Kvällens enda blogginlägg: Tankar angående sex!

2010-03-14 • 17:46:00
Hej sexälskare där ute!

Nu ska vi prata sex! Jag har legat med över 100 tjejer i mitt liv. Jag har legat med tjejer som jag aldrig i mina vildaste drömmer trodde jag skulle få omkull... Men jag har även legat med tjejer som jag aldrig i mina vildaste mardrömmar trodde jag skulle gå hem med... Kalla mig slampig, player, skillad, äcklig eller vad fan ni vill. Det är fine med mig. Vad jag dock vill säga är att jag tror inte erfarenhet har med funderingar och nervositet att göra. För jag har fortfarande funderingar angående sex. Jag har fortfarande nojjor. Jag blir fortfarande nervös. Och detta är något jag tänkte prata med er om nu kära läsare. Jag tänkte särskilt på lite grejor nu idag och bestämde mig för att dela det med er kära läsare. Eftersom att sex är ett ständigt aktuellt ämne som alla gillar att diskutera... So here we go:


Det är egentligen ganska orättvist uppdelat könen sinsemellan.. Prestationsmässigt tänkte jag. Det måste ju vara sååå jävla mkt enklare att vara bra i sängen som tjej än som kille. Jag menar... Som tjej behöver man ju egentligen bara vara så är man helt okay i sängen. Visst finns det ju bättre och mindre bra tjejer i sängen. Men det är väldigt sällsynt men väldigt dåliga tjejer i sängen... Det krävs liksom inte så mkt som tjej. Då talar jag utifrån egna erfarenheter. Det räcker liksom med att tjejen är skapligt oblyg, givmild och hyfsat initiativtagande så är hon liksom helt okay. Det enda som tjejer kan uppfattas som dåliga i sängen utav är typ om dom är blyga och tråkiga. Typ vill ha kläder på sig, är totalt inlevelselösa eller inte tar något som helst initiativ..ja, ni fattar.

Men killar då? Där finns det fan så mkt mer som kan gå fel...

Först och främst kan vi ju ha för liten kuk. Men eftersom jag inte lider av detta problem så behöver vi ju inte tala om just det. (Nej, jag är varken divig eller självgod. Just facts. Och nej, jag är inte jättevälutrustad heller). Så vi glider genast vidare till problem nummer 2 istället. Och vad är det? För tidig utlösning! Man kan helt enkelt komma för tidigt. Detta tänker jag inte sticka under stol med för så är det bara och jag vet att det är sjukt vanligt bland många killar. När man inte haft sex/onanerat på länge så kan man komma jävligt fort när man hoppar i säng med en donna. (Ja, Nu snackar jag givetvis om nyktert sex såklart). Och ja, detta fenomen har nog drabbat de flesta killar där ute. Det är inge roligt självklart. Ännu tråkigare för tjejen som ligger där arg, frustrerad och svinkåt. Men va fan! Det är ju bara att vänta och chilla 5 minuter efter man kommit och sen kan man knulla på som vanligt igen! Ingen idé att lacka brudjävel! :)

Vad kan mer gå fel då? Tjaa, snackar vi fyllesex så kan de hända att man inte får upp den. Detta har oftast att göra med nervositet.. Att du TILL SLUT hamnat i en säng med en donna som du jagat sååå jäävla länge! Och att du VERKLIGEN då vill prestera MAXIMUM! Du vill leverera ditt A-game så hårt så att nervositeten tar vid... Och detta är självklart desto vanligare ju mer packad man är... Än desto jobbigare blir det om det VERKLIGEN är ett one night stand man är med.. En tjej som man aldrig legat med förrut. Då blir allt plötsligt otroligt pinsamt, frusterande, obekvämt och jobbigt.. Och har man då inte fått upp den från första början - Ja, då är det desto svårare att få upp den över huvudtaget sen.. För det blir lätt en jävligt jobbig, nervös, spänd och tryckt stämning om du inte varit med tjejen förut. För både dig och tjejen.

Och ja jaaa, jaag veeet att väldigt mycket handlar om personkemi, förtroende, trygghet och känslor i sex. Framförallt då för tjejer. Men nu pratar jag bara utifrån egna erfarenheter ska ni veta. Så ni får ta det med en nypa salt.

Slutsats: Det är fan så mkt svårare för en kille att vara bra i sängen än vad det är för en tjej.


Har jag rätt eller fel?

Och när vi ändå är inne på ämnet... Vad tycker ni är viktigaste egenskaperna hos eran sexpartner? Och vad är det vanligaste som er patner gör fel i sängen? Ni får mer än gärna vara anonyma här om ni känner för det. Många kommentarer och välutvecklade svar uppskattas! Go nuts nu!


