Gårdagens outfit.

2010-01-31 • 21:54:50

Jag var rätt söt på krogen igår faktiskt! :)Grammy Awards!

2010-01-31 • 20:45:29
Inatt är det Grammy Awards klockan 02.00 live på Kanal 9!

Svenska producenten och låtskrivaren RedOne är nominerad!


Dessa artister ska dessutom uppträda live:


Travis Barker
Jeff Beck
Beyoncé
Black Eyed Peas
Mary J. Blige
Andrea Bocelli
Bon Jovi
Dave Matthews Band
Drake
Eminem
Green Day
Roberta Flack
Jamie Foxx
Doug E. Fresh
Elton John
Lady Antebellum
Lady Gaga
Lil Wayne
Maxwell
Jennifer Nettles
Imelda May
Pink
Slash
T-Pain
Taylor Swift
Zac Brown Band


Sist men FAN inte minst, MJ-Tribute:


"The Recording Academy will honor the late Michael Jackson with a tribute during the Grammy telecast. It will feature a 3D mini movie that was designed for his This is It Tour of his song Earth Song. This piece has never been seen before but it will be seen for the first time ever at the Grammy telecast.It has been confirmed that Jackson's kids will receive a reward in honor of their father"

The following will perform alongside the mini movie:

Celine Dion
Jennifer Hudson
Smokey Robinson
Carrie Underwood
Usher
Det luktar uppesittarkväll lång väg va?

Helt ljuvligt!

2010-01-31 • 20:15:38

Tror ni själva på det?

2010-01-31 • 19:35:19
På många sätt gillar jag inte förhållanden. Eller folk som är i förhållanden rättare sagt. Framförallt folk som har sina livs första riktiga kärleksrelationer. Dom blir så sjukt blinda. Dom blir helt naiva. Helt avstängda gentemot resten av världen. Det känns som dom förlorar sig själva lite grann. Sin egen indentitet. Det där äkta hos människan går upp i rök eller iaf försvinner för en stund.. Visst kan man säga att det är vackert. Kärleken. Besattheten. Absolut. Men vad jag stör mig på är det här naiva.. Det påtvingade. Det påklistrade. Dom tror på fullaste allvar att dom kommer vara ihop resten av sina liv. Dom tror att allt är guld och gröna ängar. Visst, det är jättesött.. Men jag står inte ut med det. Det där naiva. Jag tycker det är pinsamt. Jag blir irriterad.. För det säger väl sig självt?! Att 9 förhållanden av 10 inte håller hela livet. Eller 99 av 100 anske man t.o.m ska säga... Varför ser dom det inte? Stänger kärleken av all verklighet? Trollar känslorna bort all vett och realism? Jag tror fan det. Usch. Jag vet inte.. Jag läser detta själv nu och jag inser att det är ganska patetiskt skrivet. Jag vet. Men det är bara så jag känner.

Förmodligen går det väl hand i hand med att jag alltid varit den här klassiska "bros before hoes"-killen. Jag har i alla mina relationer prioriterar kompisarna före tjejen.. Vilket också lett till att relationerna stupat relativt fort iofs.. Men ändå. Jag rankar mina kompisar högre. Mina närmsta. Så är det bara. Och så kommer det nog alltid vara... Jag kan inte se mig själv välja min "flickvän" före en kväll med Gayen, Alex och Leo - Mina tre bästa vänner. Det går liksom inte. Det går bara bort. Och jag tror inte det spelar roll hur kär jag skulle bli. Jag tror jag fortfarande skullre resonera på samma sätt oavsett... Well well TJENA tänker ni. Men så är det. Men va fan, kanske är jag dum i huvudet. Kanske har jag ingen aning om vad jag pratar om. Kanske blir det helt annorlunda en vacker dag. Jag blir helt annorlunda... Frågan är om jag hoppas det eller inte.


Hund-Rea! Endast 1000 kr för denna vackra jycke!

2010-01-31 • 18:05:23
Kolla in detta UTAN att skratta:

http://www.blocket.se/kalmar/Shih_tzu_spets_blandras_24855513.htm?ca=11&w=3


Hahahaha! Snygg hund va?

Träningsverk är som en enda lång orgasm. Inte.

2010-01-31 • 17:09:57
Mina axlar. Mina fucking jääävlar axlar. Denna träningsverk är fan out of this wooorld! Utomjordisk. Beyond smärta. Jag sitter som en zombie i trans i vardagsrummet. Jag rör inte en fena och det tänker jag fan inte göra idag heller! Jag ska plantera mitt feta lagom håriga arsle i soffan all night long.. Jag ska fan växa fast här! Fy fabian var ont det gör. Tyck synd om miiiiiiiig!

En hemlighet.

2010-01-31 • 15:08:19
Jag träffade mitt ex Isabel idag. Hon berättade en sak för mig. En sjukt läskig, jobbig och ångestladdande sak. En sak som jag mer än allt annat i hela världen hade velat skriva här. En sak som jag verkligen skulle vilja dela med er, mina kära läsare. Men jag kan inte det. Jag får inte det. Det går verkligen inte.. Och jag är sjukt ledsen över det. Hoppas ni förstår. Förlåt.

Lika som bär.

2010-01-30 • 19:07:09

Jag hittade en kopia till min käre vän Alex på Facebook... Vad säger ni?
Matorgasm - El Nacho!

2010-01-30 • 19:03:04


Har ni smakat denna? Allvarligt talat? Jag önskar ord kunde beskriva...

När man kommer till insikt...

2010-01-30 • 18:53:45
Haha! Ärligt talat?! Vad fan trodde jag egentligen...? Hur kunde jag innan idag ens kalla det sysslade med för "gymma" ? Idag har jag verkligen förstått vad det handlar om.. Vad jag har gjort under mina tidigare gympass i veckan vill jag längre inte ens tänka jag. Jag skäms när jag tänker på de passen.. Fy Lennart vad man tog ut sig idag! Vi körde ett brutalt pass för axlarna och jäääävlar vad jobbigt det var.. Men kul! Han lärde mig massvis med övningar och det kändes fan bra! I morgon blir det dock gymfritt! Framtida planen är att vi ska köra 5 dagar i veckan med Torsdagar och Söndagar lediga..

Så man kanske ska unna sig en öl ikväll? Eller nio?

Friday night? Just a regular ordinary night tonight.

2010-01-29 • 21:57:40
Jag är lite småstolt över mig själv ikväll. Ja. Jag är duktig. Jag har gymmat 4 ggr i veckan och nu sitter jag här på Fredagkvällen och struntade i att supa. Jag struntade i utgång ikväll. Ja. Det är sant. Tro det eller ej. Jag! Nemo! Fimpade party en Fredagkväll! I ärlighetens namn så minns jag faktiskt inte när det hände sist.. Men det är sanningen faktiskt! Visst att jag kompenserade det me lite chips, choklad och coca cola till Fredagsmyset med mamma. Absolut. But still... Kind of a big deal ändå att jag faktiskt fimpade party och alkohol totalt ikväll. Ja, jag är småstolt över mig själv :)

Det var faktiskt riktigt nice på gymmet idag. Jag träffade nämligen en riktigt trevlig snubbe. Det var bara jag och han på gymmet idag så vi började automatiskt prata. Han erbjöd sig att bli min gymmentor typ. Han verkade sjukt kunnig och var jääävligt biffig! Så vi ska börja köra ihop nu framöver. Starting tomorrow! Han kör 4-5 ggr i veckan och det känner jag är lagom med så det ska bli jävligt kul! Vi ska ses klockan 15.00 på gymmet i morgon och då ska vi gå igenom allting. Han ska lära mig alla maskiner, övningar och allting. Sen ska vi gå igenom kosten, sömnen och allt sånt också. Jag är fan sjukt tacksam! Härlig kille! Spännande och inspirerande som fan!


Jag och min mamma på tunnelbanan :)

2010-01-29 • 18:12:18

Självdisciplin...?

2010-01-29 • 16:43:52
När helgen är här återstår alltså frågan:


Ska man klara av att hålla i den genuint asduktiga, nyktra och hälsosamma veckan över helgen också och må bra och vara ångestfri på Söndag? Eller ska man som i vanlig ordning svika sig själv, tokfesta hela helgen och vakna och må sämre än någonsin på Söndag?

That´s the question...

Jag tröttnar aldrig...

2010-01-29 • 15:25:44

...på inledningen av detta klipp:


"Fan Göran, du ser kåt ut"

"neee"
"jo"
"tack"


hahaha. GENIALISKT! Älskar när han säger "Jo"


Har ni inte sett "Sommaren med Göran" så gör det! NU!


God Morgon Världen!

2010-01-29 • 12:08:24
Off to the gym, sen tvätta.. And then what? Ja, just det! FREDAG! <3


'

God morgon säger en röd Nemo med ruffsig morgonfrippa! :)

Arbetsintervju.

2010-01-28 • 22:13:42
Jag var på en arbetsintervju idag. Jag har sökt tjänsten som säljare på en Telenorbutik i Heron City.

150 stycken sökte tjänsten från början...

Dom hade idag skärt ner det till 15 st som fick komma på intervju nu idag.

15 stycken som ska skäras ner till 4 st till nästa vecka då slutintervjun äger rum...

Och sen efter det ska en få tjänsten.


Intervjun gick väl hyfsat bra men jag tror ändå inte jag kommer få det. Det var många duktiga säljare där och många med waaay better erfarenhet än vad jag har.. Men men, jag håller självklart alla tummar jag har. Gör det ni med. Vore ju minst sagt soft att få ett slut på denna arbetslöshet...

Nemo i radio nu ikväll + länk :)

2010-01-28 • 19:29:08
Här kan ni lyssna på P3:s korta intervju med mig (30 min in i klippet):

http://www.sr.se/webbradio/?Type=broadcast&Id=2178110&isBlock=0

Jag måste ju ändå fått den sjukaste frågan någonsin: "Men om du skulle ha skrivit på din blogg om barn med anspelning på sex.. Hade ni uppsägning varit okej då?"

Haha. Herregud vilken bra och smart fråga. Suck alltså.

Listen for yourself :)


Nemo i radio ikväll.

2010-01-28 • 17:09:23
P3 ringde mig precis. Dom frågade om jag ville medverka i kvällens radioprogram.. Jag tvekade en stund men what the hell, why not? Strax efter 18 ikväll börjar ett radioprogram på P3. Det ska debatteras om bloggar och sånt där. Jag kommer medverka där och bärätta min historia kortfattat.. Typ kvart/tjugo över 6 kommer jag medverka. Om ni är nyfikna och intresserade dvs :)

http://www.sr.se/p3/


Märkligt påstående...

