Is this it?

2010-05-31 • 21:22:02
Jag har aldrig någonsin tidigare i hela mitt liv varit såhär skärrad, rädd, nervös och nojjig. Och då har jag ändå gått igenom det mesta i mitt liv. Jag har fan gått igenom eld och vatten. Alkoholism, droger, olyckor och dödsfall. Det vet ni som känner mig och ni som har följt denna blogg under en längre tid. Jag önskar verkligen att jag kunde skriva om det här i bloggen.. Så jag kunde få dela det med er. Mina älskade läsare. Så ni kunde få komma med stöd, tankar och kommentarer. Men det är dessvärre en omöjlighet. Vad jag dock kan säga är att jag sitter rejält jävla långt ner i skiten nu och ja... Håll era tummar bara. Det är egentligen det enda ni kan göra. Och ja, det skulle betyda mycket.

Fred & Kärlek mina vänner <3

The Imaginarium of Doctor Parnassus.

2010-05-31 • 13:21:55
Jag såg Heath Ledgers sista film igår. Han dog ju nämligen under inspelningarna av denna rulle vilket resulterade i att dom var tvugna att skriva om filmen lite grann och dessutom plocka in tre andra killar (Johnny Depp, Jude Law och Colin Farrell - Ja, blyga namn) för att spela Ledgers karaktär i vissa scener.Nu sitter jag här och kan inte bestämma mig om filmen var bra eller dålig. Dålig var den ju inte. Den var ganska välgjord, intressant, cool och underhållande. Men bra? Jag vet inte alltså. Någon som sett den som har någon åsikt? Det var ju coolt att se alla dessa stjärnor spela samma karaktär... Men samtidigt kändes storyn rätt klen och krystad... Och nästan lite FÖR konstig :)

Nej, nu började jag tänka för mkt på den här satans filmen. Haha.

Off to the gym :)

Låtar som aldrig dör.

2010-05-31 • 12:59:15

Fick en kommentar:

2010-05-31 • 12:56:22


Utan att hänga ut henne så kan jag väl bara förklara det såhär. Att allt verkar egentligen bara ha varit en vision. Jag trodde att jag var mer betydelsefull och viktigare än vad jag i själva verket var. Hon ville krypa tillbaka in i sitt skal. Ensam. Utan mig. Och då fanns det inte så mkt för mig att göra längre... Jag tänker inte tränga mig på eller tvinga fram något... Jag kan egentligen inte säga så mycket heller... mer än att jag finns här om hon behöver hjälp, stöd eller mig på något annat sätt.


Jag kommer alltid att finnas här.

Lite gamla bilder på min stoooora familj :)

2010-05-30 • 21:04:49


New week coming up!

2010-05-30 • 20:17:36
Jag blir sjukt nervös när jag ser blinda människor på T-baneperronger. Haha. Är jag ensam om det? När dom bara vingar  runt sådär bara decimeter ifrån spåret med sina käppar. Absolut, man vet ju att dom till 99.9% säkerhet har stenkoll på vad dom gör.. But still. Jag blir ändå helt nojjig och nervös när jag ser dom. Usch. Jaja...

Söndagsångesten lyser med sin frånvaro! Kanske är det för att man inte jobbar? Haha, ja förmodligen! :) Anyways. Min kommande vecka är verkligen helt jävla tom. Visst.. Slutet av veckan händer det grejor. Men början på veckan är lika blank som en nypolerad saab. Får väl fokusera enda familjehäng och gym antar jag :) Slutet av veckan dock:

Torsdag - Eventuellt besöka mitt gamla jobb på Värmdö för deras sommarfest.
Fredag - Syrrans student. Utspring och mottagning. Slutskiva? Orka? Njaa...
Lördag - Flyget går 18.20 från Arlanda... Back to paradise :)

Övriga saker att göra i veckan? Gymma! :) Om någon vill träffas eller hitta på något... Just give me a call :) Ja, så mobbad är jag. Att jag måste efterlysa umgänge här i min blogg. Haha :D Förresten, jag sökte in till Paradise Hotell ikväll! Haha. Folk har sagt åt mig flera ggr att jag borde det så jag tänkte.. What the hell. En ansökan kan man alltid slänga in :) Kommer ju ändå aldrig komma med ändå så.. Men men :)

Trevlig Söndagkväll to you all :)

Ekonomisk livsstil senaste dagarna:

2010-05-30 • 19:13:29
Fick en lön på typ 12.200 kr den 25:e Maj. Vad har jag kvar? Ja, vad fan har jag då kvar av denna lön egentligen? Typ... Ingenting.

Skulder som har betalats:

Gayen 1500 kr
Leo 500 kr
Sara 900 kr
Max 500 kr
Mamma 1000 kr
Haake 1050 kr
Tatueringsgubben 1000 kr

Shopping:

Massa strumpor
Deodorant
Hårvax
Hårfärg
Rakhyvel
Solglajjor
Parfym
Några T-shirts
Ett par Jeans
Ett par skor
FETA hörlurar :)

Övriga utgifter:

Mobilräkning på 920 kr.
Jag har ätit ute typ varje dag.
Köpt födelsedagspresent till mamma.
Köpt en flygresa tillbaka till Sunny Beach tills på Lördag för 1300 kr.
Varit på bio, krogen och andra nöjen.
Växlat in 1000 kr till Bulgariska pengar.


Ja, man kan kort sagt säga att jag denna vecka i Sverige levt brutalt jävla oekonomiskt och slösigt. Konsten att göra av med 12.200 kr på 5 dagar.

Snyggt jobbat Nemo :)

Händelserik helg!

2010-05-30 • 16:19:39
Fredagen inleddes med middag på Söderhof med Gayen. Jag tog någon köttbitt med potatisgratäng medans Gayen tog någon slags fiskgryta. Det var gott men ölen var godare.. Men bäst av allt? Solen sken! :)Efter en middag, en drink, en öl och en shot på Söder så drog vi vidare. Vi drog vidare till det relativt nya stället "Ojojoj" som ligger på Medis. Väl där stötte vi ihop med Sofia Kling och Petra. Förbi där kom även Olof, Dennis, Kingen, Osten, Emelie Hagman och många andra bekanta ansikten. Trevligt! Shiiit vad vi drack där! Fisherman, öl, Rom & Cola, Sambuca, Gin & tonics och mycket annat. Tempot hette duga! Me like :)

Timmarna gick och vi drog vidare. Vi beslutade oss för att besöka Ambassadeur. Jag hade hört mycket om detta ställe och faktum är att detta var nog det enda av sthlms "inne"-ställen som jag inte besökt. Vi gled in där och herremingud alltså.. Jag kände mig så malplacerad! Alla killar såg likadana ut.. Stora ariska svinrika män. Och tjejerna var översminkade silikonbimbos. Haha. Vi drog in där, tog en bärs och en shot men sen tröttnade vi... Inte riktigt vår kopp med té får man väl ta och säga... :)

Vi drog vidare till Nype istället. My home! Väl där shottades de vidare. Drinkarna avlöste varandra och herreminskapare va packade vi blev. Någon som minns något? Jaja, det blev en liiite för brutal och framför LÅNG fylla för att man skulle kunna ha kul på riktigt. Men men. Tack ändå för en "kul" kväll Dennis och Gayen :)Gårdagen då? Jo men visst! Mammas stora 50årsfest!

Jag och övriga syskon repade in ett indien-inspirerat rap-nummer som blev en succé. Eller ja, mer eller mindre iaf. Det kändes uppskattat (iaf från människor under 50 år) och ja, det blev filmat. Jag kommer lägga upp det här i bloggen så fort lillebror lagt in skiten på datorn. Det är ett riktigt kul och framförallt SJUKT nummer. Texten är fullständigt hjärndöd och totalt oblyg...  Festen i övrigt var trevlig.. Mycket vin, dans och många gamla bekanta ansikten. Tror jag fick höra "Vad stor du har blivit" säkert 10.000 ggr. Men men.. Sånt hör väl till i guess.

