3 dagar kvar tills drömmen blir verklighet...

2010-06-29 • 18:07:35
Det har tisslats och tasslats en längre tid nu och ja, det stämmer. Jag ska vara med i en dokusåpa. Det kommer spelas in under hela Juli månad och sedan sändas i Höst. Jag kan dessvärre inte säga mer än så. Jag kan inte heller avslöja vart det spelas in, vad det går ut på, vilken kanal det sänds på och självklart inte vad programmet heter. Ni får helt enkelt spekulera och gissa på egen hand. Tids nog får ni veta... Vad jag dock KAN säga är att det är en komplett drömmånad som jag kommer att få uppleva. En månad som saknar motsvarighet för en kille som mig.

Det tråkigaste med detta är att jag inte kommer ha möjlighet att varken blogga eller facebooka på hela Juli månad. Jag kommer heller inte att få ta med min mobil så ja, det är pretty much omöjligt att få tag på mig under Juli månad. Så det är ingen idé att kika in här under Juli månad eftersom det ändå inte kommer uppdateras. Jag kommer visserligen att föra en dagbok/blogg på TV-kanalens hemsida där jag kommer skriva ganska ofta.. Men den bloggen kommer (förmodligen?) att visas först när programmet sänds på TV. Det tror jag iaf. Det känns mer logiskt.. Så det är nog ingen idé att leta efter den. Förrän i höst...

Men låt oss inte fokusera på det negativa med det hela. Låt oss istället fokusera på det positiva. För det hela är givetvis en dröm för en kille som mig. Det hela känns otroligt spännande, inspirerande och sjukt. Ni läsare som alltid tjatat om att jag skulle passa i en dokusåpa. Att jag skulle passa i TV. Att jag borde söka till såna här grejor... Ja, nu blir det verklighet.

På Fredag drar jag! Håll tummarna för mig nu. Glöm mig inte.
För jag kommer aldrig att glömma er mina älsklingar <3

NU KÖR VI!2010 - 06 - 30


Man finner nya oupptäckta guldkorn från nya Em-plattan varje dag!

2010-06-29 • 17:58:01

Tisdag. Det närmar sig...

2010-06-29 • 12:45:24

Konstig spontankväll igår. Först satt jag med E på Söderhof och drack i solen. Sen gled Gayen förbi och sänkte en wiskey med oss. Sen när Gayen väl lämnat så drog vi på bio. Bion blev nya Beck som var helt okay. I beckmått mätt så var den faktiskt ovanligt bra. Men i vanliga filmmått mätt var den bara helt okej. Hehe.

Väl efter bion trodde jag att kvällen var över... Så vi gick och käkade och laddade för hemgång.

Men icke sa nicke... Vi träffa istället av en slump min vän Emelie Hagman och hennes dejt. Med dom så söp vi oss redlösa på först Söderhof, sen "Ojojoj" och sist men inte minst Soap.

Soap som btw måste vara Sthlms mest underskattade uteställe. Brutalt bra musik där! Bara ett fett dansgolv som fattas. Då hade fan det stället varit helt ultimat!

Jävligt konstig vecka. Mkt ska göras. Både roliga och tråkiga saker. Det är svårt att skriva om som ni vet.. Men ja, jävligt mkt händer. Jävligt mkt ska hinnas med. Min resterande vecka ska bestå av:

- Middagar
- Möten
- Gym
- Shopping
- Klippa håret
- Träffa mina närmaste

Förresten, vilken underbar seger i förregår Bajen! Det är väl själva faaan att när man väl beslutar sig för att INTE gå på en hemmamatch.. Ja,  ska dom piska topplaget Landskrona med 4-1. Haha. Så jävla illa. Men men, jag väljer istället att glädjas åt den underbara segern! Istället för att vara bitter över att jag missade den live...


Söndag utan Söndagsångest.

2010-06-27 • 13:21:42
Fan. Sorry för det fullständigt katastrofala bloggandet på senaste. Sjukt mkt i mitt liv just nu... Det kombinerat med noll bloggmotivation gör att inläggen blir antingen skitdåliga eller så är det skit som jag skrivit om förut. Gayen påminde mig om det igår. Inte okej. Ska försöka bättre mig men det är svårt när glöden inte finns där liksom.

