"Utsidan ger insidan en chans, men insidan ger utsidan sin glans"

2010-02-28 • 19:35:14
Jag är en ganska ytlig människa. Det erkänner jag. Jag tror inte på folk som säger att dom bara går på insidan hos människor. För det säger väl sig självt att man inte bara kan göra det?! Visst att insidan är minst lika viktig. Absolut. Det köper jag.. Men att utseendet inte spelar någon roll är ju bara bullshit. Jag menar... Det är ju inte precis så att ni på krogen går fram och börjar prata med en utveckligsstörd smällfet dregglande finnig down syndrom neger med 3 huvuden och 9 armar? Nej, precis. Det finns ett väldigt bra ordspråk angående detta. Eller ordspråk kanske det inte är men jaa... Det heter iaf "Utsidan ger insidan en chans, men insidan ger utsidan sin glans". Det är väldigt vackert och träffande tycker jag.

Jag tycker det är väldigt viktigt att min flickvän är skitsnygg. Jag skulle inte kunna vara tillsammans med en tjej som jag inte finner sjukt sexig och attraktiv. Kalla mig ytlig och korkad men så är det bara. Och i princip alltid när jag är i relationer så känner jag mig rätt underlägsen min partner utseendemässigt. Jag känner helt enkelt att min tjej är fan så mycket snyggare än vad jag själv är.. Typ "Vad fan gör hon med mig egentligen?".. Och det är ju nice på ett sätt såklart! Man vill ju ha någon som är snyggare än sig själv. Man vill ju ha någon man gääärna visar upp för sina vänner, familj och bekanta. Man vill ju ha någon man kan gå på stan med och vara stolt över. Man vill helt enkelt ha någon som folk tittar på. Som folk tänker "SHIT! Hur haffade Nemo den där donnan?! Sicket kap!". För det är ju magiskt. Visst att det säkert hänger ihop med min osäkerhet och mitt maniska bekräftelsebehov... Det där med att jag är så besatt av tanken på att folk ska tycka min tjej är snygg. Folk ska vilja ha det jag har.. 

Vart vill jag då komma med detta inlägg? Ingenstans egentligen. Kom bara och tänka på allt detta när jag såg några nya bilder som min flickvän laddat upp på fejjan idag... och jag insåg då hur jävla vacker hon faktiskt är. Hon är verkligen sjukt snygg. Min tjej liksom. Wow! Varför vill hon ha mig ens?! Weird..Farväl mamma och Högdalen - Greetings pappa och Svedmyra!

2010-02-28 • 16:39:28
Jag flyttar till pappsen idag! Soft på många sätt.. Några stationer närmare stan och så. Men målet är självklart att inte bli långvarig där. Har alltid haft som mål och vision att direkt flytta hemifrån så fort jag skaffat jobb.. Men nu är situationen som den är jobbmässigt så då får man bo hemma. Mor och far byter son idag.. Jag flyttar till Pappa medans min lillebror Natan flyttar till mamma.. :)

Min vän Gayen

2010-02-27 • 16:40:13
Oscar "Gayen" Valentin Westerlund är en av mina absolut äldsta och bästa vänner. Det hela är egentligen ganska underligt då vi är sjukt olika. Eller vi kanske inte är olika till personligheten men våra familjer, uppväxter och bakgrunder är verkligen som natt och dag. Vi har varit vänner i nästan 15 år nu.. Till och från visserligen men nu på senare år har vänskapen hållt i sig permanent.. Och det är jag väldigt glad och tacksam över.

Jag älskar Oscar. Han finns alltid där. Han är som min högra hand. Vi bollar alltid tankar med varann. Det finns nog inte någon jag pratar med så mycket som han. Vi pratar alltid flera gånger om dagen. Finns egentligen inga undantag där.

Förut så tjaffsade vi dock väldigt ofta... Vi störde oss på varann och hade våra små ganska jobbiga dyspyter titt som tätt. Det tärde rätt bra på våran relation. Det var jobbiga småtjaffs som skedde ganska ofta. Oftast handlade det bara om olika åsikter angående någonting typ.. Småtjaffs som vi gjorde större än nödvändligt. Vi gjorde ofta hönor av fjäders som man brukar säga då båda är jääävligt dåliga på att ha fel. Men nu för tiden bråkar vi nästintill aldrig. Vi vet om våra respektive svagheter och dåliga sidor och just därför undviker vi att trampa på dom. Det är jävligt skönt.

Ville bara ha det sagt... Du är sjukt viktig för mig Oscar. Tro aldrig något annat. Du är bäst. Jag skulle vilja påstå att Oscar är den människa jag har flest minnen med. Festivaler, resor och andra händelser. Hur vi förlorade oskulden med en gräsmatta. Hur vi spelade TV-spel i timmar hemma hos honom. Hur vi hade skräckfilmskvällar. Så mycket minnen från gamla tider... :)

Finns även massor att nämna från tiden när jag bodde med Peter. Den, i mina ögon, roligaste och bästa tiden i mitt liv. Där hade min och Oscars relation våran riktigt pitch. Vi umgicks 24/7 och gjorde flippade saker dagligen. Vi tog after works. Vi hade dagsfyllor. Vi jobbade ihop. Vi drog på road trips till Falkenberg och Grisslehamn. Vi hade sjukt kul helt enkelt! Typ hela tiden dagligen! Saknar verkligen den tiden ibland.. Men jag vägrar bli bitter för det för jag VET att vi kommer uppleva mycket fantastiskt och roligt ihop i framtiden också!Lördag.

2010-02-27 • 15:48:40
Gårdagen var riktigt lyckad måste jag säga! Vi inledde på Nivå22... I vanlig ordning så var tempot ganska cp-skadat.. Shots, drinkar, alkoläsk och öl till höger och vänster. Vid 12-rycket så drog vi mot Collage. Collage var fräsht och roligt. Vi dansade, shottade och flippade ganska rejält.. Uppenbarligen lite FÖR flippade enligt vakterna eftersom dom runt halv 3 tiden beslutade sig för att slänga ut både mig och Alex. Haha. Så var man 18 år igen då :)

Slaggade på Värmdö hos Gayen. När jag drog därifrån i morse så gjorde jag quick visits hos två av mina absoluta favoriter från förskolan. Först hos lilla Alexander och sen hos Gabriel. Underbart fina kids! Blev en väldigt kort stund hos Alexander eftersom hans bror Anton fyllde år och dom precis skulla ha kalas... Men jag satt flera timmar hos Gabriel och snackade med hans päron. Vi pratade om allt mellan himmel och jord! Riktigt trevligt faktiskt! :) Dessa föräldrar och kids är verkligen ovärderliga för mig :)

Fan vad jag älskar roliga utgångar förresten. Det är inte ofta det är riktigt roligt på krogen men igår hade jag faktiskt jävligt kul. Jag älskar när man kommer in i det där flowet. Man bara glider runt och är kung. Man dansar, pratar med folk och är allmänt skön bara. Love it!

Gårdagens outfit:
I en gammal ungdomstidning fann jag mitt livs allra stoltaste ögonblick..

2010-02-26 • 17:01:34

Family Guy

2010-02-26 • 16:44:03
En TV-serie som jag egentligen inte förstår varför jag inte glott igenom är Family Guy. Jag brukar se serien ibland på TV och varje gång så skrattar jag högt. Det är ju roligt. Det är ju min humor. Och det är ju framförallt jävligt bra. Varför laddar jag inte bara ner skiten och ser igenom de? Nej vet ni vad! Det ska bannemig göras! Hade Emil varit död så hade jag skrivit "Emil vänder sig säkert i graven när han hör att jag inte kollat igenom alla Family Guy-avsnitt" :)

Att försöka och försöka och försöka...

2010-02-26 • 16:27:53
Jag hatar känslan av otillräcklighet. När man känner att man inte räcker till. När man känner att man försöker men ändå så går det liksom inte. Motvind. Uppförsbacke. Dispyter. Missförstånd. Man vrider och vänder på allting och gör verkligen sitt bästa men ändå så går det liksom inte. Hur mycket man än vill. Hur mycket man än krigar. Hur mycket man än hoppas... Jag kanske inte duger helt enkelt. Det kanske är as simple as that. Jag vill ju bara känna att jag duger som jag är. Som Nemo. Är det för mycket begärt?

- Signerat Nemo "pain in the ass" Hedén

Att försöka.

2010-02-26 • 16:27:53
Jag hatar känslan av otillräckligthet. När man känner att man inte räcker till. När man känner att man försöker men ändå så går det ilksom inte. Motvind. Uppförsbacke. Man vrider och vänder på allting och gör verkligen sitt bästa men ändå så går det liksom inte. Hur mycket man än vill. Hur mycket man än krigar. Hur mycket man än hoppas... Jag kanske inte duger helt enkelt. Det kanske är as simple as that.

Hammarby Idrottsförening

2010-02-26 • 13:10:56
Hammarby Hockey gick i konkurs för ett par år sedan. Ja, det går bra för min lilla klubb. Hehe. Anyways.. När Hammarby Hockey konkade så fick klubben automatiskt börja om i den lägsta divisionen. Alltså division 4 om jag inte är helt fel ute. Där bytte Hammarby Hockey namn till "Bajen Fans". Många spelare lämnade såklart klubben när detta skedde men några blev kvar.. För klubben skull. För fansens skull. För Hammarbys skull helt enkelt.

Bajen Fans vann premiäråret i division 4 utan några som helst problem. Jag tror dom vann varenda match på hela säsongen faktiskt. I år spelar dom i division 3.. Och har där vunnit samtliga matcher under hela säsongen även denna säsong. Det är säsongsavslutning idag. Sista matchen för säsongen. Och då anordnar Hammarby ett litet jippo...

En väldigt marknadsförd Bajen-dag ska äga rum idag. Istället för att det kommer 2-300 pers och ser på "Bajen Fans" så ska alla fotbollsfans även närvara idag.. Så att typ 7-8000 fans ska få fira av hockeylaget för att dom spelat två säsonger utan att förlora en match. Och för att dom inlett den låååånga vägen tillbaka till elithockeyn på detta fantastiska sätt.

Så dit ska jag ikväll vid 19-tiden med min bror och lite andra bajenvänner. Kul? Nej. Men va fan! Vad gör man inte för att stötta klubben i sitt hjärta...

Efter det? Ja, ni vet väl vad som händer då... DETTA händer då.

Vet ni vad? I morgon är det Fredag!

2010-02-26 • 00:23:57
Trevlig fullspäckad dag behind me. Precis som jag sa tidigare. Jag och Gayen hade lite utav en heldag ihop skulle man kunna säga.

 • Vi fixade ett gymkort till honom på mitt gym.. Körde även ett litet premiärpass tillsammans! Wuhu! Nice med gymkompis som faktiskt är EN RIKTIGT KOMPIS OCKSÅ! :)
 • Vi solade solarium. Nej, inte i samma solarium...Vilket iofs hade varit sjukt mysigt!
 • Vi såg, as you know, "Shutter Island" på Filmstaden Söder. GRYM FILM återigen!
 • Köpte även hårfärg!

Sååå...nu sitter jag här med hårfärgen i håret.. Inga drastiska ändringar som vanligt. Blir bara en brun färg igen.. Mest för att bota färgmässiga flammiga ojämnheter i håret :)

Förutsättningarna inför i morgon känns förresten nästintill perfekta:


 • Gymmat varje dag all week - Check!
 • Solat - Check!
 • Klippt mig - Check!
 • Färgat håret - Allmost Check!

