Min Fredagkväll.

2010-03-20 • 20:15:33
Jag klarade inte av bara sitta hemma igår ikväll och inte göra nånting. Någon som är förvånad? Nej, just det.

Det blev istället en jävligt märklig kväll igår. Allt var väldigt o-organiserat, spontant och väldigt luddigt. Från början blev de bara krök hemma hos Li. Jag hade lurat med mig blogg-Emil dit så där satt vi och pimpade loss med 6 brudar omkring oss. Ja, vi vågade visa oss tillsammans. Jag vet att det inte hör till vanligheterna då det oftast bara blir en jävla massa gråtande småtjejer och hysteri.. Men vi valde att igår göra ett undantag och visade oss därmed tillsammans officiellt. Sen helt plötsligt från ingenstans dök det upp 5 st young dudes och vår värld rasade samman.. Stämningen dog. "Festen" delades då upp i ett yngre och ett äldre läger.

De läger som hade åldern inne för att gå på krogen bestämde sig då vid halv 2-rycket för att gå ut.. Ja, snacka om att bestämma sig i elfte timmen. Vi drog iaf mot staden... Då fick jag ett oväntat samtal av Gayen som sa att han hade tagit sig till stan. Han fick ett plötsligt festsug så vi mötte upp honom på plattan kl 02.00 typ.. Där vi även mötte upp A och hennes polare.

Vi drog då till Magenta i hoppet och tron om att stället stänger 4 eller 5... Vi går in på stället och taggar till. Sara och hennes polare shottar, jag och Emil börjar göra dangolvet osäkert och alla förutsättningar finns för en grym natt! Men då säger någon att stället stänger 3... Vilket gjorde att vi fick 20 minuter inne på detta ställe. Härligt, inte sant?! Njaa.. Riktigt frustrerande och tråkigt faktiskt.

Vi drog då istället tillbaka till festen hos Li. Väl på plats där somnade jag rätt omgående medans övriga partysällskap höll igång hela natten. Vad dom gjorde har jag ingen aning om... Förmodligen pratade dom om konfirmationsläger och könshår.. Eller något annat som intresserar dagens småkillar :)

Först NU kom jag hem från Li. Vi har fan sovit hela dagen där. Jag, Gayen, Li och Citty har legat som små hundvalpar all day och bara myst. Nu har även kvällens sms börjat ramla in... Det hetsas om utgång till höger och vänster. Och om sanningen ska fram så mår jag fan så mkt bättre idag än vad jag gjorde igår.. Fan så mkt mer taggad liksom.

Så ja, ikväll finner ni nog Pappa Nemo återigen ute i Sthlms nattliv :)

A Part of your mind

A Part of Your Mind

Du heter

Komma ihåg dig?

E-mail

Blogg

Wooords


Trackback
RSS 2.0