Min Fredag.

2010-02-19 • 18:26:57
Gym Gym Gym. Mjoo..visst är det rätt kul men satan i Adam vad man har ont i kroppen... Konstant! Men men, förhoppningsvis blire värt det i slutändan ;) Dagen i ära har jag spenderat först i Forum Nacka och sen i Sickla... Fler CV:s har delats ut.. Men ärligt talat. Finns det något mer psykiskt knäckande än när man glider in i en butik, får en grymt skönt första intryck av den ansvarige för butiken och sen droppar man frågan... Kan man lämna sitt CV här? Är ni i behov av personal? Och i 9 av 10 butiker säger dom i princip exakt samma sak:

"Visst kan du lämna ditt CV här.. Men just nu har vi egentligen inget behov av personal. Faktum är att vi håller på och skär ner bland personalen... Men om du vill lämna ditt CV så kan du självklart få göra det! Dock så är det redan en bunt på 200 CV:s som jag måste gå igenom först..."

HUR kul är det att höra detta på en skala 1-10? Hur glad blir man? Hur taggad? Hur lycklig? Hur nöjd? Hur mycket vill man inte skära halsen på en hundvalp när man får dessa ord kastat i fajset? Nej, kanske inte en hundvalp då. Där tog jag i.. Men ja, ni fattar grejen. Riktigt deppigt alltså..

Men men, och andra sidan finns det ju knappast några genvägar till ett jobb. Det är ju bara att fortsätta kämpa. Fortsätta pumpa ut CV:s. Fortsätta besöka butiker och prata med chefer... Inte ge upp... Det är ju så här det ser ut i dagens samhälle. Inte mkt att göra någonting åt liksom.. Bara att acceptera. Knappast något att hänga upp sig på...

Dock är det jääävligt svårt att förneka att det känns sjukt segt och surt just nu.. =/ Sen att kommunaltrafiken idag var HELT uppfuckat pga snön gjorde ju inte saken bättre precis. Jag vet inte hur många tunnelbanor och bussar som jag väntat FÖR länge på idag.. Och jag vet fan inte ensam om detta. Folk skrek och svor till höger och vänster överallt idag.. Alla var så sjukt irriterande och frusterade över dagens kommunaltrafikssituation... Haha.. Illa. Men men, va fan. Nu ska jag sluta gnälla. Inte okej. Det är ju trots allt helg:

Ikväll: Sverige - Vitryssland i OS-hockeyn
Imorgon: Melodifestivalen med Darin <3
Söndag: Sverige - Finaland i OS-hockeyn


SICKEN TV-HELG VA?!


HÄR
kan ni förresten tjuvlyssna på morgondagens bidrag. Vad säger ni om Darins låt?



Trevlig helg!


A Part of your mind
Postat av: Anonym

snnnnnnnnnnnyyyyyyyyggggggggggggg!

2010-02-19 • 20:28:14
Postat av: Anonym

töööööööööööönt

2010-02-19 • 20:54:11

A Part of Your Mind

Du heter

Komma ihåg dig?

E-mail

Blogg

Wooords


Trackback
RSS 2.0