Förmodligen och förhoppningsvis kommer jag leverera mitt utseendemässiga a-game i morgon på krogen! Känns riktigt bra måste jag få säga! Då kanske folk faktiskt för en gångs skull kommer kunna titta på mig utan att vända ryggen till! :)

Shutter Island

2010-02-26 • 00:08:06
Det har tisslats och tasslat å de grövsta om Scorseses nya rulle "Shutter Island" och idag kom jag äntligen iväg och såg denna rulle.. Leo Dicaprio i huvudrollen.. Som vanligt skulle man nästan kunna säga. Scorsese och Dicaprio har ju någon slags förkärlek till varann.. :) Filmen då? Wow säger jag bara! Jag kan i viss mån förstå folk som tkr den är krånglig, skruvad och jävligt psykad.. Men går man bara in med inställningen att den ska vara lite avancerad och annorlunda så uppskattar man den verkligen. Det var, utan att överdriva, en av dom absolut bästa filmerna jag sett på bio... På år och dar! Riktigt mäktig, smart och snygg film.

Gå och se!

Dagens ärenden;

2010-02-25 • 13:53:47
 • Slaska CV;s i Liljeholmens nya Centrum
 • Slaska CV;s i Globen Centrum
 • Sola
 • Gymma med Gayen samt göra lite andra ärenden... För han ska nämligen köpa gymkort på mitt gym idag! Jävligt soft faktiskt! Weiiii <3
 • Färga håret
 • Se "Shutter Island" ?Kärt barn har många...utseenden!

2010-02-25 • 01:25:58
God nattis! Pözz & Kjam //Nemo


Min dag. Min trötthet. Mitt fejkhockeybehov.

2010-02-25 • 01:05:21
Farmor blev väldigt glad över att se mig. Och överraskad... oj oj oj vad överraskad hon blev! Hon kunde knappt tro sina ögon när hon såg mig och det är ingen överdrift. Det märks att hon får väldigt sparsamt med besök nu för tiden. Sorgligt men sant. Hon förtjänar så mycket mer min lilla farmor. Hon är så svag, ynlig och har jämnt så ont.. Men ändå så vägrar hon att bli bitter. Hon vägrar att bli tråkig och grå. Hon håller humöret uppe allt som oftast.. Och detta beundrar jag min farmor för så himla mycket.

I övrigt var dagen ganska anonym. Sprätte lite CV:s i Farsta Centrum, gymmade och klippte mig hos Li. Precis som schemat också löd... Klippningen bjöd inte på några drastiska förändringar precis. Inget annorlunda. Toppade bara lite. Kändes bäst så. Så som jag är just nu i håret.. Så vill jag alltid vara. Längden är helt perfekt. Precis så här. Det är guld för mig. Tack Li <3 Vill ni ha bild förresten? Det får ni inte. Höhö.

Orkar man se hockey-kvartsfinalerna i natt förresten? Supermatchen Ryssland - Kanada går ju av stapeln klockan 02.00 men det känns föööga troligt att man ska orka se den. Jag och mina ögonlock kan inte riktigt komma överrens här.. Jag vill se alla matcher i natt men mina ögon vill väldigt mkt hellre stängas. Ögonlockan är sååå tunga. Jag. Är. Så. Trött. Sverigematchen klockan 06.00 i morgon bitt då? Den vill jag ju verkligen se! Men oddsen talar starkt för att jag inte kommer palla...hmm..well well, we´ll see about that.


Just nu!

2010-02-24 • 19:03:43
SJUKT OVÄLUTRUSTAD BLOTTARE PÅ FARSTA TUBEN!

...För om mig vet ni ju inte redan tillräckligt

2010-02-24 • 18:58:48
Vilken svordom använder du mest? Fan

Vilken tid är din väckarklocka inställd på? Så sent som möjligt.

Var köper du dina matvaror ifrån? Willys om det finns i närheten... Men vårt centrum saknar dessvärre det :( Så jag brukar variera mellan Ica, Coop och Matdags :)

Skulle du hellre ta bilden än vara med på bilden? Nej!

Om du vann på lotto, vad är det första du skulle köpa? Köpa mig en egen stor fet maffig nattklubb i något varmt tropiskt paradis. Där skulle jag sen vara världens bästa och coolaste nattklubbsägare :)

Har någon berättat en hemlighet för dig den här veckan? Faktiskt!

När var senast någon stötte på dig? IDAG!

Vad åt du till middag senast? Ris och mammas Indiska röra - Sjukt värt!

Kan du vissla? Både utåt och inåt!

Tittade du på tecknat när du var liten? Absolut. Fast nu för tiden har jag rätt svårt för det...

Äger du några popband t-shirts? Michael Jackson. Räknas det?

När flög du senast? Januari. Firade ju nyår i England juuu!

Pratar du några andra språk? Ovårdat språk :)

Har du gråtit offentligt? Ja, det har jag. Flera ggr tror jag.

Vill du just nu göra några tatueringar eller piercingar? Ja! Jag vill tatuera mig överallt och pierca tungan!

Vad har du med dig in på bion? Snyggt sällskap!

Vilket var ditt favoritämne på gymnasiet? Idrott

När sov du senast på golvet? Här om helgen...Icke soft!

Vilken är din favorit drink? Dricker väldigt sällan drinkar... Föredrar verkligen Sambuca och öl. Men måste jag välja så får det väl bli något så tråkigt som Vodka Red Bull. Eller Rosa Pantern är sjukt god men det är väl lite tabu att säga som kille?

Gillar du din boendesituation? With all do respect mummy... Jag vill härifrån!

Hur många timmar måste du sova för att kunna fungera? 7...

Är dina dagar fullbokade och stressiga? Som arbetslös? Inte riktigt va? Mina dagar består mest av tjejen, gymma samt jobbsökande.. Inte fööör stressigt kanske :)

Hamnade du ofta i trubbel för att prata under lektionerna? Väldigt Väldigt ofta.

Hur gammal blir du nästa födelsedag? 23 i Augusti... Sexigt värre... Nja

Tror du på liv på andra planeter? Tror? Nej. Hoppas? Ja, innerligt.

Vad säger du till dig själv när allt känns svårt? Finns alltid mååånga andra som har det sååå mkt värre.

Skulle du någonsin hoppa fallskärm? Absolut. Tror jag... Eller jag vet faktiskt inte. Haha.

Tycker du om att krama folk? Jag älskar det. Killar som tjejer. Vänner som flickvänner. Familj likaså. Kramar är nice!

Äger du en digitalkamera? Nej...Men en iPhone!

Vilka kändisar har du blivit jämförd med? Micke Jagger.. Någon street-cyklist någon gång som jag inte minns namnet... Annars då? Måns Zelmerlöw! Jo ja...Tjena Nemo! I wish :)

Stör det dig om någon säger att dom ska ringa men inte gör det? Ja.

Får du dåligt samvete efter du ätit kött? Nej, jag blir nöjd och stolt.

Är du mörkrädd? Nej...

En sak som du alltid har med dig? MOOOBIIIIL!

Några nya Sunny Beach-godbitar från Staffpartyt på Aqua Park i somras :)

2010-02-24 • 18:52:53


Veckorna går snabbt...

2010-02-24 • 11:50:24
Sitter hos el Pâdré och mumsar krögarpytt. Har precis skrivit ut lite fler CV:s med vissa referensändringar.. Ska snart ge mig ut i Sthlmsdjungeln och kriga igen. Alltid lika muntert och motiverande. Men what the heck?! Finns inga genvägar som sagt!

Andra saker som ska hinnas med idag? Gymma. Ben och mage står på schemat idag. Sen ska jag glida förbi Li later on för klippning. God bless her!

Sist men inte minst så ska jag även glida förbi Farmor idag. Jag är där så jävla mkt mer sällan nu för tiden än tidigare och det har fan gett mig grovt med dåligt samvete alltså... Stackarn är ju så ensam. Tänkte glida dit och överraska henne helt idag! Hon blir säkert paff och glad!

Något jag missat?! Ja, just fan! HOCKEYNATT! Sverige spelar ju kvartfinal ikväll/inatt! Plus massa andra bra matcher! Riktigt fullspäckat schema idag med andra ord. Kul!

Happy Onsdag folks!

Come back i klubbvärlden för Nemo?

2010-02-23 • 23:32:32
Fick ett samtal från en i branshen som skulle starta en ny nattklubb i centrala Sthlm. Ett helt klart ganska intressant samtal. Han skulle höra av sig senare i veckan igen. Spännande. Återstår att se vad det blir utav det...

D-rak, någon?

2010-02-23 • 23:31:13
Höjden av promille finner ni HÄR!

Decenniets utgång coming up! Collage-oskulden is about to ryka big time! Inga hämningar - All in på Freeedag!

2010-02-23 • 12:38:12
Japp. Så nu vet ni det mina kära läsare. Som om ni vill träffa mig, prata med mig, krama mig, slå mig, hylla mig, dissa mig, hälla en drink över mig, ge mig en örfil, fisa på mig eller bara lattja upp en dans med mig - Ja, då vet ni vart ni kommer finna mig. På Collage på Fredag! Eller om ni vill göra något av dessa saker i lite mer blattig, luffig och underklassig miljö så går det också bra att göra det på Nivå22 innan! För där kommer vi nämligen att förkröka :)

Varför det då undrar ni?
Varför Collage först nu? Jo men nu är det såhär att min käre vapendragare Gayen jobbar med en av cheferna där så han lattjade VIP-lista vilket innebär före kön och fritt inträde hela kvällen. På en löningshelg och allt! Icke fy skam va?! Nej, precis. Känns riktigt soft måste jag få säga! Och jag har alltid velat besöka Collage men det har helt enkelt aldrig blivit av. Mest då främst pga att jag hört att det är alltid är svinlång kö där.. Och för att jag alltid priorterat Nype före.

Men nu så! Nu är det andra bullar!
På Fredag smäller det! Jag, Alex och Gayen ska ge detta ganska omtalade ställe en rejäl chans nu! Vi ska göra en riktigt fet helkväll out of it! Och OM jag ska ladda upp! OM jag ska vara taggad! Jag ska gymma stenhårt hela veckan, äta riktigt bra kost och sen blire sola på Torsdag.. Ska även försöka hinna med att klippa mig och färga håret också! Om pengar och tid finns! Så målet är att vara snyggare och mer taggad än någonsin på Fredag!

Gayen fick också en helt lysande Idé om att vi skulle göra ett event angående det hela.. Som bara vi tre skulle ha tillgång till! Haha. Och jag var inte sen med det! Eventet finner ni HÄR. Då kom Alex på idén att vi skulle göra en hemsida BARA för denna utgångs skull! Haha. Ja, sagt och gjort. Alex fixade biffen. Hemsidan finner ni HÄR. Sen blev det även en blogg angående utgången också av bara farten.. Bloggen finner ni HÄR. Finns även en kontaktperson ni kan maila till om ni undrar något om utgången... Om ni vill göra det klickar ni bara HÄR.

Vi har så mycket liv! :)

Another day in paradise

2010-02-23 • 12:21:06
Gårdagen blev inte riktigt som jag hade tänkt mig. Eller egentligen borde jag förstått att det visst skulle bli så... För som väntat så fuckade kommunaltrafiken upp bandyn så den blev inställd.. Så jag tog mig till gymmet istället. Efter det bar det av hem till E där vi kramades till American Idol :)

Blev väckt klockan 10.00 i morse för att babe skulle till stan och shoppa. Bittert. Men medans hon drog på stan med nån tjejpolare så drog jag till gymmet. Igen. Nu efter att precis avklarat ett bicepts/axel-pass sitter jag här på gymmet och försöker få tag på antingen min bror eller min pappa. Jag måste nämligen skriva ut fler CV:s hemma hos pappa och dessa två är dessvärre dom enda som har nycklar dit... Kan någon av er svara snälla? Hallåååå?!

