På tal om MJ!

2010-02-10 • 19:47:00
Somliga av er har väl säkert hört The Game´s tribute-låt till Michael Jackson. Om ni inte hört den så heter den iaf "Better on the other side" och ni kan lyssna på den här under:



Varför jag skriver om detta först nu ska jag komma till nu. Jag kom nämligen att tänka på en grej.. Att de tog jääävligt kort tid innan denna låt fanns ute på internet efter Jackson´s död. Jackson dog 25e Juni och typ dagen efter hörde man låten.. Gick inte allt jävligt fort? Nästan så man misstänkte att dom visste om att Jackson skulle dö? Nä, så var det givetvis inte.. Men däremot var det en sjukt snabbproducerad låt. Dom fick beskedet om Jacksons död och spelade in låten på dryga 24 timmar. Älskade dom MJ så mkt att dom tyckte han förtjänade det så fort? Eller ville dom bara vara först med en tribute och dra in så mkt cash som möjligt? Förmodligen det sistnämnda.. I vilket fall så gick det jävligt fort iaf.


När man ändå talar om Jackson så har jag läst att hans läkare nu har blivit åtalad. Rättegången är i full gång och han kan få max 4 års fängelse. På DENNA sida kan ni finna klipp och intervjuer från rättegången och folket omkring den...


A Part of your mind

A Part of Your Mind

Du heter

Komma ihåg dig?

E-mail

Blogg

Wooords


Trackback
RSS 2.0