Imorgon = Michael Mind @ Nype

2010-01-12 • 14:05:10
I morgon har min favoritklubb "Nype" specialöppet. I vanligt fall har klubben bara öppet på Fredagar men i morgon gäller ett undantag. Varför? Den tyska superstjärnan (?) Michael Mind gästar klubben med ett live gigg. Jag är så jävla oinsatt när det kommer till DJ:s och sånt.. Men han ska tydligen vara det verkliga nya stjärnskottet på DJ-himmelen! Och lyssnar man på låtarna så känner man ju självklart igen dom. Eller iaf några av dom.. Annars är man ju helt tappad bakom ett stall:



Jag har snackat runt med lite mer insatta människor i klubb och dj-branshen och detta är tydligen kind of a big deal liksom. På riktigt. Massvis med klubbar i Sthlm slogs om att få dit stjärnan med Nype var dom som lyckades. Fråga mig inte hur. Kontakter och jävla massa flyt svarade Olof (Nypechefen) när jag pratade med honom för en stund sedan i telefon.

Let´s get to the point then. Ska man kanske masa sitt arsle dit? Det kommer tydligen bli knökat och ett satans drag...Säger den första prognosen iaf.. Klubbfolk älskar ju såna här happenings. Sån här musik. Det är ju deras grej. Deras forum. Faktum är att det är inte alls min grej.. Men ändå blir jag lite sugen. Just för att det tydligen ska bli något minnesvärt. Något speciellt..

Någon som ska gå?
Någon som vill gå?



A Part of your mind
Postat av: Sissel

Jeg vil diiit!! Litt langt unna bare :( Haha ;P

2010-01-12 • 16:18:52
URL: http://silleslife.blogg.no

A Part of Your Mind

Du heter

Komma ihåg dig?

E-mail

Blogg

Wooords


Trackback
RSS 2.0