GÖR MIG DENNA TJÄNST!

2010-03-09 • 14:45:12
Med risk för att låta lite tjatig så vill jag be om denna tjänst igen. Gå in på DENNA LÄNK! Klicka där sedan på 5-stjärnan! Vet ni varför? Jo, för då skickar ni min fina goda vän Alexander ett liiitet steg närmare sin stora dröm... Att få spela in en platta i Hollywood med Red One. Det är väl inte för mkt begärt? Nej, precis. Do it for me! Om ni sedan orkar så får ni ju självklart mer än gärna tipsa folk om denna länk på eran facebook, blogg eller msn-status. Det skulle betyda the world för mig!


Nu är det dock allvarligare information som kommer:

Det har kommit till våran kännedom att folk småfuskar i denna tävling. Alex övriga konkurrenter i toppen ber alla de känner (och folk de inte känner också för den delen) att dissa, döma ut och sätta låga betyg på Alex... Detta förstås pga av ren avundsjuka och bitterhet. Alex talang är uppenbar och lyser över de övriga konkurrenterna glasklart och därför måste dom göra såhär. Dom är desperata, pinsamma och avundsjuka.

Hur vet vi då detta? Folk har mailat Alex personligen samt kommenterat klippet och där sagt att massa andra människor/deltagare i tävlingen säger åt dom att döma ut honom... Och BARA honom. Hur sjukt? Hur pinsamt? Väldigt.

Men ska vi gräva ner oss för det? Nej. För Alex ligger fortfarande i toppen! De äkta, ärliga och riktiga röstarna fortsätter att ge honom höga betyg vilket självklart uppskattas!

SIST MEN INTE MINST så har det nu kommit till min vetskap att det GÅR att rösta EN GÅNG VARJE DAG! Asnice ju! Så gööör gääärna deeet!

TACK PÅ FÖRHAND!

A Part of your mind
Postat av: Emmy

Länka lite oftare så röstar jag lätt varje dag!

2010-03-09 • 20:39:56
URL: http://ewislander.blogg.se/
Postat av: Cecilia, Kär-Smycken!

Röstat!



Sköt om dig och ha en härlig kväll!

2010-03-09 • 21:15:06
URL: http://karsmycken.blogg.se/
Postat av: Cecilie - Bloggvärldens mest musikfyllda blogg'

Hoppas han går vidare!:D

2010-03-09 • 21:16:34
URL: http://ceciliesjostrand.blogg.se/
Postat av: Natan

Posta ett inlägg varje dag om detta så har du ju (förhoppningsvis) alla dina läsares röster en gång om dagen. Det lär ju bli en del efter ett par dagar.

2010-03-09 • 22:54:39

A Part of Your Mind

Du heter

Komma ihåg dig?

E-mail

Blogg

Wooords


Trackback
RSS 2.0