A Part of your mind
Postat av: En tjej

Som tjej har jag lite synpunkter:



- Ibland händer det att det ör svårt för tjejen att bli våt, även om man är kåt. Sjukt dålig stämning i och med att killen tror att man inte är sugen så att säga.



- Tjejer kan också komma för tidigt och sedan kan det då vara icke-skönt att fortsätta vilket förstör sexet



- Mer press på tjejen att vara "sexig" i sängen. Inte lika mkt press på killar att behöva vara det.



Bara lite egna åsikter :)

2010-03-14 • 18:00:00
Postat av: Anonym

VI MÅSTE LIGGA O LÅTSAS-STÖNA HELA JÄVLA TIDEN SÅ JÄVLA JOBBIGT

2010-03-14 • 18:11:23
Postat av: Anonym

http://www.metrobloggen.se/jsp/public/index.jsp?article=19.7129



Skadar inte att läsa hennes sexblogg, mkt tankar och tips.

2010-03-14 • 18:24:34
Postat av: Natan

Måste ni verkligen låtsas-stöna? Vem tvingar er?

2010-03-14 • 18:32:58
Postat av: Johan

Du skriver verkligen den i särklass mest underhållande och läsvärda bloggen :)

2010-03-14 • 19:01:25
Postat av: lovisa

TJEJER ÄR IDIOTER; Låtsas-stöna är bara idioter som gör. Vafan, säg till och ta lite initiativ till att göra det bra då? Är du inte nöjd - gör så att du blir det då istället för att inte göra något och klaga efteråt.



KILLAR ÄR IDIOTER; En sak som du inte tog upp men som jag hört att flera killar tänker på är att utlösningen inte är tillräcklig. Haha, alltså det kommer inte så mycket som önskas. Kan tillägga att jag disskuterat detta med flera tjejkompisar och ingen av oss har någonsin haft någon fundering kring detta. Ingen tjej bryr sig om hur mycket du kommer. :P



Bye for now!

2010-03-14 • 19:17:21
URL: http://lovilarsson.blogg.se/
Postat av: Valentin

Det finns ingen kille som tänker så lovisa, INGEN.

2010-03-14 • 19:32:48
Postat av: Anonym

Haha, håller med Valentin, vilka tänker på att komma tillräckligt mycket? Vem?

2010-03-14 • 19:57:19
Postat av: Anonym

ah jo ja lackar faktiskt som fan när killens utlösning är minimal. man ba... eh? hallå? thats it? :S jag hatar killar med små utlösningar. totalt meningslöst. det är ju hela poängen med sex egentligen, att få ett jävla nigara-fall över sig/i sig i slutet. FAN, SKÄRPNING NI MED SMÅ UTLÖSNINGAR

2010-03-14 • 20:20:03
URL: http://nejly.blogg.se/
Postat av: Anonym

Nemo, förut hade du ju en frågestund som blev hur skön som helst och ett fett jäkla inlägg. Anyway, i det var ditt svar på hur många du legat med 94 st och nu skrev du att det är "över 100 st" och det är häpnadsväckande, men jag vill ha ett mer konkret svar - har du något? (:

2010-03-14 • 20:27:37
Postat av: Patrik

Jag är inte på långa vägar lika erfaren som du vad gäller antalet tjejer. Däremot har jag haft 3 längre förhållanden. Och enligt mig så finns det två typer av sexuella relationer. Dels det som vi kan kalla för one night stands till vilket jag också räknar "mötas-upp-vid-stureplan-klockan-3-varje-helg-tjejer-vi-hörs-inget-under-veckorna ragg". Sedan har vi relationssex. Helt enkelt där det inte finns några känslor och där det finns känslor.

Det "känslolösa" sexet kan vara tråkigt och rätt uselt(det är ju en del gånger som man hellre hade gått hem och runkat istället...) fast det kan också vara jävligt soft om båda är "in it for the fun". Hur som helst så går det enligt mig inte att jämföra med bra sex som man har med sin flickvän/pojkvän när man verkligen lärt känna varandra i en relation och vet vad den andra gillar och lär sig tyda den andras signaler. Well, det är som äpplen och päron för mig och går helt enkelt inte att jämföra.



Hur som helst så har jag 2 ledord vad gäller sex. Det ska vara kravlöst och jävligt roligt, då brukar det bli alltid bli bra.



Det här inlägget är det väl ingen som orkar läsa...

2010-03-14 • 21:06:41
Postat av: trasanna

Håller med den första om att tjejer har mycket mer press på att vara sexiga.. annars känns det ju typ som att det är hennes fel om killen inte får upp den, och det behöver det verkligen inte vara!