Anyways.. När jag fått tag på dom och printat ut fler CV:s så bär det av till Farsta Centrum. Har fått tips om att det centrumet är finemang att söka jobb i. Mkt butiker och ett allmänt skönt centrum liksom... Plus att det dessutom går en direktbuss från Högdalen (my home) till Farsta Centrum flera gånger i timmen så jag tänkte, why not? :)

Idag fyller även pappas flickvän år så det vankas lite kalas ikväll. Förhoppningsvis får jag med mig E också. Beroende på om hade tid eller ej :)

Ha en trevlig Tisdag annars mina vänner.

Snälla SL! Låt kommunaltrafiken funka de kommande dygn!

2010-02-22 • 17:05:55
Nu: Fara ut till Värmdö för Innebandyspelande
Senare: Hem till E för mys och sova
I morgon: Gymma och dela ut CV:s i Farsta Centrum

Inför Melodifestivalens deltävling nummer 4...

2010-02-22 • 16:40:44
Det är ju som bekant den fjärde och sista deltävlingen nu på Lördag. Men nu var det så att Sibel och Jöbacks bidrag hade läckt ut på nätet idag.. Så SVT har tagit de ganska logiska och kloka beslutet att släppa alla bidrag på nätet. Så alla bidrag tävlar på samma villkor.

HÄR kan ni lyssna på bidragen. Min personliga favorit so far är fan Sibel. Riktigt svängig och soft låt :)

Girlpower! Tjejerna slår tillbaka! Wow vad coolt! Wuhuu!

2010-02-22 • 13:16:42

Alltså.. Säga vad man vill om tjejerna och låten i sig men bättre än många av årets bidrag är den ju fan. Det måste man ändå ge dom. Visst att låten inte är BRA sådär men i schlagersammanhang är den ändå fullt godkänd skulle jag säga! Jag undrar vilka dom där nötterna som väljer ut bidragen är egentligen. Så mycket skit varenda år när det är så ofattbart många bidrag som lämnas in varje år... Kan dessa 32 bidrag (av dom 24 första att döma) verkligen vara de bästa av de typ 10.000 bidrag som skickas in varje år? Ganska anmärkningsvärt och föga troligt om ni frågar mig...


Imorse nådde vi bottennoteringen -25 grader i Sthlm...

2010-02-22 • 12:48:58

"Rekordstora snödjup i södra Sverige

På söndagen uppmättes ett snödjup på 80 cm i Borås, vilket är en decimeter mer än det gamla rekordet från 1945. Efter den senaste tidens snöfall har flera platser i södra Sverige nått rekordstora snödjup.

Hur kall har vintern egentligen varit?


Med mindre än en vecka kvar av februari ser det ut som att årets vinter (december-februari) på många håll blir den kallaste sedan mitten av 1980-talet."

Denna fråga går ut till er förhållandemänniskor där ute!

2010-02-21 • 20:48:55
Jag tänkte på en sak idag. Jag diskuterade detta först med en kompis och sen med min mamma. Låt mig komma senare till vad dom sa..

Jag säger inte att detta hänt mig nu nyligen men jag blev bara nyfiken på detta då det hänt mig förr. Tänk er att ni ska visa er flickvän eller pojkvän en film. En film som du verkligen älskar. Ni tittar på filmen gemensamt med er käresta. Men det visar sig att din käresta inte alls gillar filmen. Faktum är att han/hon tycker den är rent ut sagt skitdålig.

Hur tar ni det då? Blir ni provocerade då? Kan ni känna lite irritation? Eller släpper ni det bara och lever helt enkelt bara vidare med det faktum att ni har olika smak...

Min kompis sa att i början i hans förhållande kunde han irritera sig på sånt. Men nu har dom varit ihop så pass länge så att dom har lärt sig att leva med deras helt olika filmsmak. Min mamma sa i sin tur att hon blir sjukt irriterad på sånt. Hon kan inte riktigt ta sånt och blir provocerad så det heter duga.

Hur är det för er mina kära läsare?


(detta gäller självklart inte bara "film", tog de mest som ett exempel)

Jag kan se scenariot framför mig:

2010-02-21 • 18:34:54
Manager: Sarah! Du ska bli feated av en Backstreet Boy på din nya singel!
Sarah: Va?! Ere sant? Fy fan vad kul! Skämtar du? Vem av dom? Nick? Brian?
Manager: Ja, det är sant! Ehh.. Ja, jo, precis.. *host host* ..Howie ska gästa din kommande singel.
Sarah: ...va? ehh, jaha, okej.. :/Bild från i helgen - Snygg solarie-rand på halsen va?

2010-02-21 • 17:05:29

Allt annat än synd :)

2010-02-21 • 16:16:44
Aldrig någonsin har det väl spelats tre så bra hockeymatcher i följd som det faktiskt gör i afton/natt. Dessa matcher får en i vanliga fall hockeyhatande Nemo att nästan komma i byxan.

21.00 Ryssland - Tjeckien
01.30 Kanada - USA
06.00 Sverige - Finland

Första dagen på väääldigt länge som jag är glad över att vara arbetslös :)


Men om man ska vara ärlig mot sig själv så måste man ju faktiskt inse att man omöjligt att kan se alla matcher. Det är ju fysiskt omöjligt.. Iaf för mig. Trött-Nemo. Jag som liksom somnade efter 2 perioder av Sverige - Tyskland klockan 2 på natten här om dagen. Haha. Lutar åt att man ser Ryssland - Tjeckien och sen går till sängs vid 12tiden för att sen gå upp vid 06.00 för att se Sverige. För Sverige är ju ändå självklart prio 1! Egentligen är Kanada - USA prio två men nu när tiderna är som dom är så blir det nog såhär.... Intressant för er såklart också förmodar jag :)

Min helg!

2010-02-21 • 14:51:22
Sjukt mysig eftermiddag och kväll igår för övrigt. Först bar det av hem till bror i Nacka där vi gemensamt tippade och kollade tipslördag. Vi vann såklart ingenting men det gör man ju aldrig å andra sidan.. Trevligt var det i vilket fall! Efter de trotsade jag snöstormen och tog mig bort till E. Vi glodde sedan Schlagern ihop och hade det mysigt!

I morse steg jag upp svintidigt. Varför undrar ni? Vaaarför går du frivilligt upp tidigt på en Söndag Nemo? Va? VARFÖR? Jo, men deeeet ska jag minsann tala om för er... En polare ringde nämligen igår och undrade om jag vill gästa deras korpen-innebandylag idag.. Och eftersom jag ändå va nykter igår kväll så tänkte jag WHY NOT?! Och SOM jag sedan gjorde det! Jag gjorde det med bravur. Steg upp 07.45 i morse, tog en kaffe och drog in mot stan. Första matchen blev en 5-4 vinst.. Där mäktade jag med 2 mål och 2 assist.. Och på den vägen var det sedan hela dagen :) Vill inte skryyyyta liksom... Eller jo, det vill jag visst! :) And i did! Hihi :)

Jävlar vilket väder det har varit idag förresten! Solen har skinit och snön yr. Enda gången snö är nice är fan när solen verkligen skiner också. Då är det vackert ute på riktigt. Då kan till och med en kille som jag uppskatta vädret. Men vad jag dock inte uppskattar är att hela Sthlms jävla kommunaltrafik är totalt uppfuckat.. Tuben vägrar gå och bussarna beter sig icke representabelt! Allt utom soft faktiskt. Det blir helt plötsligt en jävla process om man ska ta sig någonstans... Illa illa.

Tänkte på en annan grej. Något som är sjukt underksattat är fan att vakna icke bakis på en helgdag. Som idag. Så jävla värt. Slippa huvudvärken. Slippa ångesten. Slippa att sova, dega och bara slösa bort en heldag på ingenting. Istället så kunde man istället med gott samvete vara sjukt nöjd över att man hade gjort massa med dagen redan innan klockan slagit 12 liksom :) En skön och lättande känsla helt enkelt. Svårt att förklara.

Melodifestivalen - Deltävling 3 av 4.

2010-02-21 • 13:46:12
Vad kan man egentligen säga om gårdagens delfinal? Alcazar bjöd på sitt förmodligen sämsta bidrag någonsin. Showen var i vanlig ordning fläckfri men låten i sig var verkligen boooooooooring. Ryten säger att Eric Saade, Linda Bengtzing, Sahlene och några fler artister fick låten erbjuden innan Alcazar tog den. Ja, det är sant. Massa artister har alltså nobbat denna låt innan Alcazar tog sin an den. Känns det inte rätt segt för dom att köra en låt som många ratat innan liksom? Kul att vara typ sistahandsvalet på en så uppenbart o-önskad låt :) Och nu i efterhand förstår man ju iofs också varför de tidigare nämnda dissade den... Synd på en så fin grupp som Alcazar skulle jag vilja säga :) Dom förtjänar en bättre låt! En "Stay the night" eller "Not a sinner nor a saint" :)

Hårdrocksbidraget var.. Ja, alltså. Jag tycker det är samma skit varje jävla gång när hårdrocksgrupper ställer upp i Schlagern. Det känns som rena rama sell outs. Jag gillar det inte alls. Genren har jag väl inget att säga om sådär.. Det är väl snarare grejen att dom ska så uppenbart vara så tuffa och hårda och försöka sticka ut och ställa upp i Schlagern som gör mig så konfundersam.. Fast deras låt var ändå helt okej.. Och jag trodde verkligen på allvar att dom skulle gå till final. Jag var beredd på en jätteskräll... Jag såg verkligen löpsedlarna framför mig! "Timotei och Crucified Barbara till final! Darins fiasko!".. Men jag är så oerthört jävla glad över att jag slapp läsa dom rubrikerna i dagens tidningar.

För Darin var verkligen bäst. Inge snack om saken. Det är en klass-skillnad som är så uppenbar. Proffsigheten. Darin är en fullblodad artist rakt igenom. Säga vad man vill om människan och personligheten i honom.. Den kanske är lite tråkig, gayig och efterbliven. Absolut. Men honom som artist går inte att klaga på. Killen bär på en enorm talang och så är det bara. Låten i sin tur är helt okej. Inte fantastiskt men ändå klart godkänd.. För mig är det fullständigt sinnessjukt att Timotei fick fler röster än honom. Det känns som mygel, skandal, bluff eller vad fan man nu kallar det... Framförallt efter man läst på Aftonblade.se idag:10.7 % mer än Timoteij... Ursäkta? Hallå?!
Ytterst märkligt skulle jag vilja säga.. Ändå 36533 människor som röstat på denna omröstning... Myyyyyyyygel!


Låt mig berätta en liten historia för er.

