ROOOAAAADD TRIIIIP!!!!!

2010-03-31 • 20:12:04
Ibland kan jag tycka att jag är den mest spontana, sjuka och softa människa som världen har att erbjuda! Det var snack om kryssning i morgon. Vi hade gjort event på facebook om skiten och ikväll skulle boysen boka våran hytt. Men vad händer? Jag får en snilleblixt. Jag kör en helomvändning. Här ska det inte bli någon satans kryssning inte...

HÄR SKA DET BLI ROAD TRIP!!!!!!

Jag ringer helt random till OKQ8 då farsan säger att dom brukar ha bäst priser och dealar när det kommer till biluthyrning. Och vad möts jag av? Det hade PRECIS ramlat in ett återerbud. Den ytterst vänliga killen i luren påpekar gång på gång hur glad jag ska vara av att det faktiskt finns en bil ledig.. Då det brukar vara fullbokad precis ÖVERALLT i hela Sthlm runt högtider som Påsk, Jul och Nyår.

Så vad väntade jag på? Ingenting! Jag bokade den givetvis! En sjukligt nice weekend-deal dessutom! 3 dagar till priset av 2. 950 kronor endast! Delat på 5 så blir det ju fan ingenting! typ 200 kr per skalle... Det enda som tillkommer sen är bensinkostnaden vilket heller inte kommer bli särskilt mkt då den söta lilla polon vi kör bara drar 0.7 liter i milen! Weeiiiiiihuuuu!

Och jaja, visst. Det kommer bli vråltrångt i bilen och jaja, vi får verkligen ha typ NOLL packning med oss. Men vad fan spelar det för roll egentligen? Vi ska på fucking jävla road trip! Påsken är räddad! Vi hämtar ut bilen klockan 14.00 på Fredag och ska sen ha lämnat tillbaka den klockan 14.00 på Måndag! Vågar påstå att dessa tre dygn kommer bli något utöver det vanliga! Någon som vill betta emot? :)

Bilens uppställning var från början tänkt att bli Jag, Gayen, Charlie, Putte och sedan med en oklar femteplats. Bilens femteplats-kval stod mellan Oliver, Dennis och sen även Haake... Men efter mkt om och men blir det till slut Dennis som kniper femteplatsen i denna smått magiska bil!

Preliminärt så känner jag att städerna som lockar mest i nuläget är Göteborg (Stenungssund, Uddevalla), Halmstad och Helsingborg.. Men även Linköping (Mjölby) är intressant. Vill ju komma till ställen där jag känner massvis med underbara partymänniskor! Människor jag saknar! Människor jag inte träffat på länge! Vart finns ni sötnosar? :) Sen är ju även tak över huvudet ett plus ;-) Haha!

JAG ÄR SÅ JÄVLA GLAD OCH TAGGAD!

Såå min automatiska följdfråga till er blir ju då såklart:

Vilka städer ska vi besöka och vilken dag? Hoppas verkligen på att styra upp 3 helt...wait for it...legendary nights i tre idiotsköna städer! Om någon även kan styra upp en tung kväll på Söndagen så uppskattas detta extra varmt då Söndagen är den uppenbart svåraste kvällen att få till en fet fest... Desto närmare Sthlm det är på Söndagen desto bättre också givetvis.. Då bilen måste vara inne på Bensinmacken klockan 14.00 på Söndagen!

Så kom igen nu folket! Ge mig lite förslag!?
Vart hittar jag festen och vilken dag? :)
(PS. Guldstjärna till de som hittar fet Söndagsaktivitet)

Tack?

2010-03-31 • 18:49:19
Taaaack älskare läsare. 56 kommentarer och hur många klokare blev jag efter jag läst igenom alla? Inte jättemkt va? Snarare bara ÄNNU mer beslutsångest än innan. Hmm.. Nåväl. Något jag kanske borde räknat med också å andra sidan. Känns som jag avvaktar med att ta ett beslut.. Åtminstone några dagar/veckor...

Känns som om allt verkligen beror på jobbet dock. Pratade lite mer med lillchefen idag och vi hade en fortsatt trevlig och bra dialog. Vi skulle prata vidare efter Påsk och det lät som att en del skulle bestämmas då angående hela personalen, mig själv och egentligen hela förskolan. Spännande. Jag håller er självklart uppdaterade.

Beslutsångest DELUXE!

2010-03-30 • 18:58:30
I need you now more then ever kära läsare. Jag sitter på ett dilemma utan dess like. Jag ska gå igenom det med er och ni ska få bestämma utgången av det hela. Ni kommer få tre alternativ och mellan de alternativen kommer det att få stå. NI och bara ni fäller avgörandet i denna fråga.

Jag jobbar ju på en Förskola här i närheten denna vecka. Som timvikarie arbetar jag och vanligtvis funkar de så att dom ringer och väcker mig på morgonen och säger "Heej, kan du jobba idag?" så det är jävligt svårt att planera sitt liv och sin tillvaro över huvudtaget egentligen. Men har man dock tur så får man längre vikariat som typ en vecka på samma ställe och så.. Har man ännu mer tur så kan de hända något som hände mig idag. Något jag kommer att komma till.

Det är 20 min promenad till denna förskola från min ytterdörr varje morgon. Detta är en trevlig ganska nybyggd liten förskola. Maten är suverän och personalen är trevliga. Idag kom lillchefen och pratade med mig. Hon sa att dom var nöjda med mina dagar jag haft där tidigare.. Detta var ju ändå min femte dag på den förskolan så dom har väl iaktigit mig lite. Hon sa att dom gärna såg att jag fortsatte där tills vidare.. Jag frågade självklart hur länge hon talade om? Hon sa då "Tjaaaa.. Minst en månad iaf men mera exakt kan jag inte svara på i dagsläget. Men åtminstone en månad och kanske/förmodligen längre". Minns inte de exakta orden hon använde men ungefär så här var det.

Ni som känner mig/läser min blogg regelbundet känner till min situation:

I dagsläget sitter jag alltså på ett bokat flygbiljett till Sunny Beach den 8:e Maj. Flygbiljetten på 1050 kr är bokad och betald och flyget tillsammans med ett gäng polare är spikat sedan flera veckor tillbaka. Ja, jag antar att ni redan nu ser mitt dilemma...

Detta ger oss alltså tre alternativ:

1. Jobba tills månadsskiftet April/Maj och sen sticka på den planerade road tripen och sen flyga från Oslo till Sunny Beach den 8:e Maj. Precis som planerat. Och då också tack vare min hela månads jobb i April få ut en full lön i Maj vilket ändå motsvarar typ 11-12.000 kr.. Vilket gör att jag har ett startkapital när jag lämnar Sunny Beach senare i sommar. När det än blir... För jag kommer ju aldrig gå minus där nere. Jag gick plus minus noll förra sommaren och mina förutsättningar i år för att tjäna pengar är bättre.. Så minus kommer jag inte gå där nere. Och OM jag nu skulle vilja "starta på nytt" i någon annan stad eller land i höst så har jag ändå över 10.000 kr i "sparpengar" då att göra detta... Plus en skatteåterbäring som kommer in i Juni någon gång väl? Ingen koll på vad den landade på men det borde väl vara några tusenlappar iaf... Som förra året typ :)


2. Skita i Sunny Beach. Betala Haake tusenlappen han la ut för min biljett och sen helt strunta i säsongat i sommar. Mogna till. Kamma mig. Jobba vidare på förskolan i fråga och hoppas på att detta som jag precis berättat för er här över mynnar ut i en fast anställning framöver. Söka boende i Sthlm och vara glad och tacksam över att denna möjlighet och öppning har givits till mig. Uppleva mina första Svenska sommar på länge och försöka få ordning, struktur och kontroll på mitt liv :)


3. Jobba vidare på förskolan så länge dom vill ha mig.. Och sen dra ner vid ett senare tillfälle och säsonga. Jag menar, 8:e Maj är ju verkligen i tidigaste laget. Turisterna har ju inte ens börjat anlända då liksom.. Och ja, jag kan hålla med om att det datumet känns väldigt magstarkt. Robin till exempel åker ju inte ner förrän i början av Juni... Och skulle jag då jobba hela Maj OCKSÅ (Om dom nu skulle vilja ha mig den med..) så skulle det betyda att jag får ut en full lön både i Maj och i Juni... Vilket skulle göra min ekonomi avsevärt bättre i sommar/höst.. Och en annan riktigt soft bonus är ju självklart att få flyga ner med Robin...


Det är många tankar och annat som spelar in i detta beslut ska ni veta. Och utan att överdriva är detta fan lätt ett av dom svårate besluten jag blivit tvungen att ta på år och dagar... Faktum är att taggningen inför Sunny Beach detta år är inte i närheten av tidigare år. Jag pratade med Dennis länge om det i helgen. Det är inte samma gnista.. Samma hetta. Jag förstår att folk som Haake och Sebbelito känner denna omtalade taggning, gnista och längtan eftersom dom tog ett pausår förra året.. Men jag känner inte samma sak. Och jag vet att flera andra beskrivit samma känsla.

Inför 2008 var precis ALLT så jävla nytt och spännande! Då var man sjukligt spänt, nervös och taggad! Inför 2009 skulle man börja jobba på Den Glade Viking som man hört mkt om - Vilket OCKSÅ var nytt för mig och därmed också SJUKT spännande! Men i år? Vad är nytt och spännande i år egentligen? Tjaa.. Ingenting faktiskt om jag ska vara ärlig.

Sen att varken Leo ELLER Gayen (Mina två allra bästa och äldsta vänner) ska ner och jobba i sommar är ju heller inget argument som direkt talar FÖR säsongande om man säger så...

Pallar man vara sådär trasig när man kommer hem till Sverige i höst? Om man nu åker till just Sverige då dvs.. Men vi förutsätter att jag gör det. Jag menar... Komma hem till Sthlm utan jobb eller bostad och skrumplever? Fylla 23 år nere i Sunny Beach och sedan dessutom komma hem med samvetet att man även missat både syrrans student och mammas 50årsdag? Ja, dessa grejorna sker i Maj och Juni...

Jag vet att livet där nere är det bästa och roligaste jag någonsin upplevt och förmodligen det roligaste jag någonsin kommer uppleva också... Jag förnekar det inte för fem öre. Jag står fast vid att det är ett himmelrike. En drömvärld. En äckligt beroendeframkallande granndimension..

Men ändå alltså? Är det verkligen värt det?

Nej fan. Jag kan inte. Det är för svårt för mig att besluta helt enkelt. Så ni får helt enkelt göra det åt mig! Ja, jag skojar inte. Ni tar detta beslut åt mig. Kära läsare, älskare och hatare. Vänner, bekanta, släktingar och anonyma!


Alternativ 1, 2 eller 3?

Nu vill jag höra åsikter och kommenterar från alla möjliga och omöjliga hörn! Och ge mig FAN i mig en välformad motivering i era svar också!


Road Trip? Kryssning?

2010-03-29 • 21:06:54
Planerar en eventuell road trip tillsammans med min käre vapendragare Gayen (Valentin för er) lagom till nästa helg. Dock lite frågor och issues som behöver lösas först då isf... Om detta ska bli möjligt.. Cashfrågan och bilfrågan är ju de två mest väsentliga och relevanta problem vi sitter på. Men om man kan lösa de så vore de ju riktigt fett att dra någonstans! Långhelg och allt fan ju! Man borde ju verkligen ta och utnyttja det tänkte jag... Undrar om det sker någon anmärkningsvärd monsterfest i Sverige nästa helg...?

2 frågor:

Någon som har en bil över?
Någon som har förslag på stad för denna trip?
Annan idé jag fick annars om road trippen skiter sig:
Kryssning på Torsdag kväll kanske? 23timmars Åbo-Galaxy-Kryssningen kostar ju bara 75 kr per skalle om man är 4 st i en hytt.. Och om jag förstått det rätt så är ALLA lediga på Fredag? Skolor som jobb? Jobben är stängda och kidsen har lov... Vilket borde betyda att kvällskryssningen på Torsdag kan bli jäääävligt välbesökt...?
(Slaskar upp några gamla godingar på männen i fråga)

"Johanna"...? Really? Inte Johan då? Eller kanske Johannes?

2010-03-29 • 19:51:30Lite randompictures från helgen som var.

2010-03-29 • 19:00:54Jag sitter verkligen på ett sjuuukligt flow när det kommer till tjejer just nu. Det är något out of this world alltså.. Och detta säger jag VERKLIGEN inte för att låta varken divig eller självgod. Det måste ni förstå. Men det är bara den sjuka sanningen. Sedan jag blev singel igen så har jag fått så sjukt mkt komplimanger och ragg.. I princip varenda gång jag går ut. Folk frågar om mitt nummer, addar mig på facebook och är allmänt sugna bara. Jag vet inte vad det är faktiskt men det är brutalt jävla kul såklart! Är man en riktig sucker för sånt som jag då är så betyder såna saker självklart sååå ruskigt mkt för självkänslan!  

Fyra nyanser av trasighet.

2010-03-29 • 17:49:18
De som känner mig vet att jag på många sätt är en ganska extrem människa. I många fall saknar jag fullständigt omdöme och skulle man säga att jag är rätt gränslös så skulle man inte direkt fara med osanning.

Denna helg är ett levande bevis på det. Jag väljer nog att inte skriva om helgen pga av jävligt många olika anledningar.. men för att sammanfatta det kort:

Körde hårdare än hårt från Fredag eftermiddag till Måndag Morgon.

Förlåt för uteblivet bloggande igår. Söndagen som ska vara min största och bästa bloggdag. Ber tusen gånger om ursäkt för det och ger er mitt ord på att det inte kommer ske igen.


Sommarens låt!

2010-03-27 • 15:00:30
Hahahahaha! Alltså, herregud! Här har ni låten! Texten, melodin och ja..ALLT! Hur skön är den inte? Hur fantastisk? Haha! Jag bara älskar den. Jag sökte helt random på "Bärs" på spotify och fann den! Och jag blev ännu desto gladare när jag upptäckte att den hade en video och allt! Hahaha! ENJOY ALLTSÅ!Min nya festlåt numero 1! Inge snack om de!

Gårdagen.

2010-03-27 • 10:27:14
Sånt här gör mig så otroligt frustrerad. Paniken blir så sjukt påtaglig. jag är inte arg. Jag är egentligen ingenting. Jag är mest bara uppgiven och frustrerad. Gårdagen var delvis fantastisk. Förfesten var magnifik. Beerpongs, ölspel och allmänt varm god stämning!

Jag plus 14 (!) gled senare in på Hirshen. Vi flippade totalt och körde hård. Shotsen avlöste varann och dansgolvet gick varmt. Jag och lillsyster körde särdans och folk glodde imponerat. Jag ÄLSKAR att dansa på dansgolv med mina syskon! Insåg igår att det är PRECIS lika roligt att dansa med lillsyster Nelly som det var när jag svängde mina lurviga med storsyster Niki här om året. Såg även många bekanta ansikten lite överallt och taggmode var på maximun.

En tjej som addade mig på facebook här om dagen var på klubben. Hon som addade mig för att hon tyckte jag såg bra ut och hade sett mig ute ett par ggr. Hon blev väldigt blyg när jag gick fram för att hälsa på henne.. Hon vägrade typ prata.. Men däremot så sa hon direkt efter till min polare att jag var vrålsnygg.. Och det var därför hon blev så nervös och tyst. Jaja, märklig tjej. Hur tänkte du där? Jaja..Anyways...

Helt plötsligt skickade du ett sms att jag skulle komma till Nype. Jag blev sjukt glad och började krigade som ett djur för att hitta någon som var villig att dra dit med mig. Till slut hängde Leo på. Jag lämnade kusin, syster och vänner på Bridge för att köra vidare på Nype. Vi tar taxi. Du är där. Allt är perfekt. Nästan lite för perfekt. Det var känslan. En tjej från Umeå börjar tokragga på mig. En snygg tjej. Alla dagar i veckan hade jag hånglat sönder henne och dragit hem henne. Men inte denna dag. Av respekt. För du var där.

