I´m in fucking Sunny Beach!

2010-05-12 • 10:32:40
Jag är här. Sunny Beach.


Resan gick bra. Men först och främst vill jag bara be om ursäkt för att jag inte skrivit något i bloggen fram tills nu. Dock to my defense vill jag säga att det inte precis har inte precis varit lätt att få datatid då fokus först och främst dessa första dagar legat på bada, sola, festa och flippa istället för att sitta vid en dator. Så detta är faktiskt det första riktiga datorbesök jag gör sedan jag kom hit. Tro´t eller ej! Dock ska jag då istället som kompensation bjuda på ett riktigt fett och innehållsrikt blogginlägg!

Det har hänt väldigt mkt. Mkt jag vill men inte kan nämna. Mkt jag kan men inte vill nämna. Men i de stora hela har vi väl mest bara festat. På hotell, på stranden och på Valhalla. Det är mer turister än vad jag trodde. Mkt danska, britter och tyskar men faktiskt även några svenskar. Har träffat folk från både Uppsala, Dorotea och Skåne. Ku som fan faktisktl! Folk som semestrar får liksom flyg och lyxhotell för 2000 kr bara.. Sjukt billigt!

Vi började även jobba igår.. Första eventet för säsongen. Ett "Free Bar"-Party där vi lyckades kränga 50 biljeter. Ändå helt okay med tanke på lågsäsongen.

Första dagen spöregnade det och ingen fattade någonting.. Men sedan dess så har det varit minst 25 grader och gassande sol konstant. Så varmt och stark sol så att många bränt sig. Bland annat jag... Vilket jag inte fattar då jag ALDRIG bränner mig. Jag lackar lite.. Sitter här med pissjobbig smärta på axlarna och rygg. Men men. Brun som en pepparkaka också.. Så jag är jääävligt (relativt i nemo-mått) snygg. Det är SOFT :)

För er som jobbat här nere eller semestrat... JA, cheferna är PRECIS lika sjuka, generösa och hjärndöda i år som tidigare år. Det är hysteriskt roligt att festa med dom även detta år. Det finns liksom inga gränser. De sakerna dom gör är.. Ja, svårt att förklara. Men roligt är det! Sjukt underhållande!

Allt är dock självklart inte frid och fröjd. Igår fick vi bevittna något jävligt hemskt. Några Bulgariska vakter smällde ner två Norska snubbar. Dom var väl i min ålder typ. Grabbarna i fråga var svinpackade och skojbråkade lite utanför ett supermarket... Då ringde Supermarket-ägaren till några vakter och klagade på att Norrmännen "störde deras supermarket-verksamhet" och Bulgarerna som inte är främmande för att slåss kom i full fart. 4 monsterbiffiga Bulgarer utan gränser kom och bar iväg de Norska killarna. Man såg verkligen skräcken i deras ögon. Paniken. Dom bar Norskarna bakom en gränd där man hörde hur mkt spö dom fick... Allt skrik. Fruktansvärt. Efteråt kom Bulgarerna ut. De norska grabbarna kom aldrig ut. Vad som hände med dom.. Ja, det har jag faktiskt ingen aning om. Jag vill inte veta det heller. Fy fan

Just det. En annan sjuk sak. Dag 2 fick Li sparken.
Haha. Ja, alltså innan vi ens börjat jobba. Hon har på fyllan dunkat på alla dörrar på hotellet. Hon minns ingenting angående det hela själv.. Men hon hade tydligen (säger vittnen) dunkat på ett rum som man inte fick dunka på. Där inne satt nämligen en Bulgar med 30.000 leva (150.000 svenska kronor) och en pistol.. Så det blev världens liv som slutade med att Li alltså fick sparken. Helt sjukt. Men vi ska försöka lösa ett jobb åt henne på någon annan klubb eller bar.. Det går säkert bra.. Men det är självklart sjukt synd. Hon som hade sett fram emot detta nästan mest av alla. Otroligt synd att hon inte får vara en Viking i år... =/

Årets uttryck är helt klart ordet "Soft". Alltså.. Jag kan utan att överdriva säga att vi säger ordet i precis varenda mening. Soft och skägg. Dessa två ord säger vi konstant. Så jävla roligt. Alla danskar, bulgarer och ja... ALLA säger Soft. Haha. Låter så jävla kul när danskar och bulgarer säger soft. Låter helt hjärndött :) Lär bli en "Soft"-tatuering i år. Vart vet jag inte :) Kanske på rumpan :)

Det har tagits mkt bilder allready. Mkt bilder när vi är utklädda, nakna och ja.. Det mesta. Självklart kommer mkt smått och gott upp här i bloggen så fort jag lagt vantarna på dessa bilder. Jag har ingen aning om vem som äger alla kameras nämligen. Haha. Men ja, tids nog kommer dom upp i bloggen!