2010-01-28 • 16:19:58
En kompis till mig hävdar bestämt att man får köra bil full i Tjeckien...

...Någon som vet om detta stämmer?

Låter ju minst sagt ganska märkligt...

Time for a legend...wait for it...daaarryyy Cruise!

2010-01-27 • 22:51:42
Om en dryg vecka bär det av på kryssning. En kryssning ni inte bör missa. En kryssning ni inte vill missa. En kryssning ni inte FÅR missa! Massvis med legendnamn är bokade och klara så som Chris och hans vänner från England samt Robin Simonsson från Skåne... Ni som har facebook kan klicka på DENNA direkt-länk för att läsa mer om kryssningen. Där står det även hur ni går till väga för att boka. Joina vettja? Bara 75kr/person! Extremt billigt och prisvärt. Båten kommer troligtvis sjunka och samtliga kommer att dö.. Men det blir det nog värt. För denna kryssning VILL ni inte missa. Believe you me!

Min syrra mailar från Surfers Paradise, Australien...

2010-01-27 • 22:38:48


Man blir ju inte lite sugen alltså...Man måste ju älska norska!

2010-01-27 • 22:23:22
Vet ni vad "Desparate Housewives" heter i Norge?

Frustrerte fruer

Hahaha! Är inte det för jävla kul?
Jag vet inte varför men jag tycker det är sjukt kul bara! :)


Och vet ni vad vad OS heter på Norska då?

Olympiske leker


Oxå det kul :D

Dissen till dom som förtjänar den.

2010-01-27 • 22:13:58
Hujedamig vad jag är trött på vissa människor! Dubbelmoral. Falskhet. Backstabbing. You name it. Jag pratade precis med Haake om det och man kan liksom inte greppa det riktigt. Man förstår bara inte. Dessa små naiva insnöade blåsta människor som bara sitter i sin usla lilla tillvaro och gör exakt ingenting. Har ni verkligen inget bättre för er? Vill ni ingenting med erat liv? Ingenting driver dessa människor. Deras IQ är så fascinerande låg att man egentligen aldrig slutar förvånas längre. När dom skriver så känns det som att läsa en 9årings skrift. Det finns liksom ingen mening. Ingen poäng. Felstavningarna avlöser varandra. Logiken och intelligensen lyser med sin frånvaro. Jag orkar verkligen inte med vissa människor. Jag säger inte att jag är en naturbegåvning på att skriva korrekt Svenska men jag skriver iaf så man ser och förstår. Gör jag inte?

Det blir dessutom ännu värre när dessa människor har stort ego också. Dom går runt och tror att dom har någon som helst mening i denna värld. Att dom fyller någon som helst funktion i vårat lilla samhälle. Men gör dom verkligen det? Bidrar dom med någonting? Ska vi vara tacksama för deras visdom och existens? Nej, verkligen inte. Helt menlösa små korkade individer vars största hobby är att promenera oss menfulla människor på nerverna. Ja. Nu lät jag kanske divig. Men sanningen är att i jämförelse med dessa små små människor så ser jag fan till och med mig själv som både begåvad och meningsfull. Så det så.

F U !

Rihanna inspirerade Jamie Cullum som inspirerade mig...

2010-01-27 • 19:45:03
Jag har upptäckt en trend som tar över just nu! Singer Songwriters som gör covers på poplåtar.. Covers på rnb-hits typ. Det finns massvis med dom! Millow förstörde ju "Ayo Technology" som bekant men det är långt ifrån den enda. Senast ut i raden av dessa covers är Jamie Cullum:Jag brukar vanligtvis inte gilla dessa covers men denna tyckte jag var helt okej. Han gör verkligen något eget av den och hans talang är verklig påtaglig. Grymt duktig kille. Och jag blev så sjukt sugen på att lära mig spela piano när jag såg denna video! Så sugen så att jag messade min extremt musikkunnige pappa. Jag skrev "Pappa! Jag kände nu helt spontant att jag verkligen vill lära mig att spela Piano! Nu!" och han svarade kort och gott "Okej! Då tar vi tag i det min son!".

Härligt!

Onsdag.

2010-01-27 • 16:15:45
Gymmade med lillebror igen i morse. Ställde klockan på 9. Man känner sig hurtig och duktig när man går upp tidigt på morgonen och gymmar. Som jag nämnt tidigare så ligger i princip all fokus på kondition och armar nu i början. Det är de viktigaste för mig. Få tillbaka min kondis som faktiskt (ja, tro det eller ej) var ganska bra en gång i tiden samt att få lite armmuskler att vara nöjd och stolt över.

Efter gymmet skickade min väldigt avlägsne biologiska (min mamma är adopterad för er som ej visste det) kusin ett sms till mig. 32åriga Jon från Gbg. Varför jag säger avlägse är för att jag bara träffat honom en gång tidigare. Mammas syster (som är hans mamma) dök upp först för bara typ 5-10 år sedan.. Innan dess var hon hemlig. Ja, alltså.. Det är en lång väldigt invecklad historia som vi inte behöver dra nu.. Men för att göra en lång historia kort så har jag iaf bara träffat Jon en gång tidigare.. Anyways! Han är iaf en underbar livsnjutare tillika evig ungkarl. Gillar honom skarpt! Han bjöd mig på en härlig lunch på en god kolgrill på Södermalm och sen visade jag honom staden lite grann. Nice.

Nu sitter jag hemma och inväntar syskon. Mamma, mina två bröder plus lillasyster ska käka middag här later on. Mammas specialitet; Fläskfilegryta med svamp and stuff.. Det blir säkert trevligt. En trevlig dag helt enkelt!

Idag är det Onsdag also known as Lill-Lördag. Hade jag varit fri från ångest, inte varit inne i en träningpariod samt haft pengar så hade jag festat idag. No doubt about it. Men idag blire ingen fest inte. Så det så.

Nu ska jag surfa in på Platsbanken och fortsätta kriga efter jobb...

Smell ya later

Inte helt soft.

2010-01-27 • 16:07:25


Denna film har minst sagt väckt starka känslor. Så pass starka att den till och med fått en facebookgrupp. En grupp som ni kan hitta här:

http://www.facebook.com/group.php?gid=269612596714&ref=nf


Med all rätt kanske? Kanske inte den friskaste människan man träffat på?

Jag fick ett mail.

2010-01-27 • 11:42:13

Nemo - The naked truth! Before picture:

2010-01-26 • 20:19:43
Nu är det dags. På riktigt. Det är nu eller aldrig. Så känns det fan. Det är nu eller aldrig som jag verkligen ska få lite ordning på min kropp. Pappa har fixat världens jävla deal på ett gym vid Mariatorget som hans polare driver. 300 kr för ett år. Sån sjuk jävla drömdeal - När ett årsgymkort liksom i vanliga fall går på åtskilliga tusenlappar... En sån här möjlighet får jag nog fan aldrig igen att verkligen sätta fart på skiten! Gjorde mitt första besök där idag och det var fan schysst! Allt fanns som jag behövde. Löparband, vikter, maskiner och ja, you name it. Så jag körde ett redigt pass som verkligen knäckte mig totalt. Efteråt var jag heeelt slut men samtidigt sjukt glad, taggad och motiverad. Jag ska dit igen i morgon bitti. Nu jävlar alltså! Målet är att förlora några pannor från magen samt att skaffa mig lite magmuskler och armmuskler. Snygga till kroppen helt enkelt! Självklart förväntar jag mig inga underverk men en liten förändring bör jag nog kunna åstadkomma fram till sommaren iaf! Här ser ni hur jag ser ut just nu med bar överkropp. Nemo uncut the ugly truth-version.. (känsliga läsare varnas):Om några månader tänker jag lägga upp lite "Efter"-bilder här i bloggen i förhoppning om att det skett en förändring då. Vi får väl se om jag lyckats. Jag kan iaf säga att jag på fullaste allvar aldrig känt mig mer motiverad och taggad än vad jag gör just nu. Jag ska verkligen försöka denna gång på riktigt! Jag vill verkligen detta!

Pusha mig nu! Peppa mig! You can do it Nemo!

From me to you: Dagens musik!

2010-01-26 • 20:19:11

Ni säger gayvarning...
Jag säger musikorgasm!

You wanna piece of me?

2010-01-26 • 20:17:31
Min mamma dansar helt plötsligt spontan wannabe sexy totalt oblyg magdans till Brittans "Piece of me" framför mig. Kul, underhållande och coolt tycker säkert ni. Själv så beslöt jag mig just för att skippa middagen.

På facebook har jag...

2010-01-26 • 20:16:29
...18 st vänner som heter Emelie!
...19 st vänner som heter Sara!
...och 18 st vänner som heter Sandra!

Hur många vänner har ni som heter Nemo? hihihihihiihihihihihi :)


En lyckligt ovetande fader.

2010-01-26 • 14:13:11
Min pappa är ganska rolig ibland. Han hade köpt en ny tröja här om dagen. Jag mötte honom i stan och han stoltserade med sin nya tröja. Han var så nöjd. Hans nya tröja var rosa och ganska tajt fast han trivdes som fisken i vattnet i den. Jag frågade pappa vart han hade köpt sitt nya fynd? Vet ni vad han då svarade?

Gina Tricot.

Training day.

2010-01-25 • 17:53:45
Pappa har förmodligen fixat gymmöjligheter för mig och mina småsyskon till ett mycket överkomligt pris. Det vore fint det. Ett helt okey gym också! Fick se bilder på det idag och allt fanns där som man behövde.. Nice! Familjegymmande tillsammans! Dom tre yngsta i syskonskaran då. Jag, Nelly och Natan. Fiint. Jag skulle vilja säga att vi alla 3 är ett ganska starkt behov av det just nu.. Träning.. Och det känns som att vi alla tre även att ganska motiverade och sugna på att faktiskt ta tag i det på riktigt också.. Eller hur småsyskon? Är vi inte det? Eller är jag helt ute och cyklar nu? :)

Anyways. Nu bär det iaf av ut till Värmdö för innebandy med storbrorsan och hans polare och sen efter det hem till E för mys och film. Myyyyyyyyyyys.CSN-problems. Tips och råd efterfrågas?