Timmarna gick och klubben somnade. Vi drog därifrån. Något händer. Jag vet inte vad. Jag vet inte ens om du vet. Det var som att någon slog sönder en dyr vas. Det var som ett man vände uttrycket "Efter regn kommer solsken" till "Efter solsken kommer regn". Kvällen gick från succévarning till en ganska otäck känsla av panik, obehag, frustation och ångest.

Allt som var du försvann. Men det enda jag ändå ville vara att bara varna om dig. Ta hand om dig. Bädda om dig och säga att allt blir okej. Men du ville inte det. Du ville sitta på en gata, titta ner i marken och inte säga ett ord. I 45 minuter stod jag där som ett fån. Jag föreslog att jag kunde pröjsa taxi hem till dig eller till mig. Jag föreslog tom att jag kunde pröjsa din taxi hem så du kunde åka hem själv. Bara så du fick komma hem.. Och inte sitta helt ensam på en vilsen gata mitt i stan under löninghelg. Inte bra för en ensam söt tjej i Sthlm under våldtäktstider...

Men du vägrade. Du gick inte att kommunicera med. Jag blev frustrerad. Jag blev ledsen. Jag gick. Det kändes som jag slängde bort hela min kväll. Missförstå mig rätt.. Det fanns inget jag hellre ville än att träffa dig. Men att det skulle bli såhär. Att du skulle bli såhär. Det var inget preliminärt mål jag hade med kvällen i sig.

Jag fattar verkligen inte. Jag förstår inte. Vad hände egentligen? Snygg-dag. Flow-dag. Full som en jude och taggad som ett svin. Jag HATAR ovärdiga avslutningar på sjukt värdiga kvällar. Det drar ner helhetsbetyget så äckligt avsevärt. Fan också!

Jag är inte ens speciellt bakis idag. Inte speciellt paj alls. Jag är mest sänkt.

Revansch ikväll.


Nu kööööööööööör vi!

2010-03-26 • 15:15:14
MEN HEEEEEELG!!! Är det skönt eller? Ja jo, lagom va?! Helgplanerna är spikade! Idag är det först förfest hos Li.. Sen antingen Bridge eller Nype! Gänget består av mig, mina vanliga vänner samt min blodsliga 18årsliga som jag berättade om i ett tidigare blogginlägg :) Sen avslutas kvällen självklart med efterföljande efterfest hos Li...

Sen i morgon vankas det hemmafest hos Li. Så det blir verkligen en helhelg hos Li i Telefonplan med andra ord! Satan vad jag är taggad. Det brinner i händerna och fötterna asså! Vill bara flippa!

Slaska mig en kall bärs, ett dansgolv och lite music så köööör vi! Jag ska lattja sönder i helgen!

Så jävla nice att dessutom i princip ALLA dom skönaste hänger på ikväll också! Vi kommer bli värsta monstergänget... Både idag och i morgon!

Inte inte inte inte helt osynd med andra ord! :)

AAAAAAAAAAAALLLLLLLLL IIIIIIIIIIIINNNN!Bild från utgång för 6 dagar sen...

Nu har jag tänkt på en sak igen...

2010-03-25 • 23:40:49
Kan man be någon på tuben/bussen att sänka sin iPod? Alltså sänka volymen på sin Mp3-spelare? Får man göra så? Är det normalt? Jag har nämligen råkat ut för det en gång på T-banan. En mamma i 40årsålder knackade på min axel och bad mig sänka min volym. Är inte det sjukt? Eller är det så det funkar?

Någon annan som har någon erfarenhet från någon liknande situation?

From me to you.

2010-03-25 • 23:36:01
Kan alla prettofyllda snustorra översvenska stentråkiga genomgoda moralkåta mammawannabes sluta läsa min blogg nu, tack?

Jag är kanske elak. Ibland. Absolut. Men det är den jag är liksom. Och det är inget jag planerar att göra någonting åt just nu. Inga radikala personlighetsförändringar på G liksom. OCH OM NI INTE GILLAR DET SÅ SLUTA TITTA IN HÄR! DETTA ÄR MIN BLOGG OCH JAG SKRIVER VAD FAN JAG VILL HÄR.

Jävla idioter. Sluta grina. Blir så satans trött alltså.

Jag vet inte jag...

2010-03-25 • 22:35:01
Detta skriver jag VERKLIGEN inte för att hänga ut någon... Och om personen själv nu i fråga skulle se detta och ta illa upp så menar jag verkligen inget illa. Och ber då självklart om ursäkt! Men ärligt talat nu... Får man döpa om sig själv till "Lillsöten" på facebook? Borde de inte finnas någon svensk lag eller nå liknande mot det?Like magic.

2010-03-25 • 22:29:27
Hade du velat att jag skulle vara med bara dig, så hade jag lätt varit det.

Torsdag.

2010-03-25 • 21:53:32
Shit vilka sjuka sköna jävlar ni är alltså. Mina älskade läsare. Kungliga svar på föregående inläggs fråga. Ni är ju fan bäst. Inte konstigt att ni bäst dock.. Jag skriver ju världens bästa blogg så. Något annat än världens bästa läsare kan man ju inte ha :)

Förlåt för uteblivet bloggande idag. Det har varit fullt håll igång all day long idag.

  • Jobbade först.
  • Sen tittade jag förbi pappas debut som Kantor på mässan på Allhelgonakyrkan. Han var duktig och jag blev lite stolt!
  • Sen blev det solariumbesök med efterföljande gymbesök.

Nu kom jag precis hem till min enkla boning hos far min. Det vankas Fullkornspaghetti, Lammkorv och färskpressad juice.

Dom sa förresten på förskolan idag att dom var väldigt nöjda med mina dagar där so far.. Så dom ville även att jag kör Mån, Tis och Onsdag där nästa vecka också. Sweet.

Give it to me!

2010-03-24 • 22:27:11
På senare tid har jag väldigt ofta avslutat mina bloggdagar med att ställa en fråga. Jag märkte det idag när jag ögnade igenom min blogg. Då funderade jag på varför jag gör detta?! Då kom jag fram till följande slutsats: Jag gillar nämligen så mkt att vakna upp dagen därpå med massa spännande kommentarer att läsa! Så detta kommer jag nog fortsätta med... Inte varje dag självklart.. Men iaf ganska ofta :) Sen att det blivit mkt sexfrågor på senaste tiden är nog mera utav en slump... Eller så går jag väl bara igenom en kåtfas såhär direkt när man kommit in i singellivet igen, vad vet jag...? :)

Anywho.. När vi ändå är inne på ämnet sex så tycker jag att vi lika gärna fortsätter där! Kvällens fråga eller begäran rättare sagt är är följande:

Jag vill att alla läsare som orkar skriver ner alla de sjukaste ställen och sammanhang ni har haft sex i? Brainstorma ba! Kööör! Jag vill veta allt! Vem vinner? Vem kan bräcka vem? Vem av er är sjukast? Jag hoppas på riktigt kul och underhållande läsning bland kommentarerna i morgon när jag kommer hem från jobbet :) Men självklart ska yours truly själv slänga första stenen :)

Mina värsta ställen? Tjaaa... Det är nog inte så sjuka som ni säkert kanske tror.. Eftersom ni säkert tar mig för en persvers gränslös sexgalning.. Men några roliga har jag väl.. Så som ett Garage, Balkong, Bastu, Bil, Pool, Trappuppgång, Toaletten på nattklubben Cattelin (Klubben hette visserligen "Huset" back then).. Vad mer? Jag har blivit avrunkad och avsugen på en bio en gång men ALDRIG haft sex.. Och jag skulle ljuga om jag sa att jag inte var lite bitter över detta. Det är en grej jag definitivt vill ha någon gång!

What about you guys?

Panikångest!

2010-03-24 • 21:38:02
Panik. Ångest. Oro. Rädsla. Skräck. It´s all coming over me again.

Det finns INGET värre än när pappa pratar seriöst med mig. Han har så mkt rutin. Så mkt livserfarenhet. Så mkt visdom i sig. Allt han sett, gjort och varit med om. Han pratade precis med mig. Han frågade mig om framtiden. Om hösten. Vad mina planer var... Han nämnde till och med orden "Jag är lite orolig för dig". Han säger aldrig det. Jag blev fylld av panik. Fylld av vemod. Han har ju rätt. Vad fan är min plan för hösten egentligen? Kanske borde jag bara stanna i Sverige och lägga allt krut på att styra upp en lya och ett fast jobb? Men och andra sidan, jag har ju försökt skaffa ett fast jobb i flera månader nu utan lycka.. Vad är det som säger att jag skulle få de inom närmsta tiden?

Jag vet inte jag. Det gör bara så jävla ont. Självklart är han less på mig. Självklart är han less på att ha en 22årig son som bor gratis hemma. Självklart blir han orolig när han ser sig själv i mig ibland. Självklart vill han ju bara mitt bästa. Jag får visserligen en lön i morgon men den är fan inte stor. Jag jobbade inte många pass i Februari... Så vi snackar minislanten i morgon. Det är denna månad jag jobbat mkt så pengarna kommer jag få i April först.. Och jag sitter på en sjuhelsickes massa utgifter som mer eller mindre MÅSTE betalas denna månad... Kompis, det går inte bra nu. Det kan man ju inte direkt påstå.

Hösten liksom. HÖSTEN. Panik, någon? Jag vet att min personlighet inte matchar detta. Jag ska ju vara en livsnjutare som lever i nuet. Stoppa huvet i sanden och ta livet med en klackspark. That´s me. Men jag kan inte låta bli att oroa mig. Jag kan inte låta bli att få lite panik.

Vad ska jag göra i höst? Vart ska jag vara? Med vem? Jobb? Boende? Shit shit shit alltså...

Livscoach sökes.

Snygg släkt!

2010-03-24 • 12:42:06
Min lilla söta skånska kusin kommer till Sthlm i helgen. Många av mina polare har antydit eller hintat om att dom vill ligga med henne. Jag vill inte ligga med henne. Det vore ju bara konstigt liksom. Anyways.. Jag har lovat att ta ut henne och hennes medföljande kompis. Lillsyrran och hennes partypolare ska också med. Så det blir alltså jag och 4 stycken söta tjejer födda 1991... Jag funderar på att klä upp mig i en färgglad kostym och leka Hugh Hefner. Två brudar under var arm ba! Tjena :)

Slaskar upp en bild på min kusin:
Och på min syster:Efterlysning!

2010-03-23 • 22:26:17
På inlägget jag skrev om komplimanger här om dagen så fick jag två kommentarer som såg ut såhär:Nu undrar jag.. Antingen träffar jag/pratar jag med jääääääääääääävligt mkt olika tjejer överallt hela tiden eller så är jag bara helt dum i huvudet.. För jag vet inte vilka dessa tjejer är. Jag känner inte igen vad dom säger... No offense, verkligen alltså! Men kan ni ge en kortare förklaring till era kommentarer?

När sa ni allt detta till mig? Var det IRL? Känner vi varann? Var jag full? Vad svarade jag bokstavligt talat? Info, tack!

Jag ber verkligen tusen gånger om ursäkt om jag agerat respektlöst, omoget, korkat eller ja...allämt nemo-aktigt emot er.. För det verkar som om ni verkligen sagt snälla saker till mig. Usch. Hatar verkligen denna egenskap hos mig....

End of an era...

2010-03-23 • 22:12:33
Senaste dagarna så har det börjat ryka och lukta bränt från min dator då och då.. På riktigt alltså. Detta kan ju knappast vara något bra. Det känns verkligen som att min bärbara dator sjunger på sista versen nu. Jag bara väntar på att den ska SMÄLLA till, smattra lite och sen dö helt.. Suck. Snyft.

Håll ut älskade dator. Du har ju varit med så länge! Gått genom eld och vatten med mig! Dö inte nu! Inte innan Sunny Beach! Jag vill VERKLIGEN ha datortillgång där nere ju! Fuuuuuck!

Frustration!

2010-03-23 • 20:55:08
Jag har känt mig krasslig nu i ungefär 10 dagar. Jag känner mig allmänt ganska svag och hängig liksom... Det är ingen fara med mig sådär men jag orkar typ nästan ingenting. Jag är trött nästan hela tiden och hostar en del.. För att inte tala om mornarna. SATAN vad trött jag är då! Jag hostar dessutom gul/grönt släm lite grann ibland.. Ja, jag vet. Fräsht. Vill ni ligga med mig nu? Tänkte väl det.

Anyways... Vad jag ville komma till var hur detta går ut över gymmandet. Jävlar vad man märker skillnad alltså. Man orkar fan ingenting på gymmet när man är "krasslig". Kanske är det dumt att ens träna när jag mår såhär men det skiter jag faktiskt i.. Jag vill fortsätta gå ner i vikt så jag är snygg och smärt till sommaren så jag har ingen tid för att vila... Men det är dock jävligt tråkigt och frustrerande att inte alls orka lika mkt som för typ 2 veckor sen... =/

Utmanad!

2010-03-23 • 16:38:01
Jag fick en sån här dunderfjantig (No offense Amanda) utmaning av just söta Amanda... Utmaningen går ut på att man ska avslöja 4 saker om sig själv. Se HÄR! Och jag tänkte faktiskt anta den här utmaning! Ett stort "woooow" susar genom publiken... Inte sant? Nåväl... Here we go:

  • Fram tills jag var typ 15 år så trodde jag att de officiella riktiga ordet för vagina var pippi. Ja, det är helt sant detta.. Och jag är nästintill säker på att detta fenomen även gäller för några av mina syskon... Eftersom mamma konstant under hela våran uppväxt refererat till de fiktionella ordet "pippi" när hon pratade om tjejens underliv. Men och andra sidan, vem kan klandra henne såhär i efterhand? Det finns ju fan inget logiskt barnord för fitta. Tjejerna har inget ord som snopp. Snopp. Det perfekta så enkla ordet som alla använder. Det finns inget kvinnligt motsvarighetsord. Det vet väl jag om någon som jobbat på förskola de senaste året... För på förskolan är det sagt att man ska använda ordet "Snippa".. Men hallå? Ska SNIPPA föreställa motsvarigheten till pojkarnas ord snopp? Nej tack, det köper jag bara inte.
  • Fram tills jag var typ 15 år levde jag dessutom i tron om att det var fullt normalt att dricka öl när man körde bil. Det är helt sant. Jag menar, vilken farsa pimplar inte i sig 3-4 starka medans han kör hem från fotbollsträningen med sina kids (utan bälte) i baksätet?
  • Jag är född hemma. Samma gäller för mina två yngre syskon. Min mamma är ganska speciell kan man säga. Hon är väldigt mkt för det naturella. Det naturliga. Det ekologiska. Tex så kör hon lågenergilampor i sitt badrum vilket gör att det tar ungefär 30 sekunder för lamporna att tändas.. Sen så är hon dessutom kär i saker som linser, kropphår och tygbindor. Ja, för min mamma är saker som tamponger, silikon, raka kroppshåret och abort tabu så det står härliga till. Sånt finns liksom inte. Det går bort. Naturligt och äkta ska det vara!
  • 1996 var jag, Johan, Viktor och Olle med i Småstjärnorna tillsammans. Vi uppträdde som Beatles och kom 3:a i vårt program...(Ja, sist). 1.7 miljoner såg avsnittet i fråga och jag lyckades med konststycket att tappa peruken i sändning.. Precis i slutet av vårt nummer.. Vilket gjorde mig till rikdkändis på en sekund.. På riktigt faktiskt.. Iaf bland alla människor mellan 10-15 år. Synd bara att själv bara var typ 9 år och inte riktigt kunde utnyttja detta kändisskap.. I form av typ groupies, vip-behandling på schtekiga nattklubbar eller nå sånt :)

Jag utmanar Haake, Emil, Leo och Ida Nilsson!

Dagens fundering.

2010-03-22 • 22:26:08

Finns det egentligen något sätt för SL:s spärrvakter och busschauffer att genomskåda fejkade SMS-biljetter?