Midsommar var iaf lyckat! Vi åkte ut till en stuga på landet ingenstans (någonstans utanför Norrtälje) och grillade, lekte lekar och söp redlöst. En traditionell Svensk midsommar med andra ord. Mitt lag vann lektävlingen och allt var frid och fröljd. Tills myggorna bestämde sig för att ha årsmöte precis vid vår stuga. Invasion! Herreminjävlaguuuud! Det var ju inte en mygga där. Let´s just leave it there. Blä. Meningsfulla djur dom där myggorna.

Förresten, ni har väl inte missat årets mål? Pärlan som Linus drog till med förra omgången. Jääävlar säger jag bara. Idag är det dags igen då vi tar emot Landskrona hemma på Söderstadion. Bara att hoppas att flera såna här blixtar slår ner då. Se och njut!Och ja, jag ska droppa bomben. Snart. Det lovar jag.

Fred.
Har jag inte rätt?

2010-06-26 • 19:34:55
Ganska ofta så ser man ju en relativt ful kille (eller ja, medioker kille) med en snygg tjej. Sånt sker väldigt ofta och det är inte minst jag själv ett levande exempel/bevis på. Att en ganska medioker kille utseendemässigt kan få pangbrudar om man verkligen ger sig fan på det. Men låt oss vända på det hela för en sekund...

För hur ofta ser man egentligen en riktigt jävla snygg kille med en ful tjej? När man tänker på det så ser man fan ALDRIG det. Är det inte så?

Tyckte bara tanken var lite fascinerande och ganska intressant...

Jag har mkt liv.

2010-06-26 • 19:31:23
Jag har en hypotes. Alla (eller nåja, dom flesta) rödhåriga gillar kaviar. Stämmer det? För när jag tänker efter så älskar alla mina rödhåriga kompisar kaviar. Jag vet inte varför.. Men jag tror på denna hypotes! Kim? Kalle Käck? Martin Uustalu? Nore? Ja.. The list goes on! Det är någonting med kaviar och rödhåriga helt klart...

Midsommar.

2010-06-25 • 11:27:58
Som ni säkert förstår så har jag någonting i görningen. Vad tänker jag inte säga.. Ni får gärna spekulera men ur mig får ni inte ett knyst. Inte just nu iaf. Men ja, som ni säkert redan förstått, jag är i Sverige igen. Och ja, jag har lite planer. Och ja, jag kommer berätta. Nästa vecka. Inte allt, men absolut lite grann.. Så ni iaf får ett hum om vad det handlar om.

Nu tänker jag dock koppla bort allt och åka tillsammans med goda vänner ut till Norrtälje. Väl i Norrtälje har Leos vän Chris landställe. Där ska vi och typ 30 pers till äta gott, dricka gott och bara ha det skönt. För en gångs skull en uppstyrd riktigt klassisk midsommar. Jag ser fram emot detta.

Jag sitter hemma hos A nu. Hon åker till Sunny Beach i morgon. Haha. Skön tajming. Precis när jag kommer hem så åker hon dit. Hon som bokade sin resa i huvudsak för min skull. Jag känner mig lite elak mot henne faktiskt men ja, hon förstår.

Nu ska jag göra mig snygg (nåväl, försöka iaf) och sen möta upp de andra.

Slaskar upp lite bilder från mina sista dagar i Sunny Beach där ja, hör och häpna, Leo gjorde ett oväntat gästspel helt plötsligt. Ja, han bara gled in och överraskade mig där nere. Haha. Tror ni jag blev glad och chockad eller? Skapligt!

Trevlig Midsommar mina vänner!

RIP.

2010-06-24 • 20:56:52


Nåddes precis av ett sjukt tråkigt, chockerande och tragisk besked. Micke Dahlqvist gick i morse bort i en MC-olycka. Så jävla tragiskt och tråkigt. Världen har förlorat en sjukt duktig och lovande innebandykeeper samt en jävligt trevlig och jordnära snubbe. Ibland är livet verkligen fruktansvärt orättvist och otroligt svårt att förstå sig på.