2010-01-25 • 14:06:02
Som ni vet så pluggade jag en termin till idrottslärare hösten/vintern 2008/09. Under denna fem månader så tog jag fullt studielån. Och eftersom jag inte hoppade på kursen igen nu vid årsskiftet så måste man börja betala skiten nu.. Det är så det funkar. Man har ett år på sig att hoppa på kursen igen om man bestämmer sig för en paus.. Men nu har året gått och därmed börjar CSN kräva tillbaka pengarna nu. Man får själv bestämma återbetalningsplanen... Summan vi snackar om är drygt 25.000 kr. Och man ska betala tillbaka 6500 kr per år. Man kan också dela upp det på antingen en summa varannan månad, varje månad eller betala hela 6500 kr på en och samma gång.

Jag är kluven i frågan..
Jag har inte speciellt mycket pengar just nu men funderar ändå på att betala alla de 6500 kronorna på en och samma gång. Jag får min lilla slutlön från förskolan nu i dagarna.. Den ligger typ på 7300 kr eller något sånt. Och det kan vara skönt att ha den där CSN-skiten borta i ett år.. Jobbigt att ha den hängandes över mig varenda jävla månad. Speciellt om jag skulle få för mig att resa utomlands senare nån gång under detta år...

Vad säger ni? Lutar åt att jag betalar alltihop nu på en gång så fort jag får lönen. Låter inte det klokt?

Blyg morsa man har.

2010-01-25 • 13:33:21
Mamma sticker till Indien på Måndag. Ensam. I två veckor. Bara sådär helt plötsligt spontant. Blygt. Schysst att lämna mig i frusna äckliga blöta kalla Sverige. Verkligen! Bra vän! Bra mor! Men men, home alone i 2 veckor ändå.. Niice! Ska riva hennes lägenhet som hämnd för att hon inte tar med mig.. :) Hihi, nej nej.. Men skämt åsido. Hoppas hon får det trevligt där borta bland kryddig mat, dålig musik och knasiga färgglada kläder :)Goa, Indien.

Degdag de lux

2010-01-24 • 22:08:05
Ber om ursäkt för uteblivet bloggande idag.. Jag har bakisdegat med Alex hemma hos Gayen all fucking day. Vi har glott "How i met your mother", "Vänner" och sist men faan inte minst även "South Park". Vid 18-tiden drog jag hem till E i Nacka och det är precis där jag sitter just nu. Vi är båda obeskrivligt trötta och slitna efter helgens bravader så vi sitter mest som zombies i trött-trans och genomlider Johan Falk-rullen på 4an. Tror jag slumrat till 45 ggr under första halvan av filmen vilket gör det ganska onödigt att se resten av filmen efter nyheterna... Så ja, jag skippar nog det.

God Natt på er så hörs vi i morgon <3

Saturday night live!

2010-01-23 • 18:11:28
Se där! Spontan helt plötslig inflyttningsfest på Värmdö på schemat. Kul! Sprang in i Heidi på Konsum idag och hon gav mig och Gayen en inbjudan. Hennes nära vän Kattis har flyttat.. Kattis är visserligen jag och Gayen bara bekanta med men ändå. Det blir säkert trevligt. Lite catching up med gamla vänner och bekanta. Hoppas på mycket trevligt folk och inga idioter! Det bästa? Hemmet hon skaffat ligger i fucking jävla Siggesta.. Typ längst ut på Värmdö. Nice som faan. Ja. Absolut. Eller vänta? Njaeee... Anyways! Nu tar jag första bästa buss ut till Gayen för mobbat tragiskt ensamt förkrök i hans rum!

Ha en mysig Lördagkväll mina vänner!

Gayen & Jag hösten 2008

Den mobila generationen!

2010-01-23 • 17:49:29
Jag kom på mig själv idag att jag ALDRIG svarar i hemtelefonen längre. Jag pratar inte ens i den längre. För de enda människorna som ringer på den är antingen Mormor eller telefonförsäljare... And let´s be honest, vill jag prata med någon av de precis nämnda? Big NO!

Använder folk hemtelefonen nu för tiden? Gör ni det? Alla har ju fria samta, fria sms och allt vad det nu heter på sina mobiler.. Vilket gör det fullständigt onödigt med en hemtelefon egentligen...

Min Fredag Kväll...

2010-01-23 • 17:36:09
Märklig kväll igår kan man säga. Jag började med att shoppa lite.. Lite av det såg ni i föregående blogginlägg. Sen drog jag en snabbsolning på Söder. Sen bar det av hem till Högdalen där Alex efter en stund också gjorde mig sällskap.

Efter några kalla tog vi sedan bussen som vi trodde skulle ta oss in till stan.. För det var rätt siffra på bussen. Men efter en stund märker vi att vi inte närmar oss staden.. Snarare tvärt om. Då förstår vi att vi åkt åt fel håll.. Så väl framme i Farsta Strand väntar vi in Tuben som TILL SLUT tar oss till staden. Haha :)

I stan möter vi upp 18årsligan. Ja, lilla Carolina Silk fyllde 18 år i Onsdags och jag hade lovat att fixa en skön utgång för henne denna Fredag. Och det gjorde jag. Vi började på Citykrog där vi drack billig alkohol. Öl + Jäger = 60 kr = NICE! Sen drog vi till Hirshen i vanlig klassiskt 18årsanda och väl på plats där beställde vi in ett skönt paket innehållande 10 öl och 10 shots och sen var kvällen igång!

Mycket dans och trevlig stämning gjorde denna kväll mer än helt okej :)

Kvällens outfit

2010-01-22 • 21:08:53
Ursäkta mitt smått utvecklingsstörda ansiktsuttryck på denna bild. Jag vet ärligt talat inte vad jag gör på denna bild men jag hade sjukt bråttom till tuben å det var denna grimash jag lyckades få till på min "one picture". Ja, bra jobbat va? Anyways.. Splitternya kläder! Från idag faktiskt! Hit eller shit?

Nu blire utgång! Ha en soft kväll babes å hunks där ute!

Jag älskar dig.

2010-01-22 • 14:44:26
"Röven är fan så mkt viktigare än pattar..bröst är ju inte ens sexigt.. två fettpåsar med en trött vårta på liksom" - Robin Simonsson


Hihi.

2010-01-22 • 00:38:55
Min pappa finns på wikipedia. Ni finner honom HÄR. Kan ni gissa vilken del av hans wikipedia som jag har ändrat lite på? Början, mitten eller slutet? Pssst! Jag kan ge er en liten ledtråd.. Det är INTE slutet. Jag lovar :)


Blyga land.

2010-01-22 • 00:32:37
Svenskar lägger 14% av sin totala livsmedelskonsumtion på alkohol... Undrar om ligger i top i världen med dom siffrorna? Skulle ju inte precis förvåna en om man säger så.. Sjukt anmärkningsvärt.

Film och svullkväll...

2010-01-21 • 22:42:24
Jag och Alex är nu lite mer än halvvägs igenom en filmkväll i klassiskt "oss"-anda.. Vi har sänkt en feeet oblyg tacosmiddag, 200 gram apelsinkrokant, 200 gram fazer mariannekaramell-chokladkaka, 250 gram estrella less fat chips och sist men inte minst 3.5 liter coca cola. Japp, det är sant. Vi har tryckt i oss allt detta ikväll. Vi har samarbetat ner skiten i våra magsäckar! Haha. Fråga mig fan inte hur vi fick i oss all skit men nu är det gjort iaf.. Och det känns jävligt bra ska jag säga er! Två filmer har vi hunnit med också. Först såg vi "I love you, man" och hur jävla skön var inte den? JÄVLIGT skön! Fan vilken klockren rulle! Om ni inte sett den så SE den. Sen efter den så såg vi en gammal klassiker - Forrest Gump. Oblyg rulle. Nu har vi en film kvar att beta av, Johnny Depps "Public Enemy". Så det är det vi ska sysselsätta oss med nu :)

Funny facts about Norway del 1.

2010-01-21 • 18:33:14
På flygtåget från Oslo till Oslo flygplats pratar den automatiska högtalarrösten på Svenska. Ja, bara på Svenska. Hur komiskt är inte det? Hej mindervärdeskomplex :)

Snyggt jobbat Nemo.

2010-01-21 • 15:23:58

Jag har lyckats med konststycket att såra den enda människa som betyder något för mig just nu.. Så jävla jag att lyckas med något sånt här.. Även om jag står fast vid att det inte var en speciellt big deal. Men hon tycker det verkar det som. Och hon har säkert rätt. Det brukar vara så. Jag kan ju inte ha fel. Jag är inte speciellt bra på det. Helvette alltså. Skjut mig någon. Suck.


I'm sorry Mama. I never meant to hurt you. I never meant to make you cry, But tonight, I'm cleaning out my closet.

2010-01-20 • 20:21:51
Jag vet att innehållet i detta inlägg i princip skrivits tidigare. Jag vet att ni säkert läst dessa ord förut. Jag vet också att det kan verka som självömkan från min sida. Jag vet att det i somliga av eras ögon säkert kan ses som smått patetiskt att jag också ältar detta om och om igen. Men ni ska veta att jag tvingar er inte att läsa. Det ska ni ha klart för er. Det är helt upp till er. Det är helt frivilligt. Känner ni att ni är en trogen inbiten läsare av min blogg så behöver ni inte läsa detta inlägg. För då uppfattar ni säkert detta inlägg som en upprepning av tidigare skrivande. Men för mig är detta inlägg jävligt viktigt. Innehållet är viktigt. För jag påminns nämligen om det dagligen.

Varenda. Jävla. Dag.

Min mamma sa alltid att min ärlighet skulle ta mig långt här i livet. Hon säger det fortfarande ofta.. Senast idag.. Att just min ärlighet, modighet och öppenhet är min största gåva och positiva egenskap. Jag har svårt att skriva under på det då jag allt som oftast känner mig ganska feg, småfalsk och rätt dålig.. Men hon säger det ändå fortfarande relativt ofta..

..men varför känns det då istället som att just min ärlighet och öppenhet har förorsakat mest skit i mitt liv? Ja, tänkte främst men absolut inte bara på bloggen. Men ja, delvis, absolut. Men även min personlighet IRL. Hur jag är, vad jag gör och hur jag fungerar som människa. Jag har alltid hörts och synts överallt. Det har liksom varit jag i ett nötskal. Clownen Nemo som alla känner till. Jag har också nästan alltid sagt vad jag tycker och tänker till alla. "Tala först och tänka sen" har varit lite av mitt omedvetna motto typ.. Jag har helt enkelt varit lite för ärlig i vissa situationer... Ärlighet som i vissa fall också sårat folk. Ärlighet som gjort folk arga och ledsna.

