Tisdagsnotiser.

2010-08-31 • 20:42:14
Gårdagens match blev en precis lika stor mardröm och besvikelse som jag fasat för. Super-Linus lös med sin frånvaro.. Och nu är han såld. Och envisa rykten säger att Bajen bara håvar in 10 mille på affären. Fruktansvärt. Patetiskt. Jag finner inte ord. Enda positiva är väl att han stannar säsongen ut.. Om man nu får tro på Aftonbladet. För gör han inte det.. Ja, då bränner jag fan upp min matchtröja.

Fan, jag måste se Inception. Alla bara pratar om den och jag ledsnar fan. Men det blir aldrig av! Någon som vill gå på dejt? Någon som inte sett den än?

Förresten! Jag ska vara gäst i både Vakna med The Voice och NRJ:s morgonprogram. Nästa vecka tror jag det var. Det blir spännande. Missa inte det! Och jaaa.. Jag ska verkligen försöka att prata tydligt och långsamt. Verkligen tänka på det! :)

Förresten har folk börjat känna igen mig nu. På en bar här om dagen så kom det en snubbe och ville ta bild med mig.. Sen på Bajen-matchen nu igår så vare lite småtjejer som tissla och tassla och tog lite bilder på mig. Haha. Jag vet att det är töntigt - Men jag gillar det! Bara inte mitt ego goes out of control nu bara... :)






Snart börjar det. En vecka.

Onsdagen den 8:e September klockan 22.00 på Kanal 5.


A Part of your mind
Postat av: sandra

vilken tid kommer du vara med på the vocie imorgon?

2010-08-31 • 20:51:20
Postat av: Anonym

han skrev ju att han skulle vara med NÄSTA vecka, ordblinda jävel..

2010-08-31 • 20:54:11
Postat av: Stop

Ja nu får du fan se Inception, att gå ut efter 25 min är inte acceptabelt.. och du var ju enligt läkaren knappt sjuk, mest prysikt kanske?

2010-08-31 • 22:01:27
Postat av: Josefine

jag har inte heller sett Inception, har velat se den hur länge som helst men alla har ju sett den, så lätt att vi kör en dejt och ser den!

2010-08-31 • 22:23:27
Postat av: emil

Tack för bilden jag fick ihop med dig i söndags också, det känns stort. Var tog den vägen? Eller vem var det som tog den? Kyckling-rullen?



Och aa det var lugnt att ni sprang iväg förresten... tänk inte på mig liksom. Det är ju inte ditt problem att jag satt ensam på en bänk i Slussen och grät resten av natten, för det var nämligen exakt vad som hände... men så länge du har det bra så är allt frid och fröjd!

2010-08-31 • 23:58:20
URL: http://emil.blogg.se/
Postat av: Sara

Haha emil=)

2010-09-02 • 15:19:19
URL: http://tiggypop.blogg.se/
Postat av: Nikki

Amen shit, nu har jag läst typ halva din blogg haha, Bara var dig själv, skit i de andra heöt enkelt, jag kommer ihåg dig från när jag var i sunny och jag tyckte du var en helskön kille. Så tummen upp för dig alltså

2010-10-05 • 20:34:20
Postat av: Vickan

Hejsan Nemo



Lite fånigt att skriva "Hejsan Nemo" som om jag känner dig för det gör jag ju inte. Fast jag såg dig på Tv och blev lite nyfiken. Ibland roar mig med att kolla på bloggar å så trots att jag inte har någon själv. Jag tänkte bara läsa lite och gick lite bakåt i historiker fram till senaste julen men sen läste jag därifrån och hit.. Kanske beror på att jag själv timarbetat på förskolor och jag kände väl igen det där med ovissheten av att inte veta hur framtiden blir och sådär. Pusha att ta tag i sig själv och hela den biten. Man har ju trots allt sitt öde i sina händer och man skriver ju sin egen historia. Jag tycker du lyckats ypperligt med att forma ditt eget öde enligt egna premisser.



Jag själv börjat "få ordning" på tillvaron med studier, är förlovad och hela köret. Men ändå kan man då få en viss ångest men kanske mer omvänd, av att inte känna att man lever för dagen. Så även om du kanske inte märker det så är det en ganska skön känsla att vara så ovetande. Det ligger ju en ångest i bådeoch.



Gillar din livsfilosofi och attityd. Tack för en så äkta blogg, kändes väldigt upplyftande och det behövde jag nu. Jag kommer fortsätta läsa.

Ursäkta den flummiga uppsatsen..

// Vickan

2010-10-11 • 05:10:43

A Part of Your Mind

Du heter

Komma ihåg dig?

E-mail

Blogg

Wooords


Trackback
RSS 2.0