Och vad tycker killar om man hivar upp benen på hans axlar? (Jag vet faktiskt att detta händer ALLA) magen knycklas ihop till ett dragspel typ (även om man inte är ett fetto) och jag menar hur mycket tänker killar på det? ÅÅH va sexigt liksom..?

Bara en fundering som jag tänkte på när jag läste inlägget..

men som sagt, det skulle va najs att få reda på hur mycket/vad killar egentligen TÄNKER under sex eller om de bara "kör på"

Jaja, thats it.

2010-03-14 • 21:15:42
URL: http://annavhellstrom.blogg.se/
Postat av: Nemo

Därför detta inlägg finns Anna! För att folk ska kunna svara på varandras tankar och funderingar. Personligen tycker jag att "benen upp på axlarna" är den softaste och skönaste ställningen och därmed bryr jag mig inte ett dugg om "dragspelsgrejen" eftersom det händer på precis ALLA tjejer.. Som du säger. Oavsett hur tjock/smal man är :)



Det där om VAD killar tänker UNDER själva sexet är nog väldigt individuellt och beroende på hur packad man är. Ju nyktrare man är desto mer tänker man nog.. Är man tillräckligt full så tänker man ju dessvärre inte alls.. :P



Det är lustigt att många säger att tjejer har mer press på sig. Jag tycker det är rätt uppenbart att killen har mer press på sig... Svårare att va kille va fan! Haha :)

2010-03-14 • 21:20:39
URL: http://nemo.blogg.se/
Postat av: ....

Men då kanske ni killar kan dela med hur NI tycker en bra avsugning ska utföras?

2010-03-14 • 22:32:14
Postat av: robbah

det allra största problemet är alldeles för små utlösningar, det gäller både mig och mina partners.

2010-03-14 • 22:35:35
URL: http://www.myspace.com/huntedhedgehogs
Postat av: Anonym

En bra avsugning?



1. INGA tänder

2. Svälj!

2010-03-14 • 22:38:12
Postat av: No name

Och jag undrar... skulle en kille hellre undvika att komma överhuvudtaget och därför sluta mitt under sexet, än att erkänna att han kommer för fort?



Och du Nemo, dra gärna en vers om livet utomlands... Knulla varje dag, samla pinnar, ha trekant, ställa upp på bodyshots, charma brudar... du vet. Hur tänker såna killar när det gäller sex? Är det verkligen bara sex eller när blir det liksom mer än så? Tänker man på det när man är hemma, eller ser man allting på två olika sätt hemma och utomlands? Skum fråga, men jag orkar inte formulera mig bättre som om du/ni inte fattar så skippa detta :P

2010-03-14 • 22:47:02
Postat av: Anonym

Du skriver att tjejer ofta är "helt okej" i sängen... när är en tjej riktigt grym?

2010-03-14 • 22:49:04
Postat av: Anonym

Sålänge man kan skratta med varandra och tar allt med en nypa salt så brukar sexet bli jäkligt schysst, och är också något som krävs när man provar nya ställningar osv!

2010-03-14 • 23:18:59
Postat av: Camilla

Hahah, just det som du skrev om är viktigt för mig "Men va fan! Det är ju bara att vänta och chilla 5 minuter efter man kommit och sen kan man knulla på som vanligt igen!"

Jag gillar inte att ha sex FÖR länge, däremot många ggr och ofta. Vissa killar kan ju inte bli hårda igen på typ en timme efter de kommit = JOBBIGT

2010-03-14 • 23:21:57
Postat av: Anonym

haha för små utlösningar ska väl inte va nått problem :P ? Snarare för stora,

2010-03-15 • 00:10:44
Postat av: A.

Kan tycka att det är värdelöst när killen kommer för fort, i alla fall i de fall när han bara nöjer sig där och inte vill köra på igen senare, då suger sexet! Känns egoistiskt och osexigt. Killar som hellre tar lite för lång tid på sig och som är lika villiga till att ge som att ta är den bästa sexpartnern enligt mig. Han får absolut inte vara rädd för att slicka etc, när vi tjejer ger en avsugning! Sedan att pröva olika ställningar och som ovan nämnt, ha roligt ihop och lattja lite varken det är ett "one-night-stand" eller något återkommande så borde det ske, samtidigt skall det var hett och kinky. Värsta killen är han som mesar och helt enkelt är tråkig i sänghalmen, han kan man va utan! Lite tankar från mitt håll bara.. /Amanda

2010-03-15 • 00:26:25
Postat av: Valentin

Småsaker som tex det trasanna nämde tänker jag inte på när jag e full och är med en främling. Då vill man bara stilla sina behov, man carafacear det mesta då (förutom extrem hårväxt kanske)



Men är jag nykter och har sex med en "typ främling" så ere en helt annan historia. Blir äcklad av allt, minsta lilla födelsemärke till små vita (sådana nästan osynliga) kroppshår. Det kan vara riktigt jobbigt asså...