Alltså.. Som jag gjorde idag. Alltså man lägger in "SL-numret" som kontakt med sitt eget nummer i telefonboken. Sen messar man bara sig själv allt det där som står fast ändrar datum och tiden förstås... Då finns det fan inget dom kan klaga på? Visst, en kontrollant kanske.. Men chaufförer och spärrvakter? Nej, det finns fan inget tror jag.. Sjukt alltså. Det där kontrollnumret på sms:et man får tillbaka är nog det enda som kan avslöja en. Men inte en chans i världen att vanliga spärrvakter och busschaffisar orkar/kan kolla sånt.. Så enda risken att åka fast är alltså en kontrollant? Vilket gör det hela till en jävligt bra och billig lösning :) För hur ofta springer man in i kontrollanter? 3 ggr under hela min livstid typ :)

Invändningar på det? Eller har jag fel? Kan man åka fast på något sätt? Li säger nu att dom en gång bad om hennes kontrollnummer och sen ringde dom upp någon säkerhetscentral för att dubbelkolla att hon verkligen messat efter en biljett. Men det kan ju fan inte hända ofta precis heller? Ingen aning jag har pratat med har råkat ut för det liksom... Plus att det är fan ett brott mot mänskliga integriteten! Dom kan ju inte gå runt och misstänka alla liksom...


Nej fan, i would like to say that i think i cracked the code. Jag har "kommit på" den ultimata vägen att resa gratis med SL:s kommunaltrafik. Nobelpriset till mig tack.

En mardröm och en komplimang.

2010-03-22 • 17:01:28
Fy fan vad jag mådde kasst i natt. Det var helt sjukt. Det var verkligen något out of this world. Jag förstod inte varför heller.. Jag menar, visst.. Det var Söndagkväll och så. Men detta var ingen vanlig Söndagsångest. Jag har inte ens en särskilt hård helg bakom mig. Snarare ovanligt lugn. Jag var helt förstörd i natt. Jag var inte trött för fem öre men gick ändå och la mig vid 12 eftersom jag skulle jobba idag.. Och jag låg bara och stirrade i taket och timmarna gick. Jag tror jag somnade runt klockan 3 ungefär.. I tre timmar låg jag bara där och gjorde exakt ingenting. Jag tänkte på så mkt saker.. Men idag minns jag inte någonting av de jag tänkte på. Så jävla sjukt. Jag bara låg och mådde uppriktigt sagt piss. Jag kände mig svag, ynklig och var bara så jävla ledsen. Det är så jävla konstigt att prata om för nu idag så är det helt lugnt med mig. Det var bara precis igår kväll. I natt. Och det är verkligen ologiskt då jag ändå mår relativt okej just nu. Förhållandevis bra liksom. Jag har fått en del jobb på senaste tiden plus att livet i övrigt funkar rätt okej just nu.. Så gårdagkvällen kom verkligen som en rejäl käftsmäll. Glad att den är över dock.. Nätter som i natt vill jag inte uppleva igen. Fy fan.

Ska vi prata om något roligare istället? Det tycker jag nog. En tjej addade mig på facebook igår.. Och i vanlig ordning så frågade jag vem hon var, vad hon ville mig och lite sånt innan jag nu eventuellt skulle acceptera... Man vill ju checka av liksom.. Ännu desto mer angeläget blir dessa rutinfrågor när man dessutom inte har några gemensamma vänner heller. Då svarar tjejen att hon sett mig ute ett par gånger och letat upp mig på facebook. Jag frågade varför och hon svarade "måste väl varit ditt utseende antar jag :$".. Och ni som känner mig vet ju ungefär hur jag funkar här. Ni som vet hur jag funkar vet också att det är sånt här som jag brinner för. Som jag typ lever för. Komplimanger. Hyllningar. Det spelar ingen roll om det är en tjej som tycker jag är snygg, en förälder som tycker jag är duktig på mitt jobb eller en lagkompis som tycker att jag gjorde ett snyggt mål. Positiv kritik är som en evighetsorgasm för mig. Det betyder så äckligt mkt för en bekräftelsekåt stackare som jag. Och detta händer ändå då och då... Att folk addar mig såhär. Att dom sett mig ute och sånt. Då undrar man... Varför går dom inte fram på krogen istället? Det är ju bara lilla jag! Fattar dom att jag skulle dött av nöjdhet om jag fick en sån komplimang IRL på krogen? Nej, förmodligen fattar dom inte det eftersom dom inte känner mig... Men ja, förhoppningsvis vågar Sveriges tjejer liiiite mer nu i framtiden! :) My advice to you girls of Sweden!


Nu: Innebandy på Värmdö!
Senare: Boston Tea Party - Bästa TV-programmet there is!


Smell ya later

Tjejer och onani!

2010-03-22 • 00:00:07
En sak jag egentligen ALLTID undrat över.. Tjejer och onani. Vad fan är grejen egentligen?! Alla vet ju att killar onanerar.. Det säger ju sig självt! Men med tjejer ere tydligen annorlunda.. Det är kluvet tydligen! Många tjejer onanerar inte.. Men många gör det också. Eller hur är det egentligen? Någon insatt tjej som kan svara? Som kan komma med lite inside info? Onanerar majoriteten av tjejer eller gör dom det inte? Och om ni nu tänker svara "Alla tjejer onanerar, men vissa vågar inte säga det och stå för det"... Vad fan är då grejen med det? Man tkr ju att alla borde kunna stå för det om det är så naturligt.. Och jag vet liksom svinnära tjejkompisar till mig som säger att dom inte onanerar... Varför skulle inte dom kunna stå för det liksom? Jävligt märkligt hela grejen bara...

Ni får gärna svara anonymt om ni vill! :)
Många svar är viktigare än signerade svar! :)

Är Jacob Eklund Sveriges sämsta skådis? Eller iaf Sveriges mest irriterande...?

2010-03-21 • 23:59:38

Söndag kväll...

2010-03-21 • 23:13:03
Börjar självklart med att be om ursäkt för uteblivet bloggande idag! Inte okej med en såhär inaktiv Söndag då Söndgar vanligtvis är min mest aktiva och bästa bloggdag! SORRY! Men det blev helt enkelt såhär.. Jag och Charlie fastnade hemma hos Li hela dagen. Vi har bara suttit i hennes soffa i koma och gjort exakt ingenting. Ätit chips, läsk och kollat tv. Så jävla skönt.. Men trist att det ska gå ut över bloggen ;) Precis hemkommen nu iaf. Nu ska jag bara se Fotbollskanalen Europa och sen blir det sängdags. Måste ju se om Zlatan gjort bort sig igen :)

Gårdagen var soft. Jag, Charlie, Putte, Oliver, Sara och Li gick ut. Vi drack mängder med sprit hos Li för att sedan göra stan osäker... Väl på plats på krogen var man kung från start. Jag hade skön swagger och flowet var på topp... Så jag gjorde min grej totalt... Men sen när fyllan började avta och jag stod där med 0 kronor på kontot så blev de helt plötsligt jävligt svårt att både ragga babes och ha skoj.. Så vi drog hem till Li och söp vidare där istället :)

Veckan som kommer innefattar Jobb och gym. Bara. Jag jobbar hela kommande veckan på en förskola här i närheten.. Sista förskolan av dom 5 som jag står uppskriven som timvikarie för. Så det blir spännande att se och lära känna ännu en ny förskola i morgon.. Efter denna så har jag jobbat de samtliga 5 dagisen här i närheten... Så dagarna denna vecka kommer med andra ord bli sjukt enformiga framöver.

Jobb - Gym. Varje dag Måndag till Fredag. Enformigt? Ja. Kul? Ja, faktiskt.

Min Fredagkväll.

2010-03-20 • 20:15:33
Jag klarade inte av bara sitta hemma igår ikväll och inte göra nånting. Någon som är förvånad? Nej, just det.

Det blev istället en jävligt märklig kväll igår. Allt var väldigt o-organiserat, spontant och väldigt luddigt. Från början blev de bara krök hemma hos Li. Jag hade lurat med mig blogg-Emil dit så där satt vi och pimpade loss med 6 brudar omkring oss. Ja, vi vågade visa oss tillsammans. Jag vet att det inte hör till vanligheterna då det oftast bara blir en jävla massa gråtande småtjejer och hysteri.. Men vi valde att igår göra ett undantag och visade oss därmed tillsammans officiellt. Sen helt plötsligt från ingenstans dök det upp 5 st young dudes och vår värld rasade samman.. Stämningen dog. "Festen" delades då upp i ett yngre och ett äldre läger.

De läger som hade åldern inne för att gå på krogen bestämde sig då vid halv 2-rycket för att gå ut.. Ja, snacka om att bestämma sig i elfte timmen. Vi drog iaf mot staden... Då fick jag ett oväntat samtal av Gayen som sa att han hade tagit sig till stan. Han fick ett plötsligt festsug så vi mötte upp honom på plattan kl 02.00 typ.. Där vi även mötte upp A och hennes polare.

Vi drog då till Magenta i hoppet och tron om att stället stänger 4 eller 5... Vi går in på stället och taggar till. Sara och hennes polare shottar, jag och Emil börjar göra dangolvet osäkert och alla förutsättningar finns för en grym natt! Men då säger någon att stället stänger 3... Vilket gjorde att vi fick 20 minuter inne på detta ställe. Härligt, inte sant?! Njaa.. Riktigt frustrerande och tråkigt faktiskt.

Vi drog då istället tillbaka till festen hos Li. Väl på plats där somnade jag rätt omgående medans övriga partysällskap höll igång hela natten. Vad dom gjorde har jag ingen aning om... Förmodligen pratade dom om konfirmationsläger och könshår.. Eller något annat som intresserar dagens småkillar :)

Först NU kom jag hem från Li. Vi har fan sovit hela dagen där. Jag, Gayen, Li och Citty har legat som små hundvalpar all day och bara myst. Nu har även kvällens sms börjat ramla in... Det hetsas om utgång till höger och vänster. Och om sanningen ska fram så mår jag fan så mkt bättre idag än vad jag gjorde igår.. Fan så mkt mer taggad liksom.

Så ja, ikväll finner ni nog Pappa Nemo återigen ute i Sthlms nattliv :)

Young Money!

2010-03-19 • 20:45:58
Inte för att vara tjatig eller så... Men SATAN i helvette vad Young Money´s skiva är bra. Lil Waynes crew är verkligen klasser bättre än alla andra rappares crew. D12? G-Unit? Vilka fan är det?! Släng er i väggen. Detta är så fruktansvärt jävla bra så att man inte fattar någonting! Ni som gillar Hiphop.. Ja, det är fan er PLIKT att ladda ner skiten. Och det är inte 1-2 spår som är fantastiska utan liksom typ HELA plattan! Steady Mobbin, She is gone, New Shit, Gooder, BedRock mfl mfl mfl... Det är sick!

Ni finner det HÄR!

HELG NU IGEN?!

2010-03-19 • 18:46:49
Jag har exakt inga noll zero nada planer för denna helg. Först tänkte jag börja med radioprogrammet denna helg men Alex kunde inte så vi har skjutit fram det till nästa helg. Fast nu är det dock också spikat. Nästa helg på Fredagen och Lördagen ska vi börja producera på allvar! Så det är ju skönt att vi har bestämt det nu :)

Men denna helg då? Ja, precis. Ingenting finns ju att göra. Helgen innan löning.. Alla är panka, tråkiga, otaggade och lama. Det är grått ute. Inte ens solen har förmått sig att skina idag. Vad ska man göra? HALLÅ!? Vad fan ska man göra denna jäval helg? Ge mig en plan god dammit! Jag blir så extremt smärtfullt jävla kuk-rastlös när jag bara sitter och inte gör nånting på helg. Det är precis sånt här jag inte klarar av!

Plus att jag känner mig typ lite sjuk. Har gjort det hela veckan. Känner mig typ lite svag, hängig och lite småsjuk... Så jag borde verkligen verkligen VERKLIGEN bara stanna hemma och göra exakt ingenting. Precis det jag är så jääävla bra på... Not :)

Well well, time will tell...

En helt ovanlig vanlig kväll.

2010-03-19 • 13:03:43
Jag träffade en tjej på krogen för någon månad sen. Vi surrade lite casual där men inget mer... Hon var glad, trevlig och såg väldigt bra ut. Men det blev inge mer än bara lite allmänt prat på krogen. Sen fann jag henne på facebook för en tid sedan. Ja, alltså jag letade inte.. Mera nästan utav en slump kan man säga. Jag addade henne och vi började maila lite. Efter det har vi sms:at lite och snackat om att ses någon dag över en film eller så. Igår kom den dagen. Jag var faktiskt nervös. Som jag nämnt tidigare så träffar jag i princip aldrig tjejer när jag är nykter. Och om jag gör det så handlar det om goda tjejkompis liksom. Tjejer som jag verkligen känner sen lång till tillbaka. Jag gör ALDRIG något i den här stilen....

Hon kom iaf hem till mig. Vi började prata om allt mellan himmel och jord. Det var inte svårt någonstans. Allt flöt på. Det var liksom aldrig några obekväma tystnader. Vi gick igenom bådas respektive liv och uppväxter.. Det var intressant. Hon var 91:a men i snacket kändes hon mkt äldre. Jag hade slagit vad med mig själv på förhand om att jag skulle irritera mig på småsaker hos henne. Jag skulle tycka hon va korkad och omogen. Ungefär som man alltid tycker med yngre tjejer... Men sånt som man dock ser mellan fingrarna på när man träffar dessa tjejer på krogen. Då ser man inte deras insida. Då ser man bara deras utsidan. Men denna tjej överraskade mig iaf positivt. Hon hade en insida. Hon hade en mognad och ett intellekt som skillde sig från den vanliga young hoen. Det var spännande.

Sen hade vi sex. Vi hade nyktert sex. Hon var grym. Jag var grym. VI var grymma. Det var häftigt. Vi pratade även ganska länge efteråt om själva grejen.. Hon hade inte läst mitt blogginlägg om det men hon var väl medveten om att killar lätt tror att tjejer blir kära i dom. Att killar generellt sett inte tror att tjejer kan hålla en nykter känslolös KK-relation på samma nivå som killar. Hon var nästan lite irriterad över detta faktum då hon verkade rätt bombsäker på att hon väääldigt sällan får onödiga känslor för killar hon har sex med. Varför ska killar ha så höga tankar om sig själva? Fattar dom inte att tjejer också vara lika kåta och känslolösa? Och alla vet att sex är tusen gånger bättre nykter, varför tänker inte folk oftare på det? Detta var ord som klingande som vacker musik i mina öron. Hon bakade en ljuvlig välsmakade sockerkaka för min öron. Halleluljah!

Jag tänkte sedan länge på allt... När jag låg där i sängen...hela situationen...och sen insåg jag att, ja, detta var fan första gången jag hade nyktert sex med någon som INTE var min flickvän på många många år... För att inte säga någonsin typ. En lärorik och spännande kväll minst sagt.


I samma veva passade jag även på att gå med i denna grupp:
Beslutsångest!

2010-03-18 • 19:51:42
Tungpiercing nu lagom till sommaren! Lagom till Sunny Beach! Bra eller anus? Jag sitter på en svår beslutsångest! Jag gillar det. Har som sagt haft det två gånger förr och diggade det skarpt... Fråga mig inte varför jag tog ur piercingen dessa två gånger då jag inte ens minns varför.. Och argumenten om att det är svårare att få jobb och bli tagen seriöst i samhället med en tungpiercing spelar ju mindre roll nu.. Då jag bara tänker ha piercingen i Sunny Beach om jag nu gör det! Såå..Vad säger ni? En gång för alla...

Bra eller anus?
Hit eller shit?
Hissa eller dissa?
Ja eller nej?

Förlåt för uteblivet bloggande idag...

2010-03-18 • 19:02:21
...Men jag fick visst jobb idag. Dom ringde i morse. Så dagsschemat har sett ut som följer:


08.30 - 16.30: Jobb

17.00: Gym med Gayen


Nu?

Filmkväll med en söt tjej! Jag är typ nervös... Inte ofta jag bara "träffar" någon tjej som jag knappt känner såhär nykter på en vardag. Jaja, det går säkert bra :)


The Nemo Show?

2010-03-17 • 20:58:02

Jag vill göra ett radioprogram! Jag SKA göra ett radioprogram! Detta har varit min dröm så länge nu... Och folk har alltid sagt att jag skulle passa så bra som radiopratare med min snabba och rappa röst och hjärna! Varför har jag aldrig tagit tag i det liksom? Alex väckte upp mig igår. Han fick mig att inse. Man ska förverkliga sina drömmar. Varför inte liksom? Jag ska fan försöka förverkligen min dröm! På riktigt! Inom en snar framtid! Vad ska den heta? Det finns lite alternativ på kartan:

The Nemo Show
Förkväll med Nemo
En timme med Nemo

Vad tycker ni? Har ni några andra idéer på namn?
Alla förslag är välkomna! Brainstorma gärna!