Vila i Frid Micke. Mina tankar går till din familj och hela Odelbergs Innebandylag.

God Kväll

2010-06-22 • 21:29:55
Det är egentligen väldigt svårt för mig att blogga just nu. Av väldigt många olika anledningar. Mkt händer. Framtiden är väldigt ovis och inte ens jag själv vet vart jag kommer vara närmsta tiden. Eller ens vad jag kommer göra. Jag förstår att ni blir väldigt nyfikna nu och det ber jag om ursäkt för... Men jag lovar att återkomma så fort jag vet något. Det borde vara inom några dagar...

Tills dess så kan jag väl säga en sak. Entourage måste ju vara den bästa TV-serien som finns. Jag har aldrig älskat en tv-serie förut som inte är komedi. Men detta alltså. Wow. Hur fan har jag kunnat missa storheten i denna tv-serie? Galet!

Vad händer på Midsommar förresten? Något nämnvärt?


Den där Nemo..

2010-06-20 • 15:59:49
Jag smider planer. Jag. Som vanligt är någonting i görningen. Jag flänger runt. Jag berättar inte. Inte för många. Det händer saker. Nu igen. Det blåser. På gott och ont. Hela tiden. Detta jävla yrväder. Försök att hålla i mig. Prova. Det är omöjligt. För jag kommer aldrig att sluta förvåna er. Jag kommer alltid att köra mitt race. Jag kommer aldrig att stå till. Jag kommer fortsätta. Jag kommer fortsätta leva mitt liv på mitt sätt. Hamna i skit. Hamna i drömmar. Kanske är det därför jag alltid fått så mkt tjejer genom åren också? För att tjejer gillar att försöka tämja någon trasig. Någon sån där fläng-pelle som ingen egentligen någonsin får pli på. Det blandat med min översociala gåva och min cp-skadade sida har nog gjort det jävligt lätt för mig med tjejerna.. Men what the hell..

Jag vill egentligen bara vara mig själv och ha kul på vägen. Sen om jag dör om 20 år är skit samma. Jag har hellre kul tills jag är 40 år och dör då än att ha levt ett grått trist liv och sitta där på ålderdomshemmet som 80åring och vara bitter. Bitter över saker jag missat eller saker jag borde ha gjort... Jag är vad jag är.. Jag vet att många inte klarar av det. Klarar av mig. Min livsstil. Jag vet att det ibland vilar en skugga av tragik över mig. Jag vet att jag lever väldigt destruktivt.. Men detta är också sådan jag är. Alla har en åsikt. Jag har alltid hörts och synts överallt - Hela tiden. Verkligen på gott och ont. Självklart har säkert mitt namn spelat in men ändå. Heter man Nemo så kommer folk igår en. Så är det bara. Och antingen älskar folk mig eller så hatar dom... Så har det verkligen alltid varit och så kommer det också alltid att vara. Ungefär precis samma sak som jag själv känner för mig själv. Kärlek och hat. Jag älskar vem jag är samtidigt som också ofta hatar det.

Men en sak är jag iaf jävligt säker på. Att jag tänker inte ändra på något. Inte nu. Jag vill vinna. Jag vill bli bäst. Jag vill bli störst. Jag vill fortsätta förvåna. Jag vill fortsätta beröra. Jag vill fortsätta överraska. Jag vet att jag tar åt mig väldigt mkt av vad folk säger om mig. Det har jag också alltid gjort. Jag vet att jag är rätt dålig på att ta kritik.. Men samtidigt har jag det mycket hellre såhär än tvärt om. För förstå mardrömmen.. Att gå igenom livet helt omärkt och anonym. För in the end så trivs jag trots allt med att vara följd av flera hundra människor dagligen här på bloggen. För trots att jag satt lösenord på bloggen så är ni fortfarande strax över 300 unika läsare dagligen. Amazing i mina ögon. Kärlek till er. Och ni är människor som faktiskt bryr sig om mig och är intresserade av mig och mitt liv. Jag skulle aldrig klara av anonymiteten. Då går jag hellre igenom livet som känd, omtalad, hatad och älskad -
Än som ingenting alls...You´ll see...