2010-02-21 • 12:32:59
Jag har en vän. Vi behöver inte nämna hans namn då jag verkligen inte har som avsikt att hänga ut någon med detta inlägg.. Men låt oss kalla honom för M. M är väldigt lik mig på många sätt. Han är väldigt osäker. M är väldigt bekräftelsekåt. M är väldigt självgod. Ena dagen så tycker han att han är snyggast och bäst i hela världen... För att dagen därpå vara smått självmordsbenägen och hata sig själv. M är väldigt egocentrisk. Han talar gärna och ofta om sig själv. Detta gäller i alla möjliga sammanhang och situationer... Han har helt enkelt väldigt höga tankar om sig själv.. Hans värld kretsar i princip BARA runt honom själv.. Dock så vet dom flesta om att han egentligen är väldigt osäker så det hela blir ganska konstigt. När han pratar om duktig, snygg och bra han är så kan man liksom inte ta det på allvar då man vet att någonting annat döljer sig där under.

Detta inlägg bör dock inte missuppfattas då jag egentligen tycker om M. M är en skön kille i lagom mängder. Absolut. Och med detta inlägg så vill jag egentligen bara säga till honom att han inte behöver hävda sig hela tiden. Han behöver inte hålla på som han gör. Ingen tycker att det är charmigt. Ingen tycker att är nice. Jag har talat med väldigt många människor om detta och alla i princip överrens om detta. Att han är en skön typ men försöker alldeles för mycket. Allt blir så jävla överdrivet.

M kan exempelvis skriva som facebookstatus 3 ggr på en dag typ "Kolla min blogg! Jag har slagit säljrekord på jobbet" och sen surfar man ju då givetvis in på hans blogg för att läsa om det... Då kan inlägget vara typ ENDAST just dom orden.. "Jag slog säljrekord på jobbet idag!". No more, no less. Alltså...?! Varför måste man gå in på bloggen för att läsa dessa ord när man just sett de exakta orden på hans facebook? Fråga 2. Varför tjatar han sen om det i sina facebookstatusar flera gånger på en och samma dag?

En annan sak med M är att han är så extremt orolig om vad folk tycker om honom. Han vill så gärna framställa sig själv positivt, perfekt, älskad och fläckfri för omvärlden. Han är så besatt av detta så att han ALLTID raderar allt på sin facebook som INTE framställer honom positivt. ALLT som framställer honom bra har han dock alltid såklart kvar.. Och detta vet jag också by fact och jag vet att många andra reagerat på detta också.. Att så fort man droppar en kommenter på hans wall eller statusar som INTE framställer honom som typ perfekt så raderas den ögonblickligen... Det är bara..ja, what´s the word for it? Ja, just det. Patetiskt. Ja, there you go.

Som sagt.. Detta inlägg bör inte misstolkas. Jag gillar M i grund och botten. Han är en soft kille och i viss mån kan jag förstå alla dessa märkliga uppträdanden då jag känner igen mig i en del av dom.. Men det behövs liksom inte. Du behöver inte göra såhär. Du har vänner. Du har tjejer. Du har ett rätt soft liv. Du behöver inte vara så jävla orolig, osäker och hävdelsekåt. Ta det bara lite chill. Ta det lugnt liksom.

Nu i helgen så rann det dock över lite för mig.. Jag satt på facebook och såg ännu en extremt självgod status av M. Då kunde jag inte hålla tillbaka längre.. Det var bara så jävla irriterande och provocerande. Då kommenterade jag något i stil med "Sluta vara så äckligt självgod hela tiden" och sen direkt efter skrev jag "Haha, men denna kommentar lär du väl ändå radera direkt som vanligt".. Och vad hände tror ni? Jo, givetvis så togs båda kommenterna bort direkt. Och dessutom tog han bort mig som facebook-vän. Han pallade väl helt enkelt inte med att jag sa sakerna som alla tänker. Det gjorde väl för ont för honom. Kanske vill han fortsätta leva på sitt sätt... I sin lilla döljande självförnekande lilla bubbla. Men det tycker jag är en synd och skam om han gör. För det behöver han verkligen inte. Du är bättre än så M. Tro mig. Nu måste du även förstå att jag skriver inte detta inlägg för att vara elak. Detta är verkligen inget illa menat. Det är bara lite konstruktiv kritik - From me to you. As a friend. Försök bara nu istället förstå att en mycket mindre ansträngd version av dig skulle vara så mycket mer att älska.

Min Fredag.

2010-02-19 • 18:26:57
Gym Gym Gym. Mjoo..visst är det rätt kul men satan i Adam vad man har ont i kroppen... Konstant! Men men, förhoppningsvis blire värt det i slutändan ;) Dagen i ära har jag spenderat först i Forum Nacka och sen i Sickla... Fler CV:s har delats ut.. Men ärligt talat. Finns det något mer psykiskt knäckande än när man glider in i en butik, får en grymt skönt första intryck av den ansvarige för butiken och sen droppar man frågan... Kan man lämna sitt CV här? Är ni i behov av personal? Och i 9 av 10 butiker säger dom i princip exakt samma sak:

"Visst kan du lämna ditt CV här.. Men just nu har vi egentligen inget behov av personal. Faktum är att vi håller på och skär ner bland personalen... Men om du vill lämna ditt CV så kan du självklart få göra det! Dock så är det redan en bunt på 200 CV:s som jag måste gå igenom först..."

HUR kul är det att höra detta på en skala 1-10? Hur glad blir man? Hur taggad? Hur lycklig? Hur nöjd? Hur mycket vill man inte skära halsen på en hundvalp när man får dessa ord kastat i fajset? Nej, kanske inte en hundvalp då. Där tog jag i.. Men ja, ni fattar grejen. Riktigt deppigt alltså..

Men men, och andra sidan finns det ju knappast några genvägar till ett jobb. Det är ju bara att fortsätta kämpa. Fortsätta pumpa ut CV:s. Fortsätta besöka butiker och prata med chefer... Inte ge upp... Det är ju så här det ser ut i dagens samhälle. Inte mkt att göra någonting åt liksom.. Bara att acceptera. Knappast något att hänga upp sig på...

Dock är det jääävligt svårt att förneka att det känns sjukt segt och surt just nu.. =/ Sen att kommunaltrafiken idag var HELT uppfuckat pga snön gjorde ju inte saken bättre precis. Jag vet inte hur många tunnelbanor och bussar som jag väntat FÖR länge på idag.. Och jag vet fan inte ensam om detta. Folk skrek och svor till höger och vänster överallt idag.. Alla var så sjukt irriterande och frusterade över dagens kommunaltrafikssituation... Haha.. Illa. Men men, va fan. Nu ska jag sluta gnälla. Inte okej. Det är ju trots allt helg:

Ikväll: Sverige - Vitryssland i OS-hockeyn
Imorgon: Melodifestivalen med Darin <3
Söndag: Sverige - Finaland i OS-hockeyn


SICKEN TV-HELG VA?!


HÄR
kan ni förresten tjuvlyssna på morgondagens bidrag. Vad säger ni om Darins låt?Trevlig helg!


Jag önskar dig all möjlig lycka fina du <3

2010-02-18 • 19:49:21
Det finns en tjej där ute som jag tänker väldigt väldigt mycket på. Det är en gammal bekant sen mååååånga år tillbaka. Faktum är att hon var kär i mig när vi var typ 10 år gamla... När hon blev äldre kom hon även att bli en av min storasysters allra bästa kompisar. Dom red ihop och har alltid sedan dessa unga år haft en väldigt tajt och bra relation. Jag har aldrig haft en riktigt relation med henne egentligen mer än en flyktig bekant relation. Vi har hälsat artigt och pratat lite grann när vi setts och så men inget mer än så liksom. Vi har många gemensamma vänner samt att vi har syrran gemensamt. Men vi har liksom alltid haft ett gott öga för varann. Varför tänker jag då så mycket på henne i dessa tider? Det ska jag berätta för er. Eller vänta, det får hon berätta själv istället... Det blir bättre så. Ni finner hennes blogg HÄR!

Det är insidan som räknas...

2010-02-18 • 19:46:00

Facit

2010-02-18 • 19:42:08
Tjejerna blev påkörda vid Ringvägen.. Vilket är uppskattningsvis ett hundratal meter ifrån Södersjukhuset. Varför kör då ambulansen dessa flickor till Karolinska Sjukhuset i Solna istället för till SÖS?

DET var det jag tyckte var underligt! :) Så! Nu vet ni det. Nu kan ni sova gott i natt :)

Gissa vad jag finner väldigt underligt med denna artikel?

2010-02-18 • 17:27:41

Det är något, i mina ögon, väldigt skumt med denna artikel. Om 1-2 timmar kommer jag skriva ett nytt blogginlägg och då säga vad jag syftade/tänkte på. Någon som vill ge sig på en gissning vad jag hade in mind?

Dagens visdomsord:

2010-02-18 • 12:17:00
"Life should NOT be a journey to the grave with the intention of arriving safely in an attractive and well preserved body, but rather to skid in sideways, covered in scars, body thoroughly used up, totally worn out and screaming 'yahoo!' what a ride"

Icke fotbollsintresserade - Skippa detta inlägg...

2010-02-18 • 12:01:41
Hur sjukt är det att Sebastian Eguren eventuellt är aktuell för AIK?

Jag finner fan inte ord... =/

Mamma kom hem idag - Och hon tog hela Indien med sig...

2010-02-17 • 22:39:18
Kryddor, kakor, tyger, sjalar, cigaretter, cd-skivor, kläder, mattor och ja...ALLT. Mamma har fan shoppat loss som en jävla tok där borta! Hon har dessutom handlat alibaba trousers till alla barnen. Ni vet såna som Aladdin hade.. Snygga eller inte? Det får faktiskt ni avgöra själva... Här under följer lite bilder från när jag precis hittat mitt Indien-mode i afton:Ikväll ska jag se på min första OS-sändning detta OS...

2010-02-17 • 22:08:42
Inatt spelar Tre Kronor sin premiärmatch detta OS. Tyskland står för motståndet. Klockan 01.30 är det dags.. OS är ta mig fan den ENDA gången då jag kan lägga mitt hockeyhat åt sidan för en stund.. OS är ett undantag. Då ser fan till och med jag på Ishockey! Det blir liksom kul och intressant när foppa, zäta, bäckström, lidström och alla är med. Detta kan bli kul!

Känns dessutom jävligt soft på ett sätt.. Träningspasset idag var grymt jävla hårt så nu sitter jag här mör som en oxfilé... sängen och min röv är liksom som ett nu.. Så bekvämt är det! Och jag tänker inte lämna sängen på hela jävla kvällen nu! Nopp! Msn, facebook, blogg-världen, how i met your mother och då sist men inte minst OS. Det är kvällsschemat det!

Dagens länk by Gayen!

2010-02-17 • 21:00:54
Jag fick en länk skickad till mig idag från min gode vän Gayen. Han varnade mig samtidigt som han verkade sådär obehagligt exalterad och nöjd när han lät mig ta del av den.. Jag fick då mina misstankar. HÄR är länken han skickade till mig. Jag varnar er mina kära läsare.. Detta är ingen länk jag rekomenderar varken känsliga eller ens normala människor att ta del av. Detta är BARA sjukt. Men samtidigt ändå smått fascinerade av någon konstig jävla anledning.. Hmm.. Ja, alltså, välj själva. Men säg inte att jag inte varnade er.Saker som skulle behöva göras samt införskaffas:

2010-02-17 • 20:51:41
 • SL-kort då mitt kort gick ut igår...
 • Betala min mobilräkning för denna månad...
 • Nytt proteinpulver då mitt är slut...
 • Hyra till mamma...

Pengar att disponera: 0 kr.

Munter känsla.

Ännu ett bevis på Aftonbladets skämtjournalistik...

2010-02-17 • 18:50:27

Kort ganska intressant dokumentär om vad som tydligen ska vara världens sjukaste drog...