Har jag sex nyktert med någon som jag verkligen tycker om/är kär i, så gillar jag allt som annars skulle få mig att vilja slå mig själv. Ser jag en liten leverfläck så e jag artig och säger "hej på dig lille vän" och liknande =)



Sen, någon som man gillar/känner sig säker med, när man är full. Det vill jag inte riktigt gå in på. Där kan de hända mycket weird shit! Kan grisas på rätt bra...

2010-03-15 • 08:52:41
Postat av: julia

men nemo, vad tycker du är bäst? sex med känslor eller utan?

2010-03-15 • 10:49:42
Postat av: Anonym

Patrik: Jag orkade läsa din kommentar och som du säger så är det ju två helt skilda saker att ha sex med någon full randomkille/tjej och att ha sex med pojk-/flickvännen som man älskar och varit tillsammans med länge och lärt känna och kan kommunicera bättre med och lärt sig exakt vad den gillar och han/hon vet exakt vad du gillar och ni provar er fram tillsammans och har amazing sex.

2010-03-15 • 11:29:51
Postat av: charrr

hahaha jag älskar den här sats-storleks diskutionen då den kom så passande! Jag vaknade nämnligen upp hos en tjej imorse, som utav någon anledning ville suga av mig istället för sex då vi haft sex hela natten utan något oralt... och den här tjejen är lite oerfaren gällande oralsex, då hon ingen kommit i hennes mun förut, efter denna långa natt hade jag minst sagt problem med att komma! men efter ca 1 timmes njutning lyckades jag, och hade hon inte tagit den i munnen hade hon nog fan drunknat! jag trodde aldrig det skulle ta slut, men tillslut var jag klar, hon hade hela munnen full och var tvungen att spotta ut det i vattenglaset... jag garvade bara och vi pratade om det efter, då sa hon att hon aldrig någonsin hade kunnat svälja allt det där!.. fast kul var det!

2010-03-15 • 13:52:10
Postat av: Martin

"No Name"



Då jag även säsongat med Nemo i Sunny B kan jag svara på ditt inlägg.



För min del när jag är utomlands och ligger extremt mycket så handlar det nog mer att bara få ligga med snygga tjejer, att göra sjuka saker (Som oftast inte händer i Sverige) Men samtidigt så ligger man mer för att folket är där på samma premisser. Dricka, ligga, sola och ha kul. Det blir lite naturligt. Jag vet tjejer som avverkat 5-6 killar på en vecka. Då kan jag inte tycka att 40 på 3 månader är speciellt överdrivet.



Hemma så är man fortfarande samma person med samma behov men möjligheterna finns inte varje dag som där. Man är inte ute med lättklädda tjejer varje dag i varm sol. Folk tänker mera på att upprätthålla en fasad hemma i Sverige. Sitt rykte.



Vi är inte djur i bur. Kanske lite mer extrema och vågade. Vi har ju båda själv fått känslor för tjejer i Sunny B. Så känslor och människan är kvar.

2010-03-15 • 14:49:35
URL: http://inteokej.blogg.se.
Postat av: Sara

Det är egentligen inte speciellt jobbigt om en kille kommer tidigt, så länge han inte ska ha hundra år på sig att vakna igen, då hinner man tröttna! Jag håller med nån över, hellre fler kortare gånger!

2010-03-15 • 15:39:28
Postat av: Li

Jag blir bara arg och irreterad när jag läser allt det här! Lösningen på allt det här, ångesten, kraven, kännslorna, är ju så enkel!!

SLUTA HA SEX!!!

Fattar ingen det? Sex är så jävla överskattat och inte minst riktigt jävla motbjudande!

Man ligger där indränkt i varandras svett och kroppsvätskor, vad är egentligen grejen med hångel tex? Att någon annan ska slicka ren din käft och dreggla med massa saliv? Då kan man ju lika gärna öppna käften och be dom lägga dit rejäl jävla loska!

Och oralsex? SERIÖST!! Hur fan kan ni gå igång på det???? Hålla på att sliska runt med käften där den andre vanligtvis tömmer sitt urin? MOTBJUDANDE!!

Nej, sex är till för att föra rasen vidare, låt oss hålla oss till det!

2010-03-15 • 18:18:27
URL: http://differentshade.blogg.se/
Postat av: Patrik

Haha, om det där var meningen att skapa debatt så var det alldeles för tydlig ironi ;)

2010-03-15 • 18:43:38

A Part of Your Mind

Du heter

Komma ihåg dig?

E-mail

Blogg

Wooords


Trackback
RSS 2.0