3 notiser.

2010-06-19 • 21:08:13
Nån som sett Fredde Granbergs nya Beck-parodi? Kommisarie Späck eller vad fan den nu heter... Av ren nyfikenhet. Var den något att ha eller? Kort recension, någon?

Och VARFÖR är de sådan jävla hysteri över de där satans brölloppet i Sverige? Vem fan bryr sig egentligen? Gör folk det verkligen? För jag kunde nog verkligen inte bry mig mindre...

Sist men inte minst: Idag har jag min första helt nyktra dag i detta pissland. Någonsin. Det känns annorlunda, konstigt men också jävligt bra. För en gångs skull får man vakna pigg och fräsh i morgon. Jag undrar hur det känns :)


God Kväll vänner!

Softa dagar. Softa livet.

2010-06-18 • 16:23:32
Först och främst. Ni som läser detta inlägg och tror att ni redan läst de.. think again. Typ uppdaterat de 5 ggr så. Just so you know!

HEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEJ ALLA VACKRA!


Basshunter kommer som sagt och spelar här på klubben live på Måndag. Och ja, myten om att han är välhängd är jävligt sann. Vi är nämligen bukisar så jag frågade tjejen i fråga och hon sa "Ja Nemo, där ligger du i lä". Det kändes väldigt bra.. Nja.

Jag minns när Filip och Fredrik skulle disskutera vilka kändisar som dom trodde var välhängda. Och när dom kom in på Basshunter var dom rörande överrens om att han MÅSTE ha stor balle. Så när jag sedan var på inspelningen av Boston Tea Party så var jag bara tvungen att säga till dom att han faktiskt ÄR precis så välhängd som dom trodde. Dom blev väldigt nöjda :)

Dom har även disskuterat i något annat av deras program vilka kända Svenska män som som tror gillar håriga vaginor. Dom gjorde till och med en lista på detta vill jag minnas. Och etta på den listan var Stefan Sundström. Jag skrattade HÖGT när jag såg detta. Varför? Just eftersom jag VET by fact att han älskar fitthår. Haha. Stefan är ju nämligen en god vän till familjen tillika min mammas ex.. Och hon har berättat att han ÄLSKADE kroppshår. Han i princip förbjöd henne att raka något på sin kropp. Iofs älskar min vänsterlagda superekologiska natur-mamma också kroppshår.. Så hon hade ju inte rakat sig ändå i vilket fall. But still :)

Så detta var jag ju självklart också tvungen att berätta för Filip och Fredrik. Dom garvade som fan. Haha :)Och ja, jag kan utan att överdriva säga att säkert lyssnat på Eminem & Rihanna låten 50 ggr om dagen senaste dagarna. Den är så bra att... Ja, jag vet inte vad. Så klockren. Så komplett. Jag orkar fan inte :) SIIIICK!

I ärlighetens namn så finns det faktiskt några riktiga guldkorn från nya plattan. Om man bortser från Pink-featen så är egentligen ALLA feat-låtar på plattan heeelt sjuka.. Slaskar upp några länkar för er som inte orkat ladda ner skiten:
Även albumets enda Dre-producerade spår är sjuuukt feet! Ni vet hur mkt jag predikat om att han borde fimpa Dre totalt efter jag anser att doktorn är slut... Men detta är sjukt bra! Riktigt bra och väl proddat! Det är FAN så mkt bättre när Dre ger Em ETT mongotungt beat istället för 10 halvkassa... Kör vidare på de boys:Avslutningsvis så slaskar jag upp en bild på mig och min norska tjej som jag varit med nu i 4-5 dagar. Skitsöt och sjukt charmig verkligen. Hur mysig som helst. Hon åkte visserligen hem igår men ja, that´s life:


Tjeeeena!

2010-06-17 • 13:28:17
Hej era små as! Allt väl där hemma?