Showen ska vara på en timme. En timme kommer släppas i veckan. Typ klockan 19.00 varje Torsdag kan avsnitten släppas! :) Den kommer släppas på bloggen, på facebook och på Youtube. Det ska vara olika teman varje gång. Olika ämnen. Sen självklart olika gäster som relaterar till ämnet på något sätt.

När man ska redigera sen så kan man lägga till bilder och text osv så att man förstår det jag pratar om bättre
som när filip å fredrik i början av 100höjdare/high chaparall ska introducera en kändis. Introducera en kändis med roliga bilder som hjälp!

Sen har man såklart kommentarsfunktion där lyssnarna hjälper till, vilket resulterar i att jag kanske får komma tillbaka till ämnet en annan gång eller komma på nya ämnen osv :)

Veckans ämnen kommer egentligen baseras på vad jag känner för människor och vad som är aktuellt. Jag kommer försöka få med intressanta och roliga gäster. Om jag tex har ett program som handlar om droger, alkohol och hur man tar sig ur det.. Ja, då kanske jag bjuder in min egen pappa som gäst! Ja, ni förstår vinken!

Men själva grejen är att allt ska bli väldigt oblygt och öppet. Självklart inte extremt men ändå väldigt avslappnat och ocensurerat. Som att om man kanske har något avsnitt som handlar om fest och att ragga på krogen... Ja, då kanske jag sitter och knäcker en öl under sändning.

Avsnitten ska skilja sig väldigt från varann. Det är det som är vitsen med det hela. Omväxlingen. Ett avsnitt kan vara totalt oseriöst och blajjigt medans nästa är stenseriöst och faktiskt berör folk på riktigt.

Det bästa är att Alex har allt det tekniska som behövs. Och han KAN hantera det då han pluggat sån skit! Så jävla chill att han har all utrustning och såna grejor. Så vi kan sätta igång direkt! Sen får självklart Gayen vara med på ett hörn som manusförfattare.. Då han ofta är väldigt insatt i vad som är aktuellt i dagens samhälle.

Och självklart ska vi bara spela Alex musik i programmet! Det säger väl sig självt. Alex får även stå för programmets jingel! :)


Har ni några idéer och förslag angående det hela så är det bara att brainstorma?! Alla tips, råd och all hjälp uppskattas!

 


Framtida banner månne? ;-)


Jonas Åkerlund presenterar: Lady Gaga & Beyonce - Telephone

2010-03-17 • 20:34:30


Mäktig video. Okej låt.

Roadtrip 30:e April - 7:e Maj.

2010-03-17 • 19:23:27
Den 30:e April lämnar jag Stockholm och mitt vanliga liv. Då börjar "förfesten" inför Sunny Beach. Då kör vi roadtrip! Jag, Haake och Charlie ska göra kung och fosterland! Eller ja, nu tog jag kanske i.. Men vi ska iaf göra Västkusten. För att citera Martin; "Vi startar nog i Göteborg för röra oss sakta nedåt mot Falkenberg, Halmstad, Ängelholm, Helsingborg, Malmö, Lund, K-stad för att sen ta bussen från Helsingborg till Oslo."

Flyget går från Oslo Flygplats den 8:e Maj klockan 15.35 så vi har cirka en vecka på oss att besöka de västmänniskor vi vill besöka. Så om ni känner att ni vill ha ett spontant tillfälligt besök av tre trasiga glada säsongare nåt dygn eller så... Säg bara till isf så gör vi ett stop i just DIN stad. Vi är inte svåra! Vi är inte omöjliga! Finns det hjärterum så finns det sjärterum! Finns det öl och sovplats så finns vi där :)Snyggaste bilden jag kunde hitta på oss :) Njaaaaaa!

Svar på tal - Enjoy!

2010-03-16 • 21:34:41
Fråga: Trivs du med de rykte du har, som du rätt duktigt själv skapat? Har du aldrig funderingar på att faktiskt skippa ditt enormt omogna beteende och för en gång skull bete dig som 22-23?

Svar: Jo, självklart har jag funderat på det och jag funderar fortfarande på det dagligen. Sedan så inser jag att jag gör precis det jag tycker är roligast. Jag kanske inte är världens mest lyckade människa eller mogen och så... Men jag har roligt i mitt liv och det tycker jag är viktigast. Jag lever för dagen och har inte bråttom att växa upp. Vem är det som bestämt att man måste vara på ett sätt? Jag är 22 år och i mina öron är det fortfarande de åren som man ska ha som roligast. Om det gör mig till en omogen pinsamt fjant... Så fine! Mitt rykte har jag lärt mig att leva med så det är inget som stör mig längre.. Det störde mig grymt mycket i mina yngre år men nu när jag aldrig är på Värmdö längre (där det är som värst) så stör det mig inte alls längre. De människor som jag tycker om och de människor som jag BRYR mig om vad de tycker om mig - Deras åsikt bryr jag mig om! Och det räcker för mig :)


Fråga: Tror du att du kommer hitta DEN kvinnan, som du vill ha för resten av ditt liv? Och när du väl gör de, tror du att hon kommer acceptera att du knullat över 100 brudar innan henne? Finns det tjejer som är bekväma me sånt tror du?

Svar: Ja, jag tror att jag kommer hitta the one. Och när jag gör det så tror jag inte hon kommer bry sig om att jag legat med över 100 stycken. Mina tidigare flickvänner har inte brytt sig om mitt magic number. Varför? För att dom varit förälskade i mig och då tänker man inte på sånt. Kärleken är blind! Och om jag nu inte hittar min the one så kommer jag ändå vilja gifta mig och ha många barn. Det är en stor dröm för mig. Jag har alltid velat ha många barn relativt ung... Så om jag inte hittar min livs kärlek så tänker jag skaffa många barn med någon god vän/ett gammalt ragg som letar samma lösning som jag. Ja, tro mig.. Såna tjejer finns faktiskt.


Fråga: Vilka bloggar följer du? Vad är du minst respektive mest nöjd med med din personlighet och ditt utseende?

Svar: Hmm... Ska jag vara helt ärligt så kan jag inte säga att jag följer någon sådär hängivet. Fast dom jag kollar åtminstone dagligen är nog Alex Schulmans, Emils, Haakes, Leos och Amandas. Av olika skäl skulle man nog kunna säga. Fast ingen av dom intresserar mig sådär jättemkt faktiskt.. Så om någon sa åt mig att sluta följa dom så skulle de inte precis vara något problem för mig. Det är brist på bra bloggar i Sverige just nu skulle jag säga!

Mitt utseende.. Jag gillar att jag är lång. Jag gillar mina ögon lite grann. Ja, det är väl det. Jag gillar inte min hållning. Jag gillar inte min hy. Jag avskyr mitt stora huvud. Jag gillar inte min kropp i sig. Den är osnygg och jag känner mig allt som oftast rätt degig. Därför jag tränar frenetiskt för att rätta till det till sommaren.

Min personlighet.. Jag gillar hur jag får folk att skratta. Jag är en väldigt glad, egen, oblyg, galen och spontan person vilket folk uppskattar. Jag berör ofta människor, på gott och ont. Jag har bra kontakt med mina känslor och är inte rädd för att visa det. En annan god egenskap som jag besitter, som jag ofta fått höra, är att jag får tjejer att känna sig speciella. Det får jag nästan alltid höra när folk förklarar varför dom faller för mig... Min charm, sociala kompetens och att jag får dom att känna sig speciella.

Vad jag dock är mindre nöjd med är att jag har grymt svårt att förlora. Jag har svårt att acceptera när jag har fel. Jag har också väldigt sviktande självförtroende/självkänsla vilket gör att jag ofta är väääldigt osäker på mig själv. Jag kan även ofta ta till små vita lögner för att smita undan från saker. Jag kan nog också snacka en hel del skit. Jag är ganska lättretad och tar åt mig väldigt lätt av kritik.. Till och med när det inte är kritik riktat åt mig så tar jag åt mig. Det är ganska extremt faktiskt. Det har nog att göra med min bristande självkänsla... Som jag för den delen också måste jobba på :) Sen är jag ju sjukt omogen och så också.. Men det visste ni ju redan :)


Fråga:
Vem är det bästa ligget du någonsin haft?
Saknar du någon gång att "stadga" dig ordentligt, med jobb, flickvän, lägenhet och allt vad det innebär...?
Hur charmar man dig på krogen?


Svar: Bästa ligget? Det är jävligt svårt att säga faktiskt. Just beroende på att jag vet inte om du menar "bästa sexlivet jag haft med en tjej" eller bästa one night stand? Men ja du... Vi gör det enkelt för oss. Vem har jag bäst sex med? Jag skulle säga Izza.

Jag kan sakna det ibland. Självklart. Men jag tänker att det finns en tid för det med. Jag vill ha allt det där, absolut.. Men inte nu.

Haha. Oj. Alltså... Det är nog inte så svårt. Men jag är inte precis en sån som du kan prata omkull. Jag måste vara attraherad av dig... Det spelar ingen roll om du är rolig, smart eller så... Har du inte looksen så är det fan nästintill kört alltså. Ja, kalla mig ytlig men så är fallet. Men om du ska försöka? Tjaaa... Ge mig en jävligt vass komplimang. Det brukar räcka jääävligt långt :)


Fråga: Hur många har du exakt haft sex med? Och vilka är dina vanligaste raggningsrepliker? Har du några?

Vad skulle du nöja dig med för jobb att jobba heltid med dem närmaste 5 åren, vart går gränsen?


Svar: Jag har legat med 102 stycken tror jag. Inte riktigt säker men jag tror det. Min repliker? Alltså, jag har inga såna. Jag tror inte på sånt. Grejen är att när jag dricker så brukar jag gå från noll självförtroende till SKITMKT självförtroende på en sekund. Det är nog en av anledningarna till varför jag dricker så mkt också.. Den där sköna självförtroendeboozten man får av det. Så när jag är ute brukar jag bara gå fram till tjejer och börja casual-surra lite.. Och om sanningen ska fram så brukar det funka rätt bra :) Jag är ganska socialt begåvad så prata har jag inte så svårt för.

Jobb? Allt utom snabbmatskedjor typ...


Fråga: vilka/hur många hade du sex med när du gick på universitetet? lärare tror jag du gick.. Alltså i klassen eller kanske i skolan med någon

Svar: Jag hade sex med två tjejer i min klass då. Sara och Klara.


Fråga: Vad betyder namn såsom Sixten, Sture, Sune, Tord och Sverker för dig?

Har du någon gång fantiserat om att bli sexuellt tillfredställd av en man?


Svar: Betyder? Inte mkt. Men jag tänker direkt på Oliver när jag hör dom :) Fråga mig inte varför.

Fantiserat? Ja. Det tror jag alla killar har. Men det är en jävla skillnad mellan thinking and doing.


Fråga: Om jag förstått saken rätt fick Leo de jobb du sökte i en butik? Sen dess har man inte sätt hans namn här i bloggen så mkt, har detta påverkat eran vänskap på något sätt?
Hoppas du inte tar illa upp men när jag läste de funderade jag lite, å jag själv hade nog blivit minst sagt galet bitter! tack för en super blogg!


Svar: Tusen tack för de varma orden! Ja, Leo och jag sökte samma jobb och han fick det. Detta skrev jag också om i bloggen. Vi hade en svacka efter det.. Där vi inte umgicks eller hördes på nästan en månad. Det stämmer. Mest eftersom jag är barnslig och inte klarade av det bara. Vi är nu vänner igen och jag skulle säga att allt är som vanligt mellan oss nu igen :) Det är också JÄVLIGT skönt bör även tilläggas!


Fråga: Hej Nemo
Vad vill du bli när du blir "stor"?
Hur ser din karriärplanering ut för att nå målet?


Svar: Min stora yrkesdröm är att bli radiopratare. Tänk att få ha sin egen radioshow! Wow! Dock tror jag att jag pratar alldeles för snabbt och otydligt för att bli det...Tyvärr. Förutom det så har jag egentligen inga drömmar och visioner för tillfället. Tråkigt men sant.


Fråga: Om du fick välja på att jobba som promoter i sunny hela ditt liv, eller aldrig mer åka dit eller till något annat ställe och jobba, vad hade du valt?
hur ser din drömkvinna ut?
vad är det absolut mest avtändande en tjej kan göra?


Svar: Haha, fan vilken konstig fråga. Min plan är inte att åka dit i många år till.. Egentligen tänkte jag inte åka dit i år ens. Som jag också sagt så hade jag aldrig åkt dit om jag hade tex jobb, lägenhet och tjej här hemma. Nu åker jag mest dit eftersom jag har exakt INGENTING att stanna hemma för.. Förhoppningsvis är situationen annorlunda nästa år.. Då har jag förhoppningsvis saker att stanna hemma för :)

Min drömkvinna? Hon ska vara modig, glad, ärlig, rolig, smart och fantastiskt vacker! Jag vet... Aim for the stars. Haha :)

Oj, det finns mkt. Tjejer som är tråkiga. Tjejer som tar noll initiativ. Tjejer som luktar illa. Tjejer som inte rakat sig på länge. Tjejer med för bra självförtroende. Tjejer som är dryga. Tjejer som är för på. Tjejer som är pantade. Mkt kan tända av mig...Tro mig!


Fråga: om du var tvungen att välja mellan att suga av Leo eller bli påsatt av Alex, vad hade du valt?

Svar: Jag skulle aldrig få in Leos kuk i munnen (TROTS min stora mun, ja, då fattar ni hur stor balle han har) så jag måste nog välja alternativ 2 då dessvärre...Haha :) Stackars Alex som har bögfobi också! Haha :)


Fråga: har du haft sex med en tjej som är riktigt slapp? alltså att du nästan inte kännde något alls? Och har du varit med någon tjej som är riktigt tajt, så att det nästan inte gick ha sex :)?

Svar: Ja, det har hänt. Men grejen är att om tjejen är slapp.. Så är det oftast pga att hon är sjukt våt.. Vilket bara betyder att hon är sjukt kåt. Så det där med att det finns tajtare och slappare tjejer.. Det är mest en myt. Eller självklart stämmer det liiite men inte alls i samma mån som killar vill få det att låta som. Det är inte så kul att knulla med fööör våta/slappa tjejer för då känns det ju knappt. Då känns det typ som att svinga en gurka i globen.. Ja, ni förstår.. inte så soft med andra ord :) Då föredrar man ju hellre någon svintajt såklart.. Då man får kriga lite för att få in den. Det låter hemskt och brutalt kanske.. Men det stämmer ju så :)

Fråga: - Vart gick du gymnasiet? Vad är ditt bästa tips till en som går gymnasiet nu, inom studier mm?

- Du har inte funderat på att bli skribent/journalist? Du skriver så bra.

- Hur många år yngre är den yngsta du har haft sex med/hur många år äldre är den äldsta?


Svar: Jag gick VTG Media Text på Värmdö. Skitkass skola men ganska kul linje. Pluggade typ ingenting under hela gymnasietiden men fick ändå inte underkänt i något ämne! Score! Tips? Nej, men sry, då frågar du fel människa.

Jo, jag har funderat på det många gånger. Men jag tror jag stavar fel för mkt för det. Jag har en ganska speciell slarvig svenska som inte skulle hålla för sånt dessvärre... Min svenska är säkert skön och lätt att läsa.. Men skulle aldrig hålla på "högre" nivå.. Även om det låter sjukt kul!

Jag har haft sex med en tjej född 1993 och två tjejer födda 1980.


Fråga: Är det sant att "Gayen" är Djurgårdare? spyr

Svar: Ja, tyvärr.. Och ja, jag spyr också på det. Han får fan kamma sig!


Fråga: Är du inte rädd för att få sparken igen pga din blogg nu när det äntligen verkat ha lösa sig med arbete för din del igen?

Svar: Sparken från?