Jag och storebror smet iväg från festen till Söderstadion mellan 16-18 för att gå och se Bajen. Och JA! Äntligen en jävla vinst! Helt underbart. Underbara Linus. I love you! Välbehövligt! Både för Bajen och för ens eget psyke ;-)Hur snygg var jag under vårt nummer?
Till denna fantastiska låt dansades de valser när kvällen led mot sitt slut. Jag vet inte om jag hade hört låten tidigare.. Och i ärlighetens namn har jag inte särskilt mkt till övers för Cohen och hans musikstil.. Men låten i sig är ganska fantastisk. Den är verkligen varm och man vill bara slänga sig ut på en vals när man hör den.. Framförallt refrängen då.. Visst är det väl så? :)


Sommaren.

2010-05-30 • 13:53:06
På ett sätt kan jag verkligen älska den svenska sommaren. Jag älskar doften av nyklippt gräs som man känner när man går till mamma från tunnelbanestationen. Jag älskar de faktum att ett par i min ålder ligger ute på en gräsmatta i bara underkläder på en filt och solar. Jag älskar hur värmen och glädjen finns i luften. Folk är vänliga mot varann. Folk är harmoniska och glada. Solen, sommaren och värmen ger så mycket positiv energi till folk.

Jag är både glad och stolt över att jag tog intiativet att åka hem dessa två veckor. Det känns verkligen rätt mot både mig själv och min familj. Men två veckor känns verkligen lagom. Varken mer eller mindre hade känts aktuellt. Nu åker jag tillbaka på Lördag och OM jag längtar. Helt sjukt. För på Lördag börjar säsongen på allvar. Artisterna börjar spela. Beachpartys ska börja äga rum. Allt börjar liksom på riktigt! Och i samma veva som jag kommer ner kommer massvis med andra sköningar ner också. Robin, Dennis, Matt, Chris mfl...

Ladies and gentlemen, let the summer begin!

Close but not close enough...

2010-05-29 • 13:04:29
För ett litet litet ögonblick var exakt HELA mitt liv påväg att rasera fullständigt. På allvar. På riktigt. Men jag klarade mig. Precis. Tack gud. Shit shit shit shit shit shit shit shit shit shiiiit alltså.Lesson learned.

Gårdagens outfit.

2010-05-29 • 10:25:12


Skullcandy is the shit?

2010-05-28 • 20:37:02


DESSA lurar beställde jag precis.

Hit eller shit?

Låtlistan till Eminems kommande album "Recovery" är äntligen här och den är HÖGST intressant:

2010-05-28 • 13:41:39

Not afraid.

2010-05-28 • 13:23:48
Fan vad folk rycker i en. Folk rycker i en från alla möjliga och omöjliga håll och kanter. Folk kommer med åsikter och kommentarer hela jävla tiden. Folk som jag egentligen i vanliga fall inte ens bryr mig om.. Ja, deras åsikter har jag nu helt plötsligt börjat bry mig om. Jag sitter i ett vägskäl. Jag känner mig helt tom i huvudet. Som någon slags plötslig spontanpsykos. Jag vet inte vad jag ska göra. Jag vet inte vad du ska göra. Jag vet inte vad jag borde göra. Jag vet inte ens vad jag vill. Jag vet fan ingenting. Tomhet är allt jag känner.

Vad jag än gör så sårar jag någon. Jag vill bara inte bli sårad själv. Jag är inte egoistisk.. Inte just nu. Men jag vill ju bara göra rätt. Jag försöker inte vara någon martyr. Detta är ingen självömkan. Jag söker inte empati. Jag vill bara kunna vara mig själv utan att förlora på vägen. Jag hatar att förlora. Jag hatar att känna mig svag. Jag hatar att visa mig sårbar. Måste man alltid såra varann? Varför ska allt vara så jävla svårt och komplicerat? Varför ska alltid tajmingen vara så jävla pissig?

Jag försöker verkligen.. Det gör jag. Men det känns som att ju mer jag försöker vara folk till lags, ju mer fuckar jag upp det. Det känns som att jag kanske inte borde försöka ens. Jag kanske bara borde köra mitt race och sen se hur det blir. Liksom ta den chansen. Sluta anpassa mig. Sluta hoppas. Sluta tryckas ner. Sluta bry mig om vad folk säger. Jag har ju klarat mig ganska bra hittils på att vara just...jag. Vad är det som säger att det inte skulle funka i framtiden?

Sluta säg åt mig hur jag ska leva. Visst, om jag ber om det. Det är en sak. Men inte annars. Det är mitt liv och mina beslut. Men just nu. Just här i detta nu... Ja, fan alltså. Jag känner mig helt tom. Helt liten. Jag hatar att vara beroende av någon annan. Jag hatar att ens tänka på någon annan än mig själv. Ibland trivs jag faktiskt i mitt ego. Jag trivs i sitsen att bara ha mig själv att bry mig om. Så sen när jag väl måste bry mig om någon annan. Ja, då bli det antingen fågel eller fisk. Succé eller kaos. En sak vet jag iaf. Mitt hjärta älskar det. Men min hjärna hatar det.

Note to self.

2010-05-28 • 11:34:03
Se INTE remakes på gamla skräckfilmer. Och ännu mindre på bio. Sjukt onödigt och oekonomiskt. Ibland hatar jag min fullständigt ologiska smått maniska hopplösa passion för skräckfilmer.

Denna tisha köpte jag idag! Hit eller shit?

2010-05-27 • 20:37:57


Haha. Eller varför frågar jag er egentligen?
I love it! Och det är väl egentligen huvudsaken :)

Min Torsdag.

2010-05-27 • 12:03:24
Produktiv jävla dag då! Vaknade upp hos A för att sticka ganska omgående in mot stan. Väl på plats i stan ägde dagens första gympass rum. Därefter mötte jag upp mamma. Vi hängde lite och jag fick nycklarna till tvättstugan. Nu är jag hemma hos henne och har precis fyllt två maskiner. SKÖNT. Fan ALLA mina kläder luktade verkligen kiss efter Sunny typ. Äntligen får dom bli rena.

Nu sitter jag och är sådär äckligt rastlös. Hur rastlöst blir man inte medans maskinerna går? Vad ska man då göra? Onanera? Klippa gräsmattan? Ringa en vän? Dricka oboy? Ja, inte lätt alltså!

Syrrans uppspel är ju idag också. Klockan halv 2 tror jag hon sa. Men hon skulle inte gå på scén förrän typ halv 3. Fuck asså.. Jag hoppas verkligen jag hinner dit men det beror på tvätten asså. Har fett mkt kvar och detta är enda tiden som fanns innan helgen och all min tvätt MÅSTE bli ren innan helgen. Aja, hoppas det löser sig.

Efter tvättanden (beroende på hur det blir med syrrans uppspel då givetvis) så ska jag köra dagens andra gympass. Sen ska jag försöka hinna med och sola också. Även om jag är skitbrun nu så vill jag fan hålla i denna fiiiina färg som jag fick från Sunny. Soft ju! :)

Sen ska jag möta upp mitt kära lilla ex. E ni vet. Vi ska strosa runt i stan och göra ingenting. Prata lite. Lite catching up typ. Hon får väl va lite smakråd angående min slutgiltiga återstående shopping. Vill hitta några feta hyfsat billiga t-shirts innan jag drar ner till Sunny igen!

Sen ikväll är planerna ganska oklara. Lutar dock åt bio med min fina. Sånt man märker :)

Sen äger ju ESC-Semifinal 2 rum ikväll också.. Var det någon som såg den första i Tisdags? Var det något att ha? Vad jag har hört var det ett skämt alltså. Att kvällens Semifinal (som även Sverige deltar i) ska vara typ 10.000 ggr bättre. Så ja.. Det kanske man borde se.


Dagens låt följer under. Motivering?
Skönt beat. Bra snygg video. Bra låt.
This is me today!

2010-05-26 • 19:34:41
Fan vad jag verkligen trivs bättre i långt hår. Eller ja, längre hår. Och då framförallt i mörkt hår. Som jag har nu. Tycker ni inte det? Eller vad fan frågar jag er för. Okunniga jävlar. Ni hyllade ju när jag hade jättekort hår förut. Ve och fasa! Fast frågan är vad man egentligen ska gå efter... Vad andra tycker eller vad man själv trivs bäst i. Jag trivs överlägset bäst i exakt som jag har just nu. Jag färgade mitt hår igår så nu är det jättemörkt igen. Bort med det flammiga ojämna solblekta ljusbruna och tillbaka med det softa! Mörkbrunt. Och det är långt. Visst ser det kanske lite ovårdat och knullruffsigt ut konstant men det är ju lite av charmen med det. Precis just som jag har just nu... Så skulle jag alltid vilja ha det. Eller är jag helt ute och cyklar nu?


