Tisdag. After all.

2010-04-06 • 17:15:42
Jag är så djävulskt trött alltså. Hade omöjligt att somna i natt... Brukar alltid bli så när jag haft för roligt i några dagar... typ en helg. Då ligger jag alltid där sen och tänker för mkt. Saknar någon att krama om. Saknar folk omkring sig. Saknar allt håll igång. Saknar skratten. Ensamhet är de värsta som finns och den känslan blir alltid sju resor värre när den kombineras med trasighet också... Så jag sov nätt och jämnt typ 4 timmar i natt. Snyggt Nemo.

Gick upp i morse kl 06.00 och sprang min utlovade löplunda. Dock bara 3 km but still... Respekt till mig. Jag va äckligt trött när jag gick upp i morse alltså men löplundan och efterföljande duschen var faktiskt riktigt uppiggande. Sen kommer jag till jobbet vid 07.20 i tron om att jag börjar jobba 07.30.. Men icke sa nicke. Jag börjar visst 08.30. Bra Nemo. Snyggt att glömma bort att det var Tisdag idag och INTE Måndag... Så jag fick sitta där i personalrummet en timme och surpa kaffé och läsa veckorevyn. Good Times.

Bortsett från detta lilla missöde så hände de faktiskt en kul sak på jobbet idag. Lillchefen sa "Allt funkar kanon med Nemo. Han sköter sig prickfritt".. Och det är väl kanske ingen big deal tkr ni? Men jooo det är de faktiskt för han sa de inför mig OCH storchefen! Hur nöjd tror ni jag blev när han sa så? Jag började titta ner i marken och blev sådär röd, generad och började staka mig.. Stamma. Haha. Shit vilken tönt jag är. HOPPAS bara nu hans ord väger tungt! Återstår att se :) In the end så är de ju dock faktiskt storchefen and storchefen ONLY som fattar de avgörande besluten...

Nu: Gymma
Sen: Sova! I MINST 10 timmar.

A Part of your mind

A Part of Your Mind

Du heter

Komma ihåg dig?

E-mail

Blogg

Wooords


Trackback
RSS 2.0