Förlåt för dåligt uppdaterande på sistone men vi har hållt på en del med Rehab, Joga och relax här på sistone. Eller vänta vänta... NIX. Vi har snarare sprungit runt nakna på gatan och skrikit svinpackade typ 24/7 :) Senaste dagarna har varit en sån där dvala. En sån där dvala som det blir ibland här nere. När man liksom super, flippar, dansar och bara är cp några dygn i streck. Så jääääävla soft har det varit!

Basshunter giggar dessutom på Söndag. Jag är vråltaggad :) Det lär bli heeeelt cpskadat som tidigare år. Tusentals människor på klubben och mitt mål att bräcka mitt säljrekord från förra sommaren. Då dunkade jag 231 biljetter och det står fortfarande som all time säljrekord här nere... I år SKA jag fan smälla 300 biljetter asså. Inge snack.

En annan helt sjuk grej har dykt upp. Helt sjukt kul också. Det lockar något brutalt. Inget jag kan skriva om nu... Eventuellt kan jag skriva om det senare om de nu blir verklighet. Oklart än så länge men det beslutas väl i dagarna kan jag tänka mig :) SJUKT i vilket fall och framförallt SJUKT KUL! :)

Hur är Sverige annars? Vädret? Är ölen fortfarande god? Är snaps fortfarande lika trångt som en rysk 14årig gymnastpojkes analhål? Kunde just misstänka det!

Må väl mina vänner, vi hörs snart igen! SKÅL :)Igår sålde vi såhär på gatan :) Blyga killar :) Och ja, för er över 50 år med dålig syn som blir oroliga. Det ÄR en löskuk :)

Söndag.

2010-06-13 • 10:41:45
Hej, hej, hallå dagboken!

Shit, jag är helt besatt av Rihanna-featen på Eminems nya platta. Är den inte makalöst bra? Herreminskapare :)

Haake har fått sparken. Anledningar jag inte tänker gå in på här officiellt av respekt till honom.. Men nu sitter vi här utan supervicor. Utan närmsta chef. Haha. Jävlar vilket spårat år alltså. 4 pers har fått sparken hittils.. 4 rätt tunga pjäser med mkt rutin. Bara Svenskar också.. Sammanträffande? Jag vette fan. Folk disskuterar kring att det är ett danskfavoriserande i crewet.. Eftersom ALLA bossar är danska och ja, det är ju en dansk klubb. Hoppas det inte är på detta sätt. Hoppas vi bara inbillar oss...

Idag kommer Frida Madsen och Linda Wallin Ström! Skönt med lite fler bekanta svenska vänner till crewet. Välbehövligt när så många får sparken hela tiden.


Jag har drömt mkt mardrömmar senaste nätterna. Hade feta panikångesten när jag vaknade igår morse. Drömde en otrolig jobbig och sådär sjukt verklig dröm. Jag drömde att jag låg döende i min säng. Och hela min familj fanns där vid min dödsbädd. Alla utom pappa. Han var på middag med sin flickvän istället. Hatet, rädslan, sorgen och skräcken jag kände när jag vaknade var fan sjuk. Så påtaglig. Så jobbigt var det. Ja, mkt hjärnspöken alltså.

Och ja, värmeböljan består. Det är så varmt nu på dagtid att man måste dricka hela tiden. Vatten föreslår folk men vi säsongare dricker sprit istället.. Vilket gör att man blir rätt dum i huvudet. Haha. Jag måste fan börja dricka mer vatten. Iaf på dagtid. Men alkohol är ju så mkt godare och roligare :) Jag är brun som en liten pepparkaka nu. Det är fan de enda positiva med värmen...


Blyg.

2010-06-11 • 18:56:17
Sådärja. Då var det klart. Men shiiiit vad ont det gjorde. Och än är den inte klar... Mer ska läggas till. Jag satt i nästan 4 timmar med denna. Aldrig någonsin har jag lidit så mkt under ett tatuerande. Jag höll på att smälla av alltså.. Trots att jag var svinpackad så var smärtan extremt påtaglig.. Så vi kunde inte göra klart hela idag. Gör helt klart den någon gång närmsta dagarna. Lite skuggor och sånt som ska färdigställas nämligen... Men anyways... Vad säger ni? Hit eller shit? Fet eller ful?Btw... Checka in denna.. Den, i mina ögon, fetaste låten från Eminems nya platta. Rihanna-featen. Shit alltså. Så vackert. Så komplett!