Tatueringsplaner...

2010-05-26 • 17:13:11
Jag har en tatueringsplan. En portträtt-tatuering. Någon i samma stil som min Michael-tatoo men ännu mer portträtt liksom. Jag skulle vilja göra Eminem över mitt ena bröst. Ett stor snygg bild på honom. Då har jag båda mina gudar. En på framsidan och en på baksidan av min kropp. Detta är förstås bara möjligt om jag i Sunny Beach hittar någon tatuerare som kapabel till en så pass svår tatuering. Men OM jag nu mot förmodan gör det så är jag sjuuukt sugen på att göra det. Tror att det kan bli sinnessjukt tungt alltså.

Typ eventuellt nån sån här:Absolut inte just den här bilden men ja, någon i den stilen. Hans ansikte liksom. Och sen typ texten "Marshall Matters III" under det. Hans fullständiga namn.

Hit eller shit?


Min Tisdag.

2010-05-25 • 17:12:30
Bra dag so far! Enda sura var att jag va tvungen att dra från babe redan kl 8 i morse då vi skulle ha morgonuppvaktande för mor min. Men what to do? Family comes first. Så vi gav henne lite uppvaktning här hos henne vid 9-snåret med lite presenter och så. Men jag ska inte förneka att jag nästan hellre hade legat, degat och myst i sängen med babe hela morgonen istället :)

Sen bar det av mot gymmet och sen vidare ut på stan. Betalade av skulder och räkningar på typ 8500 kr. Kändes halvkul men och andra sidan jävligt nödvändligt. Är i princip skuldfri nu vilket känns jävligt gött. Nu är det bara resan tillbaka till Bulgarien som ska bokas/betalas.. Hur jag ska lösa cash till den är en annan femma :) Men det löser sig nog. It allways do :)

Right now as we speak så sitter vi alla syskonen hemma hos mamma och filar på uppträdandet tills på Lördag. Det kommer bli riktigt bra ska jag säga er. Hon kommer älska det. Jag är redan klar med min del så jag beslutade mig för att blogga lite istället. Dom andra sitter med pennan i högsta hugg :) Det kommer bli en given succé! Believe you me!

Koncenterade syskon minst sagt:
Så ikväll då? Först och främst ska jag se på Bajen på TV4 Sport. Förmodligen blir det väl torsk som vanligt.. Fucking jävla katastrofalt att vara Bajare just nu. Usch och fy.. :/ Men men, what to do. Ändå skönt att TV4 Sport sänder alla de matcher man inte kan se live med Bajen (bortamatcherna)... Även om dom är så genomusla så är det ändå skönt att se dom. Men snälla gud, ge oss tre pinnar ikväll. SNÄLLA?!

Sen efter det då? Ja du, planerna för i afton är väldigt lösa och oklara. Bio? Studentskiva? Chillkväll? No idea. Time will tell :)

GRATTIS ÄLSKADE VACKRA MAMMA!

2010-05-25 • 12:43:26

50 år! Kan man inte tro va? :)

My week.

2010-05-24 • 19:35:30
Fan vad skönt det var att gymma idag. Så jävla gott att vara tillbaka på mitt gamla fina Svenska gym! I missed it baaadly.

Övriga veckoplaner?

 • Få lön och därmed betala massa skulder och sedan boka flygresan tillbaka till Sunny för den 6:e Juni
 • Gymma som en jävla galning. MINST en gång om dagen.
 • Införskaffa mer småsaker som kan vara nödvändliga till sommaren. Solglajjor, Klocka, strumpor, hårvax etc etc.
 • Färga håret, klippa mig och fixa lite andra utseendeprylar..
 • Mamma fyller 50 år i morgon. Så det blir lite morgonfirande för modern i morgon bitti. Fast det är på Lördag som den stora festen äger rum! Så Fredag kväll ska delvis gå till förberedelse inför den... Men efter det, utgång kanske? Får se om Gayen, Leo, Dennit mfl är sugna...
 • På Torsdag ska jag se syrrans avslutsningsshow på Fryshuset. Ja, hon går ju sång där och tar studenten nästa vecka...
 • Umgås med A så mkt jag/vi kan och hinner <3

Bruno Mars lägger fan dom bästa sångfeatsen just nu. Makalösa. Denna är inget undantag. Jag tänker Jason Mraz när jag hör denna. Jag tänker sommar. Jag tänker musikorgasm. Kandidat till årets sommarplåga månne?I vilket fall, bäst just nu:Back in Sweden!

2010-05-24 • 09:28:19
Förlåt för dåligt uppdaterande på senaste. Det har varit lite hektiskt nämligen så bloggtid har icke funnits.

Jag är tillbaka i Sverige!

Japp, that´s right. Jag åkte och överraskade samtliga. Mamma, syrran och A. Många förvånande miner ska jag säga er.. But i like it! Jag älskar att överraska folk! Det är fan det bästa jag vet. Men det känns bra ändå. Dessa är saker man fan ska vara med på. Family comes first. Så är det bara. Det är fan inte varje dag morsan fyller 50 plus att syrran tar studenten.. Så när detta händer inom loppet av en vecka. Ja, då skall man fan vara på plats. Så är det bara. Så nu väntar 13 dagar rehab och mysiga familjetillställningar innan jag drar ner till de grisiga paradiset igen.

På Lördag har mamma sin 50årsfest. 50-60 pers ska tydligen närvara. Ganska omfattande tillsällning med uppträdanden, middag och dans.

Nästa vecka tar syrran studenten. Utspring, flak och hela tjottaballongen väntar. Hon har blivit en stor flicka minsann.

Och jag ska verkligen försöka gymma MINST en gång om dagen nu dessa 13 dagar. Det är LIIITE enklare att hålla gymdisciplin här hemma än nere i Sunny. Där nere.. Ja, låt oss säga att där nere läggs tankarna och fokus på annat.

Ni skulle sett minen på A när jag vandrade in i hennes sovrum igår. Haha. Helt underbart. Priceless. Jag är så nöjd att jag lyckades undanhålla allt för henne. Hon blev så paff så ja, jag vet inte vad.. Men mys var det. Helt underbart. Ligger i hennes säng nu as we speak. Får se hur det blir mellan oss.. Vi måste ta oss ett rejält prat och bestämma. Kanske tar jag med henne ner till Sunny. Kanske inte. Vad jag dock känner just nu är att detta är alldeles för bra för att slösa bort...

Min älskade Robin åker ner om 13 dagar också. Så fort jag får lön i idag (eller om det är i morgon?) ska jag försöka kolla upp möjligheterna att boka samma flight som honom ner. Hur fett hade det inte varit att åka ihop med honom? Det hade ju varit huuuur nice som helst!

Det är ganska komiskt där nere. Alla nyanställda och barskoleelever (och ja, även turister) höjer alltid på ögonbrynen när man presenterar sig för dom. Dom säger "aa right! the legendary Nemo! i heard so many funny sick amazing storys about you and your friend, that Robin-guy". Hahaha. Det tkr jag är lite lustigt. Man har liksom blivit lite av en kändis där nere efter dessa år.. Gjort sig ett namn.. Och ja, verkligen på gott och ont ;-)Avslutar med en lite tråkig och obehaglig sak som skedde på flygresan hem i förregår kväll/natt. Jag satt där i min egen iPod-värld och chillade. Då tar tanten till vänster om mig tag i min arm. Jag stänger av min musik och lyssnar vad hon har att säga. Hon gnyr svagt "Jag har så ont i bröstet! Jag tror jag måste svimma!". Jag vrålar över hela planet "Hjääälp! Personal hit! Damen här mår dåligt!". Det blir ett jävla hallå då ingen på planet har någon egentligen läkarutbildning. En som pluggar till sjuksköterska var det närmsta vi kunde hitta. Så hon kom springande.

