
Oj vad det händer grejor nu. Oj vad folk är nyfikna. Mailen ramlar in, telefonen ringer konstant och bloggstatistiken slår alla mina tidigare personliga rekord. Och till råga på allt så äger det, i mina ögon, bästa avsnittet av "Kungarna av Tylösand" rum i övermorgon kväll. Min show kan man säga. Det är mkt Nemo nu. Life is good! Sitter hemma hos mamma i Högdalen. Länge sedan jag träffade älskade mamma. För er som inte vet så står jag min mamma väldigt nära. Jag är en mammas pojke verkligen. Allways been. Allways will.

Dagen i övrigt blir väldigt lugn. Ska försöka sola lite solarium och sen dra och träna innebandy vid 19-tiden. Lugna gatan med andra ord. Möte på Onsdag med Jockiboi & våran manager. Slutplanera inför turnépremiären som äger rum i Eskilstuna på Fredag.

Fredag: Harrys i Eskilstuna
Lördag: Pascha i Helsingborg


Soap igår :)

En dag med Nemo!

2010-10-04 • 13:46:19
Nej, jag har INTE glömt tävlingen. Jag håller på att gå igenom alla mail as we speak. Fått in över 600 mail redan så det är en del. Sjukt smickrande och roligt självklart! Men också rätt kämpigt. Haha. Det blir intressant att se vilken av MINA favoriter som NI gillar! :)

Än är det inte för sent dock. Maila mig på nemonemo87@hotmail.com med motivering, ålder samt lite bilder. Märk mailet "Tävling" så dras vinnaren (eller de 4 finaliterna) i slutet av veckan!

Eminem - No love ft. Lil Wayne

2010-10-04 • 13:45:36
Som bekant är jag ett nästan maniskt Eminemfreak.. Så självklart är jag nyfiken på era tankar angående den nya videon. Jag gillar den. Det gör jag. Men det är ju inte "Love the way you lie"-klass. Det kan man inte säga. Men samtidigt... Hur fan skulle det kunna vara det? "Love the way you lie" är ju yppersta världsklass både när det gäller låtmässigt och videomässigt.


Svar på tal.

2010-10-04 • 13:04:44
Jag känner inte dig. Inte alls. Och jag gillar inte att döma folk. Men allt jag har hört om dig är negativt. Att du är självgod, respektlös, falsk, dryg, tråkig och jävligt ointressant. Du är en tom yta. Sen att du skulle börja bråka med mig var väl kanske bara en tidsfråga. Självklart kan jag ta avstånd från henne. Absolut. Det är inte så att jag tvångsumgås med henne. Vårt goda öga för varann är ömsesidigt. Men jag har inga problem att backa tillbaka om jag nu förstör. Men då vill jag höra det från henne själv.

Jag har egentligen inga intentioner att bråka med någon. Faktum är att jag är ingen bråkig människa. Jag gillar inte sånt. Men jag gillar heller inte obefogad kritik och skitsnack. Smutskastning. Påhittade lögner tagna ur luften. Jag förstår att du är frustrerad och svartsjuk. Det skulle jag också vara om jag var du. Du känner dig hotad och det är fullständigt naturligt. Säg vad du vill men du vet det lika väl som jag. Men du är så extremt oviktig för mig. Du är luft. Jag bryr mig om din flickvän för att hon är en god vän till mig. Jag gillar henne som människa och trivs i hennes sällskap. Sen är hennes ålder och civilstatus för mig helt oviktigt och oväsentligt. Att jag ens står här och nu försvarar mig skäms jag nästan själv över. Jag är inte så pass liten människa att jag måste möta varje falskt rykte och lögn.

Ett rykte kan man skapa med en blikning men ett förtroende måste förtjänas.
Men faktum är att det är du som känner dig hotad nu. Det är du som börjar tjaffsa.

Jag lever bara mitt liv med ett leende på läpparna. Detta är första och sista gången jag skriver om dig i min blogg. Jag känner med dig just nu. Det gör jag verkligen. Om du bara visste.

Lately...

2010-10-04 • 11:36:41

Fan, det är mkt i huvudet just nu. På gott och ont. Men fan... Jag visste ju själv att det fram tills nu gått lite för lätt liksom. Jag har i princip inte fått några negativa mail eller kritik fram tills nu de seneste dagarna.. (Ja, nu talar jag om mail, kommentarer i bloggen etc). Så ja, jag visste ju själv att baksidan med att bli en offentlig människa är att man får ta mkt ros OCH ris. Det var väl egentligen bara en tidsfråga innan de skulle komma lite hårda ord från folk Och jag inte det spelar någon roll om du är känd för att ha kommit på botemedlet till AIDS eller om du är känd för att kissa folk i munnen - Du får ALLTID kritik om du blir "känd". Det är väldigt Svenskt. Tyvärr.

Mkt som snurrar i huvudet. Mkt planer. Mkt tankar. Men jag låter mig inte dras in för mkt. Jag låter mig inte provoceras. Dock är jag lite dålig på det... Låt mig ge er ett exempel. Om vi säger att tio människor kommer fram till mig på en dag och säger att dom älskar mig och programmet. Ja, då blir jag självklart glad. Men om sen den 11:e människan säger att jag är en tönt.. Ja, då väljer jag att istället fokusera på det. Att komma ihåg dom orden. Varför? Jag vet inte. Jag fungerar så bara. Helt fel, jag vet. Man ska ju fokusera på det bra. På glädjen. På komplimangerna. Inte tvärt om. Faktum är att jag alltid varit så med kritik. Det är inte så bra. Jag har blivit bättre på att hantera de på senaste, absolut.. Men det är fortfarande ganska sig likt. Skägg alltså.