Frisk kille :)

2010-06-10 • 16:07:10
Värmebölja här nere nu. Outhärdligt på dagtid. Tydligen ska de bli den varmaste sommaren på 22 år. Upp emot 50 grader är det snack om... Det är helt sjukt alltså.

Min senaste tatuering. Japp, jag saknar omdöme på fyllan. Haha. Tror ni min mormor kommer bli stolt? Tror ni jag själv kommer vara stolt över denna om typ 20 år? Njaaaa? Carface :)


Tillbaka "hemma"...

2010-06-08 • 14:28:38
Skönt med lite perspektiv. Så jag förstod hur allt egentligen låg till.

Tillbaka i Sunny Beach. Sedan jag anlände i Lördags har det varit ganska fullt upp. Och då menar jag inte fullt upp i form av jobb och sånt. Nej, snarare fullt upp i form av mongolid-fylla. Jag har varit fullständigt meningslös. Sprungit runt i konstiga kostymer och typ naken. Hoppas och skrikit och dansat. Haha. Det har varit helt jävla sjukt.

Matt, Robin och Dennis är nu också på plats vilket är helt ljuvligt. Love it självklart! Mindre älskvärt då att både Robin och Oliver fick sparken igår. Anledningar vill jag egentligen inte gå in på av respekt till dom... Men ni som känner dom vet säkert vad det handlar om. Sjukt tråkigt och ovärt i vilket fall... Dom har dock båda redan börjat jobba på Tropicana och fått fina villkor där. Så jag får ändå ha dom omkring mig i sommar vilket är sjukt värt och viktigt!

Just nu är egentligen första gången sedan jag kom hit som jag kan tänka klart. Som jag faktiskt är någorlunda nykter... Ändå har jag fan slaktat 4 bärs och 2 smirnoff idag på dagen. Haha. Men jaja, som sagt.. Senaste dagarna är en dimma. Det är inte så att jag minns dessa saker jag skrev om över själv. Nej, det är snarare andra som berättat det för mig :) Haha.

Staffparty på Fredag. Vad vi ska göra är oklart och förblir en överraskning. Självklart sjukt kul och spännande! Basshunter spelar också om typ 10 dagar. Han blir första konserten för sommaren. Sjukt taggad och förväntansfull inför det.

Saknar Leo och Gayen. Mina hjältar där hemma. Men jag är säker på att ni håller fanan hög där hemma. Love you both sjukt mkt. Det vet ni hoppas jag <3


Tydligen är Eminems nya platta ute nu! Ladda ner skiven och ge mig en recesion NU! Jag har själv inte tid att göra det nu. Men shiiit vad förväntansfull och nervös jag är inför att höra den! SHIIIIT! :) Enda låten jag hunnit med att lyssna på är den som Lil Wayne featar på. Shiiit! Hur sjuk är Em här? Hur sjukt flow?
Nu börjar jag jobba om 2 timmar. Dags att get shitfaced kanske? Ja jo, det känns lägligt! Dock är nya reglerna rätt skeva. Och jag har ju skaffat mig lite dyrare finare rutiner eftersom jag sitter på lite skönare bättre villkor. Dricker tex bara smirnoff ice och finshots på kvällarna... Jag kommer förmodligen få en snygg räkning på Söndag. För då funkar det. Varje Söndag får man lön och räkning för veckans drickande. Dom drar allt drickande på lönen... Så om jag fortsätter dricka såhär "dyrt" så lär jag inte få nån lön. Putte tex ligger på 540 leva (2500 svenska kr) minus på sitt drick-konto. Hahahaha :) Så jävla skev kille! :)

Säljandet har dock gått bra såhär i början. Igår dunkade jag tex 48 biljetter på dagen.. Och sedan 60 på kvällen. Vilket är grymt jävla bra för att vara såhär tidigt på säsongen. Så ja, den gamla räven kan än :)

Och ja, jag mår fortfarande  rysligt dåligt. Så fort jag börjar tänka. Så fort jag blir lite för nykter. Men det blir lättare när man dricker hela tiden och är omkring människor man älskar. Då blir det enklare att koppla bort det och istället fokusera på att bara ha kul och leva livet <3

KRAM TILL ER ALLA DÄR HEMMA <3Bäst just nu:


Torsdags...