Och sen för att inte tala om mitt namn.. Mitt satans jävla namn. Namnet som jag både hatar och älskar. It´s my curse. Jag heter Nemo och folk har alltid kommit ihåg mig. Överallt. Hela tiden. Ni kan inte ana hur mkt negativt jag fått ta i mitt liv just pga det.. Att folk alltid vetat vem jag är. Vad jag gjort. Överallt. Folk har blivit irriterade på mig bara för att jag är jag. Folk som inte känner mig har automatiskt tagit en negativ ståndpunkt gentemot mig när dom träffat mig.. Utan att dom ens känt mig över huvudtaget. Just för att det bara skulle vara så. Nemo = Något negativt.

Det här med att mitt namn är min curse grundar jag självklart på flera saker men främst när det gäller att träffa nya människor. Tjejer då främst. Dom har alltid "hört" någonting. Alltid. Så är det bara. På Värmdö är det självklart värst. Just därför jag håller mig borta därifrån så mycket som jag bara kan nu för tiden. För på Värmdö är det verkligen hopplöst. 99 gånger av 100 när jag träffar något, för mig, nytt och okänt ansikte så tycker dom per automatik illa om mig så fort jag presenterat mig. Jag har liksom ingen chans. Det är kört innan det ens börjat. Dom har hört något bara.. Och har inte dom det så har deras kompis garanterat gjort det.. Och visst, jag kan till viss del köpa det! Jag har gjort mycket galet i mitt liv.. Mycket kontroversiellt. Absolut. Samt träffat många tjejer. Det förnekar jag verkligen inte. Men vad jag menar är att ALLA kommer ihåg det så jävla mkt mer just pga mitt namn. Det blir så enkelt för alla att minnas precis allt jag varit inblandat i. Alla tjejer jag hållt på med. Alla skandaler jag varit med om. Alla människor jag bråkat med. Allt.


Men för att återvända till bloggen.. Jag har hamnat i mycket skit pga min blogg. Både privat och arbetsmässigt. Jag har tänkt sluta blogga säkert 100 ggr men har ändå alltid börjat igen. Detta är som en drog för mig. På riktigt. Visst att det går perioder då jag är väldigt mkt inaktivare med min skrivande.. Och visst att det går perioder då bloggen är faaan så mkt sämre också.. Där inspiriationsbristen helt uppenbart påverkat kvalitén på själva innehållet.. Men the bottom line är ändå att jag kommer nog aldrig att sluta blogga. Jag kan inte se mig ge upp den här bloggen. Den här bloggen är min son. Jag kan inte sluta. Jag kan bara inte. Det går inte. Detta är jag. Detta är min drog. Och i viss mån uppenbarligen eran också... <3

Och vi gillar det ju lite grann iaf... Gör vi inte?Tragik.

2010-01-20 • 18:51:44
Ni hörde om den 14åriga pojken som förlorade livet i en tågolycka här om dagen va? Ja, ni kan läsa om det HÄR iaf. För jävla sorgligt givetvis. 14 år. Det är fan ingen ålder! Det är åt helvette såklart. Som alltid när unga människor omkommer. Och det för självklart tankarna tillbaka till den där kvällen. Den där kvällen för snart 2.5 år sedan när man själv var med om en dödsolycka. Om ni är nyfikna så kan ni läsa om det HÄR och HÄR. Man får fortfarande såna obehagliga flashbacks när man läser om tågolyckor now days.. Trots att det som sagt nästan är 2.5 år sedan. När man ser bilderna från olycksplatsen. Blommorna. De ledsna människorna. Det väcker vidriga minnen till liv. Anyways... Farsan till 14åringen skriver om hela grejen i sin blogg som ni finner HÄR. En otroligt sorglig, välskriven och gripande läsning. Om ni känner för något sådant förstås...

Så jävla märkligt också att läsa hans tidigare inlägg i sin blogg som typ HÄR. Inlägget är skrivet 2 dagar innan olyckan, då livet och hans tillvaro var helt som vanligt.. Sen vändes allt upp och ner bara sådär.. Ja, det är verkligen konstigt att läsa. Bloggar alltså. Ett märkligt fenomen.

This is how my week bounce!

2010-01-20 • 18:45:47
Det blev jobb i morgon med på förskolan. Fortsatt magsjuka bland ordinarie personal så jag kör min tredje dag i rad där i morgon. Och i övermorgon blire ju som tidigare nämnt privat barnvakteri på Värmdö... Så detta blev visst nästintill en hel arbetsvecka för mig. Där ser man. I morgon ska jag och en polare även provträna lite med ett korpenlag i Innebandy också. Trevligt! Sen sovs det förhoppningsvis hos E om hon inte är för upptagen med sitt pluggeri till sin sluttenta som äger rum på Lördag... Let´s hope not :)

Slow and boring fast money.

2010-01-20 • 18:28:39
Snabba cash var långsam och fattig.. Höhöhöh. Var jag rolig nu? Nej, förmodligen inte.. Men iaf, filmen var ganska dålig.. I mina ögon iaf.. Och då tror jag egentligen inte de spelar någon som roll om man läst boken innan eller inte. För alla som läst boken klagar liksom på filmen.. Pga att filmen skiljer sig så extremt mkt från boken. Både handlingsmässigt men även karaktärernas personligheter.. Och många som inte läst boken klagar liksom också! Fast dom klagar istället på att dom tycker att mkt känns osammanhängande och krångligt i filmen.. Eller inte alla.. Men många jag talat med. Inklusive mig själv.. Som att storyn var för tunn liksom. Mkt var oklart. Man förstod liksom inte hur saker och ting funkade.. Det kändes som dom missade massa hela tiden. Och då har jag liksom inte ens läst boken...

Svar på tal.

2010-01-20 • 18:23:26
Åhhh! Jag hatar verkligen att svara på kommentarer (DENNA kommentar) från människor som uppenbarligen inte läser bloggen regelbundet alternativt inte läser tillräckligt noggrant. För hade dom gjort det så hade dom vetat och därmed inte behövt fråga! Jag orkar egentligen inte skriva samma sak flera ggr men gör här och nu ett undantag då det är ett viktigt, betydelsefullt och relevant ämne för mig. Ja, det var över med E ett tag... Det stämmer bra. Vi bröt upp där ett tag pga av vissa anledningar.. Men sen saknade vi varann så pass mycket så att vi tog upp kontakten igen. Och det skrev jag också i ett blogginlägg ganska nyligen. Och nu umgås vi med varann mer och seriösare än någonsin tidigare. Capish?

Vår, någon?

2010-01-20 • 16:47:11
Det var strax under nollgradigt idag hela dagen. Typ 2 minus tror jag. Varför känns det då som som att det är kallare än vad det gör när det är 20 minus? Kylan idag var fruktansvärd. Den bet tag i en. Den plågade mig hela jävla dagen. Fy fan. Jag frös knäskålarna av mig trots att jag var klädd bättre än en eskimå.. Palla!

En jävligt relevant och befogad fråga.

2010-01-20 • 07:52:52
Varför har inte ALLA bilar alkolås egentligen? Finns det egentligen någon anledning till varför inte ALLA bilar har det?

Någon som vet? Någon som är insatt?

Me <3 Bio!

2010-01-19 • 20:03:44
Ikväll äre biodags igen! Me like! Jag, farsan, hans brud, hennes dotter, min lillebror och fina E ska gå och se "Snabba Cash". Någon som sett den? Bra eller anus? Mitt tips är att den kommer få 6 vältrimmade demokratiska föl av 10 möjliga från mig. Well well, time will tell...


Min musiksmak.

2010-01-19 • 19:36:31
Alltså... Bara de faktum att dom två första låtarna på min nuvarande iPod-playlist är gjorda av Aaron Carter och Basshunter tycker jag säger en hel del om min musiksmak. Jag är nog en av få människor i världen som faktiskt ärligt kan säga att min egen musiksmak är dålig. Ja. Dålig men skön. Kan man säga så? Ja, det tycker jag nog man kan säga.

Otrohet.

2010-01-19 • 18:02:47
Jag var otrogen mot min gamla förskola idag. Jag har ju skickat ut en del arbetsansökningar senaste tiden. Fått några svar, några intervjuer, några negativa besked och ja.. lite all möjlig respons. Ett distrikt i Sthlm svarade att dom skrev upp mig på "timvikarie-listan". Vilket distrikt då? Ja, det jag bor i faktiskt. Söderort. Ja, alltså... Ni vet Svedmyra, Stureby, Bandhagen och Högdalen typ. Och visst.. I ärlighetens namn är jag sjukt skeptiskt till sånt här egentligen. Timvikarie-grejor.. Bli väckt 7 på morgonen med att någon ringer och fråga "Hej, kan du jobba idag hos oss?".. Njaee.. Inte de helt ultimata arbetsförutsättningarna om man säger så. Men i morse ringde dom iaf och frågade om jag kunde jobba och jag sa faktiskt ja. Så jag körde idag. På en förskola i mina hoods. Bara några minuter med buss från mamma faktiskt. Perfekt avstånd med andra ord.

Och hur var dagen? Den var trevlig faktiskt. Personalen var välkomnande, hjälpsamma och snälla och kidsen var också rätt sköna. Självklart var mycket annorlunda. Givetvis. Men mkt var sig också ganska likt. Dagen gick kort och gott bra. Ska jobba där i morgon med. Men det är också it. Allt jag fått där än så länge... Varför jag gör det? För att jag måste ju faktiskt jobba och ska jag liksom prova något sånt här så kan de ju lika gärna vara något som ligger me perfekt avstånd från mitt hem! Jag ska verkligen vara gryym i morgon. Arbeta perfekt samt charma omkull allt och alla. Jag ska vara så bra så att dom helt enkelt MÅSTE erbjuda mig något. :) Haha. Jaja, jag vet hur det låter.. Men låt mig drömma mig bort iaf.. För helt seriöst.. Hur perfekt hade de inte varit att arbeta där? 5 min hemifrån istället för 1 timme och 5 min som Värmdö var... Sweet! Men om jag nu ska vara lite realistisk så vet jag ju att detta förblir just en önskan till 99%´s säkerhet =/

Skänk en tanke till Haiti.