Fråga: På en skala 1-10, hur trött blir du på alla idiotfrågor dom ställs?`

Svar: 10.. Ännu mer trött på att alla frågor handlar om sex. Skulle gärna svara på annat också :)


Fråga: Jag är lite inne på samma sak som någon annan där uppe. Hur ser riktlinjerna för bloggen ut nu? Har dem ändrats något sedan tomultet efter dalstugan? Det är ju fortfarande mycket sex och fylla på bloggen menar jag =)

Svar: Det stämmer bra och du har en poäng. Men just nu är jag "arbetslös" så då behöver jag inte tänka mig för så mkt.. Plus att jag gjort så att bloggen inte går att hitta på google och sånt längre så det är nog lugnare nu. Men om jag skaffar mig ett riktigt jobb framöver så ska jag nog skärpa mig lite.. Alternativt lösenordsskydda bloggen också :)


Fråga: Hur mycket bänkar du?

Du får ju jävligt mycket credd för att du skriver bra. Hur går tankarna kring att vidareutveckla ditt skrivande? Finns dom öht?


Svar: Jag har aldrig bänkat! Men jag lovar att göra det precis innan jag drar till Sunny... Och då ska jag ge dig ett svar ;-)

Jag skulle vilja skriva på en proffsigare nivå liksom.. Men vet inte riktigt vilken sorts nivå. Vad jag vill göra med mitt skrivande.. Det är svårt. Kanske får räcka med memoarer när jag ligger på dödsbädden :)


Fråga: Känner du att du måste överkompensera något med att ligga med så många tjejer?

Hur tror du det kommer gå om 10 år om du hittar en kvinna som du verkligen gillar och så får hon reda på att du har legat med över 200~ tjejer?


Svar: Det var ett jävla tjat om hur många jag har legat med! Haha.. faktum är att jag har många vänner som legat med fler än mig. Jag tycker inte ens det är särskilt många liksom! Visst... Ni kanske finner det är äckligt och slampigt. Fine. Men jag kan inte roför att jag tycker det är kul. Jag festar mycket (eller jag har festat mycket) och fest leder ofta till sex... Iaf för min del. Så är det bara. Och jag tror verkligen inte det kommer skapa några problem för mig i framtida relationer.


Fråga: Har du några riktiga vänner? Nu menar jag inte folk du säsongade med i sunny och gillar att festa med utan folk du verkligen kan lita på att komma till dig när du som mest behöver det? De som verkar vara dina närmsta vänner har jag hört tala illa om dig ett flertal gånger.

Svar: Oj, den där frågan var faktiskt riktigt elak. När jag först läste den så blev jag ganska ledsen.. Så om det var ditt mål med frågan så lyckades du. Men jag ska ge dig ett svar. Jag förstår vad du menar. Jag har nog många "fejkvänner". Men jag har också några äkta vänner.. Två bra exempel på det är Gayen och Leo. Dessa två har jag känt i 15 år. Vi har haft svackor, bråk och sånt.. Men vi har alltid hittat tillbaka till varann. Dessa två har jag mer eller mindre alltid stått sjukt nära och jag är säker på att jag kommer göra det livet ut också. Jag tvivlar inte en sekund på att dom pratat mkt skit om mig.. Då jag också pratar skit om dom ibland. Det är så med relationer.. Det går upp och ner. Alla människor har bra och dåliga sidor.. Och jag är säkert en sjukt krävande människa att vara polare med. Så jag klandrar dom verkligen inte om dom pratat skit om mig :)


Fråga: Skulle du kunna dejta/vara tillsammans med en tjej som var tjock? Gärna motivering till svaret

Svar: Nej. Motvering: Hon är tjock.


Fråga: Hur många Vodka, Sprite, Sweet&Sour ska du dricka i sommar?

Svar: 10.000 stycken :)


Fråga:
kommenterar du din egen blogg ibland fast med ett annat namn än nemo? fråga mig inte varför, men ibland har jag fått den känslan när jag läst vissa kommentarer..typ nån tjej som skrivit nånting så har jag tänkt hmmmmmzz det där är bergis nemo som leker poppis i sin egen blogg, men jag e säkert ute o cyklar??

Svar: Haha! Bra och rolig fråga! Ja, det har hänt att jag kommenterat min egen blogg utan att signera med mitt eget namn. Dock har jag aldrig kommenterat med någon annans namn. När jag gjort detta så har jag gjort det anonymt.. Och det bör tilläggas att det bara hänt typ 5 ggr på 5 år :)


Fråga: Jag som vaknade upp med en sjuk Sunny-feeling i morse undrar sjääälvklart hur en perfekt dag i Sunny ut för dig. Morgon till morgon. Vem hänger du med, vad gör du?

Svar: Haha! Robin-gubben! En perfekt dag? Jag ska berätta om en perfekt dag för dig. En perfekt dag som faktiskt redan har hänt oss! För denna dag ägde nämligen rum tillsammans med dig sommaren 2009. Först smäller vi ett fett säsongsrekord på cross. Vi dunkar ut 250 biljetter till Basshunter och cheferna dregglar över oss av nöjdhet.. Efter det drar vi hem och fixar oss. Sen drar vi till klubben och blir svinpackade. Där hookar vi först två brudar som vi drar hem med och har 4kant med... Sen efter det drar vi tillbaka till klubben nöjda och belåtna! Men inte nog med det! För väl på klubben igen så hittar vi sen en till babe som gillar vad hon ser... Så henne drar vi OCKSÅ hem och har trekant med! Sen när vi är klara med det så avrundar vi denna fantastiska kväll med att bevittna Basshunter-konserten live på Den Glade Viking :) Inte en jättejobbig kväll med andra ord va? :)


Fråga:
Du har ju krossat en del hjärtan skulle jag gissa...
Men vem krossade DITT hjärta? Berätta lite om de


Svar: Emelie krossade mitt hjärta. Nu talar jag inte om Emelie som jag gjorde slut med här om veckan utan Emelie som var turist i Sunny Beach förra sommaren. Emelie som jag lämnade Sunny Beach för då. Emelie som jag flög till Göteborg för. Emelie som dissade mig när jag väl flygit till Göteborg... Om någon människa krossat mitt hjärta någon gång så skulle jag nog säga att det var hon. Det är inte vanligt att folk gör det men ack så nyttigt skulle jag nog tro. Då fick jag känna lite på min egen medicin som min mor så vackert uttrycke sig... Tack Mamma :)


Fråga: Vem är den snyggaste tjejen du känner? Vem är den snyggaste tjejen du varit med?

Svar: Amanda Garshasebi på båda frågorna.


Fråga:
Hur ser du på dödsstraff? Är du drogliberal?

Efter att ha läst din blogg något år har jag fått uppfattningen om att din pappa är nykter missbrukare, har det aldrig slagit dig att du kanske är på väg åt samma håll?

Hur mycket dricker du en vanlig utekväll? Cirka i cl sprit.


Svar: Dödsstraff? Jag är kluven alltså.. Jag kan fan inte svara på den frågan. Jag tror jag är emot dödsstraff men är inte säker. Svår fråga. Droger? Jag har provat vissa saker men nej, det är inget jag sysslar med. Varför förstöra kroppen mer än nödvändligt liksom? Alkohol räcker bra.

Ja, min pappa är nykter alkoholistnarkoman. Jo, självklart har det slagit mig. Jag är livrädd för det.. Vad mer finns det att säga om det?

Det är omöjligt att svara på i cl.. Men det är definitivt mer än du eller någon av dina vänner klarar av...


Men herre min jävla skapare?!

2010-03-16 • 17:07:07
MEN SHIT! WOW! VAD ÄR DETTA LIKSOM!?

Eminem vs Lil Wayne: The Showdown


Mina två all time favoritrappare har släppt ett mixtape ihop. OCH DETTA HAR JAG MISSAT?! Detta SKA jag ladda ner nu. Hur bra lär inte detta vara? Kan det vara dåligt liksom? Shit, jag är typ nervös. Helt spänd. Haha. Exalterad!

Någon som hört detta redan? Ere fett?

Förresten! Efter att ha ögnat igenom era frågor på frågestunds-inlägget så skulle jag vilja fråga en sak. Skulle man möjligtvis kunna få be om några ICKE sex-relaterade frågor? :) Det hade varit något minsann! Haha. Nu har ni 4 timmar på er innan jag knåpar ihop mitt svarsinlägg :)


Icke att förglömma!

2010-03-16 • 16:05:40

1401 röster har lagts....
236 ggr har folk "delat" klippet på sin facebook...
Och hela 9330 ggr har folk kollat på klippet på LoveGeneration-sidan...
Vilket är FLEST visningar av ALLA deltagare! WOW!


Alex ligger just nu på näst högst snitt av alla deltagare vilket självklart är jävligt bra.. Men varför vara näst bäst när man kan vara bäst? Så fortsätt gå in dagligen och rösta på Alexander! En femstjärna på Alex varje dag! Dessvärre tror jag många missat det faktum att man faktiskt kan rösta VARJE DAG! Så gå in på länken här under varje dag och lägg en femma på Alex! Så blir jag, Alex och Svensk musik väldigt tacksamma!

Klicka HÄR!
Download the song @ http://www.alexandertheartist.com/Frågestund!

2010-03-15 • 21:43:30
Dags för frågestund igen då det var ganska länge sen sist nu! Nu har ni chansen att fråga vad fan ni vill i princip. Tänk efter rejält nu! Vad är ni nyfikna på? Vad har ni alltid undrat? Undrar ni något om min personlighet? Min familj? Mina vänner? Mitt sexliv? Min syn på något särskilt? Min uppväxt? Mitt inre? Dock så höjer jag en varningsflagg för frågor vars syfte bara är uppenbara uthängningar av mig. Jag tänker inte svara på frågor där ni redan vet om svaren eller där svaren kan orsaka problem i mitt privatliv. Jag tänker heller inte svara på frågor från mina nära vänner... Jag vet att ni brukar fråga saker som ni redan vet svaren på bara för att hänga ut mig. Så dom frågorna kan ni skippa! Bortsett från dessa saker så kan ni fråga i princip vad ni vill. Jag är inte känd för att vara jätteblyg så detta blir säkert, i vanlig ordning, ganska underhållande :)

Och ja, ni som ställde massa frågor till mig i kommentarsfältet på inlägget "Tankar angående sex" igår får gärna ställa om frågorna här. Men specificera er gärna lite. För frågorna ni ställde där var ganska luddiga :)

Om 24 timmar så kommer jag skriva ner samtliga svar i ett blogginlägg!

Go nuts nu! Enjoy!

Work work!

2010-03-15 • 21:32:13
Wuhu! Fick ett härligt samtal tidigare idag. Jobb HELA nästa vecka på en förskola här i hoodsen. Kul! Detta var en glad nyhet! Hoppas hoppas hoppas det är en lika härlig förskola som den jag var på förra veckan! Det hade ju verkligen varit hur jävla nice som helst :) Men det spelar egentligen mindre roll.. Är bara glad att jag fått lite jobb framöver! Jävligt välbehövligt med lite caaaaash!

Då kanske möjligheten att förverkliga vår Västkust-Roadtrip innan Sunny Beach faktiskt finns! Jag och mina resepolare har ju nämligen en vision om att göra Västkusten där i början av Maj innan vi åker till Oslo Flygplats den 8:e Maj... Vore ju faktiskt fett skoj att träffa alla vänner på den lite sämre sidan av Sverige. Finns ju faktiskt (tro de eller ej) trevliga människor på Västra sidan av Sverige! Så som i Helsingborg, Halmstad, Laholm, K-stad, Stenungssund, Göteborg etc etc etc...

Planering planering!

En ny tid.

2010-03-15 • 21:27:00
Jag har börjat kolla på TV ganska mkt på senare tid. Jag har aldrig varit en TV-kille egentligen men på senare tid har det bara blivit så. Det har nog dels att göra med all min tid med E. Tjejer kollar på TV och hon tvingade med mig en hel del på de... Men det har säkert också att göra med att jag inte har så mkt annat att göra i livet just nu... Bortsett från mina strö-jobbdagar och mitt gymmande.. Så då blir det automatiskt en hel del TV. Mina favoriter just nu är Svenska Hollywoodfruar, Boston Tea Party och Dating in the dark... Och två av dessa program går ikväll så man kan lugnt säga att det är en väldigt KLASSIG TV-kväll ikväll:

Nu: Svenska Hollywoodfruar
Sen: Boston Tea Party

När vi ändå är inne på ämnet sex här i Nemos blogg...

2010-03-15 • 14:05:29
...så tycker jag att vi fortsätter på samma spår!

Inledningsvis vill jag bara tacka och säga att gårdagen var en riktigt toppnotering för Nemos blogg. 440 unika besökare samt 867 sidvisningar... Vilket återigen bevisar att sex är ett ämne som intresserar och berör ALLA! Just därför håller vi oss kvar inom ämnet!


Hur vanligt är renodlande KK-relationer egentligen? Alltså såna där som man hör om men aldrig riktigt är med om.. Folk som träffas nyktra typ en vardagskväll och kollar en film och knullar. Dom är vanliga vänner som träffas ibland och bara knullar. Dom vet vart dom har varann. Det är inga känslor. Dom vet precis hur deras relation är. Visserligen har en av mina bästa kompisar en sån relation med en tjejkompis till mig.. Men förutom det så har jag typ ALDRIG hört om det. 

Det kan ju fan inte vara vanligt?! För i mina ögon låter det sjukt riskabelt. För i 99 fall av 100 så måste det ju bli så att någon av parterna får känslor efter ett tag?! Det finns ju så mkt risker. Tänk om man tex går på fest tillsammans med sin KK och en av parterna hittar ett ragg... Är det inte ganska givet och uppenbart att den andre blir svartsjuk då? Man tar ju liksom varandra undermedvetet för givet i en sån relation kan jag tänka mig... Och ja jaaa jag veeet att folk gärna hävdar att inga känslor är inblandade.. Men när man har druckit och så.. Jag skulle säga att det är en jääävla stor risk att svartsjuka uppstår då ändå...

Kanske säger jag mest detta pga att jag själv ALDRIG har sex nykter. Jag kan i ärlighetens namn knappt komma ihåg senaste gången jag hade det... Bortsett från när jag varit i relationer då såklart. Men utanför det så har man ju fan ALDRIG sex nykter. Inte jag iaf... Har ni? Jag säger inte att jag inte vill det ha de, för jag skulle gärna ha "riktiga" KK-relationer. Men jag skulle nog aldrig våga. Jag skulle vara så rädd för att tjejen i fråga skulle få känslor för mig. Så alla mina "KK-relationer" är istället automatiskt bootiecalls... Folk man ringer/sms:ar på fyllan. Det blir liksom automatiskt så för mig.

Jag är inte, som killen jag nämnde tidigare i detta inlägg, i behov av sex på vardagar. När jag är nykter och bara ligger hemma. Jag blir inte kåt då på samma sätt som på helger/på fyllan. Visst, jag hade ju inget bangat på sällskap på kvällar och så. Sex någong gång då och då.. Visst, fine. Självklart är det nice och mysigt ibland. Men ett behov? Nej det skulle jag inte säga att jag har.. Så det har helt enkelt aldrig blivit av att man nu ringer något bootiecall på en vardag... Hur skulle reaktionen bli av detta då om jag nu skulle höra av mig till någon? Ett skönt svar vore ju "Öhh Hej Nemo? Men..ehh..Varför hör du av dig på en vardag?"... Haha :)

Vad är era erfarenheter av KK-relationer och bootiecalls?Kvällens enda blogginlägg: Tankar angående sex!

2010-03-14 • 17:46:00
Hej sexälskare där ute!