2010-02-17 • 13:04:41

Dödsfall i OS...

2010-02-16 • 23:36:50
Känsliga läsare/tittare varnas. En man från Georgien omkom här om dagen under genrepet inför OS. Detta är fan inte kul eller fräsht någonstans. Så jävla sorgligt, hemskt och vidrigt bara. OS-ledningen har nu gjort ett uttalande och sa att det var mannens eget fel att han krashade och därmed miste livet.. Det var inget fel på själva banan! Nej nej nej! Han hade tydligen åkt på ett lite felaktigt sätt hette de .. Georgiens president svarade på detta uttalande med att säga "Visst att han kanske gjorde något litet fel i sin åkning men ska ett litet misstag kosta en människa sitt liv?"

Jag tycker han har en ganska bra poäng där.Body under construction:

2010-02-16 • 22:57:22

Några veckor seriöst gymmande har faktiskt redan gett lite resultat. Ja, tro det eller ej.. Och ja, jag veeeet att detta absolut inte är något att varken skryta, visa eller ens nämna egentligen.. Men för mig är det faktiskt lite kind of a big deal då jag aldrig någonsin haft några som helst armmuskler. Sååå! Här får ni mina damer och herrar... Låt mig måttligt stolt få presentera:

Nemos livs första armmuskler!
Oktober 2009:


We are the world - 25 år senare!

2010-02-16 • 22:26:20
Har ni sett den här? Detta är en re-make på Michael Jacksons (och Lionel Richi´s) 25åriga fantastiska välgörenhetslåt. Denna gång går intäkterna från låten till Haiti och de drabbade därifrån. Och visst är det bra! Michael är fortfarande med på några hörn och ska sanningen fram så tror jag nog att Michael själv hade gillat den här skarpt! Det finaste med denna tycker jag är efter 4.45 när alla rappare börjar glida på tåget. Lil Wayne, T-Pain, Akon, Wyclef mfl.. Det blir riktigt tungt då!


Vet ni vart jag skulle vilja jobba?

2010-02-16 • 20:43:06
Jag har kanske lite konstiga visioner och mål med mitt jobbsökande känner jag. Jag har börjat inse att jag nog är ett avslutat kapitel i barnskötarvärlden. Jag är pasé i förskolebranschen så att säga. Jag gillar det, visst.. Men jag skulle aldrig kunna börja jobba på en ny förskola. Skulle sakna min gamla för mkt... Pallar inte otrohetskänslorna! Så nu tar jag istället nya och framförallt ANDRA tag! Vet ni vad jag helst skulle vilja jobba med? Det finns tre saker. Alla tre är butiker på något sätt.

1. Matbutik. Varför? Jag har gjort det förr, det var kul och jag var rätt grym på det.

2. Videobutik. Varför? Jag tror det kan vara kul, lugnt och jag ÄLSKAR film.

3. Sportaffär. Typ Stadium. Varför? Jag är en sportkille. That´s why. Och det kan nog vara kul!

Bubblare/utmanare: Systembolaget


Så detta är alltså ställen mina CV:n FRÄMST kastas ut till! :) Just so you know!

Vad säger ni mina kära läsare?

2010-02-16 • 19:15:44
Ida har fått en ny chans. Hon fick ett nytt försök. Så vad säger ni om denna design då? Bra eller anus? Hit eller shit?

Ska jag hylla henne för detta jobb eller ska jag säga "Nu får det vara nog! Du får ingen ny chans! Nån måtta får det fan lov att vara! Nu skaffar jag någon annan som får fixa min blogg din efterblivna jääävla sopa!"


NÅÅÅÅÅ? UPP TILL ER MINA VÄNNER!

Sköt dig själv och skit i andra Nemo!

2010-02-16 • 16:34:29
Vet ni vad ett av mina största problem är? Det är att jag bryr mig för jävla mkt om alla andra människors liv. Och det handlar inte bara om de faktum att jag bryr mig sjukt mkt om vad andra tycker om mig! Nej nej, detta är en helt annat historia.. Dock lite irriterande... Det handlar om att jag bryr mig så jävla mycket om andras människors problem och svagheter när jag vet att jag sitter på minst lika mkt problem själv.

Jag minns när jag tyckte att min lillsyster blev behandlad illa av sin förra "kille" och hon borde skitit i honom... Tim tror jag han hette. Jag minns att jag blev så sjukt irriterad på henne och störde mig som fan på alltihop. Varför liksom? Jag om någon vet väl hur svårt det är att skita i någon man verkligen tycker om. Sen att han behandla henne som skit är ju en sak.. Men det är ju fortfarande skitsvårt att strunta i någon som man tycker om någon! Det vet ju jag! Det visste jag säkert redan då.. Så varför irriterade jag mig då på henne? Ja, den som visste det...

Sen att min lillebror alltid proppat i sig massa godsaker. Varför ska jag egentligen bry mig om det när jag själv lider av ett ganska liknande problem? Men i mitt fall handlar det istället om alkohol då. Jag kan inte sluta supa och festa på helgerna lika lite som han kan skita i godsaker... Vad jag menar är...VARFÖR SKA JAG BRY MIG OM DET HAN GÖR? Det är ju hans liv. Hans val. Jag ska ju egentligen bara finnas där som en stöttande supportande storebror.. Istället för att störa mig på det. Jag ska finnas där för honom precis som min familj (förhoppningvis) finns där för mig när det krisar...

Det finns massvis med liknande exempel som jag skulle kunna dra för er. Det kan handla om andra familjemedlemmar, vänner till mig eller tjejer jag haft i min närhet under åren. Det är alltid i princip samma sak. Jag fokuserar jämnt på deras problem och svagheter istället för mina egna. Det är roligare att prata om deras problem än om mina. Bry sig lite. Klaga lite. Enklare så liksom. Förtränga alla problem man själv sitter på.


Jag försöker dagligen att jobba på detta. Jag försöker verkligen att jobba på alla mina svagheter. En början är ju iaf att jag ser dom. Jag är och har egentligen alltid varit väldigt medveten om alla mina egna svagheter. Och det äer några stycken ska jag säga er... Och det är ju alltid en start. En fortsättning hade ju varit att försöka bättra mig också.. Mogna till och radera alla dessa svagheter.. Men det kommer väl med åren antar jag..Ha en trevlig Tisdag folks!

2010-02-16 • 12:29:33
Förlåt för att ni fått se en ny sida av mig senaste 2 dygnen - Den inaktiva bloggaren Nemo. Tiden har helt enkelt saknats. Jag vill verkligen få snurr på jobbskiten nu.. Jag klättrar på väggarna här hemma plus att caashen lyser med sin frånvaro! =/ Plus att all tid man har över vill man ju spendera med sin älskling.. Så bloggen hamnar lite utanför. Lite i skymundan. Förlåt för det! Jag lovar en förbättring!

Idag ska jag pumpa ut CV:s över Sthlm stad och sen svänga förbi Arbetsförmedlingen på ett möte. Sen efter det blire gym och kvällen avslutas med Champions League på Kanal 6. En heldag helt enkelt. Och i morgon kommer mamma dessutom hem efter sina 15 dagar i Indien... Vilket betyder att jag och min käre lillsyster MÅSTE grovstäda hela lägenheten idag då det ser för taaaskigt ut här hemma. Tar det ikväll runt 19-tiden innan fotbollen? Ja, det låter rimligt!

Senast hela familjen var samlad - Tidig sommar 2009

2010-02-15 • 16:23:26

My baby!

2010-02-15 • 16:22:57
Jag mår bra när jag är nära dig <3

Pappa och jag :)

2010-02-15 • 14:37:21

Alla hjärtans kväll!

2010-02-14 • 20:29:24
Vet att jag i vanliga fall på Söndagar brukar vara sjukt aktiv här i bloggen.. Men idag är det ju faktiskt ingen vanlig dag. Idag är det Alla Hjärtans Dag och E har just kommit hit. Det vankas film, gottgott och allmänt myyyysig kväll. Så idag blir det minsann inge mer bloggande än det här...Sry! Och ser man på! Nemo var minsann lite romantisk i afton... Ingen big deal men ändå:Hennes favoritläsk och favoritchips plus lite alla hjärtans dagprylar :)

Varför hiphop är världens i särklass bästa musikgenre.

2010-02-14 • 18:11:01
Texterna:

Visst kan texterna vara väldigt bra i andra genres också men du kan aldrig känna samma inlevelse, samma glöd och samma passion som i hiphop. Hur dom verkligen menar varje ord dom säger. Hur dom verkligen brinner för orden dom spottar. En hiphopartist skriver i princip alltid sina egna texter.. Det är också en unik sak för denna genre. Hur ofta skriver en rappare INTE sin text själv tex? Nej, precis. En hiphoplåt kan verkligen kan vara som en långfilm. Texten. Ta Eminems "Stan" som exempel eller Immortals "Dance with the devil". Det går att berätta en hel lång historia i en hiphoplåt.. Och det är jävligt svårt att göra i någon annan genre.

Beatsen:

Ett riktigt tungt bra är bland det bästa som finns inom musik enligt mig. Det kan vara ett beat som får en att vilja skaka rumpa. Det kan vara ett beat som är så hårt och tungt så att bröstkorgen hoppar till lite. Beats är smarta och gör jääävligt mycket i en hiphoplåt. Ett bra exempel på det är 50 Cent. En kass rappare men hans image samt hans beats/producenter har gjort honom till en av genrens allra största. Beats gör låten skulle jag vilja säga.

Feats:

Jag har svårt att se att någonting i musikvärlden är fetare än när många rappare tillsammans gör en låt. När dom avlöser varandra och flera olika hiphopstilar blandas. Jag älskar det verkligen! Speciellt när flera favoritrappare gör låtar tillsammans.. Som i "Swagger like us", "Forever" eller nu senast i "Drop the world". Det blir verkligen så jävla häftigt. Sån enormt mäktigt känsla. Då också såklart tio gånger mäktigare när dom sen kör det live. Då är det helt oslagbart. Då är det musikorgasm och rå konst när det är som allra bäst.

Invändningar på det?


Hahaha! Hur skönt?

2010-02-14 • 14:28:01

Lil Wayne for president?

2010-02-13 • 18:03:34

Lil Wayne är (precis som Eminem) i en äcklig toppform just nu. Allt snubben rör vid blir ju fan till guld! Hans crew Young money´s platta är så äckligt jävla bra. Hans egna projekt är dock fan inte sämre. Jag orkar inte! Det är föör bra helt enkelt! Gillar man Weezy och hiphop generellt så KAN man fan inte ogilla detta. Det är fan omöjligt! :)


En Fredag kretsad kring Svensk film

2010-02-13 • 16:05:16
Gårdagskvällen blev till en början smått kaotisk med en stor floppvarning men utvecklade sig senare till att bli helt fantastisk faktiskt. De stora sällskapet gick på premiären av "Farsan" och det visade sig vara en riktigt skön rulle. Rolig, smått gripande och allmänt sjukt skön bara. En soft film helt enkelt! Gå och se! :)

Efter filmen bar det av back to my place. Jag och E köpte tacosindigrienser och bullade upp för en riktig myskväll vilket det också blev. God Mat och en sjukt bra film i form av den svenska klassikern "Tillsammans". Fy fan vilken bra film det är förresten! Man glömmer ofta hur sjukt bra den är men den är verkligen fenomenal. Den har verkligen ALLT. Humor, allvar, sorg, glädje. Ja, shit alltså.. En riktig toppenfilm.. Och kvällen blev till slut en riktig toppenkväll med andra ord :)

Jag följde E till tuben runt 12-snåret imorse då jag tänkte att jag i samma veva kunde dra till gymmet.. Men då kom jag på att mitt mongogym öppnar först klockan 15.00 på Lördagar.. Så det sket sig där. Så när vi kommit till t-banan fick jag bara vända och gå hem igen :) Snopet. Blir istället till att dra över farsan snart och skriva ut alla dessa CV:s. Sen får jag se om jag pallar gå ut i butiker och lämna ut det idag, i morgon eller nästa vecka. We´ll see about it.