Skäggar upp lite bilder från senaste tiden:Bilder från helgen :)

2010-10-03 • 20:19:21

Skägg.

2010-10-03 • 16:06:20
Jag älskar detta! Så sjukt jävla pinsamt och komiskt! Allt snack. Alla lögner. Alla fejkade blogginlägg och skit. Det är sjukt underhållande. Jag visste att det skulle dyka upp massa skitsnack om mig när jag blev en offentlig människa... Jag är inte dum i huvudet. Men att folk skulle förvränga sanningen såhär är ju bara skrattretande. Men men... Smällar man får ta antar jag. Jag mår bra och är glad. Det är det viktigaste.

Hoppas ni haft en bra kväll sötnosar.

Smygtitt på Avsnitt 5 - MAGI!

2010-10-02 • 14:01:10

Med risk för att låta självgod och divig så kan jag säga att Episode 5 förmodligen blir det bästa avsnittet av alla. Kolla själva på smygtitten. Hur jävla bra är det inte? Haha! Jag kan inte sluta skratta. Så jävla underhållande!

http://www.kanal5play.se/program/play/kungarna-preview-105

DÄR har ni smygtitten! :)


God Natt Fredag.

2010-10-02 • 04:04:31
Jag sover ensam i natt. Helt ensam. Ingen befinner sig i denna lägenhet just nu. Förutom jag. Lilla Nemo. Faktum är att intresset från min sida var rätt svalt ikväll. Jag hade helt enkelt inte lust att ragga brudar. Jag söp mest.. Gled och konverserade med vänner. Fråga mig inte varför för det kommer jag inte att berätta ändå. Men det ironiska med detta är väl ändå att det var ett SJUKT intresse för mig ikväll. Och det säger jag inte för att verka självgod eller divig utan det är bara ren fakta. Jag kan inte ens räkna alla skamliga förslag och telefonnummer jag blev erbjudna ikväll. Folk trängdes framför mig hela kvällen på i princip alla ställen jag var på. Helt jävla galet. Men ja... Som sagt. Här sitter jag ensam ändå. Och det känns faktsikt bra.

Jag förklarar mer en annan dag.

Från dagens Expressen!

2010-10-01 • 21:13:09
Klicka HÄR!

Annars då? Tjaaa... Vad tror ni? Väntas självklart utgång! Nype? Pure? Lobby? Magenta? Kanske gå igenom alla 4 ställen? Inte omöjligt :)Nu ska jag och Dennis in i dimman! Skål!

Jag säger inte att det är lätt. Jag säger att det är jag.

2010-10-01 • 12:49:21
Bakfylleångest är märkligt. Allt känns tomt. Lite sådär luddigt och abstrakt. Det är som att du tuktar efter mer men liksom inte når tid. Du känner efter med handen i luften men får inte grepp om någonting. Om du är smådeppig från början så blir du helt plötsligt förkrossad. Som knark fast tvärt om. Du blir känslig.

Jag lever just nu i ett vakuum. Jag försöker känna efter samtidigt som jag vägrar. Jag försöker verkligen. Vissa skulle nog kalla detta drömlivet. Jag glider som aldrig förr. Jag får i princip alla tjejer jag pekar på. Ja, det är faktiskt sant, tro det eller ej. Men är det värt det? Denna smått destruktiva livsstil? Jag känner efter ibland och påminner mig själv. Sen stoppar jag huvudet i sanden och kör vidare med samma race. Jag hatar att känna efter. Då blir jag lite rädd. Då tänker jag på mamma. Jag tänker att jag hellre vill ligga breve henne, titta på "Tillsammans" och äta glass istället.

Men Nemo. Det går inte. Det funkar inte längre. Du är inte 12 år längre. Du är 23 år. Du ska liksom ha åstadkommit något nu. Du ska vara, som det så fint heter, vuxen. Jag vill inte vara vuxen. Jag vill inte ha några plikter. Jag vill inte ta något ansvar. Jag är nog världens yngsta 23åring. Folk kallar mig omogen. Jag kallar mig omogen. Jag har inga som helst problem med att se mina svaga sidor. Mina missbruk. Jag är mycket väl medveten om hur känslomässigt rubbad jag är. Jag är mycket väl medveten om alla mina dåliga mörka sidor. Och sist men inte minst är jag även mycket väl medveten om mina missbruk.

Men ska man liksom sluta där? Skulle det andra livet göra mig lyckligare? Att settle down eller vad fan det nu heter. Plugga? Normalt jobb? Lägenhet? Flickvän? Blir man lyckligare då? Påstår ni att dessa människor som sitter på allt detta är lyckliga? Inte nödvändligtvis. Det finns alltid nya problem. Alltid nya spöken. Varför tar rika lyckade snygga kändisar livet av sig? Dom som borde vara så lyckliga? Jag tror inte på det. Jag tror inte jag skulle bli lyckligare om jag blev "seriös" med livet. För varför skulle jag? Kanske skulle det dämpa ångesten. För tillfället iaf. Men tro fan att det istället då skulle dyka upp nya problem. Andra problem. Något annat att ha ångest över.

Jag säger inte att mitt levandssätt är rätt på något sätt. Jag säger inte att jag är stolt. Jag säger inte ens att jag är bra. Men vad jag dock säger är att jag tror inte att något sätt är rätt. Och OM något sätt nu är rätt - Ja, då måste jag hitta dit själv. Jag måste finna min väg. Jag måste göra min resa. Jag är 23 år och kanske kommer jag till insikt när jag är 25 år. Kanske när jag är 45 år. Kanske när jag ligger på dödsbädden. Men just nu vet jag inte. Jag är lyckligt ovetande. Jag är olyckligt vetande.

Det enda jag vet är att det är mitt liv.
Mina val. Mina beslut. Ni förstår.

RSS 2.0