Sommarens artister är Basshunter, Vengaboys, Cascada och Kate Ryan. Samtliga av dessa kommer uppträda två gånger var under sommaren. Så jäääävla soft att även Kate Ryan anslöt till detta ganska celebra sällskap! NICE :)

Det är så jävla skumt med den Bulgariska spriten alltså. Man blir verkligen inte bakis här. Bara trött och seg. Jag (min vana trogen) är alltid uppe först mot morgonen. Just nu tex ligger exakt ALLA i staff och sover medans jag sitter här ensam på Valhalla (Den Glade Vikings förkröksställe) och dricker dagens första öl :) Jag önskar att jag kunde sova när jag är bakis. Jag som liksom har problem med det redan i Sverige får BRUTALA problem med det här.. Med värmen och hur kvavt det är. Men men, jag ska fan inte gnälla... För 27 grader solsken och fri bar är trots allt rätt soft :)


A Part of your mind
Postat av: robbah

ha... jävla ghetto

2010-05-12 • 11:21:24
URL: http://www.myspace.com/huntedhedgehogs
Postat av: ida

fyyyy faaaaan jag mår dåligt av slagsmål. mår typ illa just nu och vill bara gråta. jag får psykbryt av slagsmål. stark kvinna :)

2010-05-12 • 11:37:07
URL: http://vilkenbrud.blogg.se/
Postat av: Emma

Är det hon "A" du skriver om i föregående blogginlägg? Hon på bilden?

2010-05-12 • 12:48:02
Postat av: Oliver

Fyfan vad jag vill vara där nu! Synd det där med Li.. hon lär ju kunna hooka jobb på Tropicana annars? Kommer om typ 2 veckor! ;)

2010-05-12 • 12:56:36
Postat av: Ulrika

Fan, de 14 gradera här i Sverige känns helt plötsligt rätt värdelösa...Ha de gött där nere!

2010-05-12 • 13:01:49
URL: http://blogg.lafete.se
Postat av: Ida Susanne

Den 27 juni kommer jeg til Sunny ;)

2010-05-12 • 15:45:04
URL: http://www.thelifeofida.blogg.no
Postat av: Anonym

23. juni* mente jeg!

2010-05-12 • 15:46:48
URL: http://www.thelifeofida.blogg.no
Postat av: Aleks

Snyggt blogginlägg. Det väckte ju minst sagt nostalgisk längtan inom mig. Fortsätt att flippa maximalt så ansluter jag mig till sällskapet om en månad :)

2010-05-12 • 20:59:46
Postat av: K

Jag och några kompisar åker till sunny beach om några veckor, var jobbar du?:)

2010-05-12 • 21:28:14
Postat av: Anonym

Dom är ju helst störda i bulgarien, vart nästan nerslagen 3 gånger under loppet av en timme. Craaazy!

2010-05-12 • 22:02:36
Postat av: Fian

Säkert bara en sjukt dålig skröna, men jag har hört att vi har en gnutta kräkmedel i spriten i Sverige för att man inte ska kunna "dricka för mycket"... Kissie skrev också om det förut. Det kan ju ligga nått i det eftersom man blir så bakis hemma men knappt utomlands :S Det gäller inte bara varma länder, utom utomlands genrellt..

2010-05-13 • 01:38:44
URL: http://hollywooddiet.blogg.se/
Postat av: Anonym

för i helvete. En gång för alla; Det ligger inte nåt jävla kräkmedel i spriten. Hur jävla utvecklingsstörd måste man vara för att fortfarande tro på det?

suck.

2010-05-14 • 14:39:42

A Part of Your Mind

Du heter

Komma ihåg dig?

E-mail

Blogg

Wooords


Trackback
RSS 2.0