Kvällen i ära inleds med middag med efterföljande Melodifestivaltittande hos pappsen runt klockan 19.00. Andreas Johnson är fan det enda intressanta namnet ikväll efter att ha ögnat igenom startfältet. Riktigt lamt verkar det i övrigt vara.. Nåväl!

Efter Schlagern så bär av mot Nivå22 där det ska knäckas färska dumheter med Gayen :) Några öl och lite skitsnack... Lite catching up! Sounds like a plan, doesn´t it?! :) Nice! Blir faaan ingen utgång dock. Finns varken ork, pengar eller motivation till det :) Så efter Nivå så blir det hemgång!
Humor bröder emellan :)

2010-02-13 • 14:59:43

Lyckades skrapa ihop 100 kr...så jag kunde inte låta bli...

2010-02-13 • 01:12:31Nästan samma bild/pose som den jag har tatuerad på ryggen:


Helhelg coming up!

2010-02-12 • 13:56:28
Sitter just nu och smuttar på min smått delikata frukost innehållande kokta ägg och gröt. Hmm... Eller ja jo, delikat kanske är att ta i förresten. Men det ska tydligen vara den ultimata "före gym"-frukosten så jag har börjat köra med den lately... Vad gör man inte :) Ska möta min nya gymhomie klockan 15.00 på gymmet.

Sen ikväll blire premiären av Josef Fares nya rulle "Farsan". Vi blir ett stort gäng.. Pappa, hans tjej, hennes barn, mina småsyskon, deras respektive partners och sist men inte minst (nästan minst förresten, höhö) min E också :) Det blir säkert trevligt. Förhoppningsvis är det en bra och sevärd rulle också.

Imorgon då? Dagtid kommer spenderas till att färdigställa och sedan skriva ut 100 CV:s hemma hos pappa (och sedan lämna ut i butiker också om de orkas, annars görs det nästa vecka) och sen gymma. Kvällen i ära spenderas förmodligen med baby :) Melodifestivaltime ffs! En högtid som ICKE bör underskattas ;)

Söndagen? Oklart än så länge. Alla hjärtans dag som bekant. Vi får se vad som kokas ihop tills dess :)


TREVLIG HELG! :)

Förbannat bra låt.

2010-02-12 • 13:56:08

audrina patridge

2010-02-12 • 13:55:50
Jag brukar inte vara särskilt svag för modeller och modellbilder. Jag brukar tycka det är en axelryckning lite grann. Jag ser liksom inte storheten och det speciella i det hela... Det där som alla jämnt pratar om.. I ärlighetens namn tycker jag det är roligare och framförallt enklare att hitta och prata om snygga kändiskillar än tjejer.. Men nu har äntligen motsatsen bevisats! Herre min Gösta alltså! Spana in denna bild.. Och skit i att bilden förmodligen är superretuscherad och all sån skit... Hetare bild var det LÄNGE sedan jag såg:
Jag hoppas att ni inte har missat Joshua Radin.

2010-02-12 • 12:58:28

Michael Jacksons snyggdag? Nja?

2010-02-12 • 12:58:01

Visdomsord såhär på morgonkvisten! (Morgon?)

2010-02-12 • 12:43:52
Min tjej läser inte min blogg.. Och jag beundrar henne på riktigt för detta. Faktiskt. Jag tycker det är både klokt och moget. Och jag hade velat agera precis likadant om hon hade en blogg.. Men jag i min tur hade å andra sidan aldrig klarat av det.. Vad jag menar är att jag tror att det är klokt att inte läsa sin partners blogg. Det finns för många risker för missförstånd, svartsjuka och annan skit. Särskilt när man skriver så pass luddigt som jag ändå gör ibland.

Men självklart finns det ju någonstans där skon klämmer. Ja. Vad är då det? Jo, hela hennes jävla umgängeskrets läser istället min blogg och har nu gjort det i åtskilliga månader. Och vad är det med detta då? Jo, visst. Det är väl fine att dom läser här. Dom är så välkomna så att titta in här om dom inte har något bättre för sig. Vad jag dock stör mig lite på är att dom säget åt henne så FORT det är något dom tycker att hon ska läsa. Och visst, det kan man väl OCKSÅ förstå. Absolut. Så hade jag också gjort för mina vänner. OM jag nu läste något jag tyckte verkade misstänksamt eller så...

Men deras beteende är lite överdrivet. Det blir liksom så att om jag skriver "Jag åt en banan till frukots idag!" i ett inlägg.. Ja, vad händer då? Dom springer till henne och säger "Nemo åt en banan till frukots idag! Du måste läsa det inlägget!". Ja, alltså.. Inte riktigt exakt så här såklart. Men ni förstår vad jag menar. Jag tycker det hela känns lite överdrivet och jag gillar inte denna känsla av iaktagelse. Såå....Nu vet ni det tjejer!

Detta säger väl en del om skräckfilmsgenren?

2010-02-11 • 23:53:43

Visdomsord från Hammarbys enda lite creddiga men dessutom sjukt hängivna supporter.

2010-02-11 • 22:13:57

"Hammarby är min Älskarinna. Jag klarar inte av att se henne lida" - Alexander SkarsgårdAlla som röstar för att min lillesyster ska starta en seriös hiphopkarriär - Hand upp!

2010-02-11 • 21:41:31

Bästa Lil Wayne intervjun jag sett!

2010-02-11 • 19:30:40
För en gångs skull lämnar Lil Wayne ut sig ganska mycket i denna riktigt bra och seriösa intervju. En intervju där han uppträder ganska otrasigt och städat ändå. Jag gillade verkligen denna intervju då den skiljer sig grovt från många andra Weezyintervjuer. Han verkar fan så mkt smartare än vad han framstår som i andra sammanhang efter man sett denna intervju. Straight A Student ;-)


Alla hjärtans dag coming up this Sunday!

2010-02-11 • 19:11:47
Skaffa flickvän lagom till Alla hjärtans dag.. Bra eller Anus? Bra givetvis! Sjukt mysigt! Men vad gör man då? Ja, vad fan gör man? Hmm...Återstår att se alltså.. :)

Har skaffat en ny gympolare förresten! Min gamla försvann bara helt spårlöst en vacker dag ny nyligen...Without a clue. Han tog väl ett återfall eller något.. Men idag på gymmet lärde jag känna en ny snubbe. En blatte i min egen ålder. Skön snubbe. Vi ska köra ihop nu framöver :) Tjohoo!

Utvecklingen går framåt...? Eller?

2010-02-11 • 12:42:31
Vad gillar ni nya designen på bloggen? Bra eller anus? Och isf, vad är bra och vad är anus med den? Själv så är jag lite kluven än så länge... Jag gillar den liksom men samtidigt så känns den lite.. ja.. Jag kan inte riktigt sätta fingret på det! Men nog om min åsikt! Er åsikt är ju fan så mkt viktigare! Så vad säger ni?

Suger den hårt så får ni skälla ut Ida. Nämlingen hon som gjort den :)

En liten förfrågan till er läsare...

2010-02-10 • 23:53:50
Jag skulle vilja läsa en riktigt jävla bra blogg. Helst skriven av en kille. Jag är så trött på alla dessa kassa meningslösa bloggar där ute. De totalt innehållslösa bloggarna som varken är särskilt roliga eller för den delens skull heller gripande/djupa. De där bloggarna som fyller absolut NOLL funktion i bloggvärlden. Usch. Jag skulle verkligen vilja läsa någon blogg som är lite som min. Nu försöker jag inte alls låta divig eller självgod... men ni förstår vad jag menar! Jag söker en blogg som handlar om osäkerhet, känslor, tankar, ångest och ja.. you name it. Finns det någon som kan ge mig ett tips på en sån blogg? Det ska helst vara en kille typ i min ålder som som skriver den. Någon som kan tipsa om något läsvärt? Tacksam för många svar!Nemo today - The naked raw uncut truth!

2010-02-10 • 23:51:00
 • Ingen Foundation!
 • Ingenting i håret!
 • Några dagars skäggstubb!
 • Inget redigeringsprogram inblandat!


Dessa jävla påsar under ögonen...:(

Dagen i ära.

2010-02-10 • 21:08:44
Arbetsförmedlingen var..ja..ungefär lika skamfull och ångestladdat som ni förmodligen kan tänka er.. När man glider in där så känns det verkligen som att man glider in i ett rum fyllt av riktiga losers som precis svalt sin stolthet. Människor som beslutat sig att efter mkt om och me krypa till korset! Men anyways... Jag fyllde i det jag skulle och skrev in mig. Så ja, jo.. Finns väl inget mer att säga om det egentligen..=/

Middagen hos mormor och morfar gick väl iaf lite bättre än väntat faktiskt. Mormor var på hyfsat gott humör. Morfar var som vanligt snustorr och lika grå som ett ruskigt regnmoln men mormor försökte iaf.. Så ja, det var helt okej. God mat var det också. Tack mormor för att du iaf försöker :) Gillar verkligen när du gör det..Me and my brothers :) Är vi egentligen lika alls över huvudtaget?

På allmän begäran: E.

2010-02-10 • 20:19:50
Jag har fått ganska många kommentarer/förfrågningar under en ganska lång tid nu om att jag ska lägga upp en bild på E. Eller ganska många är väl att ta i.. Men iaf 4-5 stycken under några månaders tid. Och ja, det kan jag väl göra. Så här får ni henne.. Den omtalade tjejen. Min tjej:
På tal om MJ!

2010-02-10 • 19:47:00
Somliga av er har väl säkert hört The Game´s tribute-låt till Michael Jackson. Om ni inte hört den så heter den iaf "Better on the other side" och ni kan lyssna på den här under:Varför jag skriver om detta först nu ska jag komma till nu. Jag kom nämligen att tänka på en grej.. Att de tog jääävligt kort tid innan denna låt fanns ute på internet efter Jackson´s död. Jackson dog 25e Juni och typ dagen efter hörde man låten.. Gick inte allt jävligt fort? Nästan så man misstänkte att dom visste om att Jackson skulle dö? Nä, så var det givetvis inte.. Men däremot var det en sjukt snabbproducerad låt. Dom fick beskedet om Jacksons död och spelade in låten på dryga 24 timmar. Älskade dom MJ så mkt att dom tyckte han förtjänade det så fort? Eller ville dom bara vara först med en tribute och dra in så mkt cash som möjligt? Förmodligen det sistnämnda.. I vilket fall så gick det jävligt fort iaf.


När man ändå talar om Jackson så har jag läst att hans läkare nu har blivit åtalad. Rättegången är i full gång och han kan få max 4 års fängelse. På DENNA sida kan ni finna klipp och intervjuer från rättegången och folket omkring den...


Hur fet tisha? Hur soft rea?

2010-02-10 • 16:19:41

Munter dag idag!

