Hädan efter duschar jag ALLTID på gymmet oavsett vad...

2010-04-09 • 18:35:16
Gymmade precis i min ensamhet. Jag brukar alltid duscha på gymmet men idag tänkte jag göra ett undantag eftersom jag ändå skulle fixa mig, raka mig och allt möjligt inför kvällen. Så då sparade jag istället duschen till hemmaplan istället. Det som för tillfället kändes som en snilleblixt skulle visa sig vara ett ganska korkat beslut.

Nu snackar vi alltså fulast möjliga Nemo i Sthlms kommunaltrafik. Svettig, rufsigt hår, skäggig, smutsiga kläder och skor och allmänt vidrig. Jag har mina fulaste mjukisbyxor på mig (och inga kallingar under dessutom)... Och det är rusningstrafik vilket gör att det är knökat på T-banan. Jag gör mitt bästa för att försöka att INTE märka eller bry mig om alla blickar jag får... Jag höjer till högsta volym på iPoden men det hjälper inte. En liten pojke breve mig grimasherar, viskar något till sin mamma och pekar på mig. Jag ville dö.

Annars då? Tjaa... Skål, typ!

A Part of your mind
Postat av: Anonym

Så allt det där skulle lösas genom att ta en dusch? Du skulle få snyggare mjukisar och kalsonger på dig? ;)

2010-04-09 • 19:11:06
Postat av: Nemo

Nej men.. Suck. Att jag ens måste förklara detta. Orka. Jag hade ju snyggare kläder med mig men dom ville jag ju givetvis inte dra på mig när jag var svettig och äcklig? Då blir det ju om möjligt ännu vidrigare... Palla svetta ner snygga kläder liksom..

2010-04-09 • 19:27:17
Postat av: Anonym

jag bor huuur långt som helst ifrån dig känner dig inte för fem öre. Men seriöst så kan du vara den mest PATETISKA människa jag vet. Du verkar vara så på botten som knappt går. Du har det sämsta själförtroende i världen. OCH DU SKRYTER på FB att du har haft sex på krogtoalleter som om det vore något och vara stolt över? DET ÄR BARA SKÄMMIGT. med tanke på att alla brudar som är på krogen är fulla, och när man är full är alla snygga ;) snälla lilla människa ta tag i ditt liv! jag skämms varje gång jag läser din blogg.. och din kommernar på detta är att inte läsa din blogg, nej jag vet men jag måste bara få denna dagliga dos och SE vad patetiska killar det finns. ååååååååååh det finns så mycket jag skulle kunna skriva till dig... Men de kommer ;)

2010-04-10 • 03:26:36
Postat av: Nemo

1. Hade du behärskat det svenska språket för 5 öre så hade jag förmodligen tagit åt mig något brutalt av detta. Nu löser felstavningarna av varandra och grammatiken påminner mest om en 5årings (Ja, jag borde ju veta med tanke på mitt yrke) så det blir svårt att ta dig seriöst.



2. Är ALLA tjejer på krogen fulla? Mer än jag visste. Är ALLA tjejer på krogen dessutom så fulla att dom ligger med exakt VEM som helst? Åh fan. Soft att vara kille isf!



3. Jag är ledsen om jag legat med dig eller någon vän till dig och sedan skitit i henne för uppenbarligen verkar det vara något i den stilen. Vanligtvis är det något sånt som ligger bakom när tuffingarna som du glider in och skriver någon anonym uppsats.

2010-04-10 • 10:57:31
Postat av: Anonym

men.. varför skulle en normalt funtad människa behöva en daglig dos av något som uppenbarligen stör honom/henne så fruktansvärt mycket? jag fattar inte.

2010-04-10 • 18:21:20
Postat av: Anonym

anonyma tjejen har ju ändå en poäng i att det inte finns någon anledning att berätta för alla på facebook när var och hur du haft sex. det kommenterade du inte.



tänkt på att de flesta inte gör det? tänk vad störigt om alla och t.ex. alla par hela tiden skulle skriva på facebook om sitt sexliv. wierd. du hade inte velat bli uppdaterad om det. samma för andra.

2010-04-13 • 17:45:56

A Part of Your Mind

Du heter

Komma ihåg dig?

E-mail

Blogg

Wooords


Trackback
RSS 2.0