Söndag kväll...

2010-03-21 • 23:13:03
Börjar självklart med att be om ursäkt för uteblivet bloggande idag! Inte okej med en såhär inaktiv Söndag då Söndgar vanligtvis är min mest aktiva och bästa bloggdag! SORRY! Men det blev helt enkelt såhär.. Jag och Charlie fastnade hemma hos Li hela dagen. Vi har bara suttit i hennes soffa i koma och gjort exakt ingenting. Ätit chips, läsk och kollat tv. Så jävla skönt.. Men trist att det ska gå ut över bloggen ;) Precis hemkommen nu iaf. Nu ska jag bara se Fotbollskanalen Europa och sen blir det sängdags. Måste ju se om Zlatan gjort bort sig igen :)

Gårdagen var soft. Jag, Charlie, Putte, Oliver, Sara och Li gick ut. Vi drack mängder med sprit hos Li för att sedan göra stan osäker... Väl på plats på krogen var man kung från start. Jag hade skön swagger och flowet var på topp... Så jag gjorde min grej totalt... Men sen när fyllan började avta och jag stod där med 0 kronor på kontot så blev de helt plötsligt jävligt svårt att både ragga babes och ha skoj.. Så vi drog hem till Li och söp vidare där istället :)

Veckan som kommer innefattar Jobb och gym. Bara. Jag jobbar hela kommande veckan på en förskola här i närheten.. Sista förskolan av dom 5 som jag står uppskriven som timvikarie för. Så det blir spännande att se och lära känna ännu en ny förskola i morgon.. Efter denna så har jag jobbat de samtliga 5 dagisen här i närheten... Så dagarna denna vecka kommer med andra ord bli sjukt enformiga framöver.

Jobb - Gym. Varje dag Måndag till Fredag. Enformigt? Ja. Kul? Ja, faktiskt.

A Part of your mind

A Part of Your Mind

Du heter

Komma ihåg dig?

E-mail

Blogg

Wooords


Trackback
RSS 2.0