Utlåning av iPhone..

2010-04-21 • 20:27:13
Som det ser ut just nu pekar ju allt på att jag drar till Sunny Beach den 8:e Maj... Vilket gör att det INTE är särskilt lång tid kvar. Och om allt går som planerat, om jag nu överlever sommaren, och om jag inte blir kär (förra sommaren misstag) och så.. Ja, då kommer jag stanna där nere hela sommaren. Nu kommer jag till mitt problem:

Jag sitter ju på en iPhone. Dom är ju ändå skapligt dyra liksom.. Det är ett Tre-abonnemang där jag pröjsar 500 kr i månaden... Och jag känner mig själv väl nog för att fatta att jag inte kommer hålla den telefonen levande en hel sommar i Sunny Beach. Den kommer gå sönder eller bli snodd. Garanterat! Därför har jag en plan att låna ut/hyra ut telefonen.. Men jag tror den är låst till operatören Tre..

Någon som sitter på ett Tre abonnemang/kontantkort som vill låna/hyra en iPhone över sommaren?

I samma veva kan man ju alltid fråga om någon har en operatörsfri halvkass telefon som JAG kan låna av er till sommaren? :) Till mitt Bulgariska SIM-kort...

A Part of your mind
Postat av: Natan

Simpla "ersättningsmobiler" finns hemma hos pappa. Typ enkla Nokia-modeller.

2010-04-21 • 21:56:31
Postat av: sis

jag vill ju! fast.. har inte tre.. kolla om den är låst!

2010-04-21 • 23:18:25
URL: http://nejly.blogg.se/
Postat av: Anonym

"Jag vet ju själv att jag borde stanna i Sverige." skriver du själv. Så vad får dig att åka?

2010-04-22 • 15:15:43
Postat av: Valentin

Det finns alltid 2 vägval.



1 Det nyttiga, hälsosamma, ekonomiska. Den vägen som föräldrarna alltid vill att man ska ta i livet. Tar man alltid den här vägen så får man ett extremt rutinmässigt och tråkigt liv. Denna väg tar bara nemo när han måste.



2 Den spontana galna vägen. Den som man träffar nya människor på, upplever fantastiska saker och ofta är förvånansvärt enkel att ta. Men den kommer alltid till ett pris. Den vägen tar jag allt för sällan nuförtiden.



Med detta så vill jag mena att jobba i sunny beach är det bästa jag gjort. En fantastisk upplevelse som inte går att beskriva. Men priset för det hela är alltid fruktansvärd. Kostar att uppleva sann lycka.

2010-04-22 • 16:30:55
Postat av: charlie

hahaha Nemo du är för härlig!



>>"Och jag känner mig själv väl nog för att fatta att jag inte kommer hålla den telefonen levande en hel sommar i Sunny Beach. Den kommer gå sönder eller bli snodd. Garanterat!"<<



5 rader senare öppnar du med;

"I samma veva kan man ju alltid fråga om någon har en operatörsfri halvkass telefon som JAG kan låna av er till sommaren? :) Till mitt Bulgariska SIM-kort..."



Vem fan vill "låna ut" en telefon till dig när du 5 sekunder tidigare garanterar att du kommer bli av med den? <3 <3 <3

2010-04-22 • 22:15:19
Postat av: Roooobin

måsrte bara kolla, vem vare du vart kär i förra året? Tänkte eftersom du flög te ena som "dissade" dig och tog då andra handsvalet när du kom hem.. ? Vem av dom vare du "vart kär i"? :D



/Nyfiken och flitig läsare!

2010-04-24 • 05:15:37

A Part of Your Mind

Du heter

Komma ihåg dig?

E-mail

Blogg

Wooords


Trackback
RSS 2.0