Det är en timme kvar till landning och en tant med hjärtinfarkt sitter breve mig. Nödlandning var tydligen först aktuell men sen var det inte de längre då dom tyckte de va så nära till Arlanda ändå. Så jag fick sitta där hela resan, hålla henne i handen, badda hennes panna med is och konversera med henne. Vi pratade om hennes barnbarn och hon visade bilder. Hon blev bara varmare och varmare under resans gång och hennes händer och fötter började svullna upp. Tydligen sker det vid hjärtproblem?

Hon var så snäll och ynklig och så otroligt tacksam. Lagom till landning så blev hon medvetslös. Sjukvårdspersonal stormade in i flygplanet vid landning... Men någon ambulans hade dom inte lyckats skaffa fram (?). Så jävla sjukt. Hur det kommer sig? Jag har verkligen ingen aning. Man tycker ju inte att det borde vara särskilt svårt. Bra kommunkation mellan flygplan och flygplats... Not. Idiotiskt alltså.

Jag undrar verkligen om hon överlevde. Så jävla svårt att säga. Jag hoppas det innerligt.

Så jävla mycket komplimanger, kramar och ryggdunkningar som jag fick när jag lämnade planet har jag nog aldrig i hela mitt liv fått. Kaptenen kramade mig och sa "Det borde finnas fler medmänniskor som du! Du är en stor människa". Ja, visst, dom överdrev kanske lite. Jag gjorde bara vad vem som helst hade gjort i samma situation.. Men det tar inte ifrån att det kände sjukt bra. Att faktiskt göra något för någon annan på riktigt for once. Jag som i vanliga fall är en ganska självcentrerad och egoistisk människa liksom.


Aja, over and out.

Time to work!

2010-05-22 • 14:33:59

Två veckor har nu passerat sedan jag anlände hit. Två veckor jävligt hård och slitig livsstil. Dålig sömn, dålig mat, konstant fylla, stekande stark sol som ständigt ligger på. Men ärligt talat... Vad säger ni? Så jävla sliten ser jag väl inte ut ännu? Lite påsar under ögonen, visst, but still?
Staffkort på!
Stafflinne på!
Så jävla charter!

Time to hit the streets!

Lägesrapport.

2010-05-22 • 11:56:10
Fan vad jag längtar till mitten på Juni. Av två väldigt relevanta anledningar:

1. Alla är då på plats. Alla sköningar. Matt, Chris, Robin, Oliver, Putte plus alla nya sköna tjejer i crewet. Alla vi på samma ställe. Shit. Mayhem! Det kan bli fullständigt cp-skadat. Längta!

2. Alla riktiga events börjar. Artisterna börjar gigga här. Basshunter, Cascada, Vengaboys, Kate Ryan mfl. Det är verkligen som natt och dag. Att sälja pub crawls nu är väl okej. Men det är varken kul eller lätt. Att sälja till typ Basshunter är sjukt roligt och lätt. Då kan man liksom kränga några hundra biljetter och tjäna några svenska tusingar på en dag. Det är sjukt! Längta!

Hade dessutom möte igår. På detta möta sa både Fritidsresor och Apollo att dom sålt fler resor denna säsong. Dom sa att denna säsong till 100% kommer bli bättre än förra. Och i ärlighetens namn märker man det redan nu. Det är fan mer folk nu än när jag anlände 7:e Juni förra sommaren. Riktigt jävla soft!

Världens genom tiderna bästa låt.

2010-05-20 • 18:07:41

Jag har lyssnat på brutalt mycket musik i mina dagar. Musik har alltid vara omkring mig. Konstant i alla år 24/7. Jag har lyssnat (ibland mot min vilja) på Elvis, Cash, Beatles, Michael och ja. Allt möjligt "legendariskt" ni kan tänka er. Det finns decennier av makalöst musikskapande. Det finns låtar som folk dör för. Det finns så mkt kärlek för musiken idag. Men i ärlighetens namn så finns det bara en enda låt som ständigt kan beröra mig.. År efter år. Man tröttnar på musik. Det gör man. Men denna låt. Det går inte att tröttna. Det är nästan 10 år sedan den släpptes och den är lika makalöst bra idag som då. Det är en sådan text, känsla och inlevelse i hela produktionen så att det är helt makalöst. Lyssna bara. Smacka på högtalarna på maximun, kolla videon och lyssna på texten. Då måste ni inse. Inser ni inte då har ni noll med musik att göra. Då kan ni ärligt talat inte kalla er själva musikälskare. För detta mina vänner, detta är något i en klass för sig. Ord kan inte beskriva.


Världens genom tiderna bästa låt.

2010-05-20 • 18:04:09

Sometime life´s a bitch.

2010-05-20 • 11:21:16
Livet här nere är bra! Känner mig fräsh och pigg faktiskt trots att gymmandet lyst med sin frånvaro på senaste tiden. Det är svårt att hålla sån disciplin alltså. Bara själva grejen är att jag inte super konstant 24/7 varje dag tkr jag är tillräckligt imponerande för att vara jag. Haha. Men jaja, det funkar bra i vilket fall! Tror på allt var att jag kommer klarar en hel sommaren denna gång om jag förtsätter i denna anda! :)

Men fan vad jag längtar till högsäsongen alltså. När allt säljande är sådär sjukt simpelt och allt bara rullar på. Man tjänar så sjukt mkt cash då asså. Man lever verkligen gött då. Natt och dag från hur jag lever nu. Nu lever jag som en tattar zigenar-unge :) Snyltar och har mig :) Haha!

Angående min resa hem så ser det fan mörkt ut. Visst har jag hittat en hyfsat billig resa hem men tillbaka hit sen ere svårare. Det kommer gå på åtminstone 3-4000 kr för tur och retur.. Och det tror jag ärligt talat fan inte att jag har råd med.

- Hur mkt jag än vill vara med på mammas stora 50årsdag/fest...
- Hur mkt jag än vill se lillsyrran springa ut på sin student...
- Hur mkt jag än saknar dig...

Ikväll ska jag dricka en shot :)

2010-05-18 • 23:00:45
Fick ett spontanryck i afton. Jag carefacade jobbet. Jag sket i cheferna. Jag tog min dator och gick iväg. Jag ville läsa din blogg. Jag ville läsa facebook. Ja, jag orkade hela enkelt inte. Jag har planer på en rehab resa hemåt. Det vore guld att åka hem och uppleva mammas 50årsdag, syrrans student samt att träffa dig i någon vecka. Jag vill hitta någon resa med överkomlig pris. Frösöker få mamma att sponsra. Löser det sig så vore det så grymt. Bort sett från överstående så vore de sjukt kul att dra en fet runda med Leo och Gayen för att sedan dra ner till Sunny igen i mitten på Juni. När alla är här liksom... När allt har kommit igång på allvar. Ja, ni fattar vad jag menar. Nej fan, nu måste jag gå ut och jobba lite... Innan cheferna kommer in och grinar och får mens på mig.

'

Ja, jag vet. Jag har blivit fett blek här nere. Ledsen för det :)


Ikväll ska jag dricka en shot :)

2010-05-18 • 22:55:45
Fick ett spontanryck i afton. Jag stod på cross nyss och promotade men helt plötsligt kände jag att samtliga där ute kunde avgå. Jag totalt carefacade jobbet. Jag sket i cheferna. Jag tog min dator och gick iväg. Jag ville läsa din blogg. Jag ville läsa vad du skriver om mig och rysa lite. Jag ville kolla facebook. Ja, jag orkade hela enkelt inte. Jag har faktiskt planer på en rehab resa hemåt. Det ska jag inte sticka under stol med. Det vore guld att åka hem och uppleva mammas 50årsdag, syrrans student samt att träffa dig i någon vecka. Jag vill hitta någon resa med överkomlig pris. Fösöker att få mamma att sponsra. Löser det sig så vore det så grymt. Bortsett från överstående så vore de sjukt kul att dra en fet runda med Leo och Gayen för att sedan dra ner tillbaka till Sunny igen i mitten på Juni. När alla är här liksom... När allt har kommit igång på allvar. Ja, ni fattar vad jag menar. Så om ni har tid och lust så får ni mer än gärna hjälpa mig hitta en överkomligt billig resa hem nu i dagarna. Apollo, fritidsresor, Ving och norwegian airlines är dom mest aktuella. Såååå... Pretty please! Help meee! :) ?

Nej fan, nu msåte jag gå ut och jobba... Innan cheferna kommer in och grinar på mig.