2010-06-08 • 14:20:20

Någon som känner igen den här gamla dängan?

2010-06-08 • 14:20:06

Mamma. Bridget Jones ringde. Hennes trosor var borta...

2010-06-05 • 15:05:26

Mitt och Gayens Mintu-Battle från i Onsdags!

2010-06-05 • 12:41:45(Reminder. Om 24 timmar kommer denna blogg att vara lösenordsskyddad. Användarnamn: enemosoft | Lösenord: nemoesoft)

Fredag kväll...

2010-06-04 • 18:41:01
Sista kvällen i Sverige och Sthlm kan inte spenderas på ett bättre sätt. Jag ska dricka öl med mina 2 absolut bästa kompisar. Leo och Gayen. Ska möta upp dom snart vid Gullmarsplan. Kärlek till dessa två <3

Nu till det viktiga:

Användarnamn/Lösenord på bloggen kommer sätta på om ungefär 48 timmar! Så alla får tid att hinna med å uppfatta dessa uppgifter :)

Användarnamn: enemosoft
Lösenordet kommer bli: nemoesoftCiao!

Nej nej nej.

2010-06-04 • 18:21:13
Hur fan kan du? Hur fan vågar du? DU av alla! Du som skadat mig så mycket genom åren. Du ska bara finnas där. Du ska stötta mig i vått och tort. Om jag dödar någon så ska du ha min back. Du är så feg. Jag får såna obehagliga flashbacks av sånt här. Vårat förflutna bara rinner över mig igen. Alla gamla skräckminnen spelas upp igen som på repris i min skalle. Du kan inte göra såhär. Du får inte göra såhär. Nej nej nej. Hur fan kan du? Hur har du mage? Hur resonerar du? När jag behöver dig som mest liksom. Förlåt fina lillasyster men jag vet att du förstår. Hoppas ni alla får en trevlig studentmiddag där på den fina resturangen på Söder. Förlåt att jag bara sprang därifrån helt plötsligt gråtandes. Förlåt alla.

Alla utom du.

Upp till er?

2010-06-04 • 15:38:30
Jag åker ju som bekant tillbaka till Sunny Beach i morgon! Jag tänkte eventuellt sätta lösenord på bloggen över sommaren. Just för att kunna blogga lite mer hämningslöst från Sunny Beach. Lite mer oblygt och skandalfullt.

Vad säger ni om det? Är det en bra idé eller?

Let´s vote!

Ja eller nej?

My world.

2010-06-04 • 15:13:54
Grejen är som följer. Ni som inte vet vad som har hänt har INGEN aning om vad som har hänt. Det säger ju sig självt. Men då tycker jag faktiskt inte att ni kan uttala er heller. Det har hänt en jävligt allvarlig sak. Ingen jävla bagatell. Så sluta uttala er då. Saken som har hänt är helt livspåverkande på min del. Det är ingen jävla "Hej, jag heter Nemo, detta är min blogg, nu är det synd om mig igen"-grej. Nej, detta är allvar. På riktigt. Bara så ni vet. Och nej, jag kan tyvärr inte skriva vad det handlar om här i bloggen. Det är helt omöjligt. Ni som vet vad det handlar om förstår mig. Ni andra blir bara mer nyfikna. Förlåt för det. Men detta är mitt liv och mina val.

Men en sak kan jag säga till er. Jag kommer att berätta om allt inom sinom tid. När tiden är mogen. Då får ni veta precis allt.

Save me.

