Min vän Gayen

2010-02-27 • 16:40:13
Oscar "Gayen" Valentin Westerlund är en av mina absolut äldsta och bästa vänner. Det hela är egentligen ganska underligt då vi är sjukt olika. Eller vi kanske inte är olika till personligheten men våra familjer, uppväxter och bakgrunder är verkligen som natt och dag. Vi har varit vänner i nästan 15 år nu.. Till och från visserligen men nu på senare år har vänskapen hållt i sig permanent.. Och det är jag väldigt glad och tacksam över.

Jag älskar Oscar. Han finns alltid där. Han är som min högra hand. Vi bollar alltid tankar med varann. Det finns nog inte någon jag pratar med så mycket som han. Vi pratar alltid flera gånger om dagen. Finns egentligen inga undantag där.

Förut så tjaffsade vi dock väldigt ofta... Vi störde oss på varann och hade våra små ganska jobbiga dyspyter titt som tätt. Det tärde rätt bra på våran relation. Det var jobbiga småtjaffs som skedde ganska ofta. Oftast handlade det bara om olika åsikter angående någonting typ.. Småtjaffs som vi gjorde större än nödvändligt. Vi gjorde ofta hönor av fjäders som man brukar säga då båda är jääävligt dåliga på att ha fel. Men nu för tiden bråkar vi nästintill aldrig. Vi vet om våra respektive svagheter och dåliga sidor och just därför undviker vi att trampa på dom. Det är jävligt skönt.

Ville bara ha det sagt... Du är sjukt viktig för mig Oscar. Tro aldrig något annat. Du är bäst. Jag skulle vilja påstå att Oscar är den människa jag har flest minnen med. Festivaler, resor och andra händelser. Hur vi förlorade oskulden med en gräsmatta. Hur vi spelade TV-spel i timmar hemma hos honom. Hur vi hade skräckfilmskvällar. Så mycket minnen från gamla tider... :)

Finns även massor att nämna från tiden när jag bodde med Peter. Den, i mina ögon, roligaste och bästa tiden i mitt liv. Där hade min och Oscars relation våran riktigt pitch. Vi umgicks 24/7 och gjorde flippade saker dagligen. Vi tog after works. Vi hade dagsfyllor. Vi jobbade ihop. Vi drog på road trips till Falkenberg och Grisslehamn. Vi hade sjukt kul helt enkelt! Typ hela tiden dagligen! Saknar verkligen den tiden ibland.. Men jag vägrar bli bitter för det för jag VET att vi kommer uppleva mycket fantastiskt och roligt ihop i framtiden också!



A Part of your mind
Postat av: Anonym

schyst

2010-02-28 • 16:03:34
Postat av: Anonym

Jag ar oxa kar i gayen

2010-03-01 • 12:55:51
URL: http://niki.blogg.se/

A Part of Your Mind

Du heter

Komma ihåg dig?

E-mail

Blogg

Wooords


Trackback
RSS 2.0