'

Ja, jag vet. Jag har blivit fett blek här nere. Ledsen för det :)


Note to self.

2010-05-18 • 17:00:10


Första bilderna från Sunny! Jag igår! Men shiiiit! Hur hjärndöd var jag igår? :P Hur kul är det att vakna upp med en penis ritad i sitt face? Snyggt? Njaaa? Somna i staffroom.. Note to self. INTE igen :)


It´s all about you.

2010-05-17 • 20:43:13
Jag har tidigare tänkt på dig som en fantasi. Som en dröm. Jag har tänkt på dig som från en annan värld. Som en vision. Jag har tänkt på dig som på låtsas. Ingenting har tidigare varit seriöst när det gäller dig egentligen. Allt har varit mest på driv och som en fling som man egentligen inte brytt sig så mkt om. Jag har helt enkelt vägrat förstå...

Jag har liksom aldrig vågat inse. Jag har snarare istället insett att du är.. Ja, vad säger man. Out of my league? När folk har frågat om dig så har jag mest suckat. Jag har skrattat bort allt och liksom... ja, det är svårt att förklara faktiskt.

Jag pratar alltid om hur makalöst vacker du är. Med i princip alla mina vänner. Det vet du. Det vet alla. Hur dina mörka ögon förtrollar mig. Hur din makalösa utstrålning fångar mig fullständigt. Hur ditt toksexiga leende alltid får mig galet knäsvag. Hur dina mjuka kyssar jämnt och ständigt trollbinder mig totalt. Hur du är just du. Och hur just det äter upp mig helt och hållet.

Nu händer något. Nu skriver du till mig. Du skriver om mig. Du messar mig. Du mailar mig. Du är helt plötsligt på riktigt. Allt det andra är inte längre aktuellt. Ingenting av det förflutna är längre relevant. Drömmen är på väg att bli verklighet och här sitter jag som ett fån med världhistoriens största beslutsångest. Jag lever i en dröm här nere trots att min riktiga dröm är hemma i Sverige. Men är du verkligen på riktigt? Är vi på riktigt? Jag vet inte. Vet du? Går det ens att svara på?
Har vi kanske nu fått pespektiv?
Har vi kanske nu börjat inse och förstå?
Kanske är/var denna resa nyttig för oss och våran relation?

You.

2010-05-16 • 11:52:48

Alltså antingen är det så att distansen gör att allt känns så mkt värre. Det faktum att man nu är flera hundra mil ifrån varann gör allt så jobbigt. Saknaden. Det faktum att man inte längre kan ses precis när man vill gör att känslorna blir så mkt starkare och jobbigare. Eller så är det så att man faktiskt verkligen får perspektiv på allting när man är såhär lågnt ifrån varann. Plötsligt förstår man alltihop. Man börjar inse hur mkt man verkligen känner och hur mkt man faktiskt egentligen betyder för varann. Jag tror precis som du att det är en blandning av det båda. Det är omöjligt att säga hur mkt vi betyder för varann. Det är omöjligt att säga om det en gång kommer att bli vi. Men vad som dock inte är omöjligt att säga är att jag saknar dig. Och jag verkligen verkligen tycker om dig. På riktigt.
Och jag tänker på dig. Nästan hela tiden.

Update del 2.

2010-05-14 • 11:11:15
Hej igen mina nära och kära!

Först och främst ska jag bjuda på sommarens låt so far. Det är denna låt som alla flippar till. Jag vet, inte ALLS min musiksmak egentligen men när den kommer så kan fan till och med jag inte låta bli att flippa på dancefloor. Sjukt jazzig låt alltså! Så ni som ska jobba/semestra här i sommar... Learn to love it:
En vecka i Sunny Beach och slitenheten lyser faktiskt hittils med sin frånvaro. Främst för att jag faktiskt lyckats ta de relativt lugnt två kvällar. Ja, jag! Nemo! Sjukt, jag vet. Men ja, relativt lugnt i Sunny Beach-mått mätt är när man inte ligger på golvet och drunkar i sina egna spyor typ. Nej, inte ordagrant men ja, ni förstår :) Jag känner mig hyfsat pigg, fräsh och soft liksom. Har till och med gymmat här borta som jag lovade... Till er som tvivlade - In your face! :)

Ikväll är det säsongens första Staff-Party! Och ja, ni som följt min blogg hyfsat väl tidigare vet vad det handlar om. Säsongens överlägset roligaste dagar. Dagarna då vi gör saker som Aquapark och andra saker. Hemlig aktivitet i morron sägs de men om jag får gissa så blire väl Vattenscooter eller något sånt. Rykten säger det iaf. :)

Ett annat exempel på Staffdays vi haft från förra säsongen är när cheferna helt plötsligt helt spontant på morgonmötet sa att vi istället för att jobba denna dagen skulle ha Staffparty. För att vi såg lite trötta och omotiverade ut på att sälja. Så då fick vi istället 6000 Leva (36.000 svenska kronor) att spendera på mat och dricka under hela dagen. Blyga är dom.. Fattiga också.. Inte mkt va?

Sen i morgon äger årets första Pub Crawl rum. Eftersom vi bara är 5 promoters på plats nu så lär vi alla få jobba på den. Lär väl bli typ 30 pers i detta Pub Crawl..Haha, men jaja, det blir nog bra. Det blir vad vi gör det till.

I morgon anländer även sköna namn som Sebbelito, Skev-Alex, Robin Nilsson, Micke Eklund mfl.. Skönt med flera bekanta ansikten!

Sen öppnar även Den Glade Viking på Söndag. Min klubb. Världens bästa nattklubb. Då jääävlar börjar det minsann på riktigt. På allvar. No offense till att promota Valhalla (Den Glade Vikings förkröksställe) men det känns ändå lite fattigt. Det är ju Viking man brinner för! Klubben i mitt hjärta :)

Hotellfrågan är krånglig för er som undrar. Som det ser ut nu kommer vi få byta flera ggr denna sommar. Inga hotellägare vill ha med Den Glade Viking-staffet att göra då vi grisar så mkt. Haha. Så trots att cheferna betalar hotellägaren hundra tusentals kronor så är det ett jävla jobb att hitta något hotell som är villiga att behålla oss som gäster. Haha. Komiskt :)Och ja, jag saknar dig och tänker på dig.
Flera gånger.
Varje dag.


I´m in fucking Sunny Beach!

2010-05-12 • 10:32:40
Jag är här. Sunny Beach.


Resan gick bra. Men först och främst vill jag bara be om ursäkt för att jag inte skrivit något i bloggen fram tills nu. Dock to my defense vill jag säga att det inte precis har inte precis varit lätt att få datatid då fokus först och främst dessa första dagar legat på bada, sola, festa och flippa istället för att sitta vid en dator. Så detta är faktiskt det första riktiga datorbesök jag gör sedan jag kom hit. Tro´t eller ej! Dock ska jag då istället som kompensation bjuda på ett riktigt fett och innehållsrikt blogginlägg!

Det har hänt väldigt mkt. Mkt jag vill men inte kan nämna. Mkt jag kan men inte vill nämna. Men i de stora hela har vi väl mest bara festat. På hotell, på stranden och på Valhalla. Det är mer turister än vad jag trodde. Mkt danska, britter och tyskar men faktiskt även några svenskar. Har träffat folk från både Uppsala, Dorotea och Skåne. Ku som fan faktisktl! Folk som semestrar får liksom flyg och lyxhotell för 2000 kr bara.. Sjukt billigt!

Vi började även jobba igår.. Första eventet för säsongen. Ett "Free Bar"-Party där vi lyckades kränga 50 biljeter. Ändå helt okay med tanke på lågsäsongen.

Första dagen spöregnade det och ingen fattade någonting.. Men sedan dess så har det varit minst 25 grader och gassande sol konstant. Så varmt och stark sol så att många bränt sig. Bland annat jag... Vilket jag inte fattar då jag ALDRIG bränner mig. Jag lackar lite.. Sitter här med pissjobbig smärta på axlarna och rygg. Men men. Brun som en pepparkaka också.. Så jag är jääävligt (relativt i nemo-mått) snygg. Det är SOFT :)

För er som jobbat här nere eller semestrat... JA, cheferna är PRECIS lika sjuka, generösa och hjärndöda i år som tidigare år. Det är hysteriskt roligt att festa med dom även detta år. Det finns liksom inga gränser. De sakerna dom gör är.. Ja, svårt att förklara. Men roligt är det! Sjukt underhållande!

