Hjärnspöken.

2010-07-02 • 19:21:12
Alltså.. På ett sätt kan jag mkt väl vara den jobbigaste människa som finns att ha en relation med. Ha kakan och äta den. Jag är otroligt svartsjuk och kan ibland ha ett sjukt kontrollbehov. Jag har tex skitsvårt att acceptera att mina ex-ragg håller  på med några andra medans jag själv självklart får göra det. Eller det är klart dom får det.. Men på någon jävla vänster så blir jag ändå provocerad, ledsen och irriterad när ett ex-ragg till mig håller på med någon annan. Hur jävla sjukt är inte det? Jag känner mig liksom sårad. Arg. Inte för att jag vill ha henne. Snarare för att jag bara inte vill att hon ska ha någon annan. Detta är inte unikt för mig just nu utan det har alltid varit såhär. Någon som känner igen detta beteende? Det där att det är så sjukt svårt att acceptera att en tjej/kille som varit helt tokig i dig, helt plötsligt kan ens tänka sig att ta någon annan?

Jag minns när jag hade fester för några år sen. Fester där jag bjöd in alla mina bästa killkompisar plus alla mina gamla ex-ragg. Ja, i princip alla tjejer på festen va gamla ragg till mig. Så då blev jag i min tur skitförbannad när tex Leo höll på med Mia. Hur fan resonerade jag där? Jag skällde ut Leo efter noter.. Min bästa vän! Bara för att han kysste ett gammalt ligg till mig. Vad hade han för val egentligen? Det fanns ju inget annat utbud än gamla ligg till mig där! Så jävla skevt. Sån jävla brist på omdöme. Ja, herregud.

Jag måste verkligen skärpa med mig vissa saker. Detta beteende är helt oacceptabelt och det är inget jag är stolt över. Förmodligen går detta hand i hand med väldigt taskig självkänsla och stor osäkerhet. Jag måste bara vara nöjd med den jag är. Jag måste vara glad, stolt och trygg. Varför kan jag inte bara vara det? Varför biter denna maniska osäkerhet mig i nacken dag ut och dag in? Nej fan, nu blev det för ärligt. Dags att dra på masken igen och hitta dimman.

Skål.

A Part of your mind

A Part of Your Mind

Du heter

Komma ihåg dig?

E-mail

Blogg

Wooords


Trackback
RSS 2.0