2010-02-10 • 13:19:21
14.30

Arbetsförmedlingen. Li skrev igår att hon skulle dit och undra om jag ville joina.. Va fan. Why not egentligen?! Lika bra att krypa till korset. Visst att det känns lite som lowest of the low att gå dita men bättre än att bara sitta hemma? Måste ju liksom jobba så... Känns bara så jävla jävla surt att finally gå dit av någon konstig anledning..

18.30

Middag hos Mormor & Morfar. Tänk er två positiva glada generösa livsnjutare. Två som alltid bjuder på sig själva. Två öppna människor. Två människor som aldrig ens hört om snålhet, bitterhet, stelhet och sådant. Två sköna typer helt enkelt. Sen så tänker ni på två typer som är precis tvärt om.. TADAAAA! Där har ni min mormor och morfar!


Ser fram emot en härlig dag helt enkelt! :)

Lite råd och tips till Eminem!

2010-02-09 • 22:43:54
Först och främst. Ni som är ointresserade av Hiphop och då framförallt Eminem kan hoppa över detta inlägg. För jag tänkte att när vi ändå talar om Eminem kan vi fortsätta med det tycker jag... Okej, here we go:

Jag tänkte på en sak idag. Eminem har ju alltid blivit producerad av Dr.Dre. Men vet ni vad? Jag tycker han borde avsluta det samarbetet. Vet ni vad jag grundar det på? Det ska jag komma till. Vilket var det bästa spåret från Eminems senaste platta "Relapse"? Ja, precis. "Beautiful". Det tror jag alla människor där ute är ganska överrens om. Vet ni vad som är speciellt med det spåret? Det är det enda spåret på plattan som Dr.Dre inte producerat. För det spåret har nämligen Eminem gjort själv. Helt och hållet. I övrigt har skivan ganska platta, tråkiga och enformiga beats.. Lite som att Dre är slut på beats. Han verkar trött och smått finito helt enkelt.

Eminems nytändning på senare tid då?
Vad har vi att säga om den? Vad spelar den för roll in här? Ja, jag pratar givetvis om hans helt fenomenala verser på monsterlåterna "Forever" och "Drop the World". Har Dre något att göra med dom låtarna? Nej, han har inget finger med i leken där. Och på dessa tracks levererar Eminem på allra allra högsta nivå. Han blir inte bättre än vad han är på dessa spår. Han känns pånyttfödd på något sätt. Han känns taggad, motiverad, skärpt och proffsigare än någonsin på dessa tracks.

Sammanfattning? Eminems tre senaste bästa insatser sker alltså på låtar som Dre inte har att göra med. Plattan "Relapse" i övrigt? En ganska blek historia skulle jag säga. Så mitt råd till Eminem? Säg upp samaretet med Dr.Dre och gör allting själv i framtiden istället alternativt byt producent.. Jaja, jag veeet att Dr.Dre hittade och signade dig! Jag vet att han är din mentor och att utan han hade du inte varit ett skit och allt det där.. Men shit! Ta vara på den här nytändningen nu istället! För du är fan bättre än någonsin just nu! Gå inte tillbaka till sega platta otaggade Dre-beats nu..

Och ja, jag förutsätter att du läser min blogg Em :)Em väntar visst tillökning...

2010-02-09 • 22:42:42

Shit vilken soppa alltså... Vad är oddsen för att det håller denna gång? Well well, Grattis till tillökningen iaf! Och du är fortfarande min ohotade husgud (Tillsammans med MJ) oavsett hur många knasiga beslut du än tar i ditt privatliv :)

Min moder.

2010-02-09 • 16:33:29
Mamma ringde precis från Goa, Indien. Hon satt på stranden där i 30 graders värme och det dunkade Goa-Trance i bakgrunden från hotellet hon bor på. Hon lät väldigt lycklig och harmonisk. Ganska tvärt om mot vad jag känner just nu med andra ord. Hon säger ofta väldigt kloka saker, min mor. Hon lugnar mig väldigt bra. Hon är ofta väldigt stabil och trygg av sig även om hon självklart också har sina svackor ibland. Hon pratade nu i några minuter och jag mest bara lyssnade.

Hon pratade om att vi lever, vi är friska, vi är en stor ganska lycklig familj där alla älskar varann, vi har mat för dagen och tak över huvudet, vi bor inte på gatan. Ja, ni vet. Såna där alldagliga saker som känns så självklara för oss men som man nog ändå mkt oftare borde tänka på. Saker man verkligen borde reflektera över oftare då man tyvärr tar saker lite väl mkt för givet här i livet.

För tänk hur mkt värre det ändå kunde ha varit..
Tänk de som sover under broarna i 20 minusgrader...
Tänk de som är helt ensamma i hela världen...
Tänk de som sjuknar in i något obotligt i ung ålder...
Tänk de som sitter på ett heroinberoende...

Ja, hon får mig ofta att tänka. Min moder.Tisdag igen...och veckorna bara går.

2010-02-09 • 15:30:16
Jag, E och hennes syster såg "Patrik 1.5" igår kväll. Jag hade inte sett den innan. Jag minns att jag tänkte se den hungra ggr när den var aktuell på bio men det blev liksom aldrig av.. Och sen har det bara runnit ut i sanden. Men nu fick jag iaf äntligen se den. Och fan vad bra den var! Riktigt fin, välgjord och berörande. Jag gillade den skarpt! Grymma skådisar också... Då framförallt Gustav Skarsgård! Helvette vilken rollprestation han gjorde. Hur bra som helst :)Idag har det gymmats och letats jobb..i vanlig ordning.. Det är fan svårt med jobb om man kollar arbetsförmedlingen.. för 95% av jobben är fan säljjobb. Och ja, jag vet att Telenor-jobbet jag inte fick va ett säljjobb aswell men där var det butik vilket är en väsentlig skillnad. De säljjobben man finner på Platsbanken (arbetsförmedlingen) är bara såna där riktigt usla event-säljjobb.. Och sån skit pallar jag verkligen inte. Men förr eller senare har jag väl inget val antar jag.. Jag kommer att bli tvungen att hoppa på ett sånt skitjobb snart fan.. Om jag inte hittar något annat menar jag.

Ikväll ska jag på AA-möte med pappa. Sånt får mig alltid att må bättre. Lyssna på alla dessa fantastiska häpnadsväckande historier om människors liv. Alla dessa kämpar som verkligen varit på botten men som ändå lyckats harva sig upp igen. Då får man verkligen lite perspektiv och mår själv också lite bättre.. Hur själviskt det än låter. De mötet jag ska på ikväll håller pappa dessutom i också. Ska bli spännande att se honom in action. Aldrig gjort det förut. Han komma nog sköta sig galant misstänker jag :)

Kärlek <3

2010-02-08 • 11:56:42


Robin, Nemo & Charlie - 2010/02/04

Young money - Bästa hiphopen just nu.

2010-02-08 • 11:55:55Söta lilla du.

2010-02-08 • 11:55:33
Fan, du är så jävla bra E. Du skulle bara veta. Du är fan den enda människa jag verkligen bara kan vara mig själv med. Jag kan slappna av helt och hållet med dig. Jag har inget som helst att bevisa gentemot dig. Jag behöver inte spela någon slags teater med dig. Jag behöver inte vara cool. Jag behöver inte imponera på dig. Jag behöver inte ta på mig någon sorts mask. Med dig kan jag vara mig själv helt och hållet och veta att jag duger som jag är. Jag vet att du tycker om mig just för att jag är just jag.. Och även om jag inte förstår det själv så är jag så otroligt tacksam just för detta faktum...

Jag tycker om dig <3

...follow my journey back to my home, back to square one, back to rock bottom...

2010-02-07 • 13:19:07
Jag bär en jagande, skrämmande och kvävande panikångestkänsla längst min ryggrad. Återigen har jag nu reached a new low när det kommer till ångest och psykiskt lidande (och nu förmodligen självömkan också).

Jag frågar mig själv, hur jävla dum i huvudet var jag egentligen som lät Robin komma hit/bjöd hit honom just nu? Jag vet ju hur det blir när vi umgås! Varför just nu liksom? När jag liksom precis styrt upp mitt liv någorunda med all träning och så? No offense till honom.. Verkligen inte, då jag tror att jag förmodligen har precis samma inverkan på honom.. And don´t get me wrong here, jag älskar honom mest i världen.. Men ändå alltså.. herregud. När vi umgås så finns det liksom inget stop. Inga hinder. Det blir för mkt av precis allting. Missförstå mig rätt här med dock.. De senaste dagarna har varit helt galna, underbara och helsjuka. Absolut. Utgången, kryssningen, hemmafesten.. You name it. Men det är liksom för mkt. Det blev för mkt. Extremt var ordet. Ja, extremt är egentligen bara förnamnet.

Kombinerat med en annan härlig sak, ja, smaka på denna; Jag fick inte jobbet på Telenorbutiken. Nej. Det enda jobb som jag egentligen hade aktuellt just nu. Enda jobbat som jag faktiskt egentligen trodde lite på. Jag hade kunnat göra det så jävla bra. Det är ju jag. Sånt där. Men iaf.. Jag fick det inte. Vem fick det då? Min bästa vän. Leo. Stort varmt Grattis till honom självklart men för mig kändes de lite som en större förlust än så. Leo som redan satt på en fast anställning på ett annat jobb får jobbet mitt framför näsan på mig som bara sitter här som en patatetisk arbetslös jävla nobody. Allt bara skrek hopplöshet, skam och frustration. Jag skäms liksom.. Förstår ni? Jag skäms för att jag känner mig så jävla mkt sämre än honom. Leo ska dessutom flytta in med någon jobbpolare i dagarna. Vi som hade planerat att flytta ihop.. Nu flyttar han istället ihop med en annan kompis. Jag klandrar honom inte. Jag förstår honom absolut..till en viss grad.. Men det gör förjävla ont..

Reaktionen av dessa besked blev, som ni kanske säkert förstår, att HEY, nu super vi ner oss totalt så vi glömmer bort allt som hänt, finns och existerar. Alla känslor och allt tänkande ska väck ur skallen.. Och ja, så blev fallet också ungefär. Senaste dagarna är egentligen bara som en luddig dimma för mig. Jag är så arg. Jag är så ledsen. Jag känner mig så fruktansvärt dålig. Så jävla genomkass. Jag vet ärligt talat inte riktigt vad jag ska göra nu. För någonting borde jag verkligen göra... Och jag vet att jag skrivit ganska liknande i bloggen tidigare man aldrig har det känts som på så mycket allvar som just nu.

Just de faktum att jag faktiskt fuckade upp min nybörjade seriösa träning.
Just de faktum att min bästa kompis knep mitt "drömjobb" framför nosen på mig.
Just det faktum att jag är 22 år, arbetslös, bor hemma och numera är ja...helt pank.

Jag måste fan dessutom slänga ut Charlie och Robin. Nu. Jag har svikit min syster och min mamma. Inget allvarligt men ändå tillräckligt för att kalla det ett svek. Mina vänner är mitt ansvar. Jag måste städa lägenheten. Jag måste få ordning. På någonting iaf. Jag måste få bort alla spöken. Jag måste börja träna igen. Jag måste få lite struktur. Jag var ju på så god väg där ett tag för bara någon vecka sedan. Det kändes ju så bra. Jag mådde ju så bra!