Allt är dock självklart inte frid och fröjd. Igår fick vi bevittna något jävligt hemskt. Några Bulgariska vakter smällde ner två Norska snubbar. Dom var väl i min ålder typ. Grabbarna i fråga var svinpackade och skojbråkade lite utanför ett supermarket... Då ringde Supermarket-ägaren till några vakter och klagade på att Norrmännen "störde deras supermarket-verksamhet" och Bulgarerna som inte är främmande för att slåss kom i full fart. 4 monsterbiffiga Bulgarer utan gränser kom och bar iväg de Norska killarna. Man såg verkligen skräcken i deras ögon. Paniken. Dom bar Norskarna bakom en gränd där man hörde hur mkt spö dom fick... Allt skrik. Fruktansvärt. Efteråt kom Bulgarerna ut. De norska grabbarna kom aldrig ut. Vad som hände med dom.. Ja, det har jag faktiskt ingen aning om. Jag vill inte veta det heller. Fy fan

Just det. En annan sjuk sak. Dag 2 fick Li sparken.
Haha. Ja, alltså innan vi ens börjat jobba. Hon har på fyllan dunkat på alla dörrar på hotellet. Hon minns ingenting angående det hela själv.. Men hon hade tydligen (säger vittnen) dunkat på ett rum som man inte fick dunka på. Där inne satt nämligen en Bulgar med 30.000 leva (150.000 svenska kronor) och en pistol.. Så det blev världens liv som slutade med att Li alltså fick sparken. Helt sjukt. Men vi ska försöka lösa ett jobb åt henne på någon annan klubb eller bar.. Det går säkert bra.. Men det är självklart sjukt synd. Hon som hade sett fram emot detta nästan mest av alla. Otroligt synd att hon inte får vara en Viking i år... =/

Årets uttryck är helt klart ordet "Soft". Alltså.. Jag kan utan att överdriva säga att vi säger ordet i precis varenda mening. Soft och skägg. Dessa två ord säger vi konstant. Så jävla roligt. Alla danskar, bulgarer och ja... ALLA säger Soft. Haha. Låter så jävla kul när danskar och bulgarer säger soft. Låter helt hjärndött :) Lär bli en "Soft"-tatuering i år. Vart vet jag inte :) Kanske på rumpan :)

Det har tagits mkt bilder allready. Mkt bilder när vi är utklädda, nakna och ja.. Det mesta. Självklart kommer mkt smått och gott upp här i bloggen så fort jag lagt vantarna på dessa bilder. Jag har ingen aning om vem som äger alla kameras nämligen. Haha. Men ja, tids nog kommer dom upp i bloggen!

Sommarens artister är Basshunter, Vengaboys, Cascada och Kate Ryan. Samtliga av dessa kommer uppträda två gånger var under sommaren. Så jäääävla soft att även Kate Ryan anslöt till detta ganska celebra sällskap! NICE :)

Det är så jävla skumt med den Bulgariska spriten alltså. Man blir verkligen inte bakis här. Bara trött och seg. Jag (min vana trogen) är alltid uppe först mot morgonen. Just nu tex ligger exakt ALLA i staff och sover medans jag sitter här ensam på Valhalla (Den Glade Vikings förkröksställe) och dricker dagens första öl :) Jag önskar att jag kunde sova när jag är bakis. Jag som liksom har problem med det redan i Sverige får BRUTALA problem med det här.. Med värmen och hur kvavt det är. Men men, jag ska fan inte gnälla... För 27 grader solsken och fri bar är trots allt rätt soft :)


Words I only manage to say because of the fact that I left the country...

2010-05-12 • 10:15:08
Faktum är ju ändå att jag har ingen aning om känslorna hade varit likadana om jag hade stannat i Sverige. Kanske hade varken jag eller du känt någonting då..? Kanske blir allt såpass mer starkt, jobbigt och påtagligt för oss båda just för att jag just nu är 600 mil ifrån dig. Kanske inte. Men en sak är iaf jävligt säker...


Du
är den
enda tjejen som jag hade varit villig att dissa Sunny Beach för.

Du är den
enda tjejen som jag på allvar tror att jag hade klarat av att vara trogen med.

Du är fan du.
Jag. saknar. dig.

Hej då Sverige!

2010-05-08 • 09:51:53
HEJ SUNNY FUCKING BEEAAAACCCHHH!

1 dag kvar.

2010-05-07 • 23:55:43
Jag skjuter upp mkt i mitt liv. Det har jag alltid gjort. Skulder. Känslor. Mognad. Jag kan känna mig sjukt omogen och patetiskt i hur jag lever. Absolut. För att i nästa sekund tänka att jag lever det bästa livet i hela världen. Helt spontant, eget och rubbat. Jag gör i princip vad jag vill och flippar rätt bra på vägen.. Jag menar, vem kan tycka att något sånt är tråkigt? Det jobbiga med allt detta är att ma lever en väldigt tunn linje. Många kallar min livsstil patetiskt och fullständigt meningslös. Det köper jag till fullo. Men hey! Är inte det upp till individen själv i fråga att avgöra det? Jag kanske lever destruktivt och enformigt men så länge jag har kul på vägen så är det väl ändå min ensak.. Och inte upp till er att döma mig. Ni är ju ändå "bara" trots allt läsare utav min blogg. Ni är här för att ni är intresserade av mitt liv och vem jag är. Inte för att ge mig råd och tips angående huruvidare jag ska leva mitt liv... Bortsett ifrån de gånger då jag faktiskt ber om det då givetvis.

Jag är 22 år. Ung. Ja, folk säger det. Ung. Jag är frisk. Jag har vissa problem. Absolut. Både fysiska och psykiska. Mkt spöken. Mkt ångest. Mkt missbruk. Mkt negativt. Men jag har också mkt positivt.. Och det är det jag tänker lägga fokus på nu framöver. Vad som är positivt med mig, min personlighet och mitt liv. För då blir allt så himla mkt härligare och lättare bara. Livet blir så mkt enklare då. Visst, då kommer vi själv direkt tillbaka till att det är ohälsosamt att skjuta fram saker. Att köra struttricket och ignorera negativa saker i sitt liv. Ja, absolut. Det stämmer. Men ska jag istället då gå runt hela mitt "unga" liv och oroa mig för saker? Gå runt med ständig nojja och ångest? Ska jag gå runt och hänga upp mig på vad som är fel och dåligt med hela mitt liv? För att sedan vakna upp när jag är 50 år och tänka... Vart fan tog mitt liv vägen?

Note to self.

2010-05-07 • 22:26:55
Bojkotta all Svensk fotboll på livstid.

FORZA HAMMARBY <3

2010-05-07 • 17:30:35
Nu bär det av mot Söderstadion för att se mitt älskade Bajen förhoppningsvis rövnulla ynkliga Brage (Ja, det är ett lag. Dom heter så). Men men, man ska ju kanske inte vara fööör kaxig såhärpå förhand för då brukar det ju gå som det går.. Men det bryr jag mig inte om i nuläget! Jag är glad, taggad och positiv! Vi tar tre poäng idag trots att våran i särklass bästa spelare (Linus) är avstängd.

En trevlig värdig sista kväll i Sverige. Live fotboll i solsken med storebror och pappa. Sen senare kommer Charlie hit. Då ska vi göra de sista finslipningarna på packningen och sen glo någon rulle... För sen bär det av rätt tidigt till Arlanda i morgon bitti. Skulle tippa på att vi drar från mig runt 8-tiden i morgon bitti :)

Life is good.

Kommer sakna dig ikväll älskade Linus :/

SUNNY beach :)

2010-05-07 • 15:27:23
21 grader i Sunny Beach i morgon när vi landar.
25 fucking grader på Tisdag... I SKUGGAN liksom! Haha!

Det känns faktiskt heeeelt okej :)


Torsdag.

2010-05-07 • 14:42:06

Sista slutgiltiga kompletterande shoppingen är slutförd:

Solgajjor
Korta strumpor
Deodorant
Linnen
Några par tunna lätta "skor"


Och lite annat smått och gott. Nu är jag pank på riktigt. Har lyckats låna ihop till avslutet på denna vecka.. Skulderna är inte snygga nu alltså. Lönen/Återbäringen kommer ganska lägligt kan man minst sagt säga... Skynda på nu cash!

