Mina tankar inför Melodifestivalens final 2010...

2010-03-01 • 15:36:48
Andreas Johnson, Darin och Jöback ställer samtliga upp med pampiga ballader i Melodifestivalen detta år... Tyvärr kanske man ska säga. Både för våran och för deras del. Detta är artister som i vanliga fall skulle vara solklara favoriter i Globen.. Men just när omständigheterna är som dom faktsikt är så tror jag inte någon av dom har någon chans i Globen faktiskt. Sorgligt men sant. Det känns tyvärr lite som om dom kommer ta ut varann, visst gör det? Verkligen synd att Darin inte ställde upp med någon låt a lá "Step up" eller "Breathing your love"-stuket....

Jag tror att Eric Saade eller Salem tar hem alltihop..Tyvärr.. Eventuellt Anna Bergendahl och det hade ju faktiskt varit en skön kompromiss. Det hade jag absolut kunnat köpa! Hon är en grymt duktig artist med en jävligt soft låt. Men hoppas verkligen på Darin. Heja Darin! Men snälla snälla! Inte Eric Saade! Han verkar (för att citera Alex) vara så otroligt douchig...falsk..fejk.. :) Oäkta! :) Ja, lite Wahgren-varning nästan! :) Hellre en ful artist med talang (lilltanten) än en snygg artist utan talang (douchen) ! :)

Obehagligt effektfull avslutning på Manboynumret dock:





Lilltantens låt växer verkligen efter varje lyssning:





Står ändå fast vid att Darin är tävlingens mest kompletta artist:




Salem är bra. Han utstrålar en varm och sympatisk personlighet.. Och det faktum att han skrivit hela låten själv måste man ändå ge honom credd för. Men är han folklig nog för att vinna? Är låten catchig nog? Jävligt svårt att säga faktiskt. Top 3 blir det nog iaf..



Om jag måste gissa på bara en? Eric Saade. Tyvärr.


Artister som Timoteij, Ola och de två andra som nu går vidare från andra chansen... ja, dessa måste vi väl ändå kunna räkna bort? Tror ni inte det?

Anyways... Vad är era tips och tankar angående det hela? Vem är eran personliga favorit och vem vinner hela tjottaballongen?

A Part of your mind
Postat av: Anonym

Saleeem hoppas jag <3

2010-03-06 • 21:49:08

A Part of Your Mind

Du heter

Komma ihåg dig?

E-mail

Blogg

Wooords


Trackback
RSS 2.0