2010-01-18 • 17:15:48
Jag tror faktiskt inte vi Svenskar förstår och greppar hur omfattande denna katastrof faktiskt är. Det befaras ha omkommit upp mot 200.000 människor där borta. 200.000 stycken! Det är helt HELT sick. Och 3 miljoner människor skadade. Miljoner liksom... Smaka på den bara. Bilden nedanför är från en random gata där borta. Det är massvis av lik som bara ligger överallt.. Det är så overkligt på något sätt. Sååå långt ifrån den trygga lugna stabila ganska odramatiska vardagen vi lever i här i Sverige. Herregud alltså...


Kontraster.

2010-01-18 • 17:13:25

Eftersom jag bloggade om min lillsyster precis så måste jag nu självklart också skriva om en av mina äldre systrar. För jag snackade nämligen med min 24 åriga syster Niki precis. Hon genomför just nu sitt livs resa. Men varför ska vi vara avis och bittra för? Vi har ju Sveriges underbart charmiga och bekväma klimat!


Avis? Bitter? Jag? Neee då...Fröken Nemo.

2010-01-18 • 16:28:56
En morsa från förskolan ringde mig i morse. Hon undrade om jag kunde sitta barnvakt åt hennes knodd på Fredag. Förskolan var tydligen stängd då av någon anledning och hon själv skulle bort på kurs. Så det blev 07.00 - 17.00 på Fredag. En riktig heldag. Självklart ställde jag upp. Dels för att jag behöver allt jobb jag kan få just nu men dels också självklart me tanke på vad DOM morsorna har gjort för MIG denna vinter så :)

Men då fick jag en tanke. Tänk om man liksom bara skulle vara barnvakt. Alltså passa ungar privat liksom. Bli en nanny typ. Jobba som det på heltid liksom.. Fan vad roligt egentligen. Man skulle kunna göra utflykter och hela grejen. Ja, det hade fan varit ett ballt scenario. Tyvärr är det i praktiken omöjligt av ganska många skäl.. Men tanken slog mig bara när hon ringde idag. Att det hade ju fan varit jävligt kul :)

Ladies and gentlemen: My little sister Nelly <3

2010-01-18 • 15:26:54

My babys!

2010-01-18 • 13:34:44
När jag gick runt på Värmdö i igår morse så träffade jag några av mina kids från förskolan! Först så lånade jag telefonen av en familj och fick då hälsa på deras underbara småttingar.. Sen sprang jag av en slump in i en annan familj vid busshållplatsen. Och detta var (också de av en slump) två av mina absoluta favoritkids på min avdelning på förskolan. Jag vet att jag man egentligen inte får favorisera kids men alla gör ju det ändå ;) sen om man säger det högt eller inte är ju en annan sak :) anyways.. riktigt mysigt att få träffa dom små igen! saknat dom mycket :) dom är så sjukt söta! bästa kidsen :) att se dom får en verkligen att längta efter egna barn själv.. men först måste jag kanske skaffa jobb, och lägenhet, och ett seriöst förhållande.. och mogna till mig liiiite grann. Då.. ja, då KANSKE :P

Grattis Alex!

2010-01-18 • 00:02:54

Detta är Alex. Klockan har nu slagit 12. Så han fyller 21 år nu och då säger vi givetvis GRATULERAR PÅ FÖDELSEDAGEN unge man! Och ja, detta är den absolut bästa bilden jag kunde hitta på Alex. Den säger precis ALLT om hans utseende! Hoppas du får en bra min vän <3

Här är dessutom två låtar han har gjort:Otrohetens många ansikten.

2010-01-17 • 21:28:03
Jag tänkte på en sak idag när jag pratade med pappa och hans tjej. Hon berättade om sina tidigare relationer med tjejer (jepp, hon är bi) och det fick mig att tänka på en sak. Om jag är ihop med en tjej som hånglar med en annan tjej helt random.. Då klassar jag inte det som otrohet utan jag tycker ju då självklart istället bara att det är sexigt och niiice! Of course! ALLA gillar tkr det är hett att se tjejer hålla på! :) Men låt oss då istället säga att jag skulle ha en bisexuell flickvän som sedan hånglar med en annan tjej.. Då är det helt plötsligt en helt annan sak, isn´t it? Då är det inte längre nice at all. Då är det istället helt plötsligt uppenbar självklar otrohet! isn´t it?

Märkligt knasigt fenomen.

Gårdagen.

2010-01-17 • 18:44:48
Festen igår var riktigt lyckad. Det fanns beercans, svepmaskiner och all möjlig sån där skit. Allt för att få in den där "collage-films-fest-stämningen". Och det fick vi! Emil spydde och Gayen hooka donna och allt var frid och fröjd! Många gamla bekanta ansikten var också på plats. Både glada och mindre glada överraskningar kan man väl säga... Men inget bråk blev det som tur var. Det hade dock kunnat bli det jääävligt lätt men jag vaktade tungan bra och fokuserade istället på att vara partykungen så det gick väl ut... Pratade med allt och alla och hade ett allmänt skönt flow i kroppen! Hemmafest är verkligen the shit. 999 ggr av 1000 är hemmafest MKT roligare än krogen. No doubt about it.

Söndag utan ångest. Nästan iaf.

2010-01-17 • 18:36:02
Nice dag. Har varit på stan med pappa och hans tjej. Vi har fikat och gått i lite affärer. Mysigt. Jag gillar pappas tjej. Hon är överlägset den bästa han varit med på senaste år. Hon är, precis som pappa, en nykter alkoholist/narkoman. Dom är så söta ihop. Det känns liksom som att dom är bra för varann på något sätt. Inget känns stressigt, falskt eller påtvingat som i många av hans tidigare relationer. Detta märker man är på riktigt. Man märker att det är hälsosamt och bra för båda parter. Me like.

Lördag.

2010-01-16 • 15:33:16
Det blev trots allt, efter mycket om och men, utgång igår. Någon som är förvånad? Nej, precis. Men det är bara det att jag blir så sjukt rastlös av att bara sitta hemma och göra ingenting.. Särskilt på en helgkväll.. Så när klockan slog 20.00 igår kväll och jag fortfarande inte hade några planer så fick jag panik. Jag tog bussen till Li och väl på plats där satt jag och tog några kalla med henne och hennes vänner. Trevligt indeed! Sen runt midnatt bar det av mot Nype. Återigen, någon som är förvånad? Nej, precis. Det är och andra sidan inte så konstigt att man alltid hamnar där då det är den enda klubben i Sthlm som faktiskt håller måttet.. I mina ögon iaf.

E var dessutom på Nype. Det var också självklart ett av skälen till att jag drog ut på krogen.. Och just dit. Jag ville överraska henne. Och det gjorde jag också minsann. Haha. På gott och ont. Lite kaoskväll igår kan man lugnt säga. Dock är allt löst nu så det var ingen fara.

Precis hemkommen från E. Och vad skämmer man bort sig med då? Min nya favoritbakismat! Fuck Pizza. Fuck Kebab. Fuck allt! This is the shizzle:
Vet ni vad jag ska göra ikväll förresten? Jag ska på en stoooor hemmafest på Värmdö. En gammal klasskamrat fyller år och har lyckats låna en stoooor villa. En villa med både bastu och pool a lá American Pie-style.. Och rykten säger att det kommer idiotmkt folk. Över 100 pers.. Men Nemo, är det verkligen så klokt att gå på en sådär stor hemmafest på Värmdö? Finns det inte fortfarande ganska många Nemohatare på värmdö? Hmm... Jo, det gör ju det.. Och tro mig. Jag har tänkt på det. Och ska jag vara helt ärlig så tänkte jag inte gå på festen först.. Och jag är fortfarande lite orolig. Orkar verkligen inte bråka. Orkar inge tjaffs. Vill bara dra dit och ha a good time. Men men, det löser sig nog. Känner så jävla många där så skulle de bli nå tjaffs så har jag sådan enorm uppbackning så det blir nog inga problem! Får vi hoppas iaf...


Nu? Bada badkar med levande ljus, skum och westlife i högtalarna :)

Den, i mina ögon, bästa Disneyfilmen genom alla tider.

2010-01-16 • 14:48:36

Gåshud, någon?

2010-01-16 • 14:48:21

Christina Aguileras uppträdande på 2006 års Video Music Awards rankar jag nästan högst av alla uppträdanden någonsin i såna sammanhang. Inlevelsen. Känslan. Rösten. Ja, den geniala smått otroliga kombinationen gör detta klipp grymt svårslaget. Jag får på riktigt gåshud av detta klipp alltså...


2009 års 25 största hits ihopmixad till en enda låt.

2010-01-16 • 14:47:36
See more funny videos and funny pictures at CollegeHumor.

Kvällens outfit.

2010-01-15 • 20:31:45Vart jag ska? Vad jag ska göra? Ingen aning! Inte sitta hemma iaf...

Skål och trevlig helg!

Så nära men ändå så långt ifrån...

2010-01-15 • 19:57:05
Varje gång jag och min bror Noel spelar Badminton så knullar han mig i tre raka set. Så är det bara.. Och så har det alltid varit. Samma visa varje gång. Han är rätt duktig och jag är, mjaa, låt oss säga ganska dålig. Och dagens runda var till en början inget undantag. Han tar hem första set relativt enkelt. Sen så händer det något. Jag spelar upp mig och tar hem både andra och tredje set! Herreminskapare! Vad fan händer? 2-1 till Nemo i set?! Jag som aldrig någonsin vunnit ett set mot Noel tidigare! Jag tar dock ut mig fullständigt i andra och tredje set. Jag kämpar ner honom totalt med alla mina krafter och visar därmed att motivation slår klass! Men sen kommer då såklart det icke så oväntade bakslaget... Krafterna tar helt enkelt slut. Så fjärde set tar han hem med klara 15-3. Femte avgörande set stundar... Jag är tröttare än en cenil bibliotekarie och bror min ser obehgaligt pigg, taggad och fräsh ut! Hur går avgörande set? Ja, vad tror ni?

15-12 till min bror. Förlust med 2-3 i set. Bittra förlust.Jobb jobb jobb.

2010-01-15 • 15:16:37
Jag var på intervju i Tisdags på en skola. Rektorn verkade hur nice som helst. Trivdes verkligen med henne. Skolan i sig likaså. Enda negativa var att tjänsten (om jag nu skulle få den) börjar först den 1:a Mars..eventuellt t.o.m den 8:e. Vilket gör att jag kmr trampa runt här hemma arbetslös i 6 veckor till. Pallar man det? Återstår att se.

