En Måndag i Oslo.

2010-07-26 • 21:49:19
Sista dagarna (nu i helgen alltså) i Tylösand så kom Gayen, Leo, Putte, Sara och Mickan på besök. Ett otroligt kul och välbehövligt besök. Vi flippade, badade pool, festade, åt god mat och glassade rejält. Vid en tidpunkt så blev det till och med så glassigt att jag smällde in en flaska Cristal på Afterbeachen:



På tal om Gayen och Putte.. Jag snackade med Gayen och han sa att dom pratat om min kropp. Dom sa att dom var fascinerade av den. Att jag liksom inte ruttnar typ. Att jag fortfarande inte går upp i vikt, ser trasig ut och ja.. Faller ihop typ. Jag är inte fet och jag ser inte heller särskilt sliten ut måste jag säga. Trots att denna sommar har varit obeskrivligt påfrestande och slitsam för kroppen. Visst ser säkert saker och ting förmodligen värre ut på insidan av kroppen.. But still. Man tycker ju att man borde gå upp i vikt fan så mkt mer än vad man gör.. Och ja, se värre ut. Mer sliten ut.. Men va fan. Jag klagar inte! :)

Nu sitter jag här hemma hos James - en av deltagarna i programmet. Sitter i hans stora stekiga lägenhet i centrala Oslo. Igår var vi ute med hela hans gäng och körde hårt medans denna dag och kväll blev väldigt mkt lugnare. Det enda jag gjort idag var i princip att sova, kolla tv, lyssna på musik och bara återhämta mig. Ladda batterierna. Det är fan den första dagen på.. god knows how long.. som jag verkligen bara gör exakt ingenting. Sjukt skönt och välbehövligt. Nu ska vi laga tacos och sen blir det TV-spels kväll :)



En liten "kung" av Tylösand:





Hösten ord kommer förresten utan tvekan att bli "Skägg". Ordet som slog igenom i min vänskapskrets i maj månad har nu äntligen fått sitt riktigt stora genombrott nu senaste månaden. Hela jävla produktionen kring "Kungarna av Tylösand" sa skägg. Konstant. Non stop. Tror ni jag var nöjd eller? Ambitionen var inte att sprida ordet faktiskt. Det blev bara så naturligt. Och ja, vad är egentligen innebörden av skägg då? Strunta i den korrekta innebörden för ett ögonblick.. För ärligt talat. Skägg i sig är ju inte särskilt kul eller ens speciellt snyggt. Det är själva ordet vi ska fokusera oss på.

För prova att säg det. Skägg. Visst är det för jävla skönt? Jag säger skägg nästan hela tiden. Jag säger skägg så fort jag känner något. När jag är arg, ledsen, glad, kåt, trött, pigg, ensam.. Ja. Anytime. Det är charmen med ordet. Och det är så mkt mer än ett ord. Det är som en livsstil. En religion. Ordet som man kan använda anytime, anywhere. Ett ord som saknar motstycke. Och såhär med facit i hand så är jag sjukt glad över att Calle Schulman och resten av produktionen nu också älskar detta smått magiska ord.

Skägg.


Ja, what else? Just fan! Ni måste ju självklart gå med i min grupp på fejjan! Eller ja, "Gilla" den som det nu för tiden så fint heter. Ni finner den HÄR eller bara sök på "Tylösand-Nemo" på facebook. Sprid gärna gruppen så som delningar på era profilsidor osv.. :) Skulle verkligen uppskatta det. Tackar på förhand!

Jävligt kul att i princip samtliga av mina läsare (plus några till) redan hittat tillbaka till bloggen. Igår nådde jag fina 500 unika läsare. Snyggt!

Just det. Träffade tönten Gessle i Tylösand i förregår. Ni som känner mig vet att jag alltid gillat Mr.Gessle. Jag har uppskattat hans musik och respekterat honom trots att jag hört att han ska vara en sjukt tråkig, torr, sniken och pengarkåt gubbe. Men denna månad har jag verkligen fått veta svart på vitt att killen är totalt charmlös. Gessle äger ju som ni kanske vet i princip hela Tylösand. Och att vi var där kanske inte föll honom helt i smaken. Så av en slump så sprang jag in i Gessle i hotellobbyn. Jag stannar honom för att testa honom och säger till honom "Hej Per! Jag måste bara säga att jag älskar din musik sjukt mkt!". Vet ni vad han gör? Han tar av sig sina glajor, kollar på mig, identifierar vem jag är och sen himlar med ögonen, fnyser åt mig överlägset och går därifrån.. Utan att säga ett ord.

Skön kille? Inte så värst va?