Avskedsmiddag/fest igår hos Li. Blev väl något mellanting av det hela. typ 10-15 pers som mest satt och söp, lyssnade på musik och hade allmänt trevligt. Vi satt faktiskt utomhus stora delar av kvällen. Riktigt mysigt.

Imorgon bitti drar jag. Det känns minst sagt...sjukt.

Ikväll blir det nog middag med pappa och bror. Eventuellt går vi och ser Bajen-Brage också om vi orkar se den live. I annat fall beställer vi bara hem den så vi kan se den framför TV:n och käka mat till.. Också ett riktigt mysigt scnenario! Och jaaa, man KAN faktiskt beställa hem Superettan-matcher :)


Lika barn leka...sämst.

2010-05-07 • 13:08:34
Vad fan gör du Putte?
Vad fan gör du Martin?
Vad fan gör du Linda?
Vad fan gör du Isabel?
Vad fan gör du Nemo?


I <3 Matt Giraud

2010-05-07 • 12:18:56


Kolla hela klippet och spana extra in han snubben som sjunger först. Korthåriga. Matt Giraud. Visst blir man lite kär?

Hjääääääääälp!

2010-05-06 • 17:01:56
Om man har iPhone. Ligger kontakterna då på SIM-kortet eller på själva iPhonen? Och om dom nu ligger på iPhonen och man vill föra över dom till SIM-kortet (för att man ska byta telefon ett tag.. Som i mitt fall då över sommaren).. Hur gör man då?

Jag har hört att det inte är möjligt. Att kontakterna ligger på iPhonen och att man inte kan föra över dom till SIM-kortet men de verkar ju helt sjukt. Nån lösning måste de väl finnas? Vill ju fan inte bli av med alla mindra hundratals kontakter bara för att jag ska byta lur ett tag.. Då tar jag fan nästan hellre med mig iPhonen till Sunny.. Hur riskabelt det än nu må vara...

Någon som vet nån lösning?

Torsdagen den 6:e Maj år 2010 såg jag ut såhär.

2010-05-06 • 16:40:15

Mina pärons Bröllopsbild :)

2010-05-06 • 16:36:09

Onsdagstankar.

2010-05-05 • 21:41:58
Träffade A precis. Hon var över här på lite mys och prat. Tredje gång jag träffar henne på bara någon vecka. Kul! Hon är nog en av få människor man kommer sakna när man drar. Självklart är det några man kommer sakna men ja, det är fan inte många. Hon är verkligen en fin och bra tjej.

Generellt så känns de mesta i mitt liv väldigt bra just nu. Känns som jag lämnat landet med lite "fanan i topp" typ. Inte ordagrant men, ja.. Skulle man gå efter uttryck som "Lev för dagen" och "Lev i nuet" och sånt där.. Ja, då skulle jag fan betrakta mig själv som riktigt lycklig och tillfreds just nu.

Jag är frisk. Jag är hyfsat tillfreds med mitt utseende. Jag har en fantastisk sommar framför mig. Jag har även slutit fred med många gamla profiler i mitt liv. Jag har inte mkt otalt med folk längre. Har inga egentligen ovänner i nuläget. Iaf inga ovänner som jag egentligen bryr mig om... Så det är skönt.

Självklart är det också ett väldigt stort extra plus i kanten att man har några lösa jobb-alternativ ute till hösten också... :-) Jag mår ganska bra helt enkelt!

Skön och väldigt ovanlig känsla!

It´s getting closer...

2010-05-05 • 11:13:44
Sry för inaktiv blogg denna vecka.. Men jag har bara så satans mkt att göra dessa dagar så bloggen kommer lite i kläm. Vilket självklart inte acceptabelt men det finns heller inte så mkt att göra åt saker. Ska dock försöka skärpa mig!

Vilken jävla runkoperatör Tre är alltså! Dom har dragit dubbelfaktura av mig denna månad. Bra autogiro. Snyggt. Istället för 620 kr så har dom dragit 1240 kr. Hur fan ska jag nu ha råd med kläder idag? Hur fan ska jag nu ha råd med taxin från i helgen på 600 kr som dras typ idag eller i morgon? Helvette! När jag ringer upp dom så säger dom att det enda dom kan göra är att: 1. Skicka ett utbetalningskort... På TISDAG! Är jag hemma då? Nej. Andra alternativet var att jag skulle få nästa månads faktura gratis. Men det hjälper ju mig mkt?! Jag behöver ju verkligen cashen nuuu! Badly! Helvette! Piss-operatör...


Annars då?

Vilken skön dag igår! En arbetsintervju, två gympass, middag hos mamma och Bajen fullständigt MOSADE Assyriska. Linus Hallenius! Vilken stjärna alltså! Han är verkligen i en klass för sig i Bajen! I hela Superettan fan! Dock är jag liiite nervös att han kommer bli värvad jävligt snart av nån större klubb...:/ De vore ju så surt. Hoppas hopppas hoppas vi får behålla honom iaf säsongen ut :) Ska försöka gå och se Bajen-Brage på Fredag om jag kan lösa cash-frågan... Det känns som en trevlig värdig sista kväll i Sverige :) Dock är ju Linus dessvärre avstängd den matchern... :(

Just det. Jag va ju som sagt på arbetsintervju igår på Systembolaget. Det är lite komiskt. Jag var inte ett dugg nervös. Jag var hur trygg, soft och skön som helst.. Och man märkte verkligen på dom att dom tyckte detsamma om mig. Men det blir ju så när man redan har andra sommarplaner. När man egentligen inte vill ha jobbet helt.. Då kan man slappna av på ett annat sätt. Vad jag var på intervju för var ett halvtids sommarjobb... Vilket inte är särskilt intressant i mina ögon. Dock sa jag till dom att jag mer än gärna jobbar för dom i Höst. Dom kunde inte lova något då men bad mig att återkomma i höst. Värt. Sen när jag gick från intervjun så ringde dom från ett annat jobb och frågade om jag ville komma på intervju. En nyöppnad matbutik i hammarby sjöstad... Så typiskt att allt kommer nu när man liksom spikat Sunny Beach! Aja, även till dom sa jag iaf att vi kunde höras i höst igen.. Och dom bad mig återkomma då. Känns ändå rätt bra att ha lite saker på G till hösten! :-)3 dagar kvar.


Kan fan TOKHYLLA Chris Brown´s övergång från Rnb till ren utpräglad Hiphop :)

2010-05-04 • 18:05:50

Lite tankar om Wahlgren och Bagges syn på äkta vacker ren kärlek.

2010-05-03 • 21:03:28
Har ni läst det där om att Wahlgren och Bagge nu även ska få sin nya villa byggd och betald? TV4 hostar upp cashen... Ja, det är ju svårt att missa då det är huvudnyheten i samtliga kvällsblaskors nöjesdel... Men så är iaf historian. Dom ska få det. I utbyte mot att TV4 får göra en såpa om det. Alltså är det bara eller är inte dessa två människor nöjessveriges största sellouts? Vilka jävla horor dom är! Pinsamt alltså. Man blir lagom äcklad. Det räcker tydligen liksom inte med att bröllopsklänningen, ringen, och bröllopsresan och bröllopet i sig ska betalas.. Nej nej. Bokstavligt talat ALLT ska betalas för dom. ALLT ska sponsras. Herregud alltså.. Man har ju blivit äcklad (läs; avis) för mindre saker!

BLÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ!

Min Måndag.

2010-05-03 • 18:58:08
Riktigt härlig och vettig dag! Sov ut rejält vilket var väldigt välbehövligt efter en i vanlig ordning hård helg. Jag klev upp vid 12-tiden och satte direkt kurs mot gymmet. Efter ett skönt pass bar det av hem till Farmor där jag hjälpte henne med lite småärenden. Sen bar det av mot först solariumet och sedan gymmet igen. När jag sedan stod där ensam på gymmet efter mitt andra pass för dagen så stod jag en stund framför spegeln och bara tänkte...

