SJ-Hat!

2010-09-30 • 12:59:58
Det är få saker som är så provocerade och irriterande som problem med kommunaltrafiken. Jag (och många andra) har ju upprepade gånger skrivit om hatet mot SL... Nu tänkte jag byta riktning och istället fokusera på den riktiga boven - SJ!

SKÄGG säger till att börja med. Fan alltså. Kommer till stationen i Kristianstad strax efter 9... Tåget ska gå 9.23 och jag har stressat som en idiot för att hinna till stationen. Tung väska, svettig och paj. Noll sömn i kroppen och idiotbakis. Vad händer? Självklart funkar inte mitt bokningsnummer. Kul.

Dom säger i receptionen att jag ska åka till Hässleholm för DÄR har dom en riktig SJ-kassa där dom kan kolla upp problemet... Men jag skulle ju ändå byta tåg i Hässleholm så.. Det var ju inge problem. Sagt och gjort tänker jag.. Jag åker dit... Trodde ni ja? Så lätt ska de givetvis inte gå.

Signalfel! Wihuuuu!
Så jag MISSAR mitt anslutande tåg i Hässleholm. Mitt kära X2000 som ska ta mig till Sthlm vägrar vänta in mig.  Tåget som ska ta mig i precis lagom tid till Intervju och plåtningen i Stockholm. Vad SJ säger om saken? "Vi beklagar. Du måste boka om din biljett till nästa tåg som går om 2 timmar".

På riktigt. Det är allt dom sa. "Vi beklagar". SKÄGG! Vad fan? Vad äre för strul? Jag får panik. Desto ännu mer panik då jag inte sitter på någon mobil heller. Och INTE heller något bankomatkort. Så där står jag... Helt ensam i landet ingenstans - Hässleholm. Utan pengar, kort, mobil, biljett eller någonting.

Jag går till SJ-kassan och berättar min situation och ber dom kolla upp ordentligt. Söka på mitt namn och ja... SÖKA på riktigt helt enkelt. Och efter mkt om och men så finner dom mig. Jag får min biljett men ja... 2 timmars väntan på köpet.

11.57 ska mitt tåg komma. Så jag sätter mig där på marken och fördriver 2 timmar. Sen när det väl är dags, ja, Tror ni då tåget kommer i tid? Nej då. Självklart inte. Tåget kommer 12.20 istället. Inte så mkt försening denna gång men det är själva grejen... VARFÖR kan ett land som Sverige som är sååå långt fram i utvecklingen ha en fungerande jävla kommunaltrafik? Ska det vara så jävla svårt?

Otroligt frustrerande. Så nu får alla vänta på mig i Sthlm. Nu har jag strulat till det som fan liksom. Inte mitt fel but still. Känns förjävligt att folk ska behöva vänta på mig. Jag som alltid är jävligt noga med tider. Jag som är den som alltid brukar irriterande mig på ANDRA när dom sviker med tider och så. Skägg.

Nu är jag iaf på väg. Och det ENDA positiva med allt detta är att jag fick första klass som kompensation på detta tåg. SJ har tydligen någon sån policy när dom fuckar upp det såhär. Med all rätt vafan! Så jag förlåter dom liiite. Inte helt givetvis! Men lite. Gratis internet, stor mjuk sittplats, bullar, frukt och juice :) Gratis är gott!

A Part of your mind
Postat av: Micha

När kommer du till göteborg så man får se dig mer än på tv? :)) svara gärna på mailen haha

2010-09-30 • 13:12:24
Postat av: Alabama

Du kan flytta in nu :)

2010-09-30 • 13:36:09
URL: http://nyheter24.se/blogg/alabama
Postat av: Becky

Trist att det ska strula så med tågen.. Men du.. Hon tjejen i Hässleholm som du skrattade åt, hon som blivit rädd för rulltrapporna, det är min kompis :P haha, och hon tycker att du är en jävla typ bara för att du skrattade åt henne :P Haha. Hon skrev om det på FB, och jag var bar tvungen att kolla om du skrivit om det här i bloggen :) Hoppas du kom fram okej efter den besvärliga tågresan :) Ha det gött!

2010-09-30 • 17:44:43
URL: http://smuk.blogg.se/
Postat av: Liza

två timmar i hässleholm kunde du dödat med mig.

hade jag vetat så hade jag mött upp för en fika =(

2010-09-30 • 18:32:38
Postat av: Hampus

Oförståeligt att SJ ska klanta sig hela tiden..

2010-09-30 • 19:39:04
URL: http://lajjaa.blogg.se/

A Part of Your Mind

Du heter

Komma ihåg dig?

E-mail

Blogg

Wooords


Trackback
RSS 2.0