Sen ska jag på en intervju på Tisdag på ett slags vikarie uthyrningsbolag. Det är som ett litet företag som hyr ut personal till förskolor och skolor.. Det garanterar mkt jobb men samtidigt kan de bli så att jag jobbar på olika skolor/förskolor varenda jävla dag typ.. Man kan liksom få flänga runt överallt i Sthlmstrakterna dagligen... Vilket kanske inte är sååå nice?

Sen har jag även fixat en intervju till en Telenor Butik i Heron City. Intervjun skulle bli av nästa eller nästnästa vecka sa dom.. Men dit ere tydligen feeeett många som söker.. Så det lär man ju inte få. Men men.

Så som ni ser så är det inte precis något som klickat klockrent ännu. Dessvärre. Men men, jag kämpar på. Förr eller senare ska det väl lossna får man hoppas. Denna vecka har varit feta slackerveckan. Bara suttit i soffan och gjort exakt ingenting... Kollat åtskilliga "how i met your mother"-avsnitt och bara degat totalt. Sjukt skönt.. Men sen så känner man sig ju också ungefär lika meningsfull som en fästing typ.. När man lever såhär.. Suck.

Nu? Badminton med brorsan vid Eriksdalsbadet!

Moralpanik.

2010-01-15 • 13:39:27
HÄR finner ni en annan Expressenartikel/krönika ang förskolegrejen som iaf jag hade missat helt...

Igår.

2010-01-14 • 22:40:04

Knasigt..

2010-01-14 • 19:53:06
Ännu knasigare:


Will Smith = The worlds greatest?

2010-01-14 • 19:08:13
Will Smith kallas tydligen för Mr.Perfect av folk i branshen. Jag läste det någonstans. Varför? För att han är perfekt. Det kan väl knappast någon säga något om? Uppenbarligen älskar alla honom i branshen. Folk avundas honom något enormt. Han har inga ovänner. Alla talar ofta och länge om vilken fantastisk och stor människa han är. Snubben är verkligen defintionen av perfektion. Så jävla begåvad, sympatisk, rolig, snygg, smart, lugn och trygg. Han har en perfekt famlij och relation till sin fru. Inga skandaler här inte. Ingen otrohet eller droger. Han har verkligen allt. Det är sjukt. Han är fan en av mina idoler.


Hur är du Nemo?

2010-01-14 • 16:02:08

Är du:


Arrogant: Ibland dessvärre.
Osäker: Ja.
Trött: Extremt nu för tiden.
Intressant: I´d like to think so, yes.
Smart: Jag vet faktiskt inte.
Barnslig: Japp! Men främst omogen!
Liten: Haha. Nej. 191 cm.
Lätt: 88 kg typ :)
Skoltrött: Ja, därför jag inte pluggar just nu..
Rolig: Jag skulle vilja påstå att jag är sjukt rolig.
Pratglad: Allt som oftast. Ibland FÖR pratglad.
Frågvis: Och nyfiken. Borde nog ibland kanske bara hålla käften :)
Organiserad: Haha! Den där var bäst idag!
Hälsosam: Hahahaha! NEJ! Den DÄR var bäst idag!
Blyg: Hahahahahahaha! NEEJ! Den DÄÄÄÄR var bäst idag!
Attraktiv: Svårt för mig att säga.. Men som tjej hade jag nog sagt ett ganska bestämt nej till mig själv.
Lätt uttråkad: Ja. Jag vill att det ska hända saker HELA tiden.
Vegetarian: Aldrig aldrig aldrig.
Besatt: Tyvärr lite för ofta.
Pålitlig: När jag verkligen vill. Men ofta inte.
Filosofisk: Lite.


En populär facebookstatus bland kidsen now days:

2010-01-14 • 14:45:50

"Man kan undra varför killar blir coola när de ligger runt och tjejer blir slampor. Men se på det såhär: hade du en nyckel som kunde öppna en massa dörrar så skulle det ju vara en supernyckel. Men hade du å andra sidan ett lås som kunde öppnades av varenda jävla nyckel som finns så skulle det ju va ett jävla skitlås!"


Jag tycker faktiskt detta var lite småfyndigt.

Jim Carrey´s nya! Måste se!

2010-01-14 • 14:45:18

Nu får ni säga "hate to say i told you so".

2010-01-14 • 13:26:13
Instängd 2 var sämst. There, i said it.

Och alla som älskat dig har hatat mig av rädsla...

2010-01-14 • 03:54:54

Titta på detta klipp...

2010-01-13 • 16:44:39
...Och svara mig sedan på denna fråga: Om ni såg detta klipp, utan någon som helst vetskap om vem personen i fråga är och helt utan att vara fördomsfull... Skulle ni då kunna misstänka att personen i fråga skulle komma ut ur garderoben ca 15 år senare? Mjaaa? Kanske va?


Tonight - To party or not to party? That´s the question...

2010-01-13 • 13:45:16


En blogg ni bör checka in.

2010-01-13 • 12:06:52
Som jag nämnt så många gånger förut så har i princip ALLA mina bästa vänner någon gång försökt blogga.. På ett eller annat sätt. Vi snackar vanliga bloggar, resebloggar och ja, till och med POKERbloggar har nära polare skapat. Men i princip ingen har kunnat hålla en vettig bra blogg aktiv och vid liv. No offense till alla ni andra som på något sätt tror att ni antingen står mig nära eller att ni har en bra blogg. Nåväl, tillbaka till det väsentliga.. Nu finns det dock en polare som sticker ut lite här.. En polare som skapade en blogg för en tid sedan. Han hade nyligen en lååång paus men har nu börjat blogga igen. Denna polare är en av mina all time absolut närmsta och bästa kompisar. Ja, för att inte säga kanske den allra närmsta. Han heter Leo. Ni finner hans blogg HÄR! Den är både rolig, smart, innehållsrik och småfyndig. Dock kanske lite föööör intern för den stora publikmassan ibland men det är fan jag den sista att klaga på! Det ska gudarna veta! :D

Jag hoppas verkligen han kan fortsätta i samma trevliga anda. Jag tycker till och med han borde bli liiiite aktivare. Några inlägg om dagen skulle inte skada. Även om det säkert skulle sänka kvalitén lite... För jag tror nämligen han skulle kunna klara av att hålla en relativt hög kvalité ändå! Det vore roligt om han körde detta fullt ut. Jag behöver fler människor med vettiga bloggar i min umgängeskrets!

Go Leo, Go Leo!This is me and Leo doing den omåttligt populära fågeldansen i Sunny Beach på Aqua Park during Den Glade Viking´s Staff-party i somras. Snygga. Fräsha. Blyga. Blöta. Dansanta. Nyktra. Pose-villiga. You name it.

Tungpiercing eller inte?

2010-01-12 • 23:16:26
Jag saknar min tungpiercing. Jag kände det här om dagen. Jag har haft tungpiercing två gånger i mitt liv och båda gångerna har jag trivits som fan med det. Det är fan riktigt nice! Men jag har tagit ut den båda gångerna av två olika anledningar som vi inte behöver gå in på.. Men nu är jag sugen på att göra en igen. Men är man för gammal för det när man är 22 år? Eller är det fortfarande soft? Tredje gången gillt kanske? Ni får bestämma! Vad säger ni?

Jag hade samma frågeställning i min facebookstatus.. Där blev det 3-2 i förmån till "Ja till piercingen".

Jag & Robin under vår enda gemensamma kväll i England.

2010-01-12 • 23:04:09

Jag som ville vara så unik och annorlunda...

2010-01-12 • 21:34:25
Jag skaffade Spotify nyss. Ja, först NU idag! For real. Haha. Fråga mig inte varför det dröjt så länge.. Det har bara gjort det! Så på samma dag skaffade man alltså Spotify samt beslöt sig för att börja följa Paradise Hotell på allvar...Herregud, hur svensson får man bli egentligen?!

Illa Nemo, illa!

Skam.

2010-01-12 • 18:52:22
Usch. Idag hatar jag mig själv som fan. Och det är inte för att jag känner mig allmänt misslyckad pga arbetslöshet och så like all day everyday nu för tiden.. Nej nej, det är utav en helt annan anledning. Jag sitter här och väntar på Paradise Hotell. Ja, det är sant. Jag skäms så jävla mkt. Detta hjärndöda pinsamma idiotprogram. Låg mig dock få försöka bortförklara mig först:

Jag var hemma hos E igår. Ja, vi har börjat umgås igen. Ingen av oss vet vart det kommer leda och vi stressar inte heller. Vi får helt enkelt se hur det blir. Vi trivs jävligt bra ihop och vill inte sluta ses. Let´s just leave it there. Nåväl, vart var jag? Ja, just det. Jag satt där hos henne igår.. Och när jag är där blir jag allt som oftast tvingad att se på Paradise Hotell med henne. För ja, hon är självklart precis likadan som alla andra tjejer i 18-20årsåldern när det kommer till TV-smak. Hon SKA se på Paradise Hotell....hmmm.....

På tal om det - Seriöst, ser ALLA tjejer på den skiten? Det känns lite som det.. Så fort skiten går på TV så löser alla statusuppdateringar ang programmet av varann på facebook.. allt tjatter om skandaler, deltagare och sex hit och dit...

Jaja, whatever... Tillbaka till det väsentliga i detta blogginlägg.. Igår så tyckte faktiskt jag, Nemo, att programmet var både ganska bra och lite smått underhållande. Ja. Det är sant. Snyft. Jag blev så arg på mig själv efteråt. Och jag lovade mig själv att aldrig mer se på det.


Ikväll klockan 22.00 är det dubbelavsnitt på Kanal 6 och jag kommer sitta bänkad. Ja! Fastän jag verkligen inte vill egentligen. Jag hatar ju skiten! Fan i helvette. Skjut mig någon. Jävla äckliga beroendeframkallande hjärndöda smörja!

Aaaarrrgggghhh! :(

Biodags månne?