Nu ska vi prata sex! Jag har legat med över 100 tjejer i mitt liv. Jag har legat med tjejer som jag aldrig i mina vildaste drömmer trodde jag skulle få omkull... Men jag har även legat med tjejer som jag aldrig i mina vildaste mardrömmar trodde jag skulle gå hem med... Kalla mig slampig, player, skillad, äcklig eller vad fan ni vill. Det är fine med mig. Vad jag dock vill säga är att jag tror inte erfarenhet har med funderingar och nervositet att göra. För jag har fortfarande funderingar angående sex. Jag har fortfarande nojjor. Jag blir fortfarande nervös. Och detta är något jag tänkte prata med er om nu kära läsare. Jag tänkte särskilt på lite grejor nu idag och bestämde mig för att dela det med er kära läsare. Eftersom att sex är ett ständigt aktuellt ämne som alla gillar att diskutera... So here we go:


Det är egentligen ganska orättvist uppdelat könen sinsemellan.. Prestationsmässigt tänkte jag. Det måste ju vara sååå jävla mkt enklare att vara bra i sängen som tjej än som kille. Jag menar... Som tjej behöver man ju egentligen bara vara så är man helt okay i sängen. Visst finns det ju bättre och mindre bra tjejer i sängen. Men det är väldigt sällsynt men väldigt dåliga tjejer i sängen... Det krävs liksom inte så mkt som tjej. Då talar jag utifrån egna erfarenheter. Det räcker liksom med att tjejen är skapligt oblyg, givmild och hyfsat initiativtagande så är hon liksom helt okay. Det enda som tjejer kan uppfattas som dåliga i sängen utav är typ om dom är blyga och tråkiga. Typ vill ha kläder på sig, är totalt inlevelselösa eller inte tar något som helst initiativ..ja, ni fattar.

Men killar då? Där finns det fan så mkt mer som kan gå fel...

Först och främst kan vi ju ha för liten kuk. Men eftersom jag inte lider av detta problem så behöver vi ju inte tala om just det. (Nej, jag är varken divig eller självgod. Just facts. Och nej, jag är inte jättevälutrustad heller). Så vi glider genast vidare till problem nummer 2 istället. Och vad är det? För tidig utlösning! Man kan helt enkelt komma för tidigt. Detta tänker jag inte sticka under stol med för så är det bara och jag vet att det är sjukt vanligt bland många killar. När man inte haft sex/onanerat på länge så kan man komma jävligt fort när man hoppar i säng med en donna. (Ja, Nu snackar jag givetvis om nyktert sex såklart). Och ja, detta fenomen har nog drabbat de flesta killar där ute. Det är inge roligt självklart. Ännu tråkigare för tjejen som ligger där arg, frustrerad och svinkåt. Men va fan! Det är ju bara att vänta och chilla 5 minuter efter man kommit och sen kan man knulla på som vanligt igen! Ingen idé att lacka brudjävel! :)

Vad kan mer gå fel då? Tjaa, snackar vi fyllesex så kan de hända att man inte får upp den. Detta har oftast att göra med nervositet.. Att du TILL SLUT hamnat i en säng med en donna som du jagat sååå jäävla länge! Och att du VERKLIGEN då vill prestera MAXIMUM! Du vill leverera ditt A-game så hårt så att nervositeten tar vid... Och detta är självklart desto vanligare ju mer packad man är... Än desto jobbigare blir det om det VERKLIGEN är ett one night stand man är med.. En tjej som man aldrig legat med förrut. Då blir allt plötsligt otroligt pinsamt, frusterande, obekvämt och jobbigt.. Och har man då inte fått upp den från första början - Ja, då är det desto svårare att få upp den över huvudtaget sen.. För det blir lätt en jävligt jobbig, nervös, spänd och tryckt stämning om du inte varit med tjejen förut. För både dig och tjejen.

Och ja jaaa, jaag veeet att väldigt mycket handlar om personkemi, förtroende, trygghet och känslor i sex. Framförallt då för tjejer. Men nu pratar jag bara utifrån egna erfarenheter ska ni veta. Så ni får ta det med en nypa salt.

Slutsats: Det är fan så mkt svårare för en kille att vara bra i sängen än vad det är för en tjej.


Har jag rätt eller fel?

Och när vi ändå är inne på ämnet... Vad tycker ni är viktigaste egenskaperna hos eran sexpartner? Och vad är det vanligaste som er patner gör fel i sängen? Ni får mer än gärna vara anonyma här om ni känner för det. Många kommentarer och välutvecklade svar uppskattas! Go nuts nu!


För er som missade det/inte förstod det - Detta var alltså årets Webjoker...

2010-03-14 • 17:02:45


Var den verkligen vassare än Alex? På riktigt? Njaaa va?

Sammanfattning:

2010-03-14 • 02:04:11
Andreas Johnson lyckades inte haffa några poäng alls av Svenska folket vilket kanske inte var så konstigt heller. Folk verkar tycka att detta faktum är värsta bigga dealen men icke i mina ögon. Människan har varit med i 4 av de 6 senaste årens Melodifestivaler och folk tröttnar ju såklart. Lite liknande Alcazarsyndromet. Det går liksom inte att vara med år efter år och tro att folk ska tycka det är lika kul varje gång. Ett bra exempel på det är när Magnus Carlsson ställde upp med magnifika "Live Forever" för ett par år sedan. Låten var suverän men artisten Magnus Carlsson var trött, tråkig och uttjatad.. Resultatet av det? Inte ens en finalplats. Och låten blev sen den mest spelade låten på radio av ALLA bidrag det året...

Anna Bergendahl vann. Min tips som ni också kunde se i föregående inlägg.. Och nej, jag försöker verkligen inte skryta eller så. Jag vet att hon var favorit hos/för många på förhand så... Så det var ingen större suprise. Folket gillar henne. Kritikerna gillar henne. Hon är väldigt svensk. Ödmjuk, blond och äkta. Hon gick rakt in i hjärtat på folket verkligen. Låten är bra och hon är en duktig ganska unik artist.. Men kommer hon gå bra i Eurovision? Nej, inte en chans. Tyvärr. Så världens yngsta tant får nog sikta in sig på en top 10-placering eller något liknande :) Önskar dig lycka till i vilket fall lilltanten :)

Darin
överträffade sig själv och kunde inte gjort ett bättre framträdande. Han var mycket bättre nu idag än när han uppträdde i delfinalen. Jag står fast vid att han är den mest komplette artisten i hela startfältet. Det är mäktigt vilken förvandling han går igenom varje gång han ställer sig på scén. Jämför honom när han blir intervjuad och sen när han står på scén. Det är verkligen som natt och dag. Grabben är gjord för att stå på scén. No doubt about that. En grym talang! Efter sändningen så sa han direkt att han aldrig kommer ställa upp i Melodifestivalen igen och det tycker jag han gör rätt i. Det tyder på självrespekt. Riktigt seriösa artister med lite ryggrad som Darin, The Ark och Salem Al Fakir ställer bara upp en gång i Schlagern... För att prova det mest som en kul grej.. Medans pinsamma deseprata sell outs som Andreas Johnson etc ställer upp fleeera gånger - Just för att deras karriär utanför Melodifestivalramsljuset har gått utför... Så dom lämnas no choice liksom :) Sad but true...

Det viktigaste för mig i afton var dock att Eric Saade inte vann. Den där lilla stroppen som sjunger den där totalt efterblivna texten.. Jag menar, har ni kollat igenom texten? Vad fan sjunger jönsen om? Pinsamt. Usch vilken motbjudande liten människan han är! Grabben ser ju ut som typ 15 år och utrstålar sån vidrig arrogans, dryghet och självgodhet. Han ser verkligen allt annat än sympatisk ut.

Typ motsatsen till vad Salem al Fakir utstrålar med andra ord. Salem ser verkligen god, trevlig och sympatisk ut. En ärlig och härlig människa helt klart! Och en fantastiskt duktig artist! Den enda i kvällens startfält som hade skrivit sitt bidrag helt själv och det ska killen självklart ha credd för. Startfältets överlägset mest kompletta artist. Hade lätt kunnat unna honom segern! Bra låt också!

Timoteij
är ett mysterium för mig. Varför röstar folk på dom egentligen? Är det för deras musikaliska talang? För deras sångröster? För deras djupa text i låten? För deras scénshow? Nej, precis. Det ENDA som man kan misstänka att folk röstar på dom för är för att pubertala ungdomspojkar blir kåta över att se 4 snygga tjejer stå och sjunga om att "komma"... Jag tycker dom var kassa och jag skäms över att dom fick så mkt röster och credd i årets melodifestival som dom faktiskt fick.

Jessica Andersson? Ointressant och anonym. Varken speciellt snygg, begåvad eller intressant.. Ett STORT mysterium för mig att hon alltid får så pass mkt röster som hon ändå får. Varje gång hon ställer upp.. Jag menar, varför?

Ola? Bättre låt än artist. Lär dig sjunga live för fan människa! Låten är dock ändå helt okay och den går faktiskt varm i min iPod... Även fast jag skäms lite över att erkänna det :)

Pernilla Wahlgren?
En av Sverige top 5 vidrigaste människor. Skottpeng på henne.

Peter Jöback? Alldeles för smart och avancerad låt för att de svenska folket skulle greppa den. Tyvärr. Hade ett gäng musikkritiker bestämt segrare i tävlingen så hade denna garanterat kommit top 3. Grymt snyggt uppbyggd låt.Kommentarer/Frågor på det?


Ikväll smäller det! Finaldags!

2010-03-13 • 18:24:09
Jag är typ nervös! Haha. Varför vet jag verkligen inte.. Men det är bara så jävla spännande. Så ovisst! Är det inte? För en gångs skull skulle man kunna säga! Allt som oftast när det vankas final så det finns det ju ALLTID någon jättefavorit.. Men icke detta år! Och jag är faktiskt glad över att den där jättefavoriten lyser med sin frånvaro detta år. Det gör tävlingen och framförallt TV-underhållningen mkt bättre!

Jag är helt exalterad! Som ett litet barn på Julafton! Hur kommer det gå? Tippa känns omöjligt fan! Men någon av Salem, Manboy och Anna kommer ju ändå att vinna... Så känns det ju. Det känns rätt givet. Timoteij kan inte hota. Timoteij FÅR inte hota. Allt beror på hur alla dessa olika jurygrupper beslutar sig för att rösta... För om jag har förstått det rätt så är det TRE olika grupper av poäng som ska delas ut? Folkets poäng, Vanliga juryn samt den Europeiska juryn.. Så ja gott folk.. Det kan egentligen sluta hur fan som helst. Men Anna eller Manboy vinner nog..

Men vem av dom? Hmm... Annas låt är bättre. Manboy´s framträdande är vassare. Hmmhmmhmhmhmmh...Svårt. Jag går på magkänslan och säger Anna. Min favorit Darin ska nog vara glad om han kommer in på Top 5 känns det som. Balladerna kommer nog kriga i botten denna final.

Ha en fortsatt trevlig helg!

Mumma!

2010-03-13 • 17:57:18
Gårdagen var det bästa och roligaste jag upplevt på mycket länge. Let´s just leave it there. Det var bara så så jävla grymt! Såna kvällar borde man få uppleva oftare. Wow. Ta mig tillbaka!

Min Fredag!

2010-03-12 • 10:55:11
God morgon livsnjutare!

08.30 - 16.30:
Jobb
17.30: Gymma med Gayen och Charlie (Ja, han kör en provgång idag!)
20.00: Möta upp Li och dra till henne med lite mer folk för chillkväll!

Kan bli en jävligt inte helt inte o o synd soft Fredag helt klart!

Ryggradslösa pinsamma idioter är vad dom är.

2010-03-11 • 22:00:35
Såg ni premiären av "The Jacksons" på TV4 ikväll? Jag blir så jävla irriterad. Så äcklad. Så arg. Så provocerad. Så ledsen. Jag lovar att dom bara säger "Vi började spela in denna dokumentär några månader innan Michael dog" för att dom inte vill att folk ska tro och tycka att dom gör detta för att mjölka pengar ur Michaels död... Dom vill undvika alla såna påståenden och rykten... Why?

...För att det ÄR PRECIS DET DOM GÖR?!?!? Så jävla uppenbart! Äckliga idioter!


Såg ni skiten? Allt dom säger.. Allt dom gör.. Allt känns så falskt. Så uppgjort. Så påklistrat! Åhh man blir så sjukt irriterad. Det känns som en enda stor regisserad fet PR-teater. Är det bara jag som tror och känner att det är precis så här?


Men hur tänkte dom då? Om jag nu är helt fel ute... Om det nu är på riktigt och äkta.. Skulle dom då gjort en ny Jackson 5-platta och denna dokumentär om inte Michael hade dött? Och var Michael då planerad att vara med på plattan och dokumentären? Hade han varit med på de? Inte speciellt stor chans... Skulle dom då gjort det utan honom? Om han varit i liv? En Jackson 5-Platta? Hur blekt hade inte de varit liksom?!

Många frågor. Få svar.

VÄLKOMMEN TILLBAKA PFO <3

2010-03-11 • 21:49:02


Första positiva Bajen-nyheten på, ja, god knows how long...

Utan att fuska - Kan ni gissa vilken gammal disney-figur denna röst tillhör?

2010-03-11 • 21:27:39

Äntligen lite jobb! :)

2010-03-11 • 16:54:48
Dom ringde i morse från en förskola här i mina hoods... Dom hade många sjuka och behövde hjälp. Så jag drog dit. Tim-vikarie-anställd som jag är. Det var fan en härlig förskola! Allt var nytt, modernt och fräsh. Mina kollegor var sympatiska, varma och väldigt välkomnande. Jag gillade det skarpt.. Och dom verkade verkligen gilla mig. Både barnen och de vuxna. Iaf tillräckligt för att dom skulle be mig komma tillbaka i morgon igen :) Så jag kör där i morgon med. Där skulle jag lätt kunna tänka mig att knega en del fram till Sunny Beach.. Hoppas dom har många sjuka i personalen framöver också ;-) Sjukt skönt i vilket fall att finally jobba lite!

Nu? Gröt & sen möta upp Gayen på Gymmet.
Ikväll? No idea :)

Min vän Anna nymfomanen.

2010-03-10 • 22:05:12

Dagens två musikorgasmer (Och vanliga orgasmer med för den sakens skull):

2010-03-10 • 21:37:15

Good question...

2010-03-10 • 21:33:52

En fantastisk version av en fantastisk låt.

2010-03-10 • 20:14:14

Folke drack folköl heeela påsken lång :)

2010-03-10 • 14:51:59

En massmördares twitter...

2010-03-10 • 11:48:05
Visste ni att Thomas Quick twittrar? Ja, det är sant. Han twittrar under nicknamet "sturebergwall".. Han twittrar väldigt aktivt och flitigt dagligen från fängelset. Båda bra och intressanta uppdateringar med för den delen. Han verkar vara jävligt klok ändå. Men så är det ju ofta med såna där massmördare... Missförstådda genier brukar dom ju kallas.

Hans twitter finner ni HÄR!

WOW!

2010-03-10 • 11:15:13
Jay Z klar för Peace and Love-festivalen 2010! Jävlar vad stort!

Säsonga i Sunny Beach sommaren 2010 - The final year?

2010-03-09 • 22:30:59
2007: Jag var en Sunny Beach-turist tillsammans med Alex, Leo och Gayen i Augusti. Vi tog lite av en spontanresa ner dit. Jag blev då helt förälskad i stället.

2008: Drog ner som säsongare den 24:e Maj och jobbade fram till den 18 Juli.

2009: Drog ner, återigen självklart som säsongare, den 7:e Juni. Drog hem (eller ja, hem och hem.. till västkusten) den 14:e Juli pga en tjej. Ja, you know the story.. Suck.. Tog dock sedan mitt förnuft till fånga och drog tillbaka ner till paradiset den 21:e Juli. Drog sedan hem till Sverige igen i Augusti.

2010: Drar ner redan den 8:e Maj. Om 57 dagar dvs...


Varför då detta? Är det inte nog? Räcker det inte med Sunny Beach vid det här laget? Låt oss säga såhär. Jag sitter här i Sverige och har på den senaste försökt det mesta. Jag har sökt jobb efter jobb under en lång tid... Utan någon större lycka. Jag känner inte riktigt heller att mina föräldrar älskar att jag bor hos dom. Don´t get me wrong though.. Dom har nog inget emot det heller liksom.. Men ändå. Det tar på samvetet att som 22åring bo hemma hos sina päron och även också leva på dom. Och faktum är att jag hade inte tänkt att dra ner till Sunny i år egentligen... Men så dök det nu upp en jävligt schysst deal från galningarna där nere... En deal som jag helt enkelt bara inte kan säga nej till. Visst hade de varit en annan sak om jag satt på ett schysst jobb och en lägenhet här hemma. Då hade jag med största sannorlikhet INTE åkt ner igen.. Men nu är inte situationen så precis...

