Klippen från pressreleasen fortsätter ramla in...

2010-08-25 • 12:47:53
Aftonbladets tur:
Personligen så tycker jag att denna var mycket bättre än Expressens. Iaf från min sida. Som Gayen påpekade så är faden till min tatuering i slutet jävligt fet alltså! Vad säger ni? (Sen att jag ser ut som en söndertjakkad adhd-pojke på stillbilden över är ju en annan sak)

100.000-tals människor har redan sett klippen på Expressen och Aftonbladet webtv-sidor. Klippen och articklar har redan täckt både Danmark och Norges största kvällstidningar också. Pålitliga källor säger även att dessa två länder även har köpt programmet vilket innebär att det kommer sändas där med inom sinom tid.

Såg även att det nu finns en direktlänk från Kanal 5 till min blogg. Om man går in på medverkande i "Kungarna av Tylösand" och klickar på mig så hittar man länken där. Kul! Då kan man vänta sig ännu mer läsare nu framöver! Roligt!

Det händer fan grejor nu minst sagt...Ps. Ni får SUPERGÄRNA ta del av min facebook-fansida som ni finner HÄR!


A Part of your mind
Postat av: keso

Haha fyfan vad ful du är, hur kan du få tjejer?

2010-08-25 • 16:18:50
Postat av: Sean

Kommer du få något slags royalties för det här eller är det bara kanal 5 och Mastiff som drar in pengar om det slår stort?

2010-08-25 • 18:12:59
Postat av: Tönt

2010-08-25 • 18:39:43
Postat av: Adam

Du är en vidrig människa

2010-08-25 • 18:40:36
Postat av: Leo

Hahahahah hur orkar folk vara så pryda och städade?

2010-08-25 • 18:48:54
Postat av: ida

haha precis! när man kan kröka och pöka? det är ju för fan livskvalité när den är som bäst!

2010-08-25 • 20:48:13
URL: http://finest.se/vilkenbrud
Postat av: Anonym

jävlar vad du kan vänta dig hat-kommentarer på bloggen osv i framtiden.. folk orkar tyvärr lägga ner energi på att hata folk de aldrig träffat.jag tycker iaf om dig.

2010-08-26 • 00:07:18
Postat av: Anonym

Believe me, han är varnad tio gånger om och några gånger till angående hatattacker...

2010-08-26 • 09:51:31
Postat av: Patrik

Är nog ändå jävligt svårt att förbereda sig på.

Jag skulle nog hur som se till att jag fick godkänna kommentarer innan de publiceras. Det som folk skrivit nu blir ju mest fjantigt.Skulle vilja se vilken typ av människor det är som sitter hemma framför datorn och skriver att andra är fula/töntiga etc.

2010-08-26 • 11:14:35
Postat av: Patrik

... Eller att det finns en såndär kontrollruta där man ska skriva i bokstäver och siffror för att kommentaren ska publiceras. Det lär ju inte de där aporna klara av.

2010-08-26 • 11:16:09
Postat av: Jane

Finner inga ord. Blir helt stum av hur folk ens orkar klandra ner på andra. Är dem alltid så mycket bättre själva, eller får deras elaka kommentarer dem att känna sig bättre?Bara för att dem inte vågar blotta sina brister/svagheter eller mindre fina sidor!? Varför? Jo, för de själva är rädda för att få elaka kommentarer.Face it, det finns alla typer av människor i världen. Snygga, fula, snälla, dumma, korkade, smarta osv. Varför kan vi inte bara acceptera att vi alla är olika utan att tycka ner andra ner i skosulorna för att själv få känna sig bra?Vad Du gör i Ditt liv och hur Du väljer att leva och visa det. Det är upp till Dig. Självklart kommer inte alla att alltid hålla med dig och stödja Dina beslut. Men som sagt det är ju DITT liv! Du bestämmer!Varför kan inte bara alla idioter hålla tyst och leva sina egna liv. Varför har de det här hatbehovet?Visst ogillar och "hatar" jag också vissa människor, men inte fan tar jag och ger dem kränkande ord och kommentarer. Vad vinner jag på det? Har jag inget snällt att säga så håller jag faktiskt tyst.

Känner man ändå att man behöver få ur sig sina tankar och åsikter så kan man alltid välja att göra det på ett schysst sätt.Ursäkta, kunde bara inte låta bli att hålla ovan inom mig.Så till Dig.

Även fast jag aldrig hade gjort samma sak, hade nog aldrig vågat att ställa upp i en sån här serie eller liknande. Kanske för att jag är rädd för att just dömmas och bli kränkt av andra. Kanske för att jag är pryd? Önskar Dig lycka till i framtiden och hoppas som de flesta tidigare talarna att du kan blunda för allt elakt. Bara för att de orkar ta sig tid och ork att försöka trycka ner dig så ska du bannimej inte ta dig tid och ork att varken läsa det elaka eller ta åt Dig.För tro mig, alla haters är dem som i slutändan kommer följa serien slaviskt.Lycka till!

2010-08-26 • 14:29:29
URL: http://hellevi.blogg.se/

A Part of Your Mind

Du heter

Komma ihåg dig?

E-mail

Blogg

Wooords


Trackback
RSS 2.0