Ryggradslösa pinsamma idioter är vad dom är.

2010-03-11 • 22:00:35
Såg ni premiären av "The Jacksons" på TV4 ikväll? Jag blir så jävla irriterad. Så äcklad. Så arg. Så provocerad. Så ledsen. Jag lovar att dom bara säger "Vi började spela in denna dokumentär några månader innan Michael dog" för att dom inte vill att folk ska tro och tycka att dom gör detta för att mjölka pengar ur Michaels död... Dom vill undvika alla såna påståenden och rykten... Why?

...För att det ÄR PRECIS DET DOM GÖR?!?!? Så jävla uppenbart! Äckliga idioter!


Såg ni skiten? Allt dom säger.. Allt dom gör.. Allt känns så falskt. Så uppgjort. Så påklistrat! Åhh man blir så sjukt irriterad. Det känns som en enda stor regisserad fet PR-teater. Är det bara jag som tror och känner att det är precis så här?


Men hur tänkte dom då? Om jag nu är helt fel ute... Om det nu är på riktigt och äkta.. Skulle dom då gjort en ny Jackson 5-platta och denna dokumentär om inte Michael hade dött? Och var Michael då planerad att vara med på plattan och dokumentären? Hade han varit med på de? Inte speciellt stor chans... Skulle dom då gjort det utan honom? Om han varit i liv? En Jackson 5-Platta? Hur blekt hade inte de varit liksom?!

Många frågor. Få svar.

A Part of your mind
Postat av: Maria

Tror inte alls det är ihopfejkat efter hans död. Vissa saker kanske (t.ex. presskonferensen där de meddelade sin nya platta såg arrangerad ut rent film- och klippmässigt) men jag tror inte de skulle lyckas få ihop hela släkten att gå med på en sån sak, även om det säkert finns något svart får som vill casha in på Michaels död. Exempel: När de ringde Janet på hennes födelsedag, hon fyller ju år i Maj så det var innan. Har svårt att tänka mig att de fejkar ihop ngt sånt. Sedan har de säkert fått en gratisskjuts för en fortsättning på serien efter hans död, man vet ju inte hur många avsnitt som först var planerade och hur många som lades till efteråt.

2010-03-12 • 10:31:19
Postat av: CITTY FOR PRESIDENT

Helt sanslöst. När de sa "Sanningen om The Jacksons" på reklamen tappade jag hakan. Sanningen enligt vem? De som inte heter Michael kanske. Och pappa Jackson har börjat driva in stålar på att man kan få festa med honom. De är så jävla mediakåta.

2010-03-14 • 17:46:35
URL: http://cittyforpresident.blogspot.com

A Part of Your Mind

Du heter

Komma ihåg dig?

E-mail

Blogg

Wooords


Trackback
RSS 2.0