Back in real life.

2010-07-24 • 22:52:02
Programmet är färdiginspelat. Det kommer utan tvekan att bli det sjukaste, bästa och mest underhållande program ni någonsin skådat i Svensk TV. Till 100%. Det kommer att innehålla exakt ALLT som gör ett riktigt sjukt och roligt program. Det kommer att sändas i börjar på September i Kanal 5. Programmet heter "Kungarna av Tylösand".

Jag mår efter omständigheterna bra. Självklart är jag sliten både fysiskt och psykiskt men jag mår ändå bra. Förmodligen bäst av alla deltagarna faktiskt. Men mer än så får jag inte säga. Jag kommer inte gå in på något innehåll eller något sånt. Jag vill bara säga att allt är klart nu och jag mår bra. Jag hoppas mina läsare finns kvar och att ni fortfarande är intresserade av er lilla Nemo. För jag älskar fortfarande er! :)

Närmsta dagarna kommer vara bloggmässigt ganska inaktiva kan man säga. Jag har massor att göra. En del resande och så. Ska till Oslo i morgon tex och besöka en av deltagarna i programmet. Men ja.. Egentligen var det enda jag ville säga att ja.. Jag mår bra. Det är över. Och jag ångrar ingenting.. Och det kommer bli one hell of a show! Det lovar jag er mina vänner

En till sak till bara. Inom sinom tid så kommer jag att börja blogga på Kanal 5.. Men då säger jag självklart till. Så tills dess kommer ni kunna fortsätta att följa mig här. Precis som vanligt.



Skål och kram! Love you all.

A Part of your mind
Postat av: emil

välkommen tillbaka :)

2010-07-24 • 23:20:07
URL: http://emil.blogg.se/
Postat av: Anonym

Har du alzheimers eller? Det heter "I SINOM TID" inte "inom"...

2010-07-25 • 18:16:28
Postat av: Malin

Välkommen tillbax!

Såg att Calle Schulman bloggade om dig och insåg redan då att det kommer att bli en jäkla kul "show" :) Ser fram emot att kolla på den och få fortsätta läsa din blogg nu när du äntligen är tillbax!! Kram

2010-07-25 • 21:07:26

A Part of Your Mind

Du heter

Komma ihåg dig?

E-mail

Blogg

Wooords


Trackback
RSS 2.0