Just fan. Måste ägna några rader till en nyfunnen vän.
När jag gick in i programmet så hade jag inga som helst förhoppningar på att finna en riktigt god vän. Jag ville mest bara ha kul och leva lyx. Men nu med facit i hand så visar de sig att jag funnit en vän för livet. Jocke aka Jockiboi är en helt flippad och skön snubbe. Jag trodde jag var den sjukaste snubben i världen men i själva verket så fann jag min överman i Jocke. Och om sanningen ska fram så är det nog jag och han som står för 90% av matrialet när programmet sänds i höst. Jocke, du är en jävligt skön lirare och jag är 100% säker på att vi kommer stå varann nära i en MYCKET lång tid framöver. Och det är jag både glad och stolt över!



Jockes, förövrigt väldigt välbesökta blogg, finner ni HÄR!



Avslutningsvis så tänker jag bjuda er kära läsare på mitt allra senaste tillskott i tatueringsväg. Här har ni skönheten:



Just in case liksom...


Bäst just nu:

2010-07-26 • 17:22:12

Inget driv. Fullt allvar. Detta är dom bästa och hetaste låtarna just nu. De som går varmast i mina lurar:




Avslutningsvis vill jag bara bjuda på den sjukaste dansvideo ni någonsin sett eller ja.. någonsin kommer att se också för den delen. Detta är så jävla flippat:


Back in real life.

2010-07-24 • 22:52:02
Programmet är färdiginspelat. Det kommer utan tvekan att bli det sjukaste, bästa och mest underhållande program ni någonsin skådat i Svensk TV. Till 100%. Det kommer att innehålla exakt ALLT som gör ett riktigt sjukt och roligt program. Det kommer att sändas i börjar på September i Kanal 5. Programmet heter "Kungarna av Tylösand".

Jag mår efter omständigheterna bra. Självklart är jag sliten både fysiskt och psykiskt men jag mår ändå bra. Förmodligen bäst av alla deltagarna faktiskt. Men mer än så får jag inte säga. Jag kommer inte gå in på något innehåll eller något sånt. Jag vill bara säga att allt är klart nu och jag mår bra. Jag hoppas mina läsare finns kvar och att ni fortfarande är intresserade av er lilla Nemo. För jag älskar fortfarande er! :)

Närmsta dagarna kommer vara bloggmässigt ganska inaktiva kan man säga. Jag har massor att göra. En del resande och så. Ska till Oslo i morgon tex och besöka en av deltagarna i programmet. Men ja.. Egentligen var det enda jag ville säga att ja.. Jag mår bra. Det är över. Och jag ångrar ingenting.. Och det kommer bli one hell of a show! Det lovar jag er mina vänner

En till sak till bara. Inom sinom tid så kommer jag att börja blogga på Kanal 5.. Men då säger jag självklart till. Så tills dess kommer ni kunna fortsätta att följa mig här. Precis som vanligt.



Skål och kram! Love you all.

På återseende!

2010-07-02 • 22:32:28
Fan. Nu är det nära! 08.10 i morgon bitti sticker jag! Nu är det verkligen nervöst på riktigt. Shit shit shit alltså. Nu händer det. En månad i paradiset. En månad lyxliv. Som i en dröm. Som Sunny Beach fast en mkt finare, bättre, roligare och lyxigare version. Detta kommer bli så jävla sjukt. Det kommer bli ett minne för livet. Detta är verkligen stort. Kan inte riktigt greppa eller förstå det... Det kommer nog på riktigt när det väl drar igång. Först då lär gå upp för en vad som egentligen händer.

And as i told you a couple of times. Jag kommer inte ha tillgång till varken internet eller min mobil under denna månad.. Så att försöka nå mig during this month är nog ganska hopplöst. Dock kmr vi ha tillgång till en hus-telefon men ganska begränsad tillgång.. Så ni mina närmsta kommer nog få er ett samtal typ nån gång i veckan.. Men inte så mkt mer än så.

Men men.. Jag är säker på att ni överlever utan mig. Tänk på hur bra TV ni kommer få se i höst... Tänker ni på det så överlever ni nog denna månad :) Höhö!

Ha en fortsatt grym sommar nu mina vänner. För det ska fan jag ha iaf. Så hörs vi av när tiden är mogen. Håll ögonen öppna här i bloggen runt månadskiftet Juli/Augusti.. Då borde jag vara tillbaka :)

Många kramar
Yours truly

Nemo Hedén

Hjärnspöken.