2010-06-03 • 16:04:51
Jag är verkligen så jävla trött på Sverige. Jag är så trött på Sthlm. Jag är trött på allt jag har och är här. Jag har för mkt historia här. Det finns för mkt skit begravt. Jag hade verkligen behövt att komma bort. Jag hade verkligen behövt en nystart. Börja om någon helt annanstans liksom. Börja om på ny kula. Nya vänner. Ny tillvaro. Starta om allt från noll igen. Lämna allt skit bakom mig och verkligen försöka att starta om igen som en helt ny människa. Mognare. Vuxnare. Jag måste lämna det destruktiva. Jag måste lämna mina tvångsmässiga beteenden. Jag måste lämna allt de här som ständigt dag ut och dag in drar ner mig.. Jag vill ju upp men dras ständigt ner igen. Av mig själv. Men samtidigt av er. Av alla. Av hela min tillvaro. Det är jävligt svårt att kamma sig och börja sköta sig när man sitter som jag gör. När allt går som på rutin. När man liksom vant sig. När allt liksom är som det är bara. Det är jävligt svårt att ändra sin livsstil och personlighet helt när man ständigt påminns om vem man är. Hela tiden. Överallt.

Som mamma sa: "Nemo. Dina vänner är inte bra för dig och du är inte bra för dina vänner"Fan. Jag hatar detta.

SMHI har ordet.

2010-06-02 • 20:11:15


Morgondagen ska bli tydligen årets hittils finasta och varmaste dag enligt ALLA hemsidor, kanaler och rapporter. Läge för Park? Uteservering?

Sist men inte minst.. FAN vad jag lider med er som måste jobba hela dagen i morgon. Sjuka er! For god sake!

Onsdag.

2010-06-02 • 12:09:13
Ny dag. So what? Exakt samma tankar. Samma hjärnspöken. Samma ångest. Samma rädsla. Samma skräck. Jag måste ut i solen och försöka koppla bort allt. Dom som varit med om liknande säger att det blir bättre efter ett tag. Efter några dagar/veckor. Men det tror jag inte på. Jag tror att det blir värre. Jag försöker vara optimistist men det är svårt. Allt känns bara så jävla hopplöst och förjävligt just nu. Jag känner mig bara så jävla klantig och misslyckad. Usch vilket patetiskt självömkande surr jag bjuder på just nu men det är fan sant. Sällan tidigare har jag känt mig så meningslös och kass som just nu. Det är fan hårda tider. For real. Väck mig någon, snälla..


Tur att solen skiner iaf. Nu blir det det gym och sen runthängande i vackra soliga Sthlm all fucking day.

Ja du..

2010-06-01 • 15:26:09
Passa er för Torsdagen och Lördagen alltså. Det ska tydligen bli makalöst väder dessa två dagar. Boka in de i era kalendrar om ni bryr er. Hitta en uteserving, park eller något sånt. Ni kommer inte ångra er :)

Mina Scullcandy-lurar har kommit. Dom är snygga och bra så jag är nöjd.


Jag ser sjukt mkt fram emot denna film:
Nu blir det först gym och sen middag på Värmdö.
Ska bli skönt att koppla bort allt lite.

Smell ya later

Två låtar som ger lite glädje.

2010-06-01 • 15:20:48

Hur kunde det bli såhär?

2010-06-01 • 10:17:41
Jag gjorde allt igår för att lägga fokus på annat. Jag gymmade fan två gånger. Jag promenerade runt i stan i min ensamhet och bara glodde på människor. Jag lunchade med pappa. Jag gick på bio. ENSAM. Ja, jag såg "Youth in revolt" helt själv. Det var väl kanske inte den bästa film jag sett. Hade verkligen högre förväntningar då det är "Supersugen"-gänget som ligger bakom denna film också. Men jag tror fan inte jag skrattade en enda gång. Fnittrade till ett par 3 ggr kanske.. Men inte mer. Kanske berodde de på hur jag mår. Kanske berodde de på filmens kvalité. Hard to tell. Jag försöker verkligen tänka på annat. Jag försöker att hitta på saker. Hela tiden. Men ändå är det bara ett enda ord som infinner sig i min hjärna. Ett enda ord som bara dunkar hårdare och hårdare inom mig för var minut som går...Rädsla.

RSS 2.0