Jag tänkte på att jag nog aldrig känt mig så fin som jag gör just nu. Jag säger inte att jag är krallig på något sätt men ändå förhållandevis med tanke på hur jag varit tidigare i livet... Om man jämför med det så här jag en rätt fin kropp just nu. Sedan är mitt hår i perfekt längd och i perfekt färg. Jag känner mig frisk och kry på egentligen alla möjliga tänkbara sätt då också min ryggsmärta försvunnit senaste dagarna. Så just nu har jag egentligen inget fysiskt att klaga på.

Så då tänkte jag för mig själv när jag stod där att jag kommer nog aldrig någonsin bli såhär snygg igen. Som jag är just nu. Jag kommer aldrig någonsin igen känna mig såhär nöjd och tillfreds med mig själv utseendemässigt. Efter detta kommer det förmodligen bara gå utför.. Man vet ju aldrig men ja, förmodligen. När jag stod där och tittade var jag så brun. Jag hade fin hållning och var bara allmänt fin. Hyn var bättre än typ någonsin. Jag kände mig uppriktigt sagt fin när jag stod där. Men tanken på att jag nog aldrig kan bli finare vad jag är just nu.. Ja, den tanken alltså. Det är både en rolig och ganska deppig tanke. Mest deppig.. Svårt att förklara alltså...

Veckoplaner:

2010-05-03 • 00:01:41
Veckan börjar så smått fyllas av saker att göra. Kul!
Hittils är detta saker jag vill/ska hinna med:


 • Träffa exet E. Lite nervöst faktiskt.
 • Träffa A.
 • Hälsa på Farmor som är skruttig.
 • Fotosession med lillsyster. Jag ska leka wannabemodell :)
 • Shoppingrunda med mamsen. HM is the shit :)
 • Arbetsintervju på Systembolaget Tisdag kl 13.00
 • Avskedsmiddag/fest hos Li på Onsdag eller Torsdag
 • Någon annan som vill boka dejt eller aktivitet? Hojta bara till! :)
I övrigt ska jag försöka gymma dubbelt varje dag denna vecka. Varför inte liksom? Har ju ändå inget jobb att tänka på kommande vecka och jag sticker ju liksom på Lördag. Kan lika gärna köra hårt som fan då sista veckan liksom :)

Och för att svara på en kommentarsfråga jag fick ikväll; Ja, jag kommer självfallet att blogga nere från Sunny Beach också. Kanske inte lika aktivt och så men jag vill ju ändå självklart dela med mig av vad jag upplever där nere. Skapligt ocensurerat blir det förmodligen också om jag nu pallar de... ;-)


Tack men nej tack.

2010-05-02 • 23:05:46
Det var ju sista dagen på förskolan i Fredags. Förskolan jag nu varit på i 5 veckor. Jag fick en liten present av minichefen där. Han gav mig 2 linnen. Schyssta linnen också! Perfekt inför Sunny ju. Jag som tänkt att köpa linnen ändå liksom! Riktigt klockrent. Tusen tack!

Men just för att jag nu faktiskt har lämnat förskolan så ska jag passa på att skriva av mig lite angående det tänkte jag. Dessa saker har jag tänkt på nästan varje dag under dessa veckor men aldrig pallat skriva om då jag vet att min blogg läckt ut lite även där... Och jag orkar inte skapa mig nå konflikter eller tjaffs med nån personal där. Jag pallade liksom inte ta risken. Så jag valde att spara på detta tills min tid där var över. Tills nu.


Det finns vissa människor där alltså. Ja, jag vill inte nämna några namn såklart men dessa människor promenerar mig på nerverna å de grövsta. Dessa pinsamma barnskötare. Dom kör med oss vikarier. Dom vet allt. Dom kan allt. Dom påpekar småsaker hela tiden. Dom har något slags konstigt helt obefogat storhetsvansinne bara för att dom ÄNTLIGEN hittat någon som ligger under dom i hierarkin. Yess! En vikarie! Nu ska vi minsann visa honom hur duktiga och välutbildade vi är! Så då låter dom sin patetiska ynkliga bekräftelsekåta fullständigt ologiska hybris gå ut över mig...

Dessa människor är så jävla fattiga. Det var inte många, det ska jag inte påstå. Men jag tänker främst på 2 stycken särskilt. Såna där sjukt självupptagna blåsta morsor som det bara osar falskhet från. Så tröttsamt att lyssna på deras gaggande om ingenting. Deras barn, deras liv och hela deras fattiga dötrista tillvaro. BESPARA MIG DET TACK!

Och måste dom leka så duktiga? Måste dom rätta mig HELA TIDEN även när jag inte ens gör något misstag? Visst om det är ett uppenbart fel i mitt arbete, då förstår jag. Men som dom höll på alltså... Det var liksom pinsamt. Småsaker. Hela tiden. Här och där. Du måste vika pappret när du torkar dig Nemo! Du måste sjunga bä bä vita lamm på hebreiska också Nemo! Nej men ja, ni fattar ju själv vad jag menar. Jag var seriöst sååå nära på att ryta ifrån sååå många gånger.. Men jag vågade inte. Och det ångrar jag fan idag. Jag HATAR att bli körd med.

Och så vill dom samtidigt verka sådär goda och snälla. Fast det är så sjukt genomskinligt. Man ser rakt igenom dom. Vilka tror dom att dom är? Och varför tror dom att jag är värsta färskingen? Har fan jobbat på ett eller annat sätt med kids i typ 2 år snart... Så jävla provocerande! Usch.

Folk asså...

2010-05-02 • 22:51:10
Märkligaste på länge. Inom loppet av en timme ikväll har både jag, Charlie och Leo blivit "utsatta" för busringningar. Leos hette Susanne och klagade på sin trasiga iPhone hon skulle ha köpt av honom. Charlies hette Emma och sa att hon glömt trosor hos honom.. Och min hette Jessica och sa något om att jag skrivit om henne i min blogg.

Automatiska följdfrågan på detta blir då självklart:

Söndag är en ganska rastlös dag för människor va?

Söndagsaktiviteter.

2010-05-02 • 17:35:06
Nu ska jag gå på mässa i Allhellgonnakyrkan på Södermalm för att lätta mitt tunga sargade ångestpumpande sinne lite.

Catch you later

Det närmar sig...

2010-05-02 • 16:44:31
Lördag morgon bär det av. 6 dagar kvar nu.. Så jag tänkte på en grej.. Jag har lärt känna väldigt mkt nytt folk på senaste tiden. Både tjejer och killar. Och ni av dessa människor som känner att ni vill hinna ses innan jag drar bör höra av er till mig nu snarast eller iaf nu i veckan. Eller ja, inte BARA dessa nufynna vänner såklart utan självklart alla de människor som vill hinna träffa mig bör självklart ta åt sig av detta inlägg. Jag är jobbfri i veckan så tid finns men jag kommer omöjligt kunna höra av mig till alla mina vänner och fråga om dom vill ses... Så det är bättre att ni hör av er till mig.

Fika? Öl? Promenad? Bio? I´m up for it. Give daddy a call bara så löser vi det :)Igår.

...klokt beslut

2010-05-02 • 16:40:10
Fredagen nu i helgen var den första Fredagen på år och dar som jag inte besökte min favoritklubb Nype. Fråga mig inte varför.. Det bara blev så. Och med facit i hand så var det nog väldigt klokt beslut. Var lite FÖR mkt tjejer med någon slags Nemoanknytning där i Fredags har jag nämligen fått höra såhär i efterhand. På gott och ont. Mest ont. Det hade förmodligen blivit väldigt mkt knas där om jag hamnat där. Och inte med en människa, utan flera stycken...

Eller vad är eran åsikt i den frågan?

2010-05-02 • 16:31:04
Sthlms bästa kebab finner man på "Falafel-Kungen" på Sveavägen:


Riktiga män minsann!

2010-05-02 • 12:50:14


Är det bara jag eller är inte årets Ladies Night-affish jävligt stilren? Det slog mig idag när jag gick på stan och såg den. Jag tycker den är jävligt fet alltså. Särskilt Möller och Brolle. Johnson och Stenmarck ser ju mest ut som dom brukar göra... Men Möller och Brolle ser jävligt coola ut faktiskt. Haha. Jag gillade den iaf! :) Sen om ni tycker den är ful som stryk, ja, det får stå för er :)

RSS 2.0