2010-07-02 • 19:21:12
Alltså.. På ett sätt kan jag mkt väl vara den jobbigaste människa som finns att ha en relation med. Ha kakan och äta den. Jag är otroligt svartsjuk och kan ibland ha ett sjukt kontrollbehov. Jag har tex skitsvårt att acceptera att mina ex-ragg håller  på med några andra medans jag själv självklart får göra det. Eller det är klart dom får det.. Men på någon jävla vänster så blir jag ändå provocerad, ledsen och irriterad när ett ex-ragg till mig håller på med någon annan. Hur jävla sjukt är inte det? Jag känner mig liksom sårad. Arg. Inte för att jag vill ha henne. Snarare för att jag bara inte vill att hon ska ha någon annan. Detta är inte unikt för mig just nu utan det har alltid varit såhär. Någon som känner igen detta beteende? Det där att det är så sjukt svårt att acceptera att en tjej/kille som varit helt tokig i dig, helt plötsligt kan ens tänka sig att ta någon annan?

Jag minns när jag hade fester för några år sen. Fester där jag bjöd in alla mina bästa killkompisar plus alla mina gamla ex-ragg. Ja, i princip alla tjejer på festen va gamla ragg till mig. Så då blev jag i min tur skitförbannad när tex Leo höll på med Mia. Hur fan resonerade jag där? Jag skällde ut Leo efter noter.. Min bästa vän! Bara för att han kysste ett gammalt ligg till mig. Vad hade han för val egentligen? Det fanns ju inget annat utbud än gamla ligg till mig där! Så jävla skevt. Sån jävla brist på omdöme. Ja, herregud.

Jag måste verkligen skärpa med mig vissa saker. Detta beteende är helt oacceptabelt och det är inget jag är stolt över. Förmodligen går detta hand i hand med väldigt taskig självkänsla och stor osäkerhet. Jag måste bara vara nöjd med den jag är. Jag måste vara glad, stolt och trygg. Varför kan jag inte bara vara det? Varför biter denna maniska osäkerhet mig i nacken dag ut och dag in? Nej fan, nu blev det för ärligt. Dags att dra på masken igen och hitta dimman.

Skål.

Vinden vänder?

2010-07-01 • 23:25:46
Mkt händer nu som ni vet. TV-inspelningen stundar. Sticker tidigt på Lördag morgon. Egentligen var det sagt Fredag men nu blev det Lördag istället. Otroligt spännande, nervöst men också sjukt roligt såklart! My time! Har även styrt upp nytt kneg till hösten. 9:e Augusti börjar jag på ett fritids. Vart säger jag inte men det ska bli jävligt kul faktiskt. Jag var på intervju där för en tid sedan och dom vill ha mig nu. Sjukt sympatisk chef som verkligen verkar älska mig. Vi klickade perfekt. Ska dit och skriva anställningsavtal i morgon. Kul!

Kom ihåg att jag varken kommer ha tillgång till mobil, facebook eller bloggen under Juli månad.. Så håll inte på att ring, messa, maila eller så. För jag orkar inte med att ha 10.000 mail när jag kommer hem. Så spara er tills jag kommer hem istället. Då svarar jag självklart mer än gärna på frågor och så.. Så mkt som Kanalen tillåter mig att säga dvs :)

Bajen ångar på som tåget också! Idag pissade vi ut Ellos ur Svenska cupen. Övertygande 3-1 och Bajen verkar ÄNTLIGEN fått ordning på allting. Så jävla roligt! Luktar det Allsvenskan? Man kan ju drömma och framförallt iaf HOPPAS :)

Sitter hemma hos Leo i Midsommarkransen nu. Han har dragit iväg för att sätta på någon brud nånstans så jag sitter här all alone. Övervägde att ringa någon jag med men just nu är jag alldeles för trött och bakis för att röra en fena... Bakis? Ja, det var ju Golfen igår. Smått legendariska Wermdö Golfklubb med sina kultförklarade Onsdagspartyn. Det var riktigt kul! Grill & Förkrök hos Gayen med härliga namn som Leo, Johan, Jocke, Alex, Emil och ja, självklart Gayen också. Underbar kväll. Helt underbar.

Mkt kul händer nu i mitt liv och det är självklart väldigt roligt. Jag unnar verkligen mig själv detta. Lite positivt i livet. Jag har upplevt för mkt skit så det känns fan inte mer än rätt att det faktiskt blåser lite min riktning just nu! Äntligen! Dock är ju inte allt bra just nu. En jävligt jobbig sak finns det ju faktiskt också... En jobbig sak som jag tänker på, ja, alldeles för mkt. Fast jag vägrar fan tyngas ner av denna grej. Jag vägrar hänga läpp. Jag vägrar fyllas av ångest, oro och rädsla. Jag väljer istället att fokusera på nuet. Mitt liv. Just nu. Vad som komma att bli den förmodligen bästa sommaren i mitt liv.

Sommaren 2010 - En sommar jag kommer minnas hela mitt liv.

RSS 2.0