2010-01-12 • 16:31:57


"Instängd" som den så vackert heter på Svenska, är en av de få filmer senaste åren som verkligen skrämt skiten ur mig. Jag minns när jag och Alex såg den på bio för drygt tre år sedan.. Helvette vad vi sket ner oss. Vissa scener i filmen skrämde verkligen skiter ur oss. Det var riktigt bra och ruggig skräck. Och SOM man älskar sånt! Filmer som den är skälet till varför jag fortfarande trots allt klassar genren skräck som min favoritgenre. Dock gällde ju det betydligt mer förr i tiden.. När man var ung, dum och lättskrämd.. Nu för tiden är det jääävligt mkt mer sällan man verkligen ser en bra skräckfilm.. Och ännu mer sällan som man verkligen blir rädd och skrämd av en skräckfilm. Tyvärr. Sorgligt och synd men sant.

Men denna ska jag ändå garanterat se! Snart! Nu?!

Någon som vill gå på date med mig och se denna? Kille som tjej? :)


Imorgon = Michael Mind @ Nype

2010-01-12 • 14:05:10
I morgon har min favoritklubb "Nype" specialöppet. I vanligt fall har klubben bara öppet på Fredagar men i morgon gäller ett undantag. Varför? Den tyska superstjärnan (?) Michael Mind gästar klubben med ett live gigg. Jag är så jävla oinsatt när det kommer till DJ:s och sånt.. Men han ska tydligen vara det verkliga nya stjärnskottet på DJ-himmelen! Och lyssnar man på låtarna så känner man ju självklart igen dom. Eller iaf några av dom.. Annars är man ju helt tappad bakom ett stall:Jag har snackat runt med lite mer insatta människor i klubb och dj-branshen och detta är tydligen kind of a big deal liksom. På riktigt. Massvis med klubbar i Sthlm slogs om att få dit stjärnan med Nype var dom som lyckades. Fråga mig inte hur. Kontakter och jävla massa flyt svarade Olof (Nypechefen) när jag pratade med honom för en stund sedan i telefon.

Let´s get to the point then. Ska man kanske masa sitt arsle dit? Det kommer tydligen bli knökat och ett satans drag...Säger den första prognosen iaf.. Klubbfolk älskar ju såna här happenings. Sån här musik. Det är ju deras grej. Deras forum. Faktum är att det är inte alls min grej.. Men ändå blir jag lite sugen. Just för att det tydligen ska bli något minnesvärt. Något speciellt..

Någon som ska gå?
Någon som vill gå?Fy fan säger jag bara.

2010-01-11 • 13:15:33


Nu kommer det en TV-Serie. Den heter "The Jacksons - A family dynasty". Om jag har förstått det rätt ska den handlar om de fyra bröderna.. De som var i skuggan av Michael Jackson. Fy fan säger jag bara. Snacka om att mjölka cashen ur sin broders död. Ska dom försöka göra sig karriärer på sin brors död nu? Mjöööölka de sista cashen ur hans bortgång? Jag mår illa när jag hör om denna TV-Serie. Jag mår illa när jag ser bilden här över. Usch. Motbjudande.

Vad säger ni om det hela? Fin fullständigt logisk uppföljning på Jackson´s död eller motbjudande pengarkåthet hos hans bröder/familj?

I can! I can! I can! Can i?

2010-01-10 • 19:23:47
14 dagar utomlands. Det har satt sina spår. På gott och ont. Mest ont. Nu är jag tillbaka i Sthlm och Sverige... Och det ska märkas här om inte annat. Jag ska bli sjukt aktiv i bloggen igen. Men det ska även självklart märkas markant i mitt verkliga liv också. Nu finns det inga om, kanske, sen eller andra undanflykter längre. Inga strutstrick. Nu är nu. Nu är det en brand new fresh start som gäller. Det är nu det ska ske. Inget annat existerar. Min resa tillbaka till verkligheten börjar här och nu. Med er. Men främst självklart då med mig själv såklart. Närmsta tiden ska spenderas till att hitta mig själv. Hitta mitt liv. Hitta allt. Saker måste falla på plats nu. Ja, faktum är att det är många måsten nu framöver...

Jag måste skaffa ett jobb. Jag måste skaffa en lägenhet. Jag måste skaffa mig en bättre hälsa/fysik. Jag måste skära ner på drickandet. Jag måste börja äta bättre. Jag måste börja träna mer. Jag funderar även på att börja följa med pappa på lite möten då och då igen... Mest för att få hjärnan på plats igen. För jag vet nämligen by fact att AA-möten är det här i världen som får mig att må psykiskt bäst. Inget annat går ens att jämföra med det när det kommer till psykisk hälsa.

Mycket måste hända framöver.
Mycket SKA hända framöver.

Jag hoppas och tror på mig själv.
Eller jag inbillar mig själv att jag gör det iaf.

Jag vill verkligen börja lära mig att älska mig själv. Jag vill vara nöjd och stolt över mig själv. Jag måste förstå och inse att jag duger. Jag räcker till. Jag är ingen nolla. Jag är ju någon! Och jag vill ju vara någon! Jag vill bli glad när jag ser mig själv i spegeln. Jag vill ju att folk ska vara stolta över mig. Jag vill göra min familj glad! Jag vill göra mina vänner glada! Jag vill våga älska mig själv.. För om jag aldrig lär mig att älska mig själv... Nej, då kommer jag heller aldrig lära mig att älska någon annan människa. På riktigt. Och det är inget jag bara säger.. Utan det är bara den hårda sanningen.


Lika som bär?

2010-01-10 • 19:00:28
Jag vet att säkert 10.000tals människor där ute i stugorna redan lagt märke till detta men jag måste även också bara få konstatera det... För hur lika är inte Andreas Carlsson från Svenska Idol-Juryin och Gary Sinise från CSI New York egentligen?


Back in Sweden! Back in Stockholm!

2010-01-10 • 18:15:54
Tack Matt!
Tack Pappa!
Tack Nelly!
Tack Sissel!

Ni räddade mig dessa sista dagar utomlands!

Ny artikel ute...

2010-01-09 • 18:35:05
Read this:

http://www.nvp.se/Varmdo/Varmdo/Bloggrabalder-ny-fraga-for-Varmdo/


Vad sager ni om hennes senaste uttalanden?

Musikorgasm.

2010-01-09 • 16:56:11

Sommaren 2009.

2010-01-08 • 20:33:53
Om man skulle fråga den stora Sunny Beach-arbetar-massan hur dom skulle beskriva Sommaren 2009 i låtar så skulle nog dom flesta sæga Black Eyed Peas, Sexy Bitch, Hitmens "Like i Love you" samt den dær sjuuukt jobbiga rapapppaaappappa papap papapapa-låten... But i`m not like that. Detta ær min sommar i musik:


Mitt 2009.

2010-01-08 • 17:17:23
1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Ja. Jag hade en trekant. Och en fyrkant.

2. Höll du några av dina nyårslöften?
Nej.

3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?
Flera bekanta faktiskt...

4. Dog någon som stod dig nära?
Hunden.. Tryne Lind :(

5. Vilka länder besökte du?
Bulgarien, England, Danmark, Norge, Finland, Estland

6. Är det något du saknat år 2009 som du vill ha år 2010?
En egen lagenhet.

7. Vilket datum från år 2009 kommer du alltid att minnas?
Datum vet jag inte men dissen i Stsund kommer jag nog aldrig att glomma. Det var typ den 18e Juli tror jag.

8. Vad var din största framgång 2009?
Tiden på Førskolan...Samt all fantastisk respons från alla familjer.

9. Största misstaget?
Att jag åkte hem från Sunny Beach før en tjejs skull.

10. Har du varit sjuk eller skadat dig?
Jag sydde høger tumme i Sunny Beach.

11. Bästa köpet?
MJ Tatueringen. Faktiskt. Kanske inte snyggaste tatueringen in the world... Men bara att ha den
kænns æn idag så jævla rætt bara.

12. Vad spenderade du mest pengar på?
Krogen/Alkohol...

13. Gjorde någonting dig riktigt glad?
Ja. Tiden i Sunny Beach samt supporten jag fick från førældrar under
vinterns dagiskaos...

14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2009?
Se efterføljande blogginlægg...

15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
Jag vet faktiskt inte.

16. Vad önskar du att du gjort mer?
Trænat.

17. Vad önskar du att du gjort mindre?
Supit mindre och ætit mindre skitmat.

18. Hur tillbringar du julen?
En julklappsbojkott med familjen. Best christmas in years.

19. Blev du kär i år?
Jag tror det. Tyvarr.

20. Favoritprogram på TV?
How i met your mother!

21. Bästa boken du läste i år?
Jag hatar att läsa.

22. Största musikaliska upptäckten?
Lars Winnerbæck

24. Något du önskade dig och fick när du fyllde år?
Ett busskort samt ett Kubbsett. Exciting, i know.

25. Något du önskade dig men inte fick?
Vakna av en avsugning.

26. Vad gjorde du på din födelsedag?
Magenta. I 10 min. Så mkt pallade jag.

27. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?
Definitivt.

28. Hur skulle du beskriva din stil år 2009?
Destruktiv.

29. Vad fick dig att må bra?
Sunny Beach i sin helhet.

30. Vilken kändis var du mest sugen på?
Jag blir sællan "sugen" på kændisar.

31. Vem saknade du?
Suck. Pass.

32. De bästa nya människorna du träffade?
Detta år? Oj. Det ær många.. But i want to pick just one! Min chef i Sunny Beach. Dølle. Fantastisk individ.Typ.

Stormen har visserligen till viss del lagt sig...

2010-01-07 • 20:48:32
...men man kan anda fortfarande hitta saker pa internet angaende vinterns drama och kaos. Saker man inte last tidigare.. Dessa lankar hade jag exempelvis missat helt:

Check THIS out... And THIS... And THIS...Panik!

