Hemma bra men borta bäst!

2010-04-05 • 16:30:23
Först och främst vill jag bara skänka tusentals tack till alla ni legender som gjorde denna Road Trip till den fantastiska upplevelse som de faktiskt ändå blev! Både de 4 vänner jag hade med mig i bilen men också självklart alla underbara vi besökt runt om i landet. Kärlek!

Vi lämnade Sthlm på Fredagseftermiddagen. Solen sken, Solglajjor på, musiken dunkade ur hyrbilens högtalare och ölen slank ner i våra strupar. Till en början kände man kanske att fem plattor öl och 9 liter vin skulle vara för mkt för oss... Lite i överkant.. Lite väl magstarkt.. Men de skulle visa sig vara precis lagom :) 5 Säsongare är ju ändå trots allt 5 säsongare :)

Destinationen för Fredagen blev hem till mina fina brudar i Stenungssund. Väl på plats lattjades det ölspel, bärs e livet i stereon, skäggdansen, utgång och flippande på hög nivå! 08.30 på Lördagmorgonen flög samtliga upp ur sina sängar. Det vankades nämligen frukost-öl-spel. Fingret! Vi hällde i oss öl i en rasande säsongartakt.

Kan ha varit SJUKT nice sen när alla bara satt tillsammans på Emelies (Ja, den Emelie) balkong. Alla låg i en stor hög och ba kramades :) Solen sken, ölen var kall och alla bara trivdes. Gemenskapen och kärleken man kände då var helt oslagbar. Dessa söta tjejer planerar dessutom ett Sthlmsbesök nästnästa helg! SKARPT GILLA :)

Eftermiddagen närmade sig så vi bestämde oss för att styra kosan mot våran nästa destinaion. Helsingborg. Men vad skedde då på vägen? Vi gör ett spontnansop i Halmstad. Väl på plats där blir det fortsatt sjuk dagsfylla... Vi gör av med 900 kr på en Pizzeria på bara öl och Pizza. Det säger väl en hel del.. Förbi kommer även gamla legender som Tras-Anna, Joey, Plato + Fru, Macke mfl... Så vi blev ett stort härligt gäng på en solig uteservering i somriga Halmstad. Också en av denna resas många höjdpunkter. Jag och Haake blev verkligen pruttfulla och Gayen var självklart sjukt nöjd över de faktum att han var den enda denna helg som satt på ett körkort och därav va tvungen att vara nykter under alla dagsfyllor :)

Vi tackade Halmstad för ett trevligt besök och drog sen mot Helsingborg. Väl där styrde min facebookflickvän (!) Frida en förfest med efterföljande utgång. Väl på klubben mötte sköningar som Kennie mfl upp... Så jävla skoj att träffa gamla ansikten igen! Hela poängen och vitsen med road trip i mina ögon. Riktigt tungt krogbesök förresten som involverade saker som sex på krogtoan och kanske de bästa dansgolvet (musiken då) jag upplevt på mycket länge!

Söndagen inleddes med ett par trasiga timmar hos Frida. Det var ett gäng slagna hjältar som degade där minst sagt. Men tror ni vi fick skägg för de? Spottade vi i glaset? Nej för fan. Vi slaskade upp frukostshots me ren vodka och körde igen! Ölspel, hiphop och planering inför nästa kväll. Vart den skulle denna Söndag spenderas?

Hos Robin Velin i NORRKÖPING. Så vi burnade ut på vägarna igen. 40 mil norrut hittade vi till slut Norrköping. Där hade Robin Velin hookat sovplats, förfest, utgång och hela paketet för oss. Tusen tack för de! Träffade även en soft tjej i denna stad med. Började prata med henne på förfesthaket.. Did a little kissing.. Men när vi sen skulle vidare så skulle hon istället hem då hon jobbade efterföljande dag. Vi bytte dock nummer för att jag eventuellt kunde sova hos henne sa hon... Jag pussade henne hej då och 5 minuter senare dog min lur av batteribrist. Bra Nemo. Snyggt jobbat. Bitter? Jag? Neee då...

Utgången i Norrköping var riktigt fet för övrigt. Klubben var stor, proppad och folket var bra. Vi flippade järnet där för att sen somna i en hög hemma hos Velin. Jävlar vilken trasig samling individer som sov i den högen ska ni veta. Haha. Herregud!

Men och andra sidan, kanske liiiite befogat me tanke på att vi hade 4 dagars dygnet runt festande i oss? :)


Återigen tusen tack till alla ni underbara människor runt om i Sverige. Ni gjorde dessa dagar totalt jävla pissgrymma för oss! Och hade jag fått bestämma så skulle denna helg aldrig få ta slut!


A Part of your mind

A Part of Your Mind

Du heter

Komma ihåg dig?

E-mail

Blogg

Wooords


Trackback
RSS 2.0