Utmanad!

2010-03-23 • 16:38:01
Jag fick en sån här dunderfjantig (No offense Amanda) utmaning av just söta Amanda... Utmaningen går ut på att man ska avslöja 4 saker om sig själv. Se HÄR! Och jag tänkte faktiskt anta den här utmaning! Ett stort "woooow" susar genom publiken... Inte sant? Nåväl... Here we go:

  • Fram tills jag var typ 15 år så trodde jag att de officiella riktiga ordet för vagina var pippi. Ja, det är helt sant detta.. Och jag är nästintill säker på att detta fenomen även gäller för några av mina syskon... Eftersom mamma konstant under hela våran uppväxt refererat till de fiktionella ordet "pippi" när hon pratade om tjejens underliv. Men och andra sidan, vem kan klandra henne såhär i efterhand? Det finns ju fan inget logiskt barnord för fitta. Tjejerna har inget ord som snopp. Snopp. Det perfekta så enkla ordet som alla använder. Det finns inget kvinnligt motsvarighetsord. Det vet väl jag om någon som jobbat på förskola de senaste året... För på förskolan är det sagt att man ska använda ordet "Snippa".. Men hallå? Ska SNIPPA föreställa motsvarigheten till pojkarnas ord snopp? Nej tack, det köper jag bara inte.
  • Fram tills jag var typ 15 år levde jag dessutom i tron om att det var fullt normalt att dricka öl när man körde bil. Det är helt sant. Jag menar, vilken farsa pimplar inte i sig 3-4 starka medans han kör hem från fotbollsträningen med sina kids (utan bälte) i baksätet?
  • Jag är född hemma. Samma gäller för mina två yngre syskon. Min mamma är ganska speciell kan man säga. Hon är väldigt mkt för det naturella. Det naturliga. Det ekologiska. Tex så kör hon lågenergilampor i sitt badrum vilket gör att det tar ungefär 30 sekunder för lamporna att tändas.. Sen så är hon dessutom kär i saker som linser, kropphår och tygbindor. Ja, för min mamma är saker som tamponger, silikon, raka kroppshåret och abort tabu så det står härliga till. Sånt finns liksom inte. Det går bort. Naturligt och äkta ska det vara!
  • 1996 var jag, Johan, Viktor och Olle med i Småstjärnorna tillsammans. Vi uppträdde som Beatles och kom 3:a i vårt program...(Ja, sist). 1.7 miljoner såg avsnittet i fråga och jag lyckades med konststycket att tappa peruken i sändning.. Precis i slutet av vårt nummer.. Vilket gjorde mig till rikdkändis på en sekund.. På riktigt faktiskt.. Iaf bland alla människor mellan 10-15 år. Synd bara att själv bara var typ 9 år och inte riktigt kunde utnyttja detta kändisskap.. I form av typ groupies, vip-behandling på schtekiga nattklubbar eller nå sånt :)

Jag utmanar Haake, Emil, Leo och Ida Nilsson!

A Part of your mind
Postat av: Anonym

jag säger fan pippi fortfarande ibland. kan inte riktigt inse att det är konstigt. har alltid undrat varför jag var den enda som fnissade i klassrummet så fort läraren eller någon snackade om pippifåglar eller pippi långstrump.. jag försökte mobbat få ögonkontakt med folk för att fnissa tillsammans med någon men alla tittade bara på mig som att jag var störd.



sen använder mamma visst tamponger ville hon konstatera..

2010-03-23 • 17:57:21
URL: http://nejly.blogg.se/
Postat av: Matilda

Jag känner inte dig alls, läser bara din blogg, men ändå visste jag redan 3 av 4 punkter om dig. Så antingen avslöjar du redan mycket om dig själv som det är, eller så gälelr det att börja gräva fram smaskigare saker nu!!

2010-03-24 • 14:19:58
Postat av: Blogowner

Done : )

2010-03-25 • 16:52:46
URL: http://leo.blogg.se/
Postat av: Em

Hahaha jag älskade det där Beatles-uppträdandet när jag var liten! Hade det på inspelat VHS-band och kollade på det varje dag

2010-10-03 • 13:43:36

A Part of Your Mind

Du heter

Komma ihåg dig?

E-mail

Blogg

Wooords


Trackback
RSS 2.0