Jag vill hitta den känslan igen, men allt jag känner nu är hopplöshet. Jag känner mig hopplös. Brist på ork, motivation och allt. Det känns verkligen inte som att jag duger för någonting. Jag screwar bara upp allt. För alla. Jag sviker folk till höger och vänster, och inte minst mig själv. Vilken funktion fyller jag egentligen i dagens samhälle? Gör jag egentligen något positivt för någon? Shit, nu låter jag som en Kent-lyssnande självmordsbenägen 14årigt emo typ.. Men ärligt talat, den hopplöshet jag känner just nu.. den självkänslan jag bär på just nu.. Den har aldrig aldrig aldrig varit så här jävla sargad och kass förut.

Kan man vara mer vilse?
Kan man vara mest lost?
Jag vet verkligen inte vad jag vill med någonting.
Enda jag egentligen vet är att jag är rätt illa ute.


Det värsta är när pappa ringer mig när jag mår så här. Precis som nyss. Jag bara bröt ihop i luren. Jag började gråta och kunde inte sluta. Och han hörde det.. Jag fick inte fram några ord. Gråten tog över helt. Skammen. Jag ser mina likheter i hans gamla beteende. Alla de där svagheterna och hemskheterna som jag var så rädd för back then. Sakerna jag avskydde så mkt då. Sakerna han gjorde i smyg. Hur han sårade sin omgivning. Falskheten. Dubbelmoralen. Hur han jämnt skylde ifrån sig och aldrig kunde ha fel. Alla de där symptomen. Dom finns där hos mig med.. Ibland.. På något sätt.. Självklart kanske inte i samma grad och bredd som hos han... Men ändå. De finns där. Jag liknar honom. Jag tror han ser det också. Men han säger inget. Han tiger. Han säger inte ens något när jag börjar gråta i luren. För han behöver liksom inte säga något. Han vet nämligen att hans tystnad räcker..
Skjut mig i huvudet, någon.Känns det verkligen som Lördag?

2010-02-06 • 13:34:06
Robin anlände i Tisdags Kväll. Därav den ganska logiskt kassa uppdateringen här.

 • Tisdag kväll chillade vi. Mycket catching up och häng.
 • Onsdag Kväll gick vi ut.
 • Torsdag kväll var det kryssningen
 • Sen sist men inte minst hemmafest hos Li igår.

Det finns för mycket att skriva att skriva (för att inte tala om allt man INTE kommer skriva om). För mycket att berätta. Hänt så mkt sjuka saker alltså. Extrem flippwarning. Så jag vet ärligt talat om jag har varken ork, lust eller tid att gå igenom de. Vi får se om jag orkar vid ett senare tillfälle... För just nu finns det inte en chans i världen att jag skulle palla.

Fortsatt trevlig helg på er i vilket fall!

Festfixare och promoter ända ut i fingertopparna...

2010-02-04 • 13:54:17
Som ni vet så anordnar jag en 23timmarskryssning till Åbo som går av stapeln nu IDAG! Eller anordnar låter kanske lite fel.. Men jag har iaf gjort ett event på facebook, promotat och svetsat ihop allt och alla.. Och nu har det fan blivit ett ganska stort gäng. 25 pers tror jag att vi är om jag räknat rätt:

Hytt 1: Nemo, Charlie, Oliver och Robin
Hytt 2: Leo, Gayen, Alex
Hytt 3: Sofia och hennes 3 brudar
Hytt 4: Emelie och hennes 3 brudar
Hytt 5: Barba och Putte
Hytt 6: Dom 3 mentalt störda men ack så underbara britterna :)
Hytt 7: Carolina Silk och hennes tjejkompis
Hytt 8: Robin Velin plus polare


Blygt var ordet! :)
Skål och välkommen ut på de 7 haven :)

Eufori! Lycka! You name it!

2010-02-02 • 20:49:19
Jag vet att jag ofta pratar om Gayen, Alex och Leo som mina allra närmsta och bästa vänner. Och det är dom också. Men det finns egentligen en till. Ja, det finns nog bara en människa till som egentligen kan kvala in i detta exklusiva sällskap. Men denna människa nämns ändå sällan i samma sammanhang då han bor så pass långt bort.. Vilket gör att vi bara ses ett par gånger per år. Dock gör det icke denna människa mindre betydelsefull för mig. Tvärt om. För när vi väl umgås så blir det då istället garanterat till 110% minnesvärt. Vi har mycket att prata om. Catching up! Vi flippar sjukt hårt. Kemin är sjuk. Magi uppstår. And that´s fact.

Jag lärde känna denna kille 2007 då jag var på semester i Sunny Beach med Gayen, Leo och Alex (Ja, det var VI redan då). Denna unge man sålde festbiljetter till oss under vår Augustisemester där nere. Vi höll kontakten på facebook efter detta och det var just han som sedan fixade jobbet till mig och Gayen inför sommaren 2008. Så vi jobbade ihop sommaren 2008 och nu även senaste sommaren 2009.

Folk omkring oss brukade i somras säga om oss: "Ni två ÄR Den Glade Viking´s Promotion". Vi syntes, vi hördes, vi flippade hårdast - På gott och ont. Vi var liksom som ett, jag och han. Vi hade tillsammans säljrekorden på de tre bästa säljlocations i somras. Vi hade trekanter med tjejer. Vi hade fyrkanter. You name it. (Och ja, det var även han ni skymtade mig tillsammans med i Fråga Olle-dokumentären tidigare i höstas)

Och ja, jag pratar förstås om Robin Simonsson. Denna okände och ökände figur. Och ja.. han kommer, efter mycket om och men, till mig! Till Stockholm! Nu ikväll! 23.45 ramlar hans tåg in på Centralstation. Och jag är så obeskrivligt jävla glad och taggad inför detta!Idol 2005.

2010-02-02 • 17:08:27
Jag tänkte på en sak idag.. Idol år 2005. Fan vilket jävla succéår det var ändå! Vet ni vilka stjärnor den säsongen skapade?

 • Agnes Carlsson
 • Sebastian Karlsson
 • Måns Zelmerlöw
 • Sibel
 • Ola Svensson

Fem av dom största artisterna som den tävlingen skapat. Rätt sjukt att alla lyckades komma samma säsong :) I vanliga fall är det ju bara 1, på sin höjd 2 artister som blir något varje säsong :)

Pappas pitch.

2010-02-02 • 16:46:58

För att svara en anonym kommentar jag fick här om dagen: Ja, min pappa var med i Weeping Willows. Här är deras största hit samt videon till den. Min pappa är synthpojken med rakat huvud :)


Björn Skifs

2010-02-02 • 16:35:09
Jag tycker Björn Skifs känns så sjukt sympatisk. Lite samma syndrom som Måns Zelmerlöw. Bara sådär allmänt helylle och älskad av alla liksom. Fans, kollegor och kritiker. Björn Skifs är 62 år men ser ut och sjunger fan som 30 bast typ. Han har en ny show ute nu som i dagens Aftonbladet får betyget "Världsklass".. Och trots att jag aldrig varit ett större fan av hans musik så vill jag fan ändå gå och se denna show. Bara för att han är en så sjukt sympatisk kille samt en riktigt duktig och begåvad artist. Ja, detta må vara det tråkigaste blogginlägget någonsin..but still :DTisdag.

2010-02-02 • 15:25:13
Dagens ben och mag-pass tog musten ur mig totalt! Visserligen som alla pass gör nu i början, men ändå! :) Haha. Ett under att jag lyckades gå från gymmet till T-banan efter då benen kändes som låspris-spaghetti.. Helt svaga och vingliga. Haha. Anyways. Denna underbara måltid gjorde jag mig när jag kom hem:Good shit, huh?

Nu sitter jag bara hemma och väntar på att Robin ska lämna besked om han kommer eller inte. Lite hinder och komplikationer har givetvis dykt upp... Alltid väldigt veligt och osäkert när han kommer.. Till och från. Men va fan! No offense till honom! För det är nämligen LÄTT värt mödan OM han nu kommer. Håller alla tummar jag har :)

En annan ganska anmärkningsvärd sak när det kommer till träning är att det påverkar verkligen psyket positivt. Även om jag sitter i en ganska pissig situation i mitt liv just nu så mår jag helt okej. Visst, fine.. Jag har inget jobb, jag bor hemma och ja, jag borde i princip må piss och vara självmordsbenägen :) Men faktum är att tränandet har redan höjt mitt humor. Mitt psyke. Jag är mycket piggare och gladare på mornarna. Det är en jävligt skön känsla faktiskt. Redan liksom :) Det motiverar en bara ännu mer att köra vidare med detta!

I morse stack mamma mot Indien...

2010-02-02 • 10:53:26

Mamma sms:ade mig precis:

"Åkte samma plan som pappa Westerlund till London. Hur stora är oddsen? Han skulle inte till Indien. Hehe. Snart drar jag mot mot Bombay. Puss"

Ärligt talat, vad är oddsen på att min mamma ska hamna på samma flight som Gayens pappa? Visst att han säker flyger ofta i jobbet men min mamma flyger ALDRIG då hon är sjukt flygrädd. Sjukt.
 
It´s a small world after all :)


Soft.

2010-02-01 • 17:28:26
Idag körde jag ett Tripecs och Bröst-pass på gymmet. Efter gymmet gick jag och min gymkompis hem till honom. Han gav mig en liten dagbok. En träningsdagbok. Han hjälpte mig även att fylla i den. När vi skulle göra vad, när vi skulle ha lediga dagar osv osv osv.. Sen gav han mig även Kreatin också.. Sen satt vi någon timme och pratade mat, sömn och livs-vanor. Han gav mig massor av tips så nu ska jag köpa Omega 3, Multivitaminpiller och massa annat. Jävligt skön snubbe alltså! Hihi, känns lite tjatigt om allt prat om gymmet just nu.. Men det blir bara automatiskt så. Så jävla roligt bara! Sry för det i vilket fall :) Nu ska jag dra till Värmdö och spela innebandy!

Eminem & Lil Wayne live tillsammans på Grammys i natt - Hur bra?

2010-02-01 • 15:09:38

Mysmåndag!

2010-02-01 • 10:30:18
Idag vankas det först gympass klockan 11.00. Sticker till Tuben nu. Bröst och triceps står på schemat! Sen blire hemgång, dusch och jobbsökande en stund och sen säkert en powernap på några timmar. Sen later on bär det av mot Värmdö där det ska spelas innebandy med brorsan och hans polare.. För att sedan avsluta dagen hemma hos E i Nacka.

Frågor på det? Nej, tänkte väl det!

Indien presenterar; De stående babas

2010-02-01 • 00:00:12
"Om ni någon gång känner er trötta på jobbet eller om ni står och väntar i en kö bakom några odugliga fetknoppar som inte orkar röra sig framåt så kan ni tänka lite på De Stående Babas för att på så sätt få lite distans till ert lidande. Dessa Babas finns framför allt i Indien och där framför allt i Bombay och det är hinduer som av någon anledning som jag inte begriper har svurit en ed som går ut på att dom aldrig mer ska sitta eller ligga ner - inte ens när dom sover. Sover gör dom genom att hänga lite slött i en sele men fortfarande med tyngden på sina egna ben. Det är tydligen helt och hållet förjävligt under dom första fem åren då benen svullnar upp och fötterna blir till stora klumpar - efter det blir det dock bara ännu mer förjävligt då benen börjar smalna av för att till slut bara bestå av två pinnar med blodådror på.

Den enda anledning jag kan finna till denna galenskap är att dom oavbrutet röker Bombays bästa hasch - dag som natt - dag ut och dag in - år efter år efter år efter år efter år..."

Citat Albin Selin


Ärligt talat. Hur sjukt är inte detta?
Have fun over there Mamma!


RSS 2.0