2010-01-07 • 02:30:43
Javla helvettes vader! Javla helvettes Ryan air! Javla helvettes Land! Jag blir fan tokig. Jag sitter har och fan bara skakar. Jag kom till flygplatsen idag och mottogs av folkmassor i panik. Kaos. Alla flighter var installda. Folk slogs, skrek och var helt javla galna. Folk lag och sov overallt.. Ingen visste naganting om nagat. Allt var allmant kaos! Och vad fan skulle jag gora? Jag var pank. Jag ville bara hem. Angest och panik i hela kroppen.
Efter manga timmars tankande och overvagande svalde jag till slut min stolthet och valde min enda egentliga utvag... Jag ringde pappa... Jag bad honom fora over pengar till mitt konto. Men det var fett jobbigt. Jag ar redan skyldig honom pengar sedan tidigare. Jag kande mig sa pinsam.. Jag kande mig vardelos. Sa liten. Sa sjukt ovardig liksom. Jag som 22aring kan inte ens klara mig sjalv i ett annat land... Fy fan. Jag hade graten i halsen nar jag ringde honom. Han forde over pengar. Jag tog buss och tag till Matt som bor utanfor london... Tva timmar kommunalttrafik for att ta mig dit. Dom varsta och mest angestfyllda 2 timmarna i mitt liv troligen...
Nu ar jag hos Matt. Jag har nu ombokat min flight tills i overmorgon. Fredag kvall. Men i arlighetens namn ere ingen garanti att jag ens kommer hem da... Med tanke pa att vadrat har ska bli fortsatt risigt.. Och England ar sjukt kansliga for sno. Det sagar alla som bor har med. Sa fort det snoar blir hela landet paralyzerat och forlamat.. Ingenting fungerar som det ska nar det snoar.. Och nu ere lixom de varsta sno-ovadrat pa laaaang tid.. Sa nu galler det bara att halla tummarna. Att flighterna faktiskt gar pa Fredag... FUUUUCK! Jag vill egentligen bara hem. Nu. Det ar det enda jag tankar pa. Hem hem hem!! Jag har fan jobbintervju pa Fredag aswell som jag missar nu. Katastrof. Jag maste ringa dom och forklara. Skit!
Och Ryan air folket ar fan dumma i huvudet. Pa riktigt. Pinsamma ackliga javla lagprisforetag. Medans SAS och British airways och andra bra normala flygbolag fixar platser at sina passagerare pa andra flighter i sana har situationer... Ja, vet ni vad Ryan Air gor da? Dom skriker ut till sina passagerar "Flight is cancelled! U need to rebook your flight on internet!"
Och that's it. Inge mer. Ingen hjalp. Ingan omtanke. Ingenting. Javla idioter. Antar dom att folk har med sig en barbar dator med internettillgang till flygplatsen eller vada? Jag hade inge internet. Jag hade inga pengar. Vad forvantade dom sig att manniskor som jag skulle gora? Jag blev sa javla arg alltsa.. Sa sjukt javla arg och ledsen. Jag fick panik. Och jag har fan fortfarande en panikkansla i kroppen...Trots att saker o ting visserligen har ordnat sig... Jag sitter typ har och skakar nu. Jag vet inte vad jag ska gora, saga eller ta vagen. Jag vill bara harifran.. En JAVLA tur att pappa fanns till hands... Annars hade jag seriost gatt under. Ja, vad hade jag gjort om han inte funnits dar? Seriost? Gatt under? Jag hade inga pengar och inget internet att boka om min biljett med.. Ingenting. Vad hade jag egentligen gjort utan pappa? Och vad fan hade jag gjort om inte Matt bott utanfor London? Gatt under? Jag kan nog saga, utan att overdriva, att detta var en av dom varsta dagarna i mitt liv. Sliten, ynklig och helt javla forstord. Fy fan. Fy faaaaaaaan!

Bye bye England.

2010-01-06 • 14:07:18
Det ar snostorm i Bournemouth. Och nu snackar vi inte om nagon liten javla tillfallig mini snostorm utan nu snackar vi en MASSIV sjuk megasnostorm. Om en timme gar bussen harifran till flygplatsen utanfor London. Sa forst blir det buss 4 timmar (med ett byte.. bara det e fan jobbigt) och sen flyg 3 timmar..

..Och jag ar narvos. Pa riktigt.. Jag ar fan livradd. Har ni lika javligt vader dar hemma? Ar det snostorm? Jag vill namligen inte storta. Jag vill inte krasha. Jag vill inte do. Inte an. Jag har mer att ge i livet kanner jag. Jag har en laskig riktigt jobbig kansla over denna hemresa. A bad feeling. Usch. Jag inbillar mig val saklart bara... But still. Gillar icke detta.

Jag landar (forhoppningsvis) 23.15 pa Skavsta flygplats. Hamta mig garna.

Trevlig resa Nemo. Tack.

Is this song about me?

2010-01-04 • 22:34:08No i'm not color blind
I know the world is black and white
Try to keep an opened mind i just can't sleep on this tonight
Stop this train i want to get out and go home again
I can't take the speed it's moving in
I know i can
But honestly will someone stop this train

Don't know how else to say it, don't want to see my parents go
One generation's length away
From fighting life out on my own
Come on stop this train
I want to get off and go home again
I can't take the speed it's moving in
I know i can but honestly won't someone stop this train

So afraid of getting older
I'm only good at being young

So i play the numbers game to find away to say that life has just begun
Had a talk with my old man
Said help me understand
You sit down 68 you'll renegotiate
Don't stop this train
Don't follow it moves the place you're in
I don't think i could ever understand
I tried my hand
John, honestly we'll never stop this train

See once in a while when it's good
It'll feel like it should
When you're all still around
And you're still safe and sound
And you don't miss a thing so you cry when you're driving away in the dark.

Singing stop this train i want to get out and go home again
I can't take this speed it's moving in
I know i can
Cause now i see i'll never stop this train

(think i got 'em now)

Jackson ft. Kravitz

2010-01-04 • 22:33:26
Aftonbladet skriver att Lenny Kravitz och Jackson holl pa med en lat tillsammans precis nar Jackson dog. Den hann precis bli klar tydligen. Har ar ett litet smakprov fran den latan... Jag tycker fan det later riktigt nice! Refrangen ar fan helt insane:


Nyarslofte for 2010:

2010-01-04 • 22:32:45
  • Survive 2010...

Grattis gumman!

2010-01-04 • 21:54:50
Idag fyller Amanda systembolag! Hip hip Hurraaa!


Vem fan sa att ensam e stark?

2010-01-03 • 22:24:19

Jag sag precis filmen Blow med Johnny Depp. Hur fan har man kunnat missa denna rulle? Den var ju helt grym! Sa sjukt vacker och nice film! Alskar nar man upplever sant har.. Man ska lite spontant se pa en film och sa valjer man en som man e osaker pa om man har sett eller inte... Och sen blir man helt fralst! Niiice!

Och nu vet jag det till 100%. Robin kommer! Min fina Robin kommer hit till Bournemouth i morgon kvall. Megan akar till flyplatsen utanfor London och hamtar honom och sen sa aker dom sen direkt hit till Chris lagenhet. Forst tankte jag och Chris aka med Megan till flygplatsen men 6 timmar bilresa bara for att mota honom kandes lite overkill alltsa.. Sa vi valjer istallet att stanna har och ladda upp ett fint varmt mottagande till Robin!

Hmm.. Jobbangesten borjar forresten bli valdigt pataglig nu alltsa.. Jag maste och da menar jag verkligen MASTE skaffa mig ett jobb i princip direkt nar jag kommer hem. First thing nar jag kommer hem pa Onsdag ar att maila precis ALLT OCH ALLA. Jag ska fan soka jobb overallt varkligen. Eller inte overallt... Men ja, ni fattar vinken.. Nagot maste styras! Och det ar illa kvickt! I varsta fall far jag hoppa pa ett saljarjobb igen.. Men det vill jag egentligen verkligen slippa.. Men i varsta fall sa.... hmm.. =/ Helst av allt skulle jag ju egentligen da sjalvklart vara kvar pa forskolan.. Saknar fan kidsen dar redan. Tankar fan pa dom mycket! Snyft... :(


Who am i trying to fool?

Ibland undrar jag.. Laser du fortfarande min blogg?
Jag vet dock arligt talat inte om jag vill att du ska gora det eller inte.


Forresten, nagon som har lust att hamta mig pa Skavsta Flygplats kl 23.15 pa Onsdag kvall? Inte? Konstigt! Skitroligt att hamta mig ju! Jag bjuder pa daliga vitsar, kramar och lite sjalvomkande prat i klassisk Nemo-anda. Fortfarande ingen som har mojlighet och lust att hamta mig? Markligt isf! Pretty please??


Bet you'll allready seen this..but still...hur roligt e de inte??
Peace out & God Natt

Nemo + English friends wish u all a great 2010!

2010-01-02 • 22:06:44

Also want to show you the best & cutest commercial ever made:Bournemouth by night.

2010-01-02 • 21:06:22
Jag saknar att bli saknad.

Happy new years day...

2010-01-01 • 14:57:40

Gott nytt ar da!

Hade ni trevligt igar? Blev de skumpa? Raketer? Gjorde ni bort er? Fick ni ligga? Spydde ni? Spelade ni krocket?

Jag hade det helt okej. Varken mer eller mindre. Grejen var att vi gick runt pa pubbar all day fran liksom 11 pa morgonen sa man var liksom redan redigt packad ner kvellen kom... Ner det riktiga hetset liksom skulle borja. Men det var roligt. Jag larde mig massa nya dricklekar som jag maste lara ut till er alla dar hemma.. You are going to love them!

Det var iaf forst en stor hemmafest i Chris 2vaningslegenhet her i Bournemouth. Sen drog vi HELA packet till en fet nattklubb her i narheten. Typ 40 pers i 10 taxibilar.. Jag hade dock foredragit att stanna kvar hemma hos Chris for hemmafesten var fan sa mycket roligare an sjelva klubben.. Precis som det by fact ocksa ALLTID ar.. Aven i Sverige.

Plus att det blir svarare for mig att kommunicera med folk pa klubbar med hog musik och sa. Speaking of it though... Det e fan anmarkningsvert hur mkt man battrar sin Engelska bara pa sahar kort tid. Ner jag kom hit i Sondags so kende jag att det var lite jobbigt och svart att henga med ner Chris och Matt pratade med sina venner.. Men nu ar det hur lugnt som helst. Inga problem alls. Jag kom liksom pa mig sjelv idag att jag till och med tenkte pa engelska...Hajar ni? Skumt.


Men ja, det ar fan fett roligt. Att verkligen kenna att Engelskan battras sa pass mycket.


Traffade aven Robins tjej Megan igar. Hon var aspackad och glad. Speaking of Robin... Han ska komma hit den 4e ryktas det om. Det vore ju jevligt soft om han gjorde det. Tva dagar med han i Bournemouth tackar jag inte nej till. Och i overmorgon kommer aven Jade som jag ocksa jobbade med i Sunny Beach hit och halsar pa. ROLIGT!


Sist men inte minst... Jag har 5 natter kvar i England och hur mkt cash? 40 Pund. Haha. Jag har alltso gjort av med 210 pund redan... Och jag har bara varit her halva tiden. Bra Nemo. Snyggt.


Bye for now


RSS 2.0