Vi åker från Oslo den 8e maj kl 15.35. Vi landar i Bulgarien 21.10 Bulgarisk tid!

Jag flyger hem. Jag kommer hem. Så känns det verkligen. Min andra familj finns där nere. Alla dessa vänner som är som min sommarfamilj. Jag saknar dom så. Jag saknar landet. Jag saknar stämningen. Jag saknar atmosvären. Jag saknar värmen. Och detta må säkert i mångas öron låta både patetiskt och omoget men jag saknar också det där kravlösa. Inga ansvar. Inga plikter. Inga egentliga regler. Inga förväntningar på en. Där nere kan jag vara mig själv helt och hållet och folk gillar mig som jag är. Jag kan flippa. Jag kan spåra. Ingen dömer mig. Jag kan göra i princip vad fan jag vill. För där nere är alla precis likadana. Ett gäng översociala alkoholiserade lätt cpskadade smått övedrivet partyglada totalt spårade idioter... Det är vad vi är! Och vi är stolta över det!

Fast egentligen sticker jag återigen ner dit av många olika anledningar. Främst självklart för att säsongarlivet, i mina ögon, är det roligaste man kan uppleva som människa. Känslan att säsonga är något som man bara kan förstå om man gjort det själv. Men sen också för att jag har en chans att tjäna bra pengar där nere. Jag har en chans att binda mig nya kontakter runt om i Norden och Europa som kan bli värdefulla för framtiden. Och en väääldigt bidragande anledning till mitt beslut är ju också självklart att jag har exakt NOLL saker att stanna hemma i Sverige för. Jag har INGENTING här hemma i dagsläget. Ingenting som binder mig kvar här. Ingenting att stanna kvar här för...

Många kommer väl säkert tänka "Väx upp din idiot!" och tycka att jag är helt dum i huvudet nu men det skiter jag faktiskt i. Nu blir det såhär och ingen kan göra någonting för att stoppa mig. Detta känns rätt för mig, och det måste väl ändå vara huvudsaken?

Två jobbiga och tråkiga saker med detta är dock att jag missar lillsyrrans student och mammas 50årsfirande... Men det är inte mkt att göra åt. Om möjligheten finns så kanske jag kan flyga hem på en snabbvisit och överraska dom. Beror på hur mkt pengar jag gör i början av sommaren... Sånt man märker helt enkelt..

Så nu återstår det alltså 57 dagar. 57 dagar hårt gymmande. Förhoppnigsvis dyker det upp många strödagar här och där på förskolan under dessa två månader så jag kan dra in några tusenlappar där. Men fokus dessa två månader ska främst ligga på träning och hälsosamt levnande!

Så att jag är snygg och fit när det bär av ner till Paradiset:

SNART KOMMER JAG HEM IGEN MINA ÄLSKADE!

Helgen i bilder! Helgens tema: Down syndrom-ansiktsuttryck och tajta jeans :)

2010-03-09 • 17:31:31


GÖR MIG DENNA TJÄNST!

2010-03-09 • 14:45:12
Med risk för att låta lite tjatig så vill jag be om denna tjänst igen. Gå in på DENNA LÄNK! Klicka där sedan på 5-stjärnan! Vet ni varför? Jo, för då skickar ni min fina goda vän Alexander ett liiitet steg närmare sin stora dröm... Att få spela in en platta i Hollywood med Red One. Det är väl inte för mkt begärt? Nej, precis. Do it for me! Om ni sedan orkar så får ni ju självklart mer än gärna tipsa folk om denna länk på eran facebook, blogg eller msn-status. Det skulle betyda the world för mig!


Nu är det dock allvarligare information som kommer:

Det har kommit till våran kännedom att folk småfuskar i denna tävling. Alex övriga konkurrenter i toppen ber alla de känner (och folk de inte känner också för den delen) att dissa, döma ut och sätta låga betyg på Alex... Detta förstås pga av ren avundsjuka och bitterhet. Alex talang är uppenbar och lyser över de övriga konkurrenterna glasklart och därför måste dom göra såhär. Dom är desperata, pinsamma och avundsjuka.

Hur vet vi då detta? Folk har mailat Alex personligen samt kommenterat klippet och där sagt att massa andra människor/deltagare i tävlingen säger åt dom att döma ut honom... Och BARA honom. Hur sjukt? Hur pinsamt? Väldigt.

Men ska vi gräva ner oss för det? Nej. För Alex ligger fortfarande i toppen! De äkta, ärliga och riktiga röstarna fortsätter att ge honom höga betyg vilket självklart uppskattas!

SIST MEN INTE MINST så har det nu kommit till min vetskap att det GÅR att rösta EN GÅNG VARJE DAG! Asnice ju! Så gööör gääärna deeet!

TACK PÅ FÖRHAND!

Måndag förmiddag.

2010-03-09 • 13:48:28
Jag tänker inte skriva nå mer angående E i denna blogg av respekt till henne. Inte mer än att jag önskar henne all lycka i framtiden.

Jag har signat upp mig för Stureby-Förkolor igen. Ni vet den där vikariepoolen där dom ringer nån dag då och då klockan 07.00 på morgonen och säger "Hej! Kan du jobba där och där idag?". Jag vet, jag gillar inte alsl koceptet i sig men när man befinner sig i den desperata ekonomiska situation som jag faktiskt ändå i är så kan man inte vara så kräsen. Då är alla slantar man kan få in nödvändliga och ja, för att inte säga ovärdeliga.

Jag var i kyrkan i förregår med pappa och hans tjej. Det var verkligen mysigt. Allhellgonnakyrkan på söder. Det är den mest besökta mässa i hela Sverige har jag läst. Av ALLA kyrkor liksom. Det är ganska anmärkningsvärt. Varför? Jo, för att alltihop är som ett enda stort AA-möte. Det är mestadels missbrukare i kyrkan. Det är sån fantastisk stämning. Alla är så vänliga, varma och goda mot varann. Och människor är så olika.. Det är en sån salig blandning mellan unga, gamla, rika, fattiga, kändisar och vanliga människor. En riktigt WOW-känsla när jag gick in där. Där ska jag spendera fler Söndag-kvällar!

Schlagertankarna fortsätter...

2010-03-09 • 13:19:25
Jag är fan nervös inför finalen av Melodifestivalen på Lördag. På fullaste allvar. Haha. Hur mkr schlagerbög är man då egentligen? Herregud. Nåväl.. Kul ska det blir! Och vad som är ännu roligare är ju att det känns så ovisst på förhand! Det brukar ju alltid finnas någon monsterfavoriter. Carola, Charlotte Perelli, The Ark mfl... Men nu i år känns det verkligen spännande. Min peng går dock på Anna Bergendahl eller Eric Saade. Alternativt Salem. Det känns som det står mellan dom. Måste man säga någon? Bergendahl då... Vad tror ni? Vad vill ni?


Aftonbladets omröstning just nu:Att knarka på relationer.

2010-03-08 • 17:52:52
Jag lånar ett utryck som min pappa ofta använder. Ibland känns livet som ett enda långt missbruk. Man måste missbruka någonting. Så känner jag lite grann själv och jag vet att jag fått det från min pappa.. Som i sin tur fått det från sin mamma. Båda är grova missbrukare rakt in i själen. Och detta arv har nu nått mig. Missbruk kan handla om allting. Det kan handla om alkohol, droger, kläder, glass, Coca Cola, sex... Tro mig. I´ve seen em all! Och ja, det kan faktiskt till och med handla om relationer.

Hur menar jag då? Jag menar det faktum att ta förhastade slutsatser och beslut. Man ger sig in i saker som man själv egentligen inte ens tror på. Man inbillar sig själv så hårt att det är rätt så att man till slut tror på det. Man vill att det ska vara på ett sätt. Man vill så gärna känna på ett sätt. Men man gör det inte. Man lurar sig själv. Man lurar sin egen hjärna. Sitt eget hjärta. Sin egen själ. Man hoppas, tror och inbillar sig på ett sätt som bara en riktigt trasig missbrukare kan gärna. Man missbrukar sina egna känslor kanske man kan säga. Man lurar hela systemet.

Emma sa alltid att jag aldrig skulle ge mig in i en relation innan jag själv mådde bra och var harmoisk. Det skulle aldrig slå väl ut sa hon. Och ack så rätt hon fick. Återigen. För det är ju så sant. Man kan inte gå in i ett förhållande när man mår dåligt. Man kan inte utsätta en annan människa för det. Gå runt och hoppas att hon ska kunna få en att må bra. Man måste först må bra själv - Först då kan man må bra tillsammans med någon annan. Annars blir det som att man skaffar sig en relation FÖR att väga upp sitt annars så patetiska, ångestladdade och trasiga liv. Man vill att sin skepnad ska bli vackrare. Sin lilla mask. Man måste se bra ut utåt. Man kan ju inte gå runt och bo hemma, vara arbetslös och sen ÄVEN vara singel. Nej nej. Man måste åtminstone ha 1 av 3. Jag säger inte att det var såhär jag gjorde.. Men jag säger att ibland kändes det lite som att det var så.. Ja, precis.. Knarka på relationer.


För idag tog det nämligen, som ni säkert förstått vid det här laget, slut med E. Vi har officiellt sett bara varit ihop i en månad men vi har umgåtts i flera månader. Anledningen till att det tar slut är helt enkelt att jag inte är kär. Och nu kommer det låta som att jag utnyttjat henne vilket inte är fallet. Jag har verkligen försökt och sanningen är att jag trodde att vi skulle kunna bli kära på riktigt. Jag trodde, hoppades och ville verkligen nå upp till samma känslomässiga nivå som hon är på.. Men det blev helt enkelt aldrig så. Och jag kan inte gå runt och vara ihop med någon av empti. Det måste kännas 100% rätt. Det måste vara "it" liksom. Allt eller inget.

Och ja... Kanske var jag dum som blev officiellt tillsammans med henne. Men som sagt.. Jag trodde verkligen att jag skulle bli kär. Det fanns alla förutsättningar för det. Men dom rätta känslorna kom aldrig. Dom där känslorna som jag väntade på. Dom som jag trånade efter. Dom där starka känslorna som skriker i hela kroppen att "this it it". Och utan dom, ja, då finns inget kvar att satsa på. Det går inte att vara i en relation där man är på så pass olika nivåer känslomässigt som vi var. Det är helt omöjligt och varken rättvist eller hälsosamt. Mot varken henne eller mig.

Nu kommer förmodligen många av hennes polare rasa mot mig.. Ni som tvivlade så hårt på mig i början och blev förbannade för att hon gav mig en chans. Men ni behöver verkligen inte göra det. För vad ni än säger så gör det knappast situationen bättre. För varken mig eller Emelie. Så allt ni säger och tänker - Håll inne det istället. Eller prata med henne. Mig behöver ni inte prata med om det för det kommer inte ge något. Men ni ska veta, samtliga, att hon är fantastisk. Hon är en komplett tjej. Så vacker. Så rolig. Så charmig. Och sist men inte minst, så omtänksam. Och hon kommer göra någon kille där ute väldigt väldigt lycklig i framtiden. Det är jag 100% säker på. Men den killen är inte jag. Inte här och nu iaf. Kanske senare i livet. Kanske i nästa liv. Vem vet.

Slutsats: Jag tänker aldrig aldrig aldrig ge mig in i en relation igen om det inte känns 10.000% rätt. Mina senaste två "relationer" har verkligen lärt mig det. Oavsett om världens mest perfekta människa nu skulle stå på knä och dyrka mig. Jag skulle säga nej. För om jag själv inte känner att det är helt helt rätt. Ja, då finns det ingenting att kämpa för. Då finns det ingenting att bygga på. Allt måste verkligen kännas 100% rätt alternativt att man ligger på samma nivå känslomässigt som sin partner. Ovärdeliga nycklar i byggandet av ett förhållande.


Citerat från gymmet idag:

2010-03-08 • 17:05:13
"Jag har inget emot bögar sådär alltså.. Bara dom håller tassarna borta från mig och håller sig till sina egna så får dom gärna finnas"

Hur klassiskt är inte detta citat? Hur ofta hör man det inte? Och hur irriterad blir man inte varenda jävla gång? Så jävla tröttsamt med dessa naiva, trångsynta och korkade böghatare.

Varför skulle en bög röra dig tror du? Ärligt talat. Skitfula smällfeta Lasse på 56 år liksom? Storhetsvansinne månne? Jag blir bara så jävla trött. Fan, jag borde sagt det till honom.

Dagsschema

2010-03-08 • 13:24:34
Nu: Gymma
Efter det: Ha ett jävligt jobbigt prat...
Senare: Innebandy på Värmdö
Ikväll: Bosten Tea Party på Kanal 5

Skumt agerande.

2010-03-08 • 12:16:26
Nu har Laila Bagge och Niclas Wahlgren gift sig. Vet ni vad det konstigaste med hela detta är? Laila heter numera Laila Bagge Wahlgren. Hon behåller alltså det namnet hon en gång i tiden tog av hennes ex man Anders Bagge. Visst, förmodligen beror det på att hon gjort sig ett varumärke med detta nam och bla bla bla... Men ändå. Hur sjukt är det inte? Och hur känns detta för Niclas Wahlgren? Hennes fru behåller namnet hon tog från sin tidigare man. Nu har hon alltså två efternamn... Två namn som hon tagit av två olika män. Hennes riktiga ursprungsnamn, det är bara borta. Riktigt jävla skevt i mina öron. Hon verkar inte helt klok den jäntan.


Tack för den här veckan och God Natt önskar Nemo.blogg.se <3

2010-03-08 • 00:14:38


Söndagen den 8:e Mars - 2010

Beslutsångest de lux.

2010-03-08 • 00:01:00
Just nu. Just här och nu. Det är helt enkelt för mkt i huvudet. Så många frågor. Så få svar. Alternativen finns där. Möjligheterna finns där. Allt finns där. Det handlar bara om att våga. Men ändå så står jag still och trampar vatten. Stå på dig Nemo. Våga se. Våga prova. Just nu står jag vid ett vägskäl. Och det är inte en fråga som behöver lösas... Det är fan ett par stycken. Ja eller nej? Här eller där? När? Våga för att vinna? Trygghet? Förlora? Fan. Allt bara snurrar. Jag vet inte vad jag vill. Jag vet inte vad jag behöver. Jag vet inte vad jag borde. Vad jag dock vet är att mycket kommer ske framöver... Ni får se.

Livscoach sökes.

Så äckligt jävla bra låt!

2010-03-07 • 22:54:51

Irritation och frustation!

2010-03-07 • 21:52:42
Man ser väldigt sällan film på TV i dessa moderna tider. Ser man film så är det på dator, bio eller dvd. Men när man väl ser film på TV så påminns man ALLTID om just varför man så gärna undviker det. Dessa ständiga jävla reklamavbrott förstör ju hela jävla filmupplevelsen. Man får panik. Hela modet förstörs. USCH!

Wallander - Mastermind på TV4 just nu. Den är i särklass bästa Wallander-filmen. Så jävla smart och klockren. Och ja, denna tänker jag se klart TROTS allt fittiga reklamavbrott.

Den officiella musikvideon till "Drop the world" är ÄNTLIGEN här - och VILKEN video sen! Wow!

2010-03-07 • 16:51:01


"This was suppose to premiere on March 11th, but it looks like it ‘leaked’ early." - Lil Wayne´s hemsida

Synd med censur bara :(


Behind the scenes extra matrial:Söndagen är här = Dags att börja blogga igen :)

2010-03-07 • 16:09:19

Förlåt för uteblivet bloggande denna helg. Eller förlåt och förlåt... Det är ju bara som vanligt egentligen :) Men nu är det Söndag och därmed utlovas många inlägg ikväll! :)

Förresten, har ni sett de nya programmet på Kanal 5?Jävlar vilket underhållande program! Såg precis en repris av det och blev helt förälskad. Detta ska jag följa! :)


Veckans läsare!

2010-03-05 • 14:13:05
"Doktorn"

För denna individs många fina tips och förslag om arbeten på senaste tiden. Detta tyder på ett stort engagemang och ett gott hjärta och det värderar vi högt här i Nemos blogg. Doktorn har kommenterat min blogg under en ganska lång tid nu och alltid gått under samma namn vilket höjer mystiken och spänningen kring denna individ. Vem är denna figur? Ja, my friends. Det får vi kanske aldrig veta. En skön prick iaf helt enkelt! Kommer ofta med konstruktiv kritik också vilket självklart uppskattas väldigt mkt!

Patrik

Alltid när jag har någon seriös fråga här i bloggen så är Patrik en av dom få som faktiskt kommentarer och har något vettigt att säga. Med sitt riktiga namn också. Och det är fan häftigt. När en människa man aldrig har träffat faktiskt sätter sig in i ens sits och liv och försöker hjälpa. Jag värderar Patriks ord precis lika högt som om en av mina nära vänner skulle säga dom då han verkar vara en väldigt klok och påläst kille. Även han har ofta konstruktiva saker att påpeka titt som tätt vilket gör honom till en ännu mer uppskattad äsare.


Grattis till veckans läsare!


Och vad har jag åstadkommit sedan dess?

2010-03-05 • 00:00:09

Min högstadietid var ingen höjdare. Först och främst kan man utan att överdriva säga att jag hade en rätt sen pitch i livet när det kom till brudar och sånt. Jag hade svårt att få ragg i högstadiet. Eller svårt och svårt.. Kanske var det att jag inte försökte på samma sätt back then. Jag visste helt enkelt inte hur jag skulle gå till väga. Visserligen hade jag en flickvän där i några månader. Ibbe. Och det var visserligen rätt soft me tanke på att hon var en av skolans typ populäraste brudar.. Och nu överdriver jag inte ens.

Men anyways.. Vart var det jag skulle komma? Jo, min högstadietid var generellt sätt ganska tuff. Det var ingen höjdare. Min klass var allmänt jobbig. Jag hade många ovänner i klassen som körde med mig rätt hårt.. Det var nästan alltid dålig stämning i klassen, ganska många dåliga läsare och jag hade liksom allmänt svårt att passa in. Hitta min plats liksom... Det var väldigt uppdelat mellan killarna och tjejerna i klassen. Det var ett ständigt krig mellan könen skulle man kunna säga.. Den enda som egentligen inte deltog i detta krig var...ja, precis...Nemo. Jag var istället mitt emellan. Vilket resulterade i en ganska kämpig högstadietid..

- Man skulle kunna säga att jag var den enda i klassen som kunde umgås med alla.
- Men man skulle också kunna säga att jag var den ensammaste i hela klassen...

Jag skulle nog sätta mina slantar på det sistnämnda. Jag flög som en vante mellan de olika köns-lägren. Jag försökte vara allas vän.. Jag kunde inte BARA vara med tjejerna eftersom jag tränade fotboll och innebandy med killarna i klassen.. Och DÄR på träningarna sedan ville jag ju inte vara utanför. Men jag kunde ju heller inte BARA vara med killarna i klassen eftersom jag visste hur många AS det fanns i klassen som älskade att reta mig och köra med mig.. Så jag behövde verkligen tjejerna i klassen. Så jag kunde helt enkelt inte ta den risken. Jag var därmed tvungen att hålla mig på hyfsad god fot med, ja, precis, alla...

När vi gick ut 9:an så fick jag ett helt oväntat stipendium av våran klassföretsåndare. Jag fick stipendium för att jag var "Den avgörande länken mellan killarna och tjejerna i klassen. Den enda som kunde umgås med alla" - Killarna i klassen blev förbannade och tyckte hela grejen var bögig och pinsam. Tjejerna applåderade vänligt.


Jag lämnade skolavslutningen och min högstadietid den dagen som den förmodligen ensammaste och mest vilsna människan i hela världen...


Lil Wayne <3

2010-03-04 • 23:59:55
Är ni intreserade av Lil Wayne så kolla in denna idiotfeta Weezy-artikel. Ni finner den HÄR!

RÖSTA PÅ ALEXANDER FAIRSHORE!

2010-03-04 • 15:45:08
Nu är min gode vän Alex i hetluften igen! Men denna gång handlar det inte om något så smått, ynligt och patetiskt som Melodifestivalen och dess korrupta Web-Joker! Nej nej, nu snackar vi andra bullar! Nu snackar vi monsterproducenten Red One och hans nya supersatsning! Denna världstjärna till producent ska alltså tillsammans med Peder Swartling skapa ett nytt superband från Sverige och just nu äger en omröstning rum på internet. En omröstning som avgör VILKA som ska får vara med i detta band.

Omröstningen finner ni HÄR!

Vad jag vill från er? Gå in och lägg er röst på Alex! Nu!

Perspektiv på Mariatorget.

2010-03-04 • 13:10:20
On my way to the gym precis så mötte jag en uteliggare. Han var en väldigt trasig, sargad och nedgången individ. Han bad mig artigt med raspig hes stämma om några kronor till mat. Eftersom jag inte äger några kronor så valde jag istället att ge mannen en banan. En oöppnad fräsh banan. Mannen fnyste, sa irriterad "Hade du inget bättre att komma med?" och vände sedan på klacken och gick raskt iväg.. Jag blev fan chockad. Alltså, vad fan hände egentligen?

Kan någon förklara detta för mig?

Min jobbsituation.

2010-03-03 • 15:46:15
Jag går nu sakta men säkert in på tredje månaden som frenetiskt arbetssökande och desperationen, den ekonomiska krisen samt panikångesten börjar nu bli mer påtaglig än någonsin...

Idag har jag ringt säkert 10-15 olika chefer på olika äldreboenden i Sthlmsområdet. ALLA har sagt samma sak. Samma sak som jag berättade för er förut.. Att dom redan är för många. Det är inte ens behov av extrapersonal liksom. Det låter ju verkligen helt sjukt men man kan ju inte precis misstänka att dom ljuger liksom... För varför skulle dom göra det?

Snart är jag så desperat så att jag hoppar på ett sånt där fattigt jävla eventsäljarjobb... Men grejen är att, även om jag känner att jag i grund och botten är en jävligt bra säljare så är jag verkligen sjukt omotiverad för såna jobb just nu. Även om jag är desperat så känner jag inte att jag skulle kunna palla stå i centrum och kränga saker till massa vilsna själar. Det är liksom...Nej. Hellre arbetslöshet. Hellre pankhet. Hellre gatan.. Alltså, nej, självklart inte.. men ja, ni fattar vinken...

Fan alltså. Fan fan fan.

Faddes debut som ståuppkomiker - Se på egen risk!

2010-03-03 • 01:52:30


Och om länken/klippet här över knasar (eller om ni vill se de i större upplösning) så får ni klicka HÄR!

Spola nu fram 35 minuter in i klippet så finner ni alltså Faddes debut som ståupp-komiker. Jag vet inte ens vad jag ska säga. Jag vet inte vart jag ska börja... Hur ser han ut? Helt botoxad.. Alltså.. Hela uppträdandet är som en jobbig mardröm. En dålig skräckfilm. Jag blir illa till mods. Jag blir smått illamående. Ska man behöva stå ut med sånt här? Hur dåligt är det egentligen? Hur obekväm, tillgjord och krysad känns han inte?


I love you Phillip Morris

2010-03-03 • 00:37:30
Två gympass och ett biobesök. Hysfsat produktiv dag iaf! Vilken film jag såg?Det var ingen skrattbomb a lá forna Jim Carrey-filmer, det ska jag inte påstå. Men och andra sidan, vilken av hans filmer nu för tiden är det? Mannens bäst före-datum har ju gått ut för ett par år sedan och om man påstår något annat så är man nog lite koko i huvudet. Jag säger inte att han är dålig och tråkig nu för tiden. Han är fortfarande en jävligt bra och roligt skådis.. Vad jag dock säger är att han var faaan så mycket roligare och bättre förut! I sitt unga esse back in the days!

Men filmen då? Den var bra, trevlig, fin, underhållande och lite gripande. Klart sevärd med andra ord... Dock ingen superfilm bör tilläggas. Men absolut! Ingen dålig film. Trailern följer här nedanför:


Förbjudna tankar om ett förbjudet ämne.

2010-03-02 • 16:19:00

Jag tänkte på en sak igår. Tror ni man skulle kunna bli attraherad av sin syster? Alltså... Om vi säger att man inte har någon aning om att personen i fråga är ens syster. Vi säger att jag har en hemlig syster någonstans i världen.. Någon jag aldrig träffat. Jag vet att hon existerar men jag vet inte vem hon är, vart hon finns eller någonting om henne. Sen träffar jag en tjej på en bar i Barcelona säger vi. Vi pratar inte så mycket. Vi blir dock attraherade (?) av varann. Eller bara blir skitfulla och blir fyllekåta på varann... Och vi går hem ihop.. Sen dagen efter när vi pratar desto mer så kommer det fram att hon är den här systern som jag aldrig träffat. Är detta möjligt tror ni? Eller finns det en osynlig mental spärr där någonstans? En slags kemi-sköld som är i vägen som en vägg typ? Syskon emellan liksom... Jag vill tro på det sistnämna men tror nog snarare på det första. Men usch vad äckligt. Vad tror ni?

Jag har även hört att Incest är väldigt vanligt i Södra USA. Typ Texas och såna ställen... Jag har hört såna vansinnessiffror som att typ 15-20 % av alla människor i Texas någon gång PROVAT Incest. Detta borde ju förhoppningsvis och förmodligen bara vara spekulationer och rykten.. Men shit, tänk om det är sant? Det vore ju lagom fräsht kanske. Men och andra sidan... Texas öken har man ju hört många skräckhistorier om. Inte minst efter man såg "Texas chainsaw massacre"... Tänk om det är sådär i verkligheten? Familjemedlemmar knullar med varann i brist på andra bättre, fräshare och liiite mer normala alternativ... Fräsht...?! Njaaa!


Fråga till insatta i gymvärlden.

2010-03-02 • 14:39:13

Kan man köra två pass på en sak? För idag har jag nämligen precis kört ett biceps och bröstpass ensam. Nu tänkte jag äta en stor nyttig och rejäl måltid och vila upp mig ett par timmar.. Men sen om några timmar tänkte jag köra ett pass med Gayen också. När han slutat jobba.. Då får han köra vilken muskelgrupp han vill men jag tänkte köra ben och mage då. Visst är det väl okej att köra två pass på en dag om man inte kör samma muskelgrupper två ggr? Eller är det fortfarande inte bra att köra två pass på en dag?

Skulle uppskatta ett utformligt svar från någon kunnig och insatt!


Jag fick ett sms från mitt ex Isabel tidigare ikväll...

2010-03-01 • 21:23:57

...och hon skrev så här: "En kille omkom i centralen för en stund sedan, jag tror han hoppade. Jag såg det inte men kom dit när det var full av poliser, ambulanser och brandmän. Det räckte för att väcka allt till liv igen. Detta var ett väldigt hemskt slut på en annars bra dag. Alla minnen spelas upp igen. Vet egentligen inte varför jag skickar det här, inte meningen att göra er ledsna, kände bara att jag ville berätta det..."

Tänk att sånt här fortfarande skakar om en. Efter över 2 år så berörs man fortfarande på samma sätt. Det rycker liksom till i en. Man blir helt kall inombords. Allt spelas upp som i repris. Minnena kommer tillbaka. Flashbacksen avlöser varann i hjärnan som ett slags panikångestframkallande bildspel. Och jag tror inte att det kommer gå över... Det kommer förmodligen aldrig gå över. Så fort jag läser om en tågolycka så kommer jag beröras på samma sätt. Så är det bara.. Och det finns nog inte något som jag kan göra åt det.

Vila i frid du.

<3

2010-03-01 • 21:15:33
"If you have love in your life it can make up for a great many things you lack. If you don't have it, no matter what else there is, it's not enough."

- Ann Landers

Mina tankar inför Melodifestivalens final 2010...

2010-03-01 • 15:36:48
Andreas Johnson, Darin och Jöback ställer samtliga upp med pampiga ballader i Melodifestivalen detta år... Tyvärr kanske man ska säga. Både för våran och för deras del. Detta är artister som i vanliga fall skulle vara solklara favoriter i Globen.. Men just när omständigheterna är som dom faktsikt är så tror jag inte någon av dom har någon chans i Globen faktiskt. Sorgligt men sant. Det känns tyvärr lite som om dom kommer ta ut varann, visst gör det? Verkligen synd att Darin inte ställde upp med någon låt a lá "Step up" eller "Breathing your love"-stuket....

Jag tror att Eric Saade eller Salem tar hem alltihop..Tyvärr.. Eventuellt Anna Bergendahl och det hade ju faktiskt varit en skön kompromiss. Det hade jag absolut kunnat köpa! Hon är en grymt duktig artist med en jävligt soft låt. Men hoppas verkligen på Darin. Heja Darin! Men snälla snälla! Inte Eric Saade! Han verkar (för att citera Alex) vara så otroligt douchig...falsk..fejk.. :) Oäkta! :) Ja, lite Wahgren-varning nästan! :) Hellre en ful artist med talang (lilltanten) än en snygg artist utan talang (douchen) ! :)

Obehagligt effektfull avslutning på Manboynumret dock:

Lilltantens låt växer verkligen efter varje lyssning:

Står ändå fast vid att Darin är tävlingens mest kompletta artist:
Salem är bra. Han utstrålar en varm och sympatisk personlighet.. Och det faktum att han skrivit hela låten själv måste man ändå ge honom credd för. Men är han folklig nog för att vinna? Är låten catchig nog? Jävligt svårt att säga faktiskt. Top 3 blir det nog iaf..Om jag måste gissa på bara en? Eric Saade. Tyvärr.


Artister som Timoteij, Ola och de två andra som nu går vidare från andra chansen... ja, dessa måste vi väl ändå kunna räkna bort? Tror ni inte det?

Anyways... Vad är era tips och tankar angående det hela? Vem är eran personliga favorit och vem vinner hela tjottaballongen?

Wahgrensyndromet.

2010-03-01 • 15:21:32
Familjen Wahlgren är inga favoriter precis. Jag tycker hela den familjen besitter samma syndrom som Carola. Det där falska, påklistrade och fejkade.. Jag gillar det inte alls. Så jävla överglada och backstabbs-aktiga. Usch. Värst är nog sonen Benjamin. Usch vilken motbjudande liten figur. Näst värst är nog mamma Pernilla. Pernilla Wahlgren kom till andra chansen i Lördags vilket gör att hon missar sin brors bröllopp. Ja, Niclas Wahlgren och Laila Bagge ska ju nämligen gifta sig nästa helg. Hon var förkrossad över att missa detta sin broders bröllopp hette det. Jag blev lite nöjd över detta. Skadeglädje. Fint. När Wahlgrens mår dåligt så mår jag bra. Hihi.

Hur underhållande? Hur bra? Hur sorgligt? Hur sjukt? Ja, vad fan säger man egentligen...?

2010-03-01 • 13:06:21

Är inte inte något väldigt skumt över det här klippet?

2010-03-01 • 12:11:40


Ålder?

Jag och Dennis på Nivå22 här om veckan :)

2010-03-01 • 12:11:25

Lotta Engberg <3

2010-03-01 • 12:11:04
Genren dansband är ju en genre i princip ingen normalt sinnad människa gillar. Men detta är fan ett undantag på ett sätt. Pappa visade mig denna låt.. Det känns verkligen som ur-dansbandslåten. Så jävla catchig. Så jävla glad. Så jävla svängig. Orgeln, blåsinstrumenten och allting. Jävlar vilket ös det är! Sen att den framförs av Sveriges i särklass bästa dansbandssångerska gör ju inte saken sämre. Lotta Engberg äger verkligen Sveriges överlägset bästa dansbandsröst. Jag säger inte att detta är bra, jag säger bara att det är väldigt mkt bättre än typ allt annat dansband...


Random...

2010-03-01 • 12:10:52
Visst känns detta väldigt konstigt? Dessa artister framför denna låt liksom... Allt känns bara väldigt underligt, gör det inte? Och visst blir det ännu underligare när det faktiskt är helt okej? För innan man lyssnat på klippet så kan man ju lätt misstänka att det ska vara bland det värsta